نت من هم ترکیده یاهو هر 10-15 دقیقه یکبار قطع میشه
Printable View
نت من هم ترکیده یاهو هر 10-15 دقیقه یکبار قطع میشه
برای من که فعلا خوبه ولی طی روزهای اخیر چند باری قطعی داشتم در حد 3 .. 4 دقیقه
آره
یه چند ساعتی هست که قطع و وصل داره
من نمیدونم چرا یک هفته است که سرعت روزانم به 100 کیلوبایت هم نمیرسه،شبانه هم که اصلا هیچی
واسه شما سرعت خوبه الآن؟
من یه ازمایشی کردم .2 ساعت مودم رو روشن کرده بودم و کامپیوترم خاموش.ولی بعد که دیدیم حدود 20 کیلوبایت ازم کم کرده با اینکه کامپیوتر و وایرلس گوشیم خاموش بود.نقل قول:
ایا این هم توی دانلود از 12.35 تا 6.55 تاثیر میداره و اون 1 ساعت و نیم رو ازم کم میکنه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
این 20 کیلوبایت مال وقتیه که کانکت میشه.همون اول موقع وصل شدن یه ارسال و دریافت کوچیک انجام میشه.نقل قول:
من سرویس ۲۵۶ پارس انلاین سه ماهه با ۶گیگ حجم خریدم با ایدی ام دان میکنم سرعتم از ۸۰ یا صد بالاتر نمیره مگه سرعت شما چنده که اینقده فقط شبانه دانلود میکنید ؟نقل قول:
شب تا صبح نهایت ۶۰۰ مگ دان بکنم یا نه .
ایا باید کاری بکنم سرعتم بهتر بشه یا کلا چون شهرستان هستم اینجوریه ؟؟خراسان شمالی شیروان ممنون
iphone4
v/5.1
j...
سلام
من 14 روز از سرویسم با 800 مگ مونده الان اگه تمدید کنم ترافیکم میسوزه؟روزهای باقی مونده چطور؟البته قبلا 4 گیگ خریده بودم الان دیگه نمیخوام بخرم میخوام تمدید کنم
تمدید کردن انلاین رو سرعت هم تاثیر میزاره یا مثل روال سابق هست؟
بچه هایه سوال .. به من گفتن 128 4 گیگ ماهیی 16 بگیررررر رو 2 مگ بستن .. گفت هیچ فرقی نداره راسته؟ سرعت شب 128 چنده؟من از آملممممم ... خیلی واسم مهمه هاااا ...بگیرم 128 4 گیگ؟یا همون 512 بگیرممم؟
دوستان اهوازی و خوزستانی وضعیت پارس آلان چطوره ؟! سرعت روزانه و شبانه سرویس 256 چنده ؟! :11:
سلام همشهرینقل قول:
رو 2 مگ بستن ولی سرویسها تقریبا 20 کیلو بایت با هم فرق دارن
حدودا اینطوریه:
128=160
256=180
512=200
1024=220
2048=240
واسه من که فعلا سرعت داغونه و شبا هم دانلود نمیشه کرد،روزا هم حدود 50 کیلوبایت سرعتمه
ولی یدفعه دیگه که امتحان کردم و20 دقیقه کانکت بود هیچی حجم نگرفته.پس این واسه کانکت شدن ابتدایش نیست.نقل قول:
دوستان پارس جنشواره بهاری نذاشته مثل شاتل که مثلا اگه 3 گیگ بخری 3 گیگ هم هدیه بدن ؟؟
همچین چیزی اصلا نداره پارس ؟؟؟؟؟
سلام دوستان من یه راهنمایی می خوام
سرویسی که الان دارم صبا تا چند روز دیگه دوره ام تموم میشه اصلا از این صبا راضی نیستم میخوام از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم شماها که پارس دارین چطوره ؟ به نظرتون از پارس اینترنت بگیرم؟؟:20:
روند دانلود شبانه ی من طی این 1 سال و نیمی که مشترک پارس آنلاین هستم (واسه تمام دوره ای که مشترک هستم رو همین مقدار دانلود فرض کنید ) :31:
کد:http://myup.ir/images/90188314637784076862.jpg
http://myup.ir/images/05338798982148847823.jpg
پاک شود لطفا
من شیراز با سرعت 512 شبا 380 دقیقه بهترین روزم بیشتر 900 مگابایت نتونستم دانلود داشته باشم.این ارقام نجومی بعضی هارو میبینم غصه دار میشم:41:
نقل قول:
مشخصات سرویس و منطقه مخابراتیتونم میگی ، لطفا
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
من صبا نت نداشتم تا به حالنقل قول:
اما داتک 256 و سرویس 128 مخابرات رو استفاده کردم
و الان مه پارس رو دارم به شدت راضیم نسبت به قبلیا ، با اینکه چند وقته بی دلیل سرعت شبانه رو تقسیم به 10 کرده :|
نقل قول:
شما کدوم مرکز هستید و چه سرویسی گرفتید؟؟
هرشب دان میزاری؟؟
مگه پارس از 1 تا 6 نیست پس چجوری شده 7 ساعت؟؟
فکر کنم تنها کسی که این حجم دانلود داشته باشه شما باشین -ممنون میشم بگین از کجا و چطوری دانلود میکنیننقل قول:
فکر کنم شبها سرعت دانلود روی 200 باشی
برای من تا 12.59 بین 150 تا 200 هست وقتی که 1.01 شد میشه 30 k !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این هم یک آمار از بیشترین و کمترین حالت دانلود شبانه من:
نکته: اون دو فیلد آخر برای یک شبه که در مجموع میشه (دانلود: 2836.56 | آپلود: 116.52). دلیل اینکه دوتا شده هم این بود که وسط دانلود 5 دقیقه برق رفت!!! :18: :31:
ولی به طور متوسط 1900 مگابایت هر شب دانلود می کنم.
مشخصات سرویس:
سرعت: 1Mbps - کرج منطقه مخابراتی شهید کاظمی
برا من که اصلا خوب نبوده و نیست خیلی نوسان داره حتی تو روز الانم که چند روزیه افتضاحه به تمام معنی شده ......نقل قول:
دوستان ؟؟؟
سرویس مجانی پارس انلاین شبانه دقیق از ساعت چند شروع و تا چند تموم میشه ؟؟؟دقیق ؟؟؟
iphone4
v/5.1
j...
پست اول همین تاپیک رو بخون دوست عزیز :11:نقل قول:
بچه ها نامحدودشون چجوریه؟ 512 ماهیی 24 تومنه؟کامل نامحدوده؟یا مثل شاتل؟ الان من میخواممم از ماه بعد 512 3 ماهه بگیرمممم از آملمم ..باید سرعت دانلودم رو چند باشهههه؟ اون ترفند دانلود تو آمل کار میکنههه؟
1024 - 3ماههنقل قول:
کار خاصی که نه (جز ترفند پست اول) ولی به خاطر خلوت بودن منطقه و فصل امتحانات سرعت مثل روزانه است ولی خوب به هر دلیلی خوشبختانه هنوز اینجا شبانه رو محدود نکردند.
نه شهرستان هم ربطی نداره، دوستان از اصفهان هم بودند که همینقدر با 1024 دانلود می کردند، من تصورم اینه بیشتر به منطقه و شانستون و تعداد مشترکینش بستگی داره
متد داد و بیداد به پشتیبانی هم جواب نمیده ولی رفاقت میگند جواب میده!
پیشنهادم برای کسایی که میخواند پارس برای شبانش بگیرند اینه که یک ماه با حجم کم و سرعت 128 بگیرند ببینند اگر شبانه خوب بود ارتقا بدند به سرعت بالاتر! اگر هم نبود برند سراغ شرکت دیگه
همسایمون از پارس استفاده میکنه چطور میگه خوبه، سرعت به منطقه هم مربوط میشه اینطور نیست؟؟ :46:نقل قول:
اینجا کسی از شیراز پارس نداره بگه سرعت دانلود شبانش چنده؟ اگه از شیراز کسی نیست بقیه دوستان بگن سرعت دانلود شبانشون چنده؟ نوع سرویستون رو هم بگیدممنون میشم.
سرویس 128 8 گیگ
سرعت شبانه 10kb/s منطقه 2 تهران ( خیره سرمون )
سرعت روزانه قبلا 150 بود الان 50 !
کسی به سوال من جواب نمیده؟نقل قول:
نه نمی سوزه اما اگه قبل 14 روز 800 مگ تموم شه می ره رو دوره ی جدید هر چند روزم که مونده باشهنقل قول:
512 نامحدود نگیر،نامحدود ها سرعتشون داغونه،مصرف بیشتر=سرعت کمترنقل قول:
من 256 دارم اون موقع که سرعت خوب بود 180 بود توی روز ،ولی دو سه هفته است که سرعت داغونه و رو 50 میچرخه.
512 محدود تو حالت خوبش تا 200 باید سرعت داشته باشه ولی نامحدود رو خبر ندارم
ترفند تو آمل هم کار میکنه ولی الان که سرعت افتضاحه ،حتی تو ساعات ترفند هم سرعت داغونه و رسما هیچ فایده ای نداره،معمولا اونایی که سرعت شبانشون پایینه دلشون به همین 90 دقیقه زمان ترفند خوشه که با سرعت روزانه میتونن دانلود کنن ولی همونطور که گفتم الان با این سرعت گهی دیگه از اون 90 دقیقه هم نمیشه استفاده کرد
من الان شبانه با سرعت 15 کیلومتر برساعت دارم دانلود میکنم که هیچ وقت به یک گیگ در هر شب نمیرسه
سلام بچه ها
من تقریبا 20 روز به پایان دوره ام مانده و 5 گیگ ترافیک خریدم.
آیا این 5 گیگ که خریدم،اگه ازش چیزی باقی بمونه به دوره بعدی منتقل میشه؟
تا حالا غالبا ترافیک رو تمام می کردم و چیزی نمی موند.
ممنوم میشم راهنمایی ام کنید.
مرسی.
---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:10 AM ----------
راستی یه نرم افزار خوب برای مدیریت پهنای باند چی پیشنهاد می کنید؟
میخوام بدونم مثلا چقدر ارسال و دریافت داشتم و بتونم اون ها رو طی روز به صورت نمودار مانیتور کنم.
لطفا بچه هایی که اطلاعاتی در این زمینه دارند،من رو راهنمایی کنند.
تشکر.
بله به دوره بعد منتقل میشه.نقل قول:
:10:
نرم افزار BWMeter رو پیشنهاد میکنم.تو یکی از تاپیکهای همین فروم هم توضیحات مفصلی دربارش داده شده.
ديشب كه خيلي سرعت پايين بود من 500 مگابايت از ساعت 1 گذاشتم براي دانلود تا 5 صبح حدودا 50 درصد پيش رفته بود
آهـــــا ... پس هرجوری هست باید 512 3 ماهه بگیرممم ... مرده گفت 128 1 ماهه بگیر سرعت فرق نمیکنه .. پس فرق میکنه ... عجب آدم هایی هستن هــــا ... پس فرقی نمیکنه سرعت گهه .. میرم یه 256 3ماهه میگیرمممم گور پدر دانلود دیگه ... :13:اینجور که من فهمیدم پارس آنلاین بی قانونه یه شب سرعت خیلی خوبه یه شب خیلی بد ... هوممممم ... میرم 256 3 ماهه میگیرممم امید به خدا دیگه :دی:13::41:نقل قول:
پیداش نکردم !!!نقل قول:
iphone4
v/5.1
j...
ترافیک مصرفی بین ساعات 1 تا 6 بامداد در تمامی روزهای هفته، رایگان می باشد.نقل قول:
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_iran
آقا من اگه سرعت 128 بگیرم هنوزم روی سرعت 2 مگ میبندنش یا نه دیگه؟
رو دو مگ میبندن ولی بالاترین سرعتی که میتونید دانلود کنید 140 کیلوبایت خواهد بود.نقل قول:
محتوای مخفیشو ببیننقل قول: