سلام . یکی لطف میکنه بهم بگه سرعت دانلود 128 نامحدود چنده ؟؟
ممنون
Printable View
سلام . یکی لطف میکنه بهم بگه سرعت دانلود 128 نامحدود چنده ؟؟
ممنون
خوب ایشالا با گسترش اینترنت موبایل و شبکه LTE با شرکت های اینترنتی که گیگی 1200 می خوان برای دانلود شبانه بگیرن خداحافظی کرد
:n20::n08::n08::n08::n08::n08:
سلام.
من دیروز تو منطقه سعادت آباد واسه یکی از دوستام که سرویس پارس آنلاین گرفته بود مودم وصل کردم. سرعت 256 . با سرعت دانلود 500 600 حدوداً دقیق نگرفتم ! ولی چیزی که بود سرعت و پینگ واقعاً عالی بود. یعنی یه یک ربعی گذاشتم پینگ کنه. اولش چند بار پکت لاست داد ولی بعدش دیگه پایدار شد. ولی یک چیزی که عجیب بود. اولش سرعت دانلودم حدود 80 بود. یکدفه رفت رو 600 بعد یه مدت روی 600 بود بعد رفت رو 140.
چیزی که من دیدم عدم پایدار بودن شبکه بود که واسه خودم تا این حد واقعاً عجیب بود!!!:n13:
حالا شما حساب کن اینا چقدر بدبخت شدن از ترافیک شبانه هم میخوان در امد زایی کنن... اصلا بفکر پهنای باند نیستن و تا جایی که بشه مشتری جذب میکنن... پارس اصلا پایدار نیست....هیچوقت هم نبود... فقط تو قسمت دانلود شبانه قبلا وضعیت خوبی داشت که همونم به ملکوت پیوست... واقعا نمیدونم شما دیگه چرا پارس گرفتید!!! اخه صبانت و... همشون وضعیت بهتری از پارس داره که...هم از نظر پینگ برا بازی هم پایداری....نقل قول:
این همون دندون اره ای هست که بچه ها میگن به خاطر مدیریت ترافیکشون هستنقل قول:
یک چروکسی ایران بگیرید مشکل حل میشه
خب بلاخره شما هم صابون کیفیت بی نظیر پارس آنلاین به تنتون خورد .نقل قول:
شعار همیشگی همینه که : پارس آنلاین گوگل فایبر ایرانه
نقل قول:
این مدیریت ترافیک دقیقاچیه؟ این همه تو بوق و کرنا کردن اما توضیح ندادن که چیه این
البته من سرویس رو واسه دوستم گرفتم اگر دقت کنند دوستان ، سرویس هم خیلی ناپایدار هستش . بعد ما چیزی به نام بی نظیر نداریم!! تو شرایط برتری میتونیم بگیم کم نظیر !
البته من پینگی که مقایسه کردم نسبت به مخابرات بود . سرویسی موقعی کم نظیر میشه ( تو ایران ) که پینگش بیاد زیر 40 !
ناپایداری اینترنت انقدر زیاد بود که من نتونستم بلاخره بفهمم 256 چقدر سرعت دانلودشه.
بعد اینکه این باز گذاشتن پهنای باند شاهکار جدیدی نیست. سرویس قبلی دوستم شهراد بود که همین سرویس 256 رو با 700 800 دانلود میکرد و کاملا پایدار و یکی از دلایلی که از اون شرکت رفت به خاطر جابه جا شدنش بود و قیمت بالای اینترنت.
البته اینم بگم دوستم من چون بیشتر تایمش رو سر کار هست خیلی واسش دانلود مطرح نبود ( سرویس فعلی ماهی 2 گیگ هست ) اون موقع هم که شهراد داشت همیشه 1 گیگ از ترافیکش میسوخت!
+
ولی از نظر من که زوایای دیگه ای رو از نت بررسی کردم اصلا سرویس خوبی نبود. نصاب مودم سعی داشت با حقه بازی انواع و اقسام چیز میزا رو به دوست من بفروشه. از آنتی ویروس گرفته تا وی پی ان و نمیدونم دانلود منجیر و فلان. که گفتم اینا همش تو نت هست. پول بیخود نده !!!
خوب بلاخره اینها از خودشون کاری رو انجام نمیدن. بهشون میگن ! ( با شخص من کاری ندارم. منظورم سیاست کاری هست )
+
از نظر منی که چند سال پیش واسه شرکت پارس آنلاین میگرفتم با پهنای باند اختصاصی ، همه چیز خیلی خوب بود ولی الان واقعا سرویس دهی پارس آنلاین واسه افرادی که دانلود دارند ( نمیگم زیاد ) مناسب نیست !
البته نظر منه !
+
بازم امیدوارم لااقل سرویس ها رو بهتر ارائه بدن تا این کاستی ها رو تا حدودی بپوشونه !!!
دوستان جدیدا وقتی آسانسور حرکت میکنه اس ان آر 13تا میاد پایین بعد وقتی ایستاد 9تا میره بالا و دیگه بالاتر نمیره به نظرتون دلیلش چیه؟قبلا اینجور نبود!:n13:
اگه رو دو خط مختلف اینترنت وصل باشه بعد یک کامپیوتر با یک مودم باشه بعد هر کدومش رو تنظیماتش درست کنیم با جابجایی سیم تلفن از پشت مودم اینترنت فعال میشه؟؟ یا باید هر سری بخوایم هر کدوم رو وصل کنیم تنظیماتش رو انجام بدیم ؟؟