منو بکشن دیگه از مخابرات نمیگیرممم! دولتیه دیگهههنقل قول:
فوق العاده چرتتت!! اصلا بازی آنلاین که نمیشد کرد هی وسط دیسکانکت یا پینگ میرفت بالااا !! دانلود شبانش فقط بد نبود که باز به پارس آنلاین نمیرسید!
فقط شرکت خصوصیییی
Printable View
منو بکشن دیگه از مخابرات نمیگیرممم! دولتیه دیگهههنقل قول:
فوق العاده چرتتت!! اصلا بازی آنلاین که نمیشد کرد هی وسط دیسکانکت یا پینگ میرفت بالااا !! دانلود شبانش فقط بد نبود که باز به پارس آنلاین نمیرسید!
فقط شرکت خصوصیییی
دقیقا، ولی اینجا همش شده دزدی میخواند از همین آب باریکه هم دزدی بکنند!نقل قول:
مخابرات فقط برای همینه یعنی انتظار دیگه ای داشتید؟نقل قول:
با پارس بخوای دانلود کنی باید حدود 1000 تومن برای هر گیگ بدی!
سلام خسته نباشید دوستان لطفا اگه میشه راهنمای کنید , من صبح و شب سرعت دانلودم رو 120 با دانلود منیجر بالا نمیره سرعت سرویس 1مگ پارس انلاینه مشکل از چی میتونه باشه ؟ تو استاتوس مودم dwnstream رو 1024 و update رو 512 هست ,
خوب بخاطر اینه که سرعت رو اسمی بستن واستون زنگ بزنید بگید downstream رو زیاد کنن شبانه هم از 10 آذر یک سوم میشه حواست باشه یک دفعه حجم تموم نشهنقل قول:
تلفن بیسیم و اسپلیتر رو درآوردم و مودمو مستقیم زدم به پریز تلفن snr خیلی بهتر شد
به نظرتون این خط من تا چند مگ کشش داره؟مثلا با دان استریم 14مگ snr چند میشه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
تا 16 رو ساپورت میکنهنقل قول:
دوستان سلامip ایران برا دانلود سرعتش برام خیلی کمه ولی سایت های خارجی خوبه دانلود!راحلی دارین بفرمایید که چطور از سایت های ایرانی با سرعت بالا دانلود کرذ؟!
خب بعده 5 سال که با پارس انلاین بودم با این تصمیمشون دیگه وقته رفتنه
اینترنت بدون دانلود که معنی نمیده
کسی شرکت خوبی تو شیراز سراغ داره که دانلود شبانش هم خوب باشه؟
مشکل جدید پارس هست ! من هم همین مشکل رو داشتم و تخلیه کردم خودمو راحت کردم :)نقل قول:
امروز اومدم دیدم مسیر اذربایجان چنین پینگی داده (دقیقا وقتی که میخواستم بازی انلاین رو کنار بذارم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]