کسی اینجا کنسول 80 گیگ داره که update کرده باشش و مشکلی برای دستگاش پیش نیومده باشه.....؟؟؟
تفاوت ریجن بازی ها هم اگه کسی میدونه لطف کنه بگه ممنون میشم.....!!!:20:
Printable View
کسی اینجا کنسول 80 گیگ داره که update کرده باشش و مشکلی برای دستگاش پیش نیومده باشه.....؟؟؟
تفاوت ریجن بازی ها هم اگه کسی میدونه لطف کنه بگه ممنون میشم.....!!!:20:
سلام . ps3 من اسلیم هست وقتی باهاش بازی میکنم یک صدایی میده مثل کت... کت... فکر کنم از هاردش باشه دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنند .
صدای هارد نیست سی دی داره رندر میشه.صدای لنزه.موهوم نیست:31:نقل قول:
من یه بازی ریسینگ میخام،بین اینا گیر کردم،کدوم بهتره به نظر شما؟
Blur
Grid
Dirt 2
Burnout Paradise
كسي بازي metal gear solid 4 كه برا اين كنسول هست را برا فروش داره چه نو چه دست دوم اگه كسي هست بهم پست خصوصي بده
ممنون
به نظر من dirt2 بهتره البته فقط off road هست دیگه همش تو خاکی.blur جالب نیست خیلی فانتزی و بی مغزه!grid یه گیم پلی خاصی داره که خیلی سختش کرده ولی بازیه قشنگیه.burnout هم بازیه خیلی قشنگیه خیلی مهیج و با effect های خیلی زیباست و کلا بازیه فانتزی و بی قانونیه.میشه گفت فقط سرگرم کننده هست و چیزی بهت اضافه نمیکنه.نقل قول:
بازم ببین چی میخوای ولی تو این چهارتا من dirt2 رو ترجیح میدم
ورژنش 3.15نقل قول:
ماشالا به این امضاتنقل قول:
منتظر باش حتما میاد
یه سوال فنی
بازی اگه داخل دستگاه بمونه عیب داره؟یا هرموقع که دستگاه رو میخوای خاموش کنی باید بازی رو اول در بیاری؟
سلام انجمن تعویض و خرید بازی وجود داره که لینکش توی صفحات قبلی هستش .نقل قول:
اگه زود تر می گفتی بهت 22 هزار تومان می دادم . امروز فروختم .
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
بهتره در بیارید .نقل قول:
لنز PS3 حساس هستش و اگه Blue ray گرد و خاک یا خطی چیزی روش بیفته دیگه نمی خونه .