کسی از طرحای جدید مخابرات خبری نداره؟؟
چون سال پیش همین موقع 512 با 5گیگ و شبانه رایگان رو 15500 میدادن. میخواستم ببینم امسال همچین طرحی نیست؟؟
Printable View
کسی از طرحای جدید مخابرات خبری نداره؟؟
چون سال پیش همین موقع 512 با 5گیگ و شبانه رایگان رو 15500 میدادن. میخواستم ببینم امسال همچین طرحی نیست؟؟
دوستان ببخشید یه سوال دارم زیاد به تاپیک ربط نداره!!
از وقتی ویندوز10 ریختم اغلب اوقات که لپتاپو روشن می کنم به مودم وایرلس وصل بشم، limited accsess میده
ولی وقتی گوشیمون هات اسپات می کنم مشکلی نیست.
چه کنم؟؟
سلام عجب سرعتی دارم
بعد از 10 بار دیس کانکت کردن و مودم خاموش روشن کردن به چه سرعتی رسیدم:n28::n28:
خدا لعنتشون کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین عکس به بدبختی تونستم اپ کنم
تا اونجایی که می دونم خطت نویز داره snr خطت 6 که افتضاحهنقل قول:
- - - Updated - - -
تا اونجایی که می دونم خطت نویز داره snr خطت 6 که افتضاحهنقل قول:
این طرح شبانه رایگان سرعت دانلود شبانش چقدره ؟
برای من روزانه تا 1200 کیلو میده اما 4 به بعد میشه 130 !
نباید 240-250 باشه ؟
بودا بودا !!! نبودا ؟
امروز دیگه به شدت توی همه چی افت وجود داره . دیگه کم کم فکر کنم داریم به روزهای قطعی کامل اینترنت نزدیک میشیم . تا میتونید ذخیره کنید که قحطی داره میاد .
همین نویز من فکر میکنم از سمت مخابرات باشه . از همون روزی که این مشکلات اخیر شروع شد snr منم اومده زیر 10 . خوب قطعی ها به خاطر همونه دیگه .نقل قول:
سرعتش همینقدره . دیگه حالا که گرفتی باید تحملش کنینقل قول:
هرکی میخاد از مخابرات نت بخره پولشو ریخته سطل اشغال.سه هفته پیش همه چی خوب بود یهو نت قطع شد وقتی وصل شد سایت پرتاک قالبش عوض شد.سایدت گلدنت یه تیتر رو سایتش زد به دلیل خرابی از سمت مخابرات سایت موقت از دسترس خارجه دیگه همه چی بهم ریخت تا همین الان که من این مطلبو مینویسم سرعت تو این سه هفته افتضاح.قطعی های مکرر (هر پنج دقیقه 20 ثانیه قطع)تایم اوت فراوان پینگ بالا همه چی بهم ریخت.دست به مودمهاتونم نزنید به nsr مودمتونم توجه نکنید همه و همه از سمت مخابراته.سه ماه زمان میخری با سه ماه حجم میشه 45 هزار تومن اونوقت سه هفتش تا الان اینطوری قطعه.هیچکی هم پاسخگو نیس به پشتیبانیشونم زنگ میزنی بعضیاشو میگن مشکل نداره از مخابرات دوباره همون لحظه زنگ میزنی یه اپراتور دیگه میگه مشکل زیرساخته به ما ربطی نداره سه باره زنگ میزنی یکی دیگه میگه مشکل سیم کشی خونتونه.خلاصه دورمون زدن عجیب.این همه طرح یه ساله فروخت مخابرات با قیمت پایین اینهمه طرح دو ساله فروخت با قیمت پایین فک میکنین عاشق چش ابرو ما شدن؟ نه والا عاشق جیبمون شدن .از من به شما نصیحت نخرید.
هرکی میخاد از مخابرات نت بخره پولشو ریخته سطل اشغال.سه هفته پیش همه چی خوب بود یهو نت قطع شد وقتی وصل شد سایت پرتاک قالبش عوض شد.سایدت گلدنت یه تیتر رو سایتش زد به دلیل خرابی از سمت مخابرات سایت موقت از دسترس خارجه دیگه همه چی بهم ریخت تا همین الان که من این مطلبو مینویسم سرعت تو این سه هفته افتضاح.قطعی های مکرر (هر پنج دقیقه 20 ثانیه قطع)تایم اوت فراوان پینگ بالا همه چی بهم ریخت.دست به مودمهاتونم نزنید به nsr مودمتونم توجه نکنید همه و همه از سمت مخابراته.سه ماه زمان میخری با سه ماه حجم میشه 45 هزار تومن اونوقت سه هفتش تا الان اینطوری قطعه.هیچکی هم پاسخگو نیس به پشتیبانیشونم زنگ میزنی بعضیاشو میگن مشکل نداره از مخابرات دوباره همون لحظه زنگ میزنی یه اپراتور دیگه میگه مشکل زیرساخته به ما ربطی نداره سه باره زنگ میزنی یکی دیگه میگه مشکل سیم کشی خونتونه.خلاصه دورمون زدن عجیب.این همه طرح یه ساله فروخت مخابرات با قیمت پایین اینهمه طرح دو ساله فروخت با قیمت پایین فک میکنین عاشق چش ابرو ما شدن؟ نه والا عاشق جیبمون شدن .از من به شما نصیحت نخرید.
دوستانی که قطعی دارند و سرعتشون روی 130 محدود شده اگه میخوان محدودیت رو بردارند و با حداکثر سرعت دانلود کنند .
پیام خصوصی بدند راه حلش رو بهشون بگم .
حرفت درسته ولی من که تابحال برای خط خودم با 2 تا isp دیگه هم کار کردم میگم بقیه اگر مزخرف تر نباشن بهتر هم نیستننقل قول:
لطفا عمومی بگید تاهمه استفاده کنند.نقل قول:
ممنون:n16:
احتمالا باز میخواد بگه راه حلش استفاده از سرویس های ماست :n09:نقل قول:
نه عمومی خوب نیست درست مثل قضیه ایرانسل که امسال فروردین نت رایگان تو نت لو رفت بستشنقل قول:
لطفا حذف گرددنقل قول:
دوست عزیز مشکلات فقط به سرعت نیس.متاسفانه ما تا حرف از اینترنت میشه مستقیم بحثو میکشونیم به سرعت.مشکل فقط سرعت نیس من خودم نمیتونم ای اس پی عوض کنم ولی دوستان و اشنهام از هر شرکتی دارن رو تست میکنم حداقل یکی دوبارنقل قول:
والا بلا همه از مخابرات بهترن.من دوستم پنل فروش شرکت صبا نت رو داره تازگیا هم پنل مخابرات هم داره.چن روز پیش بهم یه سری مزیا رو نشون داد از شرکت صبا نت ک مخابرات یک درصدشم نداشت از اون مزایا.
مخابرات یکی از بدترین پشتیبانی هارو داشت.فک کن رفتی مودمتو بردی یکی برات تنظیم کرده بعد رمزو اشتباه تنظیم کرده و نمیتونی وصل بشی خودتم بلد نیستی رمزو تغییر بدی و نمیدونی مشکل از کجاست زنگ میزنی پشتیبانی مخابرات پشتیبانی بعد نیم ساعت منتظر نگه داشتن میگه رمزت اشتباهه و رمز جدید و میده میگه بقش به ما ربطی نداره ولی همونجا جلو چشم یکی زنگ زد دوستم گفت نمیتونم وصل بشم همینو گفت دوستم رفت تو پنل صبا نت بدون هیچ سوالی از مشترک شماره مشترکو زد و یه پیغام اومد که مشترک رمزو اشتباه تنطیم کرده و از همونجا مشخص شد که طرف چ رمزی و رو مودمش ست کرده و دوستم رمزی که رو مودم طرف ست شده بود رو از داخل پنل تنظیم کرد رو سرویس مشترک و درست شد.
این یکی از مزایا شرکتهای دیگه نسبت به مخابراته .پشتیبانی مخابرات صفر.
یکی دیگه از مزیا شرکتهای خصوصی اینه که هر یک گیگ حجم 700 مگابایت اپولود رایگان داره چون شما فقط به حجم دانلود پول میدی ولی در مخابرات همچین چیزی نیست اگه میبینی اینجا همه میگن حجم نتم زود تموم میشه و مخابرات حجما رو میدزده اینه.یعنی شما یک گیگ حجم میخری 4 هزار تومن هم اپلود از اون یک گیگ کم میشه هم دانلود یعنی شما به 500 مگابایت حجم دانلود 4 هزار تومن پول دادی
من اگه میگم از مخابرات نخرید به خاطر یه سری دلایل هست ک خودم دیدم.متاسفانه من خودم از مخابراتت دارم نمیتونم از شرکت دیگه بگیرم به خاطر فیبر.ولی یکی از دوستام از شاتل داره وقتی میرم اونجا و با گوشیم به نتش متصل میشم واقعا تغییر و احساس میکنم.
دوستانی که پخ داده بودند پاسخشون رو دادم .
امیدوارم مشکل همتون حل بشه .
این موضوعات رو اصلا پابلیک نکنید .
عزیز.حرف فروشنده جماعت یک شاهی ارزش نداره ولو که برادر خود آدم باشهنقل قول:
من قریب به 8 سال صبانت داشتم فکر میکنی چرا سال قبل بعد از اونهمه سال بهمراه خیلی کاربرهای دیگه رهاش کردیم و مخابرات گرفتیم؟ البته ممکنه بعد از ریزش سنگین کاربرهاش در پارسال یک دام جدید و تبلیغات سراپا کذب جدید پهن کرده باشه برای افراد بی اطلاع ولی این حناش برای ما که دیگه رنگی نداره ...
سلام میشه برای منم ارسال کنی ؟ چون فعال نیستم نمی تونم پیام خصوصی بدمنقل قول:
امروز برای من از 5 صبح تا 8/30 صبح مخابرات قطع بود یعنی تو ساعت دانلود
اینم یکی از استراتژی های جدید مخابرات هست، دقیقا برای من هم راس ساعت 4 صبح اینترنت تبدیل به اینترانت شد، فقط سرورهای داخلی قابل دسترس بودند و نکته جالبش همین هست که دقیقا راس ساعتی این اتفاق افتاد که طرح های شبانه دار جدید اون ساعت شبانشون آغاز میشه ...نقل قول:
استفاده کن از مخابرات اگه برات خوبه.من دیشب از ساعت 10 شب تا امروز 11 ظهر قطع شد.میدونی جالبیش چی بود؟این بود که مخابرات شماره پشتیبانیشو از دسترس خارج کرده بود.(کسانی ک در جریان هستن تایید کنن)نقل قول:
دقیقا نت منم از راس 4 قطع شد. منتها تا آخر شب وصل نشد. که همین الان رنگ زدم پشتیبانی گفت یه بار مودم رو ببر رو بریج بعد دوباره کانفیگ کن که درست شد.
یه سوال
شماها تا ساعت 4 بیدارین ؟ یا از ساعت 4 بیدارین که نتاتون رو چک میکنید ؟ کدومش :n02:
- - - Updated - - -
یه سوال
شماها تا ساعت 4 بیدارین ؟ یا از ساعت 4 بیدارین که نتاتون رو چک میکنید ؟ کدومش :n02:
سریع ترین روش درخواست تخلیه خط از مخابرات چیه ؟
اههههههه از دست اینترنت
الان 3 روزه درخواست دادم هنوز تخلیه نکردن. به جز درخواست کتبی فکر نکنم راه دیگه ای باشهنقل قول:
کجا درخواست کتبی بدم ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
کجا درخواست کتبی بدم ؟نقل قول:
برای اداره مخابراتنقل قول:
طرح های مخابرات داغونه
256 با 5gb 13000 تومان ماهی اونم بدونه شبانه!!!:n38:
این طرحو هرجا ببری بهت پناهندگی میدن:n02:
با نصف این قیمت آسیاتک یکساله میده با سرعت 2mbp اونم شبانه با 80 درصد تخفیف:n05:
- - - Updated - - -
طرح های مخابرات داغونه
256 با 5gb 13000 تومان ماهی اونم بدونه شبانه!!!:n38:
این طرحو هرجا ببری بهت پناهندگی میدن:n02:
با نصف این قیمت آسیاتک یکساله میده با سرعت 2mbp اونم شبانه با 80 درصد تخفیف:n05:
کجا گفته سرعت سرویس آ مثل آسیاتک (فروش ویژه پاییز) 2 مگابیت بر ثانیه-ست ؟؟:n13:نقل قول:
برو سایت 1544نقل قول:
قسمت تعرفه ها
سرویس آ مثل اسیاتک تو لیست کیمیایه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان طرح شبانه دار هم هست بهتر از این طرح های چرت پرت دیگه هست . طرح ویژه 2020 قیمت 43 هزارتومان و حجم 20 گیگ. سرعت دانلود روز 10 مگابیت - شبانه 1 مگابیت 4 تا 9 صبح به مدت 20 ماه
منظورم اینه کجا برم ؟ سایتی چیزی داره ؟ برم دفتر امور مشترکین ؟ برام مخایرات مرکزی ؟ برم 2020 ؟ زنگ بزنم 2020 ؟ ...نقل قول:
باید بری اداره مخابرات و بصورت حضوری درخواست بدینقل قول:
- - - Updated - - -
باید بری اداره مخابرات و بصورت حضوری درخواست بدینقل قول:
منظور از ترافیک رزرو چیه؟؟ چجوری باید ازش استفاده کرد؟؟
زمانی که حجم باقی موندتون تموم شد اتوماتیک از حجم رزرو برداشته میشه میاد روی حجم مصرفینقل قول:
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
اطلاعات این سرویس کجاستنقل قول:
توی سامانه که هنوز موجود نیست
فکر کنم یکی دو ماه هیچکس ازش سرویس بلند مدت نگیره کوتاه بیاد و کمپین پارسال رو براه کنه
از سایت 2020.goldnet.irنقل قول:
همین طرح کمپین تابستان که تموم شد هم خیلی خوب بود سرعتش تایم رایگان تا 250 کیلوبایت میره و روز هم هر چی خطط باز باشه . خوبیش اینه که تا ساعت 9 صبح رایگانه دیگه تا ساعت 1 شب نمیخواد بیدار باشی. این طرح ویژه 2020 نمیدونم سرعت رایگانش چنده احتمالا 128 کیلوبایت هست. طرح کمپین تابستان سرعتش نوشته بود مطلوب برای کسی کمتر بره سمتش و از این طرح های 3ماه 6ماه ملت برن بخرن و تایم رایگان هم ندارن. در هر صورت کمپین تابستان خوب بود که من خریدم با 21هزارتومن قرداد 2سال - دارای شبانه - سرعت شبانه تا 250 کیلوبایت
انصافا سرویس های مخابرات نسبت به کیفیتش خیلی گرونهنقل قول:
منم احتمالا تا مدتی دیگه که حجمم تموم بشه برم همین سرویس پاییزه آسیاتک رو بگیرم.
شما حساب کن الان مخابرات برای 15 گیگ توی 3 ماه داره کم کم 40 تومن پول میگیره یعنی 6 ماهش میشه 30 گیگ = 80 تومن. تازه شبانه هم نداره و آپلود رو هم تمام و کمال حساب میکنه.
اگر شما همین سرویس آسیاتک رو بگیری و برفرض در 6 ماه هم تمومش بکنی بهت 60 گیگ (دو برابر مخابرات) حجم میده، 80 درصد شبانه رایگان داری و آپلودش رایگانه. فرضا اگر در این 6 ماه، 30 گیگ برای حجم روزانه مصرف بشه شما میتونی 150 گیگ دانلود شبانه داشته باشی که به نظرم اگر کسی دانلودر نباشه و فایل های مورد نیازش رو دانلود کنه کاملا کافیه.
کلا تا وقتی که انحصار فیبر نوری دست مخابراته نباید توقعی جز دزدی کردن و سرویس های بی کیفیت رو داشت.
سریع ترین راه تخلیه اینه که شما بری مرکز مخابراتی تون و اونجا از بخش ADSL کتبا درخواست تخلیه بدینقل قول: