اکسپرس الان که روزه نهایت سرعتم از سرور ایرانشون 200 هست ولی آپلود بوی نه 550 تا میگیرم ازش:n02:نقل قول:
Printable View
اکسپرس الان که روزه نهایت سرعتم از سرور ایرانشون 200 هست ولی آپلود بوی نه 550 تا میگیرم ازش:n02:نقل قول:
مشکلی نباید باشه از طرف شاتلنقل قول:
یا به مرکز مخابراتتون ربط داره یا مرورگر مثلا
من چک کردم کار میکنه
از دو شهر مختلف مازندران با دو تا لپتاپ مختلف و چند مرورگر مختلف تست کردم...مثل هم هست. نمیاد.نقل قول:
2زار نمیارزه این سرورهای ایرانه اکسپرس لیچ , اینقدر سرعت آپلودش کمه که خودت بیخیالش میشی ! شاتل سرورهای آشغالش رو انداخته به اینا ! در عوض آپلود بوی سرور ایرانش که از آسیاتک گرفته خیلی عالی هست سرعتش حرف ندارهنقل قول:
آره سرور های آپلود بوی خیلی خوبه من که راضیم ازش هرچند اکانت ندارم ولی بازم عالیهنقل قول:
البته اکسپرس هم هنوز کار داره تا سایت روبراه بشه باید صبر کرد دید چی پیش میاد!
من اکانت دارم از اکسپرس لیچ همین االان یه فایل 1 گیگی روی سرور ایرانش اپلود کردم باسرعت 4 مگ بر ثانیه ریموت کرد .به نطر من که خوبه:n16:نقل قول:
فایلت از چه سروری بود که روش ریموت کردی ؟نقل قول:
من چون سرور VPS دارم که سرعتش دانلودش 50 مگ هست لینکاشون رو تو اون تست میکنم و لینکای آپلود بوی خیلی با سرعت بالاتری دانلود میشه و ریموت هم راه تر انجام میشه
لینکام از یه وی پی اس که تو سرور کانادا هستند رو ریموت کردم بهش با سرعت 4 مگ بر ثانیه ریموت کرد که به نظر من برای یه سرور داخلی خیلی هم بد نیست حامد جان.:n16:نقل قول:
حامد جان از سرور داخلی سرعتش تا 10 الی 36 مگ هست.( سایت های مختلف فرق داره!سافت 98 بیشترین سرعت رو میده)نقل قول:
و سرور خارجی بین 3 الی 7.5 مگ هست.(به مرور سرعت زیاد میشه)
خب پس نشون میده سرعتش همیشه بد نیست و بعضی موقع ها اینجوری میشه , امشب تست میکنمش اگه اوکی باشه اکانتشو میخرمنقل قول: