سرعت باید روی همون 2 مگ بسته شده باشه مثله نوروزی نیست که بالاتر بسته شدهنقل قول:
بلهنقل قول:
یه جوری اینترنتش اداری است.
Printable View
سرعت باید روی همون 2 مگ بسته شده باشه مثله نوروزی نیست که بالاتر بسته شدهنقل قول:
بلهنقل قول:
یه جوری اینترنتش اداری است.
دوست عزیز جواب من رو ندادی. من می گم سرعتش چنده خب؟ 200کیلو بایت می ده؟ 3 گیگ 2 مگ. سرعتش روی چند بسته شده؟
سرعت رو همون 2 مگ بسته شده. :n01:نقل قول:
البته اگه سرور خوب باشه تا 350 هم میدهنقل قول:
من فعلا 12 گیگ 512 دارم.. تموم بشه 2 مگ می گیرم. امیدوارم دانلود شبانه اش سرعتش خوب باشه.
سلام
دوستان خواهشا جواب سوالانم رو دقیق بدید چون میخوام فردا عصر برم طرف رو بیارم مبین نت رو راه بندازم.
سرعت دانلود و اپلود در طرح 128 که یک به چهار هست در روز چقدره؟
سرعت دانلود و اپلود در طرح 256 که یک به چهار هست در روز چقدره؟
سرعت دانلود و اپلود در طرح نامحدود 128 که یک به ده هست چقدره؟
سرعت دانلود و اپلود در طرح نامحدود 256 که یک به ده هست چقدره؟
و لطفا پینگ بگیرید بگید پینگ شما چند هست و از چه طرحی استفاده میکنید؟
برای پینک بزنید run سپس cmd سپس دستور ping 4.2.2.4 -t رو بزنید و اینتر ....(میدونم 99 درصد بلدن )
خواهشا به جای اینکه بگید سراغ فلان ظرح نرو فقط سرعتی که تجربه داشتید رو بگید.
هم سرعت send و هم recive
و سوال اخر اینکه از بین مودم های داخلی کدوم بهتر هستند و انتن دهی بهتری دارند؟
می خوای اینترنت بیاری واسه بازی آنلاین که اینقد پینگ برات مهمه؟
جناب gorjy شما مودم بیرونی داری و چون احتمالا من هم باید به سراغ این مودم برم ممنون میشم اینها رو جواب بدی::n16:نقل قول:
قبل از استفاده از مودم بیرونی،با مودم داخلی میتونستی کانکت بشی وآیا مشکل سرعت داشتی؟میخواهم میزان تفاوت سرعت در مودم درونی و بیرونی رو بدونم.
تستهایی که اخیرا میذاشتی و سرعت حدود 300-400 کیلوبایت بود برای چه طرحی بود؟
حدودا چند وقته مودم بیرونی گرفتی و هزینه مودم و نصبش چقدر براتون تموم شد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت :n13::puke:
bm632 طفلکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی تی اس سر محل :42:
idm :24::22:
من :38::33:
لپتابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب باید توجه کرد که اون موقع که من مبین نت گرفتم (حدود 1 سال پیش) قبل از این قضایای جابه جایی دکل بود. کارشناس که اومد مودم داخلی با خودش اورد و تست کرد حتی 1 چراغ هم روشن نمیشد. اصلا و ابدا هیچ جا (حتی در پشت بان) آنتن نمیداد. ولی مودم بیرونی برای من جواب میداد و مشکلی نداشت . یادمه اون موقع rssi من 75- بود. اما با این حال خوب جواب میداد. الان که این مسئله ی دکل ها پیش اومده rssi من شده 40- تا حداکثر 50- و CINR من هم که قبلا 20 تا 25 بود الان شده 30 تا 40. الان قک کنم مودم داخلی هم تو محل ما دیگه جواب بده اما من این همه پول این مودم رو دادم و دیگه عوضش نمیکنم. درکل بگم که مودم بیرونی قدرت دریافت سیگنال بسیار بیشتر داره نسبت به مودم داخلی و حتی نسبت به برخی مودم های وایرلس که تو پشت بام وصل میشن.نقل قول:
من از اواخر خرداد ماه طرح نوروزی رو گرفتم و کلیه ی تست هایی که گذاشتم (از اواخر خرداد) با همین طرح هستند.
هزینه ی نسب حدود فک کنم 30 یا 50 در اومد. (که به نظر خودم گرون گرفت، چون مراحل کار بسیار آسون بود!) و هزینه ی مودم احتمالا 200 یا 300 شد. مودم من مدل OX-330P هست که فک کنم بهترین مدلشون باشه (توی سایت نیست) و هم مقاوم در برابر سرما و گرما و بارون هست. (ببخشید هزینه ها دقیق یادم نیست)
سلام
آقا من از صبح یه مشکلی پیدا کردم.
اینترنتم از طریق lan کاملا قطعه.اول فکر کردم مبین نت کلا قطعه ولی الان با وایرلسش کانکت شدم مشکلی نداره....مشکل از کجاست؟؟ مودم خراب شده؟؟ :n28:
راستی این رو هم بگم که اینترنت کانکت میشه کاملا ولی هر مرورگری رو که باز می کنم لود نمی کنه هیچ چیزنقل قول:
ویرایش: ببخشید مشکلم حل شد.مشکل از مرورگرها بود
عذر می خوام
درود:n01:
دوستانی که جدیدا از روشی برای رفع ف-ی-ل-تر روی مبین نت استفاده میکنند لطف کنن اعلام کنن
آمار جدید ندارم ، آخرین چیزی که خاطرم هست این بود که پروک سی فایر با HTTPS و پورت 443 حتی چک هم نمیشد کرد چه برسه به اتصال حتی با سرعت کم و وب گردی
ظاهرا بعضی سرویس ها یوتیوب رو باز نمیکنه یا اینکه ویدئو نمایش نمیده یا فیسبوک رو با مشکلات عجیب غریب...
اگه ارائه دهنده معتبری هم سراغ داشتید بهم پ خ کنید.
با سپاس
:n16:
فری گیت !:n19:.........نقل قول:
هیچ کسی حاظر نیست جواب سوالم رو بده ؟:n22::n29::n27:
سلام
دوستان خواهشا جواب سوالانم رو دقیق بدید چون میخوام فردا عصر برم طرف رو بیارم مبین نت رو راه بندازم.
سرعت دانلود و اپلود در طرح 128 که یک به چهار هست در روز چقدره؟
سرعت دانلود و اپلود در طرح 256 که یک به چهار هست در روز چقدره؟
سرعت دانلود و اپلود در طرح نامحدود 128 که یک به ده هست چقدره؟
سرعت دانلود و اپلود در طرح نامحدود 256 که یک به ده هست چقدره؟
و لطفا پینگ بگیرید بگید پینگ شما چند هست و از چه طرحی استفاده میکنید؟
برای پینک بزنید run سپس cmd سپس دستور ping 4.2.2.4 -t رو بزنید و اینتر ....(میدونم 99 درصد بلدن )
خواهشا به جای اینکه بگید سراغ فلان ظرح نرو فقط سرعتی که تجربه داشتید رو بگید.
هم سرعت send و هم recive
و سوال اخر اینکه از بین مودم های داخلی کدوم بهتر هستند و انتن دهی بهتری دارند؟
سلامنقل قول:
1- دانلودشو شنیدم معادل 256 کیلوبیته، یعنی 32 کیلوبایت
2- مبین نت 256 1 به 4 نداره
3- نمیدونم
4- نمیدونم
در مورد 3 و 4 توجه داشته باش که 1 مگابیت 1 به 10 سرعتش دانلودش حدود 20 کیلوبایته، پس حساب کن ببین این دو مورد چه سرعت فاجعه ای خواهند داشت.
پینگ 4.2.2.4 من حداقل: 208، میانگین 225، حداکثر 243
طرح من: 1 مگابیت نوروزی
سرعت دانلود در حالت عادی: 2 مگابیت یا حدود 260 کیلوبایت
آپلود 512 کیلوبیت
ساعات رایگانم مشخص نمیکنه، گاهی خوبه، گاهی افتضاحه.
در مورد مودم ها اطلاع خاصی ندارم و فکر نمیکنم تفاوت معناداری داشته باشند.
منم موافقمنقل قول:
دوستان اهوازی با سیگنال مودم مشکلی ندارین
حالا 1ماه شده ما خیری از مبین نت ندیدیم
ممنون از راهنماییتون
ولی سرعت همین جوری پایین هست
راه های دیگه به نظرتون رسید بفرمایید.
آقا کور که نیستیم این طور مینیویسی.... چه وضعشه...:angry:نقل قول:
ناراحتی نگاه نکن :n02:نقل قول:
دوست عزیز ممنون از شمانقل قول:
در مورد نامحدود با سرعت 128 و 256 که یک به ده هستند سرعت سند چقدر هست؟ کسی اطلاعی داره؟
ایا نامحدود 8 صبح تا 8 شب با سرعت 512 رو به کاربر خانگی میدن یا نه؟ ( که دانشجو هم نیست )
عزیز جان این همه تو این تاپیک میگن نا محدود ۱ به ۱۰ همون دیال آپ هست فقط اسمشو گذاشتن وایمکس !!نقل قول:
نا محدود ۸ تا ۸ رو به کاربر خانگی با یه کارت دانشجویی میشه فقط و همینطوری نمیدن ولی برای همون کارت دانشجویی هم راه بسیار هست !!
443 برای من مشکل نداره و با VP.N+ و... هم همهچی رو باز می کنهنقل قول:
آقا لطفا یکی از دوستان هم جواب من رو بده....
دوستان تعرفه 1 مگابیت بگیرم که 30 هزار تومان هست یا تعرفه 2 مگابیت بگیرم که باز اونم 30 هزار تومان هست. من می خوام شب ها سرعتم زیاد باشه. پس سوال اینه کدومش در ساعات رایگان بهتره. قاعدتا باید 2 مگابیت باشه. ولی بعضی می گن فرقی نداره
آقا خوش ب حالت
سایتی که ازش سرویس گرفتی رو اگه امکانش هست پ خ کن
:n01:
نقل قول:
من سرعت سند رو پرسدم نه دانلود ... که اگر 10 باشه برای کار من کافیه !نقل قول:
باز شما فقط میگید بیخوده بیخوده !
سرعت send برای من مهمه نه دانلود !
من از سرعت دانلود حرفی زدم ؟؟؟ اصلا کلمه دانلود میبینی تو حرفام ؟؟؟ این دانلود رو از کجای حرفای من پیدا کردی ؟؟؟نقل قول:
وقتی میگم سرعت در حد دیال آپ هست یعنی واقعا دیال آپ ، دیال آپ نداشتید تا حالا ؟ یعنی چه ۱۲۸ بگیری چه ۱ مگ سرعتت به ۱۰ رسید ( هم آپلود هم دانلود - آپلود که خیلی وضعش خراب تره ) باید خیلی خوشحال باشی
حالا شما باور نمیکنی بگیر تست کن تا دقیق بفهمید
منم هم اچ تی تی پی اس هم پی وی ان بدون مشکل وصل میشمنقل قول:
بچه ها سرعت دنلود در طرح 2 مگ خوبه یا در طرح 1 مگ یا فرقی نداره؟ می خوام 2 مگ بگیرم بعضی ها گفتن با 1 مگ فرقی نداره..
می شه راهنمایی کنید
طرح نوروزی - سرور خارجی - سرعت تقریبا ثابت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا روی فایل رو مستطیل کشیدی.. حداقل کلش رو می کشیدی که معلوم نباشه سرورش :دینقل قول:
این ثابت منظورت شبانه هم هست؟ ساعات 2 به بعد همینه؟ یا کم می شه...
راستی طرح نوروزی نداریم فعلا که! سرعتتون روی 2 مگ بسته شده؟
آیا این 1 مگی ها هم روی 2 مگ ان.
از قصد روی سرور رو خط نکشیدم. که اگه خواستید برید و ازش اکانت بخرید!نقل قول:
ثابت یعنی این که الان که زدم برای دانلود سرعت تقریبا همین حدودی هست که تو عکسه و نوسان زیاد نداره. شبانه حداکثر با 3 فایل همزمان سرعت 350 رو میگیرم. (البته در بهترین حالت ممکن)
ااا. برش داشتن؟؟ نمیدونستم. سرعت طرح نوروزی قاعدتا باید روی 2 مگ بسته شده باشه.
1 مگ های ماهیانه و کلن طرح های معمولی روی همون سرعتی هستند که اسمشون هست نه بیشتر.
یعنی اینکه میگن 1 به 4 دروغ میگن ؟نقل قول:
من اگه نامحدود 1 به 4 بگیرم. واسه ساعات بعد از 8 چه اینترنتی استفاده کنم :n03::n13: مگه دست به دامن رایتل هم بشیم. که بی اینترنت نمونیم.
نقل قول:
اره دقیقا دانلود رو همه میگن !
اگر مثل دیال اپ باشه که عالیه...الان دیال آپ بهتر از جی پی ار اس ایرانسل هست!
شما سرعت سند رو تست نکردی.سرعت سند مثل سرعت دانلود نیست صد درصد.
11 ساله با دیال آپ کانکت میشم...
نه خیر. تمام طرح های مبین نت 1 به 4 هستند. (به جز طرح های نامحدود 1 به 10)نقل قول:
منظور من سرعت دانلود هست. که طرح نوروزی اسمش 1 مگ بود ولی تا 2 مگ هم سرعت میداد. ولی بقیه عادی هستند. سرعتشون همونیه که روی اسمشونه.
ممنونم.پاسخ شما کامل بود.نقل قول:
یه سوال دیگه:مودم بیرونی حتما باید با دکل دید مستقیم داشته باشه یا ساختمان بلند بینشون باشه مشکل نداره؟
پشتیبانی میگه شما اهوازیا شانس ندارین
همیشه خدا با مبین نت مشکل دارین:n01::n02::n04::n19::n13:
نقل قول:
سلام همشهری عزیزم:n02:
شما سرعتو فقط از IDM نخون چون اصلا دقیق نیست . برای منم گاهی بصورت لحظه ای تا 450 هم دان میزنه . یه لطفی کن و همون موقع دانلود سند و رسیو در ثانیه رو چک کن . شما استادین اما گفتنش ضرری نداره :
راه اول در تب نتورکینگ قسمت view-->select columns-->bytes received per interval & sent per interval را تیک بزنید . حالا دقیقا ترافیک در ثانیه سیستمتونو میبینید .
راه دوم و ساده تر هم باز کردن صفحه وضعیت مودم و خواندن داونلینک است که سرعت در هر ثانیه را نشان میده.
راه سوم هم برنامه های مختلف نشون دادن نتورک یا ویجتهای دسکتاپ مثلا network meter هست که خودمم با این کار میکنم و اطلاعاتش عالیه .
حالا اگر بازم سرعت بالاتر از 270 بود هم تبریک میگم و هم شاخ درمیارم . چون مبین یه جا از دستش در رفته و سرعت بالاتر از 2.5 مگ داده.سرعت ظاهری شما و بعضی دیگر از دوستان که از رویIDM میگن میشه 350*8=2800 یعنی 2.8 مگ!! که اصلا نداریم .یا در اسپید تست گاهی موقتا و تصادفی میده مثلا 2.3 و 2.5 یه بارم که یکی زده بود 3.2 !!
تنها راه مطمئن همون 3 راه پیشنهادیه و خوشحال میشم نتیجشو اعلام کنین . شایدم واقعا داره بهتون حال میده که بازم نوش جون :n01: