تو این لیست سایت هایی که ترافیکشون نیم بهاست( چه لیستی :mellow: ) سایتی به نام namanet.ir هستش که جلوش زده vod که البته الان وجود نداره ولی whois نشون میده مال خود صبانته. یعنی یه سایتی مثل نماوا یا فیلیمو میخواد(یا میخواسته) راه بندازه
Printable View
تو این لیست سایت هایی که ترافیکشون نیم بهاست( چه لیستی :mellow: ) سایتی به نام namanet.ir هستش که جلوش زده vod که البته الان وجود نداره ولی whois نشون میده مال خود صبانته. یعنی یه سایتی مثل نماوا یا فیلیمو میخواد(یا میخواسته) راه بندازه
این بسته ترفیع چیه؟برای من خالی زده
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
برای من این شکلیه
الان سرویس شما شبانه رایگان داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا برای کسانی که هنوز اوایل سرویسشون هست فعال شده که مقرون به صرفه باشه برای خریدشنقل قول:
من الان شبانه رایگان ندارم چون نخریدم اینو و میخواستم یه سرویس ۱ ماهه بگیرم
برای همین سوال پرسیدم این برای همه سرویسا اومده یا نه
من 6 ماهه 18 گیگ خریدم توی سرویس 6 ماهه شبانه اومده 34800 هم قیمتش هستنقل قول:
توی توضیحاتش چی نوشته؟نقل قول:
نوشته شبانه رایگانش محدودیت حجم داره یا نامحدوده؟
نگاه کن تاما جمعش کردیم دید داره کاربراشو ازدست میده خیرشوشما بردین شبانه رو برگردوند صبانت حرف نداشت من ازش راضی بودم این شباهنک بگیرین تا مثل بیکران جمعش نکرد ازماگفتن بود
صبانت تا اخرای95خوب بود با اون بسته های خوب وخوش قیمتش برنمونه 12تومان بر50gbمی گرفت بر5روز فرصت می داد براستفاده نمیدونم دوستان چه اصراری من خودم 5سال کاربرش بودم الان اومدم پارس انلاین شبانه نامحدود خطم رو6مگ بسته شد سرعت دانلودم 650تا670کیلوبایت چه توروز وچه توساعات رایگان ازساعت2تا7راحت10گیکو میگیرم درضمن اینم بگم چه سرور خارجی چه داخلی سرعت شاید20تا30کیلوبایت نوسان داشته باشه ولی همونه عالی پارس انلاین ازما گفتن بود صبانت منو چاپید فقط اگه منطقه تون پارس پشتیبانی میکنه تو گرفتنش شک نکنید :n31:نقل قول:
من قبل اینکه۳ سال پیش بیام صبانت 3-4 شرکت عوض کردم که یکیش پارس آنلاین بود. تازه تا ۹ مگابیت رو داشت تبلیغ میکرد. سرعتش از سرور خارجی خیلی بد بود. نمیشد یه استریم زنده تماشا کرد.حتی تو ساعات شلوغ سرعت سرور داخل هم کلی پایین میومد.نقل قول:
شاتل بد نبود ولی آدم نمی دونست کی محدود میشه، تا چقدر دانلود داشته باشه...
الان به قول دوستان کیفیت صبانت بد نیست ولی با برداشتن شبانه خیلی گرون درمیاد ولی من دیگه میترسم برم یه شرکت دیگه
داداش همین الان خطم از6مگ ارتقادادم به9مگ سرعت دانلود1مگابایت بالاتررفت دیگه من نمیدونم کی کاربرش بودی ولی الان اینطورکه شما میگین نیست لذت دانلودبا پارس درشبانه عالی
من نمیدونم چرا سرعت منو محدود کردن تازه چند شب پیش که شباهنگ خریدم میبینم روی 16 کیلو بایت محدود هست زنگ میزنم پشتیبانی میگم چرا محدود کردید میگه محدود نیستی میگم سرعت این هست جوابی نداره قبلا روی 2 مگ بسته بودن خط رو الان روی 14 مگ بستن ولی سرعت دانلود 16 کیلو بایت هست هم سرعت روز هم سرعت شب واقعا جالبه برام و جالب تر این که من اصلا دانلود انچنانی هم ندارم نهایت توی سه ماه من شاید 15 گیگ دانلود کردم قبل از اجرای این طرح بدون شبانه
سلامنقل قول:
واقعا از نظر صبانت این شبانه دانلود نامحدود به حساب میاد؟؟؟؟؟؟
در همه بسته هاش هر گیگ را 500 تومن حساب کردن و دارن منت هم میزارن
اون هایی که می گفتن به صورت دو گانه سوز اینترنت استفاده می کنن روز با صبانت و شب با ایرانسل هستن
امروز ایرانسل بسته نامحدود شبانه اشو حذف کرد و صبانت هم دو ماه پیش حذف کرد حالا ببینم با این موتور سوخته چی کار می خوان بکنن و چند گانه سوز می خوان حال کنن
دوستان به نظرم گیکی500خوب میده انصافن من زمانی که کاربرش بودم همچین چیزی نمیداد به غیر اون بسته های بیکران بخوایم حساب کنیم دوستان شباهنگش ازاده یعنی بسته تموم شد میتونی بگیری منظورم اون140گیکس بیشتربازم همین ازصبانت داشته باشی غنیمته شما خودتونم دودستی چسبیدین بعش ولش نمیکنین ازمن که دیگه بیشترمشترکش نبودیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک بسته های شبانه، امروز کلا از صحنه روزگار محوش کردن که کسی ندونه وجود داشته
من که بهتون گفتم تااینم حذف نکرده بگیرین صبانت حساب کتاب نداره کاراش مخصوصن این اواخر دیگه حتی باعث شد خودم جمعش کنم سرویسهای گرون باحجم کم وبدون شبانهنقل قول:
اصلا نیاورد که کسی بگیره، فقط تبلیغشو آورد تو سایت، تو پنل کاربری برای خرید نبود. من تماس گرفتم دیشب، گفتن هنوز تایید نشده، تا فردا. فردا هم که امروز باشه، حذفش کردن. حروم زاده هانقل قول:
من یکی دو روز پیش همون ۶۹ تومنه رو گرفتم برای یک سال
چقدربهت حجم دادبر 1سال
حجمی تو پنل اضافه نشده . فقط زده وضعیت شبانه رایگان. تو اون جدولش زده ۱۴۰ گیگ حجم تعهد شده.
عوض کنispچیه چسبیدید صبانتنقل قول:
من دو سالی مشترک صبا بودم ؛ اولاش تو مشهد خیلی خوب بود.
قیمتش تقریبا با قیمت بعضی ISP های بهتر برابری میکنه البته یه مقدار کمی ارزون تره که خیلی دیده نمیشه.
مشکلم اینجا بود که با بازی موبایل فروت کرفت ؛ که بازی ایرانی هست و سرورش هم داخل ایرانه بعد از یه سری تغییرات به مشکل خوردم.
وارد بازی میشدم اما ارتباطتم با هم گروهی ها قطع بود نه چت میدیدم نه در خواست کمک نه هیچی .... وقتی VPN وصل میکردم بازی به حالت معمولی بر میگشت !
خب مشکل VPN هم کاهش سرعت بود و پاکت ها میرفت خارج کشور و دوباره برمیگشت ، اون بازی هم سرعت زیاد لازم داره
دیگه خلاصه سرتون رو درد نیارم بیشتر از 3 ماه کار من شده بود هر روز به پشتیبانی زنگ بزنم .... یه بار که قبل تعطیلات عید بهم گفتن کلا برو تا بعد 13 -14 زنگ نزن :n04:
آخرشم گفتن مشکل از زیرساخت هست و دست ما حل شدنی نیست ...
منم دیگه از خدمتشون رفع زحمت کردم و صاف رفتم از ISP دیگه ای که سرور این بازی و اکثر بازی های ایران و پرطرفدار روش درحال اجراست اینترنت خریدم.
نوشته بودین تبلیغ نشه دیگه اسم نمیبرم ؛ اما جالبه من که از خونه تکون نخورده بودم ، ISP جدید هم دقیقا توی همون شرکت مخابراتی بود که صبا نت قرار داره.
اگه مشکل زیرساخت بود ؛ باید طبیعتا واسه این سرور هم مشکل میداشتم دیگه نه ؟! اونم چی سرور یک بازی مسخره تو تهران
با این ISP جدید رفتم تو سال دوم که مشترکشون هستم ؛ سرعت و کیفیتش نگم ده برابر حداقل 3 برابر صبانت هست؛ پشتیبانی تا بحال به این خوبی من بعد مشترک 10-12 تا شرکت مختلف شدن ؛ ندیدم تا حالا ...
قیمتشم تفاوتی با صبانت نداره و باجی به هم نمیدن ، درکل واقعا رضایت دارم و خیلی دارم باهاش حال میکنم .
یه موقع صبا قیمتش خیلی پایین بود و سرعتش بالا .... اما الان برعکس شده و جدا از اون کیفیتش هم از نظر من داغونه
هرچند بازم حق نگذریم با این همه اوضاع بد بازم وضعیتش از بعضی ISP ها مثل مخابرات و آسیاتک بهتره.
نه دوست عزیزمن خودمم فرارکردم ازدستش بعداز 5سال ولی ازموقعی که مشترکش بودم انصافن نگم عالی خوب بود من چون بیشتر دانلود میکردم جمعش کردم درچه ازسال93شبانه رو1/3کردبودنمیصرفید یه بازی 25گیک نسخه فشردم میخواستی دانلودکنی از25هزارتومان بیشتر میشدبرات این اخریا زد شبانه روحذف کرد غیر قابل تامل شده بود الان اومدم پارس انلاین شبانه سرعت دانلودم 1مگ بدون محدودیت چاپیدمنو این صبانتنقل قول:
بزای منم شبانه رو حذف کردم با شکایت هم نتیجه ندادنقل قول:
فرستاده شده از Lenovo K50-T5ِ من با Tapatalk
بسته شبانه رایگان گذاشته صبانت یه نگا بندازین بسته ترفیع سرویس
دیروز بالاخره تونستم با شبانه دانلود کنم.واقعا صبانت ثواب کرد .بعد از 4 سال فهمیدن برداشت شبانه هیچ تاثیری نداره بالاخره یه ویندوز 10 دانلود کردم.برداشت شبانه معنی نداشت انگار شما به یه پپسر میگی شما نمیتونی از بیس سالگی بزرگتر بشی.قیمت شبانه هر چقدرم بالا بزارن بازم راضیم .به جان خودم الان از کشورم راضی هستم باو دس بردارن از اینجور محدودیت ها ایرانسل شبانه 50 گیگ دانلود میده خب این صبا 15 گیگ گذاشته کار بزرگی کرده.بالاخره همه سرویساشونو جم کردن اینم فهمید گند زده...داشتن شبانه یک امتیاز برای جذب مشتریه ینی چی هر گیگ سه تومن بفروشیم خب مردم هم فهمیدن دیگه...قدم بعدی باید برداشت اپلود و افزایش سرعت سرویس دهی بخصوص از سایت خارجی بشه تاکشورمون پیشرفت کنه...
به هر حال دست هرکی اینکارو کرد تشکر هرکی هم محدودیت کرد کار بدی کرده.......
چه طرح اینترنتی داری که بسته ترفیع داره؟ واسه من خالیه 1 ماه دارم 2 مگنقل قول:
باید طرحتون 3 یا 6 یا 12 ماهه باشه که بتونید شباهنگ بگیریدنقل قول:
در مورد طرح شبانه که سوال کرده بود یکی از دوستان در پست قبل اشاره کردم که باید سرویس 3ماهه یا 6 ماهه یا یک ساله داشته باشید تا این طرح براتون در قسمت ارتقاء سرویس فعال باشه حالا با توجه به این که چه سرویسی دارید طرح مربوط به همون سرویس فعال میشه مثلا برای 6 ماهه که من خودم دارم شباهنگ شش ماهه اومده بود که قیمتش 34800 بود و طبق اون چیزی که در سایت صبا نت نوشته این شبانه تا سقف 70 گیگ هست برای یک ساله 140 گیگ هست سه ماهه رو یادم نیست میتونید به سایت صبا مراجعه کنید و مشاهده کنید امیدوارم توضیح کاملی داده باشم.
اینو اسمشو میزارن شبانه؟:n01:نقل قول:
:n08:نقل قول:
رویای شبانه
به قول شاعر
میان ماه من تا ماه گردون ------------------ تفاوت از زمین تا آسمان است
دیشب یادشان رفته بود شیر شبانه رو نیم بند کنند (سرعت رو به یک مگ محدود کنند) من طرح صبحانه رو از سال پیش دارم سه ماهی ازش مونده چهار تا ده رایگان ولی با سرعت یک مگابیت. دیشب اما سرعت اندازه روز بود حدود هشت مگا بیت. البته آمادگی قبلی نداشتم که استفاده کنم همون دوتا فیلم گرفتم.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
داداش این که میگی دیشب یادشون رفته سرعتتو محدودکنند یعنی شما باتوجه به اینکه صبانت درسال96 شبانه رایگان حذف کرده ولی باتوجه به سرویس شما که صبحانه هنوزشبانه دارین تایمش چند ساعته وبا چه سرعتی دانلودمیده یه خورده بیشتر توضیح میدید من خودم 3ماه اخره سال95 3بارسرویس1مگ شارژکردم جالب بگم شبانه محدودنشده بود هرروز8گیک دانلودمیداد درحالی که قبلنش شبانه محدودمیشد وهر1گیک میتوانستی 2برابرش رو در شبانه بگیری یعنی برمعنم یادشون رفته بود اون 3ماه اخرببندن البته اینم بگم سرویس1مگ سرعت دانلود550کیلوبایت میداد برمن جالب که با اینکه صبانت شبانه روحذف کرد یعنی میخوای بگی اون تغییرات جدیدشامل سرویس شما نشده ومحدودت نکردن بعیدازصبانت به سرویس8مگ امگ دانلودبده یعنی یه جورائی به اون سرویس تهود دارن من که خودم5سال کاربرش بودم باورش سخته صبانت محدودت کنه میبره تو15کیلوبایت سیستم خاموش کنی بصرفه ترنقل قول:
با اينكه اصلا از شبانه استفاده نميكنم
از هفته پيش تقريبا
برا من نوشته
اعمال محدوديت سرعت شبانه به علت عدم رعايت مصرف منصفانه
با اينكه اصلا تو تايم شبانه آن نميشم يعني هيچي مصرف تايم شبانه ندارم
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
منم محدود شدم.
یکی دو هفته پیش خریدم بسته ترفیع شبانه رو. در این دو هفته:
14 گیگ مصرف شده
9.5 گیگ محاسبه شده
یعنی با ۴.۵ گیگ استفاده، محدود شدم. ۷۰ تومن هم پولشو دادم. اگه این کلاه برداری نیست پس چیه؟
به نظرم کسی نره سمتش تا مشخص نشده سیستمشون مشکل داره یا همینقدر داغونه کلا
شبانه رایگان برای سرویس های حجمی حالت تشویقی و جایزه داشت تو قرار داد هم از ابتدا ذکر شده بود که تا وقتی که امکانات شرکت اجازه بده شبانه رو رایگان میدن در اون سرویسها تا حجم خاصی با سرعت روز دانلود داشتی پس از اون محدود میشدی به همون سرعت خیلی کم که شما گفتید یعنی 128 کیلو بیت یا همون 16 کیلو بایت در ثانیه. برای اینها از پایان سال قبل رایگان حذف شد. اما سرویسهای که با شرایط خاص واگذار شده بودند مثل همین صبحانه که من گرفتم چون در قرارداد هست که ماهی پنج گیگ داری بعلاوه چهار تا ده صبح رایگان.این سرویس ها شبانشون قطع نشده و تا پایان قرارداد هم ادامه داره که برای من اواخر مرداد هست علت هم اینه که رایگان جزو قرارداد هست و بصورت تشویقی نبوده. شرایط شبانش هم اینه که تا هفتاد درصد کل مصرف یک روزت رو در شب بدون محدود شدن با همون سرعت روز میتونی دانلود کنی و بیش از اون محدود میشی به یک مگا بیت یا 128 کیلو بایت در ثانیه. بهرحال شرایط رو طوری گذاشتن که همون روز اول محدود میشی ولی محدودیتش آزار دهنده نیست برای یوتیوب و استریم که کاملا جوابگو هست برای دانلود هم ساعتی چهارصد مگ یعنی هر شب 2/4 گیگ میشه دانلود کرد. سرعت روزانم 8-10 مگابیت هست. در کل این سرویس خیلی مناسبی بود چون شصت گیگ برا یکسال 68 تومن دادند شبانه قابل قبولی هم داره.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام و وقت بخیر
دوستان خودم الان های وب دارم و مشکل دانلود و.. ندارم. البته من زیاد پرمصرف نیستم ولی متاسفانه پینگ های وب خیلی بده برای بازی!
کسی هست که اینجا برای گیم آنلاین از صبا نت استفاده کنه؟ والا نت ما که مارو کلافه کرده!
من شهرستانم ولی هر چی یادمه صبانت همیشه پینگ خیلی خوبی داشته و یکی از اقوام هم که تهران بود پینگ خوبی داشت.
کسی هست اینجا که با نت صبانتش پینگ این سرور رو برای ما بگیره؟:n01::n12:
آدرس سرور مورد نظر : easo.ea.com
خیلی ممنون
پ .ن : کسی از دوستان خبر داره د حال حاضر کدوم isp بهترین پینگ رو داره؟
منم همین سرویس و دارم که آخر این ماه تموم میشه، اگه بعد از اون بیام یه سرویس دیگه بگیرم، دیگه شبانه رایگان ندارم؟نقل قول: