دوستان بغییر پارس انلاین کدومشون سرویس گیمینگ داره و از پینگش راضی هستید
منم چند روز دیگه طرحم تموم میشه و کلا بیخیال های وب میشم
تنها حجم که مهم نیست!
Printable View
دوستان بغییر پارس انلاین کدومشون سرویس گیمینگ داره و از پینگش راضی هستید
منم چند روز دیگه طرحم تموم میشه و کلا بیخیال های وب میشم
تنها حجم که مهم نیست!
من شاتل دارم واقعا راضیم سرویس گیم هم فعال هست پینگ برای من عالیه و همچنین سرعت همیشه ثابت هست.نقل قول:
از موقعی که های وب سهام پارس آنلاین را خریده دیگه محل به مشترکین نمیزاره اینا هم مثل موسسات دو روز دیگه که ورشکست شدند میفهمند
snr 7.2 و Attenuation هم 27.9 هست ...نقل قول:
دوست عزیز چند روز اخیر اینطور شده قبلا قطعی خیلی کمی داشت ...
1565 را که میگیرم میگه سرویس شما دچار اختلال است ...
attenuation خوبه ولی snr پایینه یعنی روی مرزی هست که قطع و وصل می شه.البته ممکنه واقعا مشکل از شرکت باشه چون دوستان دیگه هم اشاره کردن به این مشکل ولی به نظرم اگه یه سیم کشی از سر خط به مودم بکنید نتیجش براتون راضی کننده باشهنقل قول:
کیفیت های وب این چند روز خیلی بد شده
جدیدا قطعیهای چند ثانیه ای داره ! ( چراغ مودم خاموش نمیشه ) فقط چند ثانیه هیچی باز نمیشه دوباره درست میشه
این مشکل فکر نمیکنم از مرکز مخابراتی باشه !
من هم بالاخره جمع آوری کردم رفتم فن آوا
البته بعید میدونم با سیل جمعیتی که رفتن سمتش کیفیتش بهتر از های وب بشه ولی همین که حجم خوری نداشته باشه بازم خوبه:n01:
حتما در مورد کیفیت و پینگ نسبت به های وب هم اطلاع رسانی کنید.نقل قول:
سلام تایید میشه، دیروز و امروز برای من حدود سی ثانیه قطعی داشت اما چراغ مودم روشن بود! شاید قضیه همون فیلتر ناهمسان باشه چون الان حدود یک هفته بیشتر شده که به یوتیوب دسترسی دارم.نقل قول:
درخواست تخلیه رو دادم و جالب این که التماس میکنن که تخلیه نکنم چرا چون من 4 میلیون تومن پول نت دادم تو این مدت که های وب بودم خوب باید هم التماس کنن ولی دیگه این اشتباه رو نمیکنم تو هیچ شرکتی ماه به ماه سرویس میگرم هر وقت هم خراب شد تخلیه میکنم.
طرف زنگ زده میگه میخواید کارشناس بفرسیم اونجا برسی کنه مشکل شما رو به صورت رایگان گفتم نه مرسی فقط تخلیه.
موقع جمع اوري اگه بگيد بخاطر كيفيت و مشكلات اين چيزا ميخوايد تخليه كنيد ول نميكنن كه ! هميشه بگيد ميخوايد نقل مكان كنيدنقل قول:
بابا چی شد این تعرفه های لعنتی عجب احقمای بی شرفی هستن ها فقط ترافیک اضافه شده 2 هزار تومن
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
به نظر من همه مشترکین های وب باید به 195 حجوم ببرن و شکایت کنن و بگن که الان ما حجم یا قراردادمون تموم شده یا اصلا میخوایم طرح جدید رو ثبت نام کنیم که طبق قانون از 12 آذر باید اجرایی میشده ولی هنوز این شرکت این کار رو انجام نداده و این خلاف قانون هست و هفت ,هشت روزه مردم رو علاف خودشون کردن... بزارید لااقل بدونن که مردم گاگول نیستن و در آینده جرات تکرار چنین کاری رو نداشته باشن... از نظر اونا تا اعتراضی نباشه یعنی مشکلی هم وجود نداره
سرویس ها از روی سایت (پنل) حذف شدن
ظاهرا توی پنل دارن تغییراتی میدن
امیدوارم بالاخره سرویس هارو ارائه بدن :n27:
نقل قول:شما قصد دارین از سرویس های جدید کدام را خریداری کنین ؟؟؟نقل قول:
چون بنا به تجربه شخصی سرعت کمتر از 16 مگ اصلا مناسب وبگردی و ... نیست
شما حاضرین برای سرعت 16 مگ و ترافیک 1100 گیگ که مطمئنا نمیتونین مصرفش کنین ماهیانه 80/000 هزار تومان پول بدین ؟؟؟
اگه مصرف کاربرای دیگه رو در نظر نگیریم و فقط نظر شخصی خودم رو بگمنقل قول:
اره سرویس 16 مگ برای من مناسبه چون در ماه حدودا 100 - 120 گیگ مصرف ماهیانه به جز بسته دانلود شبانه ایرانسل هست و خب اگه قرار باشه با 80 تومن 275 گیگ داشته باشم اوکی هست
های وب برای من سرعت خوبی داره که اونم به خاطر نزدیکی به مخابرات هست پس شاید برای خیلیای دیگه مشکل داشته باشه
ولی این سرویس جدید باید دید چجوری هست یعنی سرعت و محدودیت هاش به چه صورتی خواهد بود
قطعا چه الان چه سه ماه دیگه باید از این سرویس ها استفاده کنیم پس فقط میمونه انتخاب کاربر سر isp ها وگرنه تعرفه ها هیچ تغییری نمیکنه
صرفا واسه وبگردی سرعت 2-3 مگ هم مناسبهنقل قول:
البته این نظر شخصی منه
من سه ماهه تمدید کرده بودم. هنوز مونده از زمانم. برای تلگرام و اینستا بیشتر مواقع مجبورم که از اینترنت ایرانسل استفاده کنم. این چند روز هم سرعتم خیلی نوسان داره. قبلا می خواستم از های وب برم ولی منطقه ما شلوغ بود و فقط مخابرات پورت خالی داشت. موندگار شدم. یه ماهی باهاش سر می کنم، ببینم جای دیگه بالاخره بهم نت می ده یا نه
دوستان سرویس ها ارائه شده
فشفشه های جدیدی ارائه شده با حجم های بالا
نیترو های افزایش سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط چیزی که اینجا یکم عجیبه ترافیک عادی هست که چجوری 4 گیگ 2 تومن میده ولی 1 گیگ هم 2 تومن میده :n27:
توضیحات های وب: در این بسته ترافیکی، نسبت مصرف ترافیک بینالملل به داخلی ۴ است؛ برای مثال: در ترافیک ۴ گیگ عادی، در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک بینالمللی استفاده کنید، می توانید ۱ گیگ ترافیک بینالملل استفاده کنید، یا در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک داخلی (سایت های منتخب) استفاده کنید، می توانید ۴ گیگ ترافیک داخلی استفاده کنید، و یا بصورت ترکیبی از ترافیک داخلی و بینالملل استفاده کنید، به هر نسبت دلخواه.
هنوز تکلیفشون با خودشون مشخص نیست ردیف بالای ترافیک عادی و نیتروها رو برداشت
ظاهرا تو تغییرات جدید ، بالاخره اون بند " ضریب اشتراک 1 به 8" رو حذف کرده های وب!!
چه فایده یک چهارم بین الملل بقیش داخلینقل قول:
فشفشه های جدیدی ارائه شده با حجم های بالا
در این بسته ترافیکی، نسبت مصرف ترافیک بینالملل به داخلی ۴ است؛ برای مثال: در ترافیک ۴ گیگ عادی، در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک بینالمللی استفاده کنید، می توانید ۱ گیگ ترافیک بینالملل استفاده کنید، یا در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک داخلی (سایت های منتخب) استفاده کنید، می توانید ۴ گیگ ترافیک داخلی استفاده کنید، و یا بصورت ترکیبی از ترافیک داخلی و بینالملل استفاده کنید، به هر نسبت دلخواه.
بله ظاهرا حرفی که میزنید درسته درواقع همون حجم های گذشته هست اینا فقط باعث گول زدن کاربرا میشن (این کارشون قانونی هست؟)
در اصل اینترنت گرونتر شده واسه ما
ی سوال:
الان که خطم 4مگ میکشه و سرعت دانلودم حدود 450هست در ضریب یک ب یک سرعت ب چه شکلی میشه؟
با ضریب یک به یک در بهترین حالت سرعت دانلود 512 کیلوبایت خواهید داشتنقل قول:
ممنونم از شما:n40:نقل قول:
فردا سرویس می خرم ببینم چطوریاس!
این شرکت حجم ها رو خیلی خوب گذاشته حیف فقط جنوبه
خوب نگفته که حجم بین الملل یک دوم یا یک سوم یا یک چهارم حساب میشه؟!!!!نقل قول:
تو سایت نوشته یک دومنقل قول:
بالاخره های وب در این طرحهای جدید شبانه رایگان داره یا نه؟
فشفشه های جدید که فرقی با قبل نکرده فقط 4 برابر حجم داخلی زدن تنگش
مثلا قبلا فشفشه 30 روزه 70 گیگ 40 تومن بود الان شده 280 گیگ 40 تومن که بازم فقط 70 گیگش بین الملله مثل قبل و 210 گیگش داخلیه
ولی الان دیگه فشفشه ها به صرفه نیست. وقتی طرف با 80 تومن ماهی 275 گیگ حجم بین الملل داره چرا باید برای 70 گیگ 40 تومن بده؟
باید قیمت فشفشه ها هم متناسب با قیمت حجم ماهیانه باشه
مثلا 100 گیگ بین الملل رو بده 25 تومن و قابلیت انتقال به ماه های بعد رو داشته باشه نه فقط 30 روزه
الان فشفشه 16 گیگ 1 روزه رو میده 2 تومن که در عمل 4 گیگه خخ . مسخرست
ای بابا !! من دیروز زنگ زدم پشتیبانی گفتم طرح های جدید کی میاد گفتن معلوم نیست مجبور شدم طرح قبلیمو تمدید کنم الان میام میبینم رو سایته طرح های جدید :|
چرا هیچ فشفشه ای تو پنل برای من نشون داده نمیشه ؟!؟
برای من هم همین طور :نقل قول:
----------------------------
جالبه سرعت اینترنت من بهتر شده قبلا از ۶ مگابیت بیشتر نمیشد :
اره ولی من میخواستم بهش بگم وضعیت خیلی خراب هست در ضمن بهم گفت 3 تا 5 روز کاری طول میکشه تا تخلیه بشه ولی من قبلش شکایت زده بودم 195 در عرض 3 ساعت تخلیه شد و سرویس جدید هم وصل شد خخخخ.نقل قول:
جالب این جا هست که همون خانم که گفت 3 تا 5 روز بعد از چند ساعت زنگ زده میگه تخلیه خط شما انجام شد لطفا شکایت خود را در سایت 195 پس بگیرید.خخخخخخ ای خدا شکر دست این 195 درد نکنه خیلی حال داد بهم این بار.:n08:
نقل قول:
شما الان کدوم شرکت تشریف بردید؟
این هایوب از همه بیشتر گیگ میده
کیفیت چطوره برا بازی ؟ قسد دارم هایوب بگیرم
موقع خرید سرویس های جدید اگر دقت بکنید قبل از اتصال به درگاه پرداخت با رنگ قرمز نوشته شده که همه کدهای تخفیف غیرفعال خواهند شدنقل قول: