فکر نکنم چنین چیزی شدنی باشهنقل قول:
تنظیمات نام کاربری و پسورد هر دفعه باید تکرار بشه
مودمهایی وجود داره که دو خط تلفن بهش وصل میشه
البته قیمت بالایی داره
Printable View
فکر نکنم چنین چیزی شدنی باشهنقل قول:
تنظیمات نام کاربری و پسورد هر دفعه باید تکرار بشه
مودمهایی وجود داره که دو خط تلفن بهش وصل میشه
البته قیمت بالایی داره
اگر هر دو خط از یک شرکت باشند ، باید مودم را روی حالت bridge تنظیم کنید و کانکشن مربوط به هر خط (username و password) را توی ویندوز جداگانه ایجاد کنید. پس از اتصال هر خط تلفن میتونید از طریق کانکشن مربوط به اون خط ، به اینترنت متصل شوید.نقل قول:
اگر خط ها از شرکت های مختلف باشند ، در صورتی که دارای VPI و VCI یکسانی باشند هم این روش عملی است. اما اگر VPI و VCI برای هر شرکت متفاوت باشد باید برای هر بار استفاده از هر خط ، تنظیمات مودم را تغییر دهید.
از یه شرکت هست دو خط ... بعد اگه کامپیوتر خاموش باشه بخوام از وای فای استفاده کنم با جابجایی سیم اینترنت از پشت مودم اینترنت فعال میشه دیگه نیازی به روشن کردن کامپیوتر نیست دیگه ؟؟؟نقل قول:
میخوام از صبح تا شب که مودم روشن هست از طرح نامحدود استفاده کنم شب ها هم اینترنت محدود رو فعال کنم که از دانلود شبانه اسفاده کنم
یکی میگفت پارس آفلاین گاگول فایبر ایرانه درسته؟؟؟؟؟؟؟:n08:نقل قول:
آقا میلاد گفت سرعت تا این حد نوسان داشته الان شما از کجای این کیفیت بی نظیر رو استفاده کردید:n13:
درسته کیفیت شدیدا متغیره و ظاهرا برای شرکت هم اصلا مهم نیست. به نظر من دلیل این نوسان شدید در کیفیت اینه که شرکت با نفروختن سرویس بالای 2 مگ عملا از زیر مسئولیت تضمین سرعت های بالاتر شونه خالی میکنه، بماند که مثلا در منطقه ی ما همون سرعتی که قراره تضمین بشه هم در اکثر ساعات نمیشه گرفت. برای همه حداکثر پهنای باند ممکن رو (16 یا 9 مگابیت) باز میذارن و بعدش دیگه همه چی بستگی پیدا میکنه به تعداد یوزر های فعال روی شبکه در اون زمان خاص، صرفنظر از نوع سرویسشون. این هرج و مرج توی مدیریت پهنای باند توی مراکز شلوغ و پر کاربر باعث نوسان شدید اینترنت دریافتی کاربران اون منطقه در ساعات پیک شلوغی میشه. اینهم که میگن اولویت دریافت سرعت بالاتر با مشترک دارنده سرویس بالاتره به نظر من داستان علمی-تخیلی بیش نیست -- یا اینکه نرم افزار مورد استفاده شون برای مدیریت پهنای باند کارایی نداره. وقتی من با سرویس 2 مگابیت، در بازه قابل توجهی از شبانه روز سرعتم میشه 800 کیلوبیت بر ثانیه (0.8 مگابیت بر ثانیه یا 80 کیلوبایت بر ثانیه) پس کسی که توی همین منطقه سرویس 128 کیلو بیت داره حتما سرعت دریافتیش توی این زمان ها میشه 5 کیلو بایت دیگه! و از اونجایی که فکر میکنم هیچ کسی حاضر نباشه 10-12 ساعت از روز سرعت اینترنتش 5 کیلوبایت بر ثانیه باشه، نتیجه گرفته میشه که نرم افزار مورد استفاده در مدیریت پهنای باندشون کارآیی نداره و در نهایت عملا بیشتر به ضرر کسی میشه که پول بیشتری پرداخت میکنه و سرویس بالاتری رو خریده.نقل قول:
و اینکه همونطور که گفتم برای شرکت کیفیت ADSL خانگی ارائه شده دیگه خیلی مهم نیست. چند وقت پیش داشتم مصاحبه ای از مدیر عامل شرکت (اسمش یادم نیست) میخوندم که فرموده بودن ما محدوده کارمون رو فراتر از ADSL خانگی بردیم و دیگه تمرکزمون روی این سرویس نیست و بخش زیادی از کارهامون در حال حاضر شبکه های داخلی و دیتا سنتر هست. بحث فکر کنم بر سر این بود که شاتل که از قدیم رغیب اصلی پارس آنلاین بوده الان از پارس جلو افتاده که مدیر عامل هم ضمنی تایید کرده بود و گفته بود دلیلش اینه که ما scope کارمون در حال حاضر فراتر از ADSL خانگی رفته. از نحوه ارائه سرویسشون هم این بی انگیزگی چند ماهی هست که نمود پیدا کرده (حداقل در مورد خودم).
خیلی ساده است! یا کابل تلفنت از بقل کابل آسانسور رد شده یا اینکه منبع تغذیه آسانسورت نزدیگه کابل تلفنه (توی جایی که کنتور ها وصل هستن یا توی تقسیم ها و ...) اگه از جعبه تقسیم بیرون از خونه امتحان کنی و ببینی حرکت آسانسور توش تاثیر نداره، بهترین کار استفاده از کابل شیلد دار به جای کابل فعلی از تقسیم بیرون از خونه تا پشت مودمه. یا اینکه اگه امکانش هست مسیر کایل تلفنتو بالکل عوض کنی (مثلا از جایی رو کار بکشی) فقط حتما قبلش یه بار از جعبه تقسیم بیرون و یک بار هم از محل ورود سیم به خونه تون snr رو موقع کار کردن آسانسور چک کن.نقل قول:
همونطور که گفتن
اگه بتونی یه خط خوب و سالم بکشی به مودم خیلی خوبه
ممکن اسانسور به علت فرسودگی جریان بیشتری میکشه و خراب شده و باعث نویز شده
ما طبقه پنجم هستيم جعبه هم دم در ورودي آپارتمانه فاصله واحدمون تا جعبه هم زياده بخاطر همين جعبه گذاشتن و همه سيم هاي تلفنو از بغل آسانسور كشيدن تا واحد ها قبلا اصلا چنين مشكلي نداشتم و حركت آسانسور تاثيري نداشت ولي اين چند وقته اينجور شده
باید هر مگابایت رو لیس بزنیم !!!!!!!!!
یکی لطف کنه یه شرکت خوب معرفی کنه تو تهران شبانش رایگان باشه