2روزه وصل شد!نقل قول:
من حظوری رفتم نمایندگی شاتل تو تک خیلی آدم منصف و خوبیه:n06:
من 128 با 9 گیگ حجم 3 ماهه گرفتم شد 40500 با مالیاتو همش بعدش
15 هم رانژه نصب زورکی گرفتن دیگه کل کلش شد
56600
آزادگانیم
Printable View
2روزه وصل شد!نقل قول:
من حظوری رفتم نمایندگی شاتل تو تک خیلی آدم منصف و خوبیه:n06:
من 128 با 9 گیگ حجم 3 ماهه گرفتم شد 40500 با مالیاتو همش بعدش
15 هم رانژه نصب زورکی گرفتن دیگه کل کلش شد
56600
آزادگانیم
اقا یه سوال دیگه یادم رف بپرسم:نقل قول:
-وضعیت تورنت چطوره؟
-یه سوال حاشیه ای هم بپرسم Revals رو نصب کردی؟برا من که همش اسلموشن هس اصن رو اعصابه...
-یه تست با سرر فرانکفورت برام بزار...
فکر کنم با ftp دانلود میکنه ! چون بعضی ISP ها ftp رو محدود نمیکنن و فقط http رو محدود میکنننقل قول:
قضیه ftp که قبل از اکانت و این داستان ها مطرح بود و اگه روش اون دوستمون، استفاده از این پروتوکل باشه، باید بگم که تو خاکی رفتی و خبر نداری :n02:نقل قول:
از اون آشنامون که تو شاتل بود، قبل از اینکه داستان استفاده از این اکانت ها پیش بیاد، استفاده از این پروتوکل رو پرسیدم که گفت اینم محدودیت داره و اگه همزمان 5 نفر یا بیشتر (همین حدودا بود. دقیقش یادم نیست) از ftp دانلود کنند، سرنوشت اینم مثل http میشه :n09:
پس اصلا روی این روش حساب نکنید چون فوقش کار چند روزتون رو بیشتر راه نمیندازه .
واسه تست هم میتونم امشب همراه با چند تا از دوستان دیگه از این روش دانلود کنیم و نتیجش را بعد دو سه شب ببینیم :n10:
اقا می گم اکسپرس دیگه کارتون رو راحت کرده احتیاج نیست دنبال روش های مختلف باشید براختی می تونید لچ کنید روسرورایران اکسپرس و دانلود کنید
تورنت بدک نیست ولی وقتی محدود بشی از سرور خارجی تورنتتم میشه نهایت 7 کیلونقل قول:
ان اف اسو دیشب دانلودش تموم شد رو پیسی هرکاری کردم اجرا نشد ارور دایرکت ایکس داد دقیقا مثل بتل ولی رو لپتاپ به راحتی اجراش کردم!
آی پی سرور رو بده پینگ بگیرم پیدا کردن فرانکفورت برام سخته :n02:
از نظر پینگی رو 200-300 میچرخه پینگش کلا ،از داخلیم پینگم رو 50-100 هست
آی اس پی شاتل اینجوریه دست تو دماغت بکنی محدودت میکنه:n02:نقل قول:
فعلا تو پورتوکل udp تست کردم محدود بوده !
ftp رو نمیدنم چه جوری تست کنم
شاتل اینطور که من فهمیدم هر پورتی که به سرور خارجی وصل بشه رو سرعتشو محدود کرده اینطور که من فهمیدم!نقل قول:
اکسپرس برام سرعتش خیلی پایینه در حال حاظر همون آپلود بوی خییلی بهتره برام! البته فعلانقل قول:
امین امشب یک تست کن یک لینک سرورایران اکسپرس رو دیگر دوستان شاتلی هم همین خبرش رو بدید ببینیم می شه به این روش امیدواربودنقل قول:
دوستان، یه سوال داشتم: این سیاست محدود کردن شاتل چقدر قدمت داره؟؟!
از بدو تولد شاتل باهاش همراه بوده !:n02:نقل قول:
کلا تاریخچه طولانیی داره این محدودیت ها:n02:
بچه ها این مسخره بازی جدید چیه دیگه؟ تمام سایتهای خارجی نصفه نیمه لود میشه...gsmarena رو می خوام ببینم 4 تا خط در هم میاد فقط! باز چیکار دارن می کنن؟ تمام فیل کش های موبایل هم از کار افتاده:n03: