بستگی به منطقه داره وشلوغ هست منطقه ما ....
اگه با 1/3 پارس بخوای بگیرم 715000 ناقابل میشه :n04:
Printable View
بستگی به منطقه داره وشلوغ هست منطقه ما ....
اگه با 1/3 پارس بخوای بگیرم 715000 ناقابل میشه :n04:
کلا نت ایران داره نابود میشه با قوانین جدید این کاری که پارس کرد از طرف خودش نبود دست های بالا مثل شرکت زیر ساخت یا وزیر یا هر کی هستند تصمیم گرفتن نه تنها پارس بلکه شرکت های دیگه هم حتی مخابرات سرویس شبانه و نامحدود برداشته میشه:mellow:
البته یواش یواش این اتفاق میافته الان پارس با چندتای دیگه دارن سرویس شبانه شون رو برمیدارن جالب اینجاست هنوز که هنوز تو سرویساشون کاهش قیمت نداشته هم حجم خرید و هم خود سرویس
الکی که نیست هی تو تلویزیون و جاهای دیگه دارن اعلام میکنن به زودی قیمت اینترنتا میاد پایین.
اینو من از یکی نقل کردم خودمم قبول نداشتم ولی دیدم حرفهایی که زده داره یواش یواش اتفاق میافته مثل برداشتن شبانه.
یه نامحدود پرسرعت یه ماهه بگیر بذار صب تا شب شب تا صب دانلود کنهنقل قول:
مرگ یه بار شیونم یه بار
از صبح که قطع بود حالا هم مثلا وصل شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چند روزه اونقدر کندی سرعت و قطعی داشتم
به این شک افتادم که نکنه پارس از قصد میخواد یه عده رو ... :n13:
حالا کاشکی ارزون میشدنقل قول:
گیگ میشد 2 تومن
سوریسا هم50درصد ارزون میشد
حرفی نبود
والا به من گفتن دو تا پنج روزنقل قول:
ولی بستگی داره نامه تخلیه خطت رو کی بفرستن هر وقت که بفرستن از اون زمان سه روز طول میکشه تا مخابرات خط رو تخلیه کنه
الان من دیروز اون فرم رو میل کردم بی شرفا هنوز نامه رو نفرستادن چون هنوز خطم وصله
والا شماره رو دقیق نمی دونم من خودم تهرانم ولی زنگ بزنی پشتیبانی خودشون بهت میگن باید چه کار کنی
اگه یه نظرسنجی بذارن که " تخلیه میکنید یا نه ؟ " فکر کنم 98 درصد اگه لج نکنن و رای واقعیشون رو بدن به نه رای میدن :n07:
چون خیلیا دانلود شبانه ندارندنقل قول:
اگر سرویس روزانشون راضی کننده باشه دلیلی نمیبینن تخلیه کنن و بیانترنتی و در به ردری رو تحمل کنند
شخصا تخلیه میکنم بدلیل کیفیت بد ومشکل پهنای باند مرکز مخابراتی
منتظرم سرویس 5مگ مخابرات رو بدند که بگیرم گفتند کمپین زمستانه حتما میاد
درسته چون خیلی ها دانلودهای زیاد شبانه ندارن که گاهی هم فقط صرف اینکه دانلود کنن همچنان با پارس آنلاین میمونننقل قول:
شما هم به نظرم برای تخلیه تا اواخر آذر صبر کن بذار این طرح جا بیفته شاید سمت شما هم اوضاع درست شد
چه خبره 2 تومن؟نقل قول:
ترافیک نباید قیمتش از یک dvd بالاتربره.
به نظرم قیمت 500 تومن برای هر گیگ تقریبا منصفانه هست.