بسته جدید داده ایرانسل؟ لینکشو داری؟ بزار لطفانقل قول:
Printable View
بسته جدید داده ایرانسل؟ لینکشو داری؟ بزار لطفانقل قول:
فکر کنم این بسته قبلا هم بود !!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲ گیگابایت + ۴ گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (۲ بامداد تا ۲ ظهر)ویژه مشترکین اعتباری
۱۰,۰۰۰ تومان *۵۵۵*۵*۲*۹#برای شماره گیری، تصویر مقابل را با گوشی تلفن همراه خود اسکن کنید!
- - - Updated - - -
فکر کنم این بسته قبلا هم بود !!نقل قول:
۲ گیگابایت + ۴ گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (۲ بامداد تا ۲ ظهر)ویژه مشترکین اعتباری
۱۰,۰۰۰ تومان *۵۵۵*۵*۲*۹#برای شماره گیری، تصویر مقابل را با گوشی تلفن همراه خود اسکن کنید!
در اذربایجان شرقی
منطقه خاوران و شهرداری منطقه 9 تبریز با مساعدت شهردار محترم تحت پوشش تری جی قرار گرفت. (تا ورودی باسمنج).
در سیستان و بلوچستان
شهر محمد اباد وارد شبکه تری جی شد.
سلام مهندسنقل قول:
اقا مشکل اغاجاری در استان خوزستان چیه ؟
سلام. یکی از سایتها قسمت راک سرقت شده است. و این سایت vrt است. و تغذیه بقیه سایتها از این سایت است. خوشبختانه ناظر شبکه در حال جایگزین کردن است.نقل قول:
ممنون. سایتای مرکز شهر شهرستان میناب و بندر لنگه هنوز تجهیز نشدن اما مثل اینکه تا پایان اذر قرار تجهیز و فعال بشه. درسته ؟نقل قول:
زمان دقیقی فعلا نمیتوان گفت. ولی برنامه تا اخر دی است.نقل قول:
رضا جان این 3g فردیس کرج رو ردیف نکردی ها.ضمنا 4g را افتاده خبر داری اوضاش چطوره؟سرعتش؟پوشش؟
تشکر. از چند ماه گذشته میبینیم که ایرانسل گسترش شبکه فور جی رو از قبل بیشتر کرده و بعضی شهرها رو از همون ابتدا مجهز به فور جی کرده ؟ دلیل این امر چیست؟نقل قول:
آقا رضا 2 تا سوال
آخرین وضعیت شبکه ملی اطلاعات چیه؟
اینکه میگن ایرانسل قراره ایرانیان نت (شرکتی که فیبر در انحصارش هست) رو بخره درسته؟
قرار براین است که همه تجهیزات تری جی و فورجی یکجا نصب شوند. تا فاصله پوشش کمتر شود. هم در زمان صرفه جویی میشود و هم در هزینه.نقل قول:
سلام. فیلترینگ هوشمند در 3 فاز است که فاز 2 ان این ماه تمام و وارد فاز 3 میشود. اواخر امسال فاز اصلی فیلترینگ تمام میشود.نقل قول:
شبکه ملی هم در 23 استان راه اندازی شده است و بقیه استان ها هم تا خرداد 95 وصل میشوند. در انتخابات امسال از این لایه استفاده خواهد شد. بنا براین هم همراه اول و هم دو اپراتور دیگر موظف هستند تا اخر بهمن پوشش 500 شهر را تمام کنند. ایرانسل در امدهای زیادی دارد که به خاطر تحریم امکان وصول به شرکت افریقا یی را ندارد. فعلا این طرحی است که میتواند دلار را به ریال ایران تبدیل کند . فعلا در حد پیشنهاد است تا تهاتر صورت بگیرد. همان طور که میدانید درامد شرکت از طریق واسطه ها رد وبدل میشود که این امر زمان تجهیز شهرها را بالا یرد.
- - - Updated - - -
سلام. فیلترینگ هوشمند در 3 فاز است که فاز 2 ان این ماه تمام و وارد فاز 3 میشود. اواخر امسال فاز اصلی فیلترینگ تمام میشود.نقل قول:
شبکه ملی هم در 23 استان راه اندازی شده است و بقیه استان ها هم تا خرداد 95 وصل میشوند. در انتخابات امسال از این لایه استفاده خواهد شد. بنا براین هم همراه اول و هم دو اپراتور دیگر موظف هستند تا اخر بهمن پوشش 500 شهر را تمام کنند. ایرانسل در امدهای زیادی دارد که به خاطر تحریم امکان وصول به شرکت افریقا یی را ندارد. فعلا این طرحی است که میتواند دلار را به ریال ایران تبدیل کند . فعلا در حد پیشنهاد است تا تهاتر صورت بگیرد. همان طور که میدانید درامد شرکت از طریق واسطه ها رد وبدل میشود که این امر زمان تجهیز شهرها را بالا یرد.
وایمکس جدید کی راه اندازی میشه یعنی من که الان یه وایمکس دست دوم گرفتم اشتباه کردم نسل قدیم کلا از دور خارج میشه یا مثل تلفن سه نسل همزمان ارائه میشه
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
نقل قول:رضا جان این 3g فردیس کرج رو ردیف نکردی ها.ضمنا 4g را افتاده خبر داری اوضاش چطوره؟سرعتش؟پوشش؟
سلام. td lte همه تجهیزات تصب شده است و منتظر رگولاتوری است. این نوع وایمکس در دو حالت قدیمی و جدید قابل بهره برداری است. در مودم 130 قدیمی امکان اتصال تا 50 مگ ممکن است. در مودم های جدید تا 220 مگ. کلا وایمکس از مد افتاده است.نقل قول:
سلام. صدر صد ریف میشود. کمی صبر لازم است.نقل قول:
سلام در مورد قدرت سیگنال دهی وایمکس میشه توضیح بدید چون تری جی فقط تو حیاط پشت بام انتن داریم ایا انتن دهی وایمکس بیشتر از تری جی
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
سلام. کلا نوع فرکانس و ضریب نفوذ وایمکس با تری جی متفاوت است. کیفیت و پوشش وایمکس بیشتر از تری جی است.نقل قول:
یعنی افرادی که مودم fm130 دارند با فعال شدن شبکه TD LTE امکان استفاده از سرعت و کیفیت بهتر از الان دارند؟ در اصفهان هم این سرویس آماده هست؟نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نصب و چک کردم هنوز که چیزی نشون نمیده از فعال شدن هدیه فکر کنم باید یک هفته بگذره اگر اشتباه نکنم.
مودم رو با سیم کارت از وی سایت راستین بازار تهیه کردم بقیمت 135 تومن که الان میبینم ارزونتر شده و کمتر از 24 ساعت به شیراز ارسال داشتند و هزینه ای بابت کرایه نگرفت و پرداخت هم در محل انجام شد.
روزی که من خریدم کمتر از 222 تومن نبود.
تهران منطقه استاد حسن بنا شمالی(مجیدیه شمالی) سرعت 3جی خیلی کم و گاهی غیر قابل استفادست راهی نداره به جایی زنگ بزنیم یا کاری بشه کرد؟
ایا مدل e3372 رو خریدین؟الان قیمتش تو همون سایت 119000تومان بعد یک سوال از نمایندگی ایرانسل شهرتون براتون فرستادن دیگه؟ پرداخت در محل چجوری انجام شد پول نقد دادین یا کارت خان داشتن؟الان با lte سرعت دانلود چقده؟ با 3g چقده؟ لطفا به سوالاتم دقیق جواب بدیننقل قول:
مهندس رضا شبکه نسل چهار ایرانسل در ورامین این روزها داره بیش از حد اذیت می کنه سرعت بسیار پایینی پیدا کرده و پکت لاست بالا! در لود صفحات بخصوص سرور خارج مشکل اساسی هست! لطفا یه رسیدگی بفرمایید.
یعنی این روش اینترنت هم نیاز به سیم کارت داره؟نقل قول:
هزینه چطور؟
ایا از تری جی فعلی خیلی ارزان تر خواهد شد؟
سلام من میخوام یه بسته 1 روزه بگیرم و میخوام که درجا فعال بشه . حالا این بسته ۶۰۰ مگابایت
(۲۰۰ مگابایت + ۴۰۰ مگابایت (۲ بامداد تا ۲ ظهر))
همون لحظه فعال میشه یا 2 بامداد تازه فعال میشه ؟
اون 200 مگ که فعال میشه درجا ولی اون 400 مگ فقط شبانه فعاله تو مدت تعیین شدهنقل قول:
مهندس رضا وضعیت بروجرد اون سایتی ک بهتون گفت چند وقت پیش(سایت پارک بانوان)
ک گفتین در حال تست هست چی شد؟؟؟
ب شدت سیگنال ضغیف دارم + سرعت خیلی کم ته سرعت دانلود 100 با 3جی
4 جی ایرانسل
اما شگفت نزده نشید چون سورپرایز دارم
اینترنت واقعی اینه
Click here to view the original image of 710x455px.
اینم میزارم فکر نکنید سرعت بالا دروغکی
Click here to view the original image of 710x455px.
دوستان لینک گروه تلگرام ایرانسلی هارو کسی داره
یا اینجا بده یا تو پی وی؟؟
نقل قول:
ایا این سرعت ها واغعیه؟ چرا سرعت های idm با هم فرغ داره؟ از چه مدل مودم سیمکارتی استفاده میکنید؟
چون اولی دانلود از سرور خارجه دومی هم از سرور داخلینقل قول:
البته اگه تعداد کانکشنارو بیشتر کنن سرعت دانلود لاقل میره بالاتر!!
توی ایران تک کانکشن اصلا معنی ندارهنقل قول:
شما تعداد کانکشن رو بزار رو 32 بعد تست کنید
الان من ازهمین لینک های دانلود زدی با idm سرور خارجنقل قول:
رو حالت h+ سرعت بین 129 تا 150 متغیر بود و با سرور ایران نوسان شدید داشت سرعت بین 340 تا 960 بود
رو حالت lte سرعت بین 420 تا 580 متغیر بود و با سرور ایران داشت سرعت بین 550 تا 590 بود
به نظرت یکم عجیب نیست؟
ایرانسل ترافیک با حجم 30 گیگ با اعتبار6 ماهه اینو میشه کل حجمشو تو یک ماه مصرف کرد یا اینکه 30 گیگ حجم تقسیم به 6ماه و هرماه به مقدار معین بیشتر نمیشه استفاده کرد؟ کسی همچین چیزی خریده تا حالا؟ من 15 گیگ ترافیک بود تقسیم شده بود به سه ماه و هرماهبیشتر از 5گیگ نمیشد استفاده کرد اگر 5 گیگ رو مصرف میکردم باید صبر میکردم که ماه تموم بشه تا 5 گیگ بعدی میخوام ببینم این ترافیک با حجم 30 گیگ با اعتبار6 ماهه مثل همین سه ماه هست؟
خیر حتی میتونید ههمشو توی 1 روز استفاده کنید:n41:نقل قول:
- - - Updated - - -
خیر حتی میتونید ههمشو توی 1 روز استفاده کنید:n41:نقل قول:
برای من برعکسه ، سرعت دانلود از سرور خارجی 600-700 هست ، دانلود از سرور های داخلی 200-250 !نقل قول:
توی شیراز این منظقه ای که هستیم تا دیشب آنتن 3G فول بود ولی الان اصلا آنتن نمیده !
دارن کاری می کنن ؟
- - - Updated - - -
توی شیراز این منظقه ای که هستیم تا دیشب آنتن 3G فول بود ولی الان اصلا آنتن نمیده !
دارن کاری می کنن ؟
ایرانسل سرعت دانلود از سایتهای خارجی را کم کرده من الان از سرور خودم دارم به زور 100 کیلوبایت میگیرم
از سایتهای داخلی 1.5 مگ در ثانیه
-------------
بعد از 5 دقیقه سرعت داخلی هم اومد ریوی 100 کیلو
با آنتن کامل 4G
بله دوست عزيز مدل E3372 رو خريدم و سيم كارت با خود دانگل بودش و از سايتي كه معرفي كردم خريد اينترنتي انجام شد و يك روز بعد به آدرسي كه در سايت ثبت بود ارسال كردند و كارت خوان نداشت اما از طريق تلفن همراه بحساب بنده ي خداي كه آورده بودش واريز كردم و پول نقد هم ميشد داد.نقل قول:
با ٤جي تا ١مگ و ٣جي ٤٠٠/٥٠٠ كيلو بايت
اما ي مشكلي ار ديروز تا حالا قطعي و عدم دسترسي به اينترنت پيدا كرده خدا كنه درستش كنن چون ي بسته ١٠٠گيگ يكساله و هزينه اي دانگل و يدونه روتر mr3420 تي پي لينك رو دستم انداخته تا حالا.