امین جان لینک سرور داخلی اکسپرس لیچ رو که صفحه پیش گذاشتم رو سرعتش رو. تست میکنی ببینی چطوریا هست ممنون.:n16:نقل قول:
Printable View
امین جان لینک سرور داخلی اکسپرس لیچ رو که صفحه پیش گذاشتم رو سرعتش رو. تست میکنی ببینی چطوریا هست ممنون.:n16:نقل قول:
سلام
rodfile هم مثل uploadboy سرور داخلی هست؟
تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت تصویری نشون میده سرور سایت کجاست.خیلی از سایتهایی که تو این تاپیک ایرانی گفته شده سرورش تو انگلیس یا کاناداست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اگر اشتباه نکنم قبلا که از این سایت، اکانت داشتم، سرورش در آلمان بود و هیچ سروری در ایران نداشت.
البته رودفایل از بس روی کانکشن هاش محدودیت سرعت قرار میده که حتی نمی ارزه اکانت پرمیومش رو خرید چه برسه که بخوای Free دانلود کنی :n02:
نقل قول:
سلام:n01:
آقا این لینکی که شما گذاشتید شب امتحان کردم سرعتش بالا بود اما وقتی خودم در همین سایت uploadboy لینک آپلود میکنم سرعتش پائین است لطفا بگید چکار میکنید که لینک خودتون سرعتش بالا است :n12:
مرسی
شما باید با آی پی ایرانت بری زبان سایتم فارسی کن بعد ریموت کن موقع ریموت بورو رو ابورت موسو ببر گوشه سمت راست پایین ببین میزنه s61 یا s70 اگه s61 باشه سرور تو ایرانه وگرنه سرور اروپاست!نقل قول:
سلام.....
آقا الان من رفتم پشتیبانی برای محدودیت سرعت سرور خارجیم گفت چند روز دانلود نکنید درست میشه.....
حالا اگه من فقط از سرور داخلی دانلود داشته باشم آیا سرعت سرور خارجیم بعد مدتی درست میشه یانه......؟
یا اصلا نباید نه از داخلی و نه از خارجی دانلود داشته باشم؟
ممنون میشم پاسخ بدید
چرت گفته پشتیبانی محدود بشی دیگه شدی در اومدن با حضرت فیله!نقل قول:
در هر حال کلا نباید دانلود داشته باشید یعنی شما قبل ساعت 1 باید مودمو ببوسی بزاری کنار.دی
کلاذ خاموش باشی
تازه با همه اینا بلکه از محدودیت در اومد!!!!
تایید میشه! شدید!نقل قول:
دوران محدودیتی با شاتل گذرونیدم ما زمان قدیم!
الان من محدودم ولی با همین محدودیت این ماه 102 گیگ دانلود زدم تو رگ :n10:نقل قول:
اینم مدرکش :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]