دوباره اومدی پارس فری؟نقل قول:
دیوونه شدی تو؟همه دارند فرار میکنند
Printable View
دوباره اومدی پارس فری؟نقل قول:
دیوونه شدی تو؟همه دارند فرار میکنند
نه از مخابرات تخلیه کردم و دوباره مخابرات ثبت نام کردمنقل قول:
ای وای من
پارس آنلاین خیلی خوب بوددددددد
روزانه سرعت با یک مگ دانلود میشد
پینگ که 98 درصد مواقع بدون تایم اوت و از 8.8.8.8 روی 180 بود! دنیایی بازی آنلاین باش انجام دادم و آخ نگفت :(((( هر کال آفی که فکرشو کنی.هر بتلفیلدی.لول.دوتا.وارکرفت سرور بلیز،مولتن،ایرانی.فیفا ورلد.نیدفراسپید ورلد و .......
شبانه که حداقل 5.5 گیگ شبی. رکوردم شبی 15 گیگ هم بودش!!!
512 10گیگ یه ماهه دارم و داشتم
مازندران-بابلسر
خیلی ناراحتم که باید عوضش کنمم :((((((( آخه چراااااااا یک سوم !!!!!!!!
آره داداش خیلی بد شد سرعت تک کانکشنش هم خوب شده البته من قبلش مقداری مشکل داشتمنقل قول:
ولی خوب سرعتی میگرفتی با 512 :n02: من با 2 مگ شبی 7 گیگی میگرفتم کُلام رو مینداختم هوا
ای بابا وقتی شرکتی مثل آسیاتک که حتی پشتیبانیش نمیدونه سرعت تک کانکشن و پینگ چیه اول میشه اونوقت شرکتی مثل مخابرات که بهترین شبانه رایگانو داره آخر چه انتظاری دارید؟مشخصه که همه شرکتا برا رقابت از آسیاتک تقلید میکنن خداشاهده با آسیاتک فامیلمون که کار کردم پایینترین کیفیتو بین بقیه شرکتا داشت سرعت تک کانکشن سرویس 1مگش 30کیلوبایت بود و در ساعات نیم بها غیر قابل استفاده میشد اونوقت با پشتیبانی که تماس گرفتم فقط میگفت از سایت دانلود ها یه فایل دانلود کن اون سرعت مهمه برامون اصلا نمیدونست اسپید تست و سرعت تک کانکشن و پینگ چیه انگار اینترنت ملی گرفته بودیم واقعا متاسفم نمیدونم چطور اول شده!:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه تست هم کرده بودم و 256 هم گرفته بودم و همینجوری بود :))نقل قول:
روز همون یک مگ دانلود میکرد و شب هم همونجوری حداقل 5.5 گیگ
حیییییییییییییففففف
چی بگیرم که مثل همین پارس آنلاین من باشههه؟؟؟ گاد کیل می (خارجکی رو داشتی؟!!! :) )
ازمخابرات گرفتی اینجا پست میزنی فری؟:n13:نقل قول:
اگه دسترسی داشتم پستتو پاک میکردم:n07:
ای دوستان گل گلابنقل قول:
از چه شرکتی بگیرم که خواسته های گفته شده ی بالام رو برآورده کنه؟
اسم شرکت
نوع تعرفه
ممنوننننن:n16:
دوستان اعتراض کنین حداقل مثل صبانت کنه شبانشو پارس
نفرین بر اینترنت مخابرات مخصوصا مرکز بعثت
5 روز اینترنت گرفتم هر شب وضعم اینه. خدا پدر و مادر پارس آنلاینو بیامرزه تک کانکشن خارجیشم 300 بود. چند چیز که تا از دست ندهی قدرش را نمی دانی سلامتی سلامتی و اینترنت پارس آنلاین