به این نتیجه رسیدم کسی نمیدونه :دینقل قول:
پس این Shoe brush چی؟؟؟ خیلی وقه عکسش هست ولی من تا الان کوئستشو ندیدم!!
بزودی فورت پولی توی ورلد 10 برگزار میشه !! :دی باید آماده باشم
Printable View
به این نتیجه رسیدم کسی نمیدونه :دینقل قول:
پس این Shoe brush چی؟؟؟ خیلی وقه عکسش هست ولی من تا الان کوئستشو ندیدم!!
بزودی فورت پولی توی ورلد 10 برگزار میشه !! :دی باید آماده باشم
یکی اینو گذاشته برای فروش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند می فروشه ؟نقل قول:
60-70 کنقل قول:
چند می فروشه ؟
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
توی tw-db.info در قسمت Secret and Rumored میتونید مشخصاتشون رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر میاد واقعا هست چون دورش همون هاله نور:31: قهوه ای داره که بقیه اجناس وست دارن. نمی دونم شاید هم کسی که خالی بسته خلاقیت داشته. ولی بهر حال دمیجش از golden rifle هم بیشتره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شکلشون که نشون میده هنوز نیومدن. ظاهرا در مورد این دوتا اطلاعات هم ندارن چون توضیحاتشون خیلی فضایی بود.
سعید ماجرای اینا چیه؟
-----------------
این چند خط بیش از 10 بار ویرایش شد:31:
این اسب Zet توی سرور بتا بود سرهت 999999 هست :دی
---------- Post added at 06:49 AM ---------- Previous post was at 06:49 AM ----------
اینم شمشیرشه :دی
اونوقت بیا از من که کیبورد ندارم غلط املایی بگیر:31:نقل قول:
این اسب Zet توی سرور بتا بود سرهت 999999 هست
حالا بی خیال ببیینید من چی پیدا کردم
:18:
تو خواب و بیداری نوشتمش بعدا متوجه شدم اما حسش نبود ویرایش کنم :دی !نقل قول:
اونوقت بیا از من که کیبورد ندارم غلط املایی بگیر
خوبه پیشرفت میکنی من قبل اینکه این مارکت بیاد اینا رو توی همین تیلور میفروختم :دینقل قول:
حالا بی خیال ببیینید من چی پیدا کردم
ببینم تو اگه واقعا میخواستی تفنگتو بفروشی میرفتی بوتیک؟
ضمنا اینقدر پست ندین من دارم طرح از تشکر تا تشکر رو اجرا میکنم:31:
منظورم با قیمت پایین خودش میفروختمش :دی ازینا زیاد داشتم :دینقل قول:
ببینم تو اگه واقعا میخواستی تفنگتو بفروشی میرفتی بوتیک؟
============
دوستان اون کوئست براش بود کسی از ما چیزی شاید چیزی نمیدونست 2 تا آیتم هست اینا:
یکسری اطلاعات بدم سعید حال کنه :دی
سعید میدونستی نفر 10 توی سرورت هستی از لحاظ فورت؟؟؟ تا الان 143 تا جنگ فورت انجام دادی :دی
اینا را تنهایی حساب کردی ؟ :31: خیلی حسابت خوبه ها !!!!نقل قول:
کد:http://www.westforts.com/
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
ضمنا من از لحاظ پوینت نفر اول هستم :31: امتیازم را تقسیم بر تعداد کل فورت هایی که رفتم ببین امتیازم چند می شه :5:
بیشترین تجربه , امتیاز را من دارم :31:
رفتی دست به پناه عمو گوگل شدیاااا :دینقل قول:
اینا را تنهایی حساب کردی ؟ خیلی حسابت خوبه ها !!!!
من خیلی وقته اینو داشتم رو نمیکردم :دی !!
اینجوری باشه من از تو بیشترم :دی !!نقل قول:
ضمنا من از لحاظ پوینت نفر اول هستم امتیازم را تقسیم بر تعداد کل فورت هایی که رفتم ببین امتیازم چند می شه
بیشترین تجربه , امتیاز را من دارم
توکه راست می گی...:31::27:نقل قول:
خوبه پیشرفت میکنی من قبل اینکه این مارکت بیاد اینا رو توی همین تیلور میفروختم
اینا سعید شاهد زنده من از این تفنگ ها زیاد داشتم من حتی یکبار 90 % اینویتوریمو اون اولا لول 19 بودم فروختم :دینقل قول:
توکه راست می گی...
در راستای انجام دادن کوئست یک دونه att از کوئست دریافت شد :دی !!
هرکی که شهر داره و یک جنگ فورت اینو تست کنه:
حتمی جالبه :دی !!کد:http://userscripts.org/scripts/show/90961
راستی ای tw-db فکر کنم اطلاعت پرمیوم اینا و پولتو هم میگیره :دی
من نگرفتم چی شد. توضیح بیشتر پلیزنقل قول:
راستی ای tw-db فکر کنم اطلاعت پرمیوم اینا و پولتو هم میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان شانس پیدا کردن آیتم و این حرفا؟
کوئیست thanksgiving کی تموم میشه؟ من الان قسمت سومشم ، چقدرش مونده؟
تا 30 انگار وقت هست ....
جمعا 6 تا کویست هست که 3تاش برا سال قبل هست و 3 تاش برا امسال
1. فکر نمی کردم اینجا همچین اسلحه ای ببینم!
2. این نامرد لول 33 هست اونوقت اسلحه لول 45 داره!
3. ریپورتشو نذاشتم چون در این (اون؟!) صورت آبروم میرفت!
برا منم تا حال 2 بار بالش افتاده و زدم تو خواب لت و پارش کردم :31: داشت تو رویا کارای بد بد می کرد منم دیدم بزنمش خوبه :21:
حالا ریپورت عکس بزار :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داشت تو رویا کارای بد بد می کرد منم دیدم بزنمش خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اینجاست که دوجینگ و ریفلکسش کمتر از 10 و تاکتیکش هم فکر کنم کمتر از 20 بود. فقط ویگور بالایی داشت
------------------------
داشتم یه دفتر رو میخوندم چند تا مسئله باحال دیدم که دو-سه سال پیش معلممون برامون گفته بود. با خودم گفتم شااااااااید بر فرض محال نشنیده باشین:
1=5
2=10
3=15
4=20
5=؟؟
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
مادر دختری میمیره. تو مراسم خاکسپاری مادره، دختره عاشق یه مرده میشه که تا حالا اونو ندیده بوده و حتی نمیشناسه طرف رو... بعد از چند روز خواهر دختره کشته میشه. چرا؟
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
مردی مسافت تهران تا چالوس رو با دوچرخه ظرف مدت 7 ساعت طی میکند. در 50 کیلومتری تهران 1 کیلو موز، 1 کیلو سیب، 5 عدد لواشک و ...میخرد. چقدر به این مرد خوش میگذرد؟:31: این خیلی طولانی بود. قیمت همه اجناس رو هم داده بود. وقتی مسئله رو تموم کرد کلی فحش نثارش کردیم:31:
-----
بقیه مسائل الآن خیلی تکراری شدن. باحالاش همون 2 تای اولی بود
جدا از گرفتن آمار اسکیل و اینوتوری آمار زیر هم میگیره برا خودش:نقل قول:
من نگرفتم چی شد. توضیح بیشتر پلیز
تعدا گلد
پرمیوم های فعال
آی پی
سیستم عامل
مرورگر
پول کش و بانک و اینجور چیزا
اطلاعات جدیدی در مورد آپدیت بعدی داده شده که در پست دوم تاپیک می تونید لینک پست مربوط به آپدیت 1.3 را ببینید ( پست قبلی که در مورد آپدیت 1.3 بود را ویرایش کردم و همش در یک پست باشه )
سلام دوستان برا من اصلا هیچ گزینه ای کار نمیکنه نقشه هم دیده نمیشه چرا اینطوری شده؟
چون فعلا کسی نیست جواب می دم؛ اطلاع زیادی ندارم. ولی شاید همون باگه باشه. با یه مرورگر دیگه برو ببین درست میشه...؟
سروش ورد بریسکو خیلی نزدیک هم هستیما... من سکتور پایین (مورب) هستم.
در واقع اینجور میشه گفت: اون پایین رو یه نگاه بندازی ما رو زیر پات میبینی:31:
سعید ماجرای این تقویمه که دختره میده چیه؟
توی اینونتوری روش کلیک کردم یه صفحه اومد که مغزم هنگ کرد فوری بستمش:31:
روی اعداد به هیچ عنوان کلیک نکنید ...
از روز 1 تا 24 ماه بعد هر روز باید روی تقویم کلیک کنید و برای هر روز یک چیز داده می شه !
یعنی وقتی 1 دسامبر شد در تقویم روی 1 کلیک می کنیم و چیزی به عنوان جایزه داده می شه ! و اگه 12 دسامبر شد روی 12 کلیک می کنیم و ...
اگه اشتباه بزنی چی میشه؟نزدم ها ولی کنجکاوم:31:
سلام رفقا. من دوباره میخوام بیام تو بازی. تو کدوم ورد هستید بیام اونجا.
فکر کنم اگه اشتباه بزنی جایزه ها رو از دست میدی.. شاید:31:
فهمیدم.یه تکه زغال میده بهت.تست نکردم ها...رفتم گشتم دنبالش.ورلد 10 من و ارش و امین هستیم.12 رضا هست.9 سعیده.
من و امین هم تو Briscoe هستیم.
ای بابا منو فراموش کردین منم تو briscoe هستم البته فعلا تازه کریم .راستی دیشب قاطی کرده بود هیچ گزینه ای کار نمیکرد
ویرایش :الن رفتم بازم همینطوری بود کسی میدونه باید چیکار کرد؟با مرورگر دیگه هم که اصلا باز نمیشه
اولا از کروم و یا اپرا استفاده کننقل قول:
دوما وقتی این مشکل شد دگمه f5 را بزن ببین فرقی می کنه و یا نه اگه نکرد یک screen shot بزار ...
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
چون مایا گفته زود باز نکنید وگرنه ... می کنم تون :31: به خاطر همین اگه باز کنی اولا جایزه ها ( که فعلا هیچ کی نمی دونه چیه ) را از دستش می دی و به جاش زغال می گیری ! و مایا به خاطر این که به حرفش گوش نکردی به سرت جایزه می گذاره به صورت زیرنقل قول:
لول x را در 50 ضرب کن = مقدار جایزه به سرت در هر بار یعنی اگه لولت 60 باشه و 12 تا از اون حرف ها را اشتباهی باز کنی :
60 ضربدر 12 ضرب در 50 = 36000 به سرت مایا جایزه می گذاره :31:
لعنتی برا من هم صفحه سیاه شد. البته با اپرا امتحان کردم، درست شد. ولی به آقا روباهه عادت کرده بودم...
بجاش این اپرا هم با اجرای اسکریپت ها یه حال اساسی بهم داد:31:
بتا 1.30 اومد ولی یک ورلد جدید باز کردند و فقط 200 نفر امکان ثبت نام داره :41: منم که خواب بودم و نتونستم تو اون 200 نفر باشم :41:
( ممد برو اسپم هات را یک جای دیگه بده :31: اینجا تاپیک وست بازان هست نه تاپیک چت روزانه ... :31: )
ای بابا این gray slouch hat هم ما رو سرویس کرد
امروز شیشمی رو گرفتم.
کاش بجای این چیزای مزخرف یه تفنگ درست و حسابی میداد ما امنیت جانی داشتیم:31:
عکس های جدید از آپدیت جدید :31:
کمربندم اضافه شده :31:
ممنون رفیق بابت اطلاع رسونیت. ولی تو رو جون هرکی دوست داری ما رو با این آواتورت نچزون:36::1::33:
به ترتیب عکسها:
عجب شلوار زشتی! (دقت کردین کلمه شلوار چقدر مزخرفه؟) امیدوارم بقیه شلوارها قشنگ تر باشن / ایول کمربند. الآن فقط جوراب و دستکش مونده:31:
عکس دومی نزدیک بود سوتی بدم و بگم: کاش این امکان وجود داشت که همه وسایل رو هم بتونه نشون بده:31: (آخه بر خلاف اون اسکریپته گزینه همه موارد رو نداشت...)
اون که تا 6 ساعته چیه؟ یعنی فقط با بازیکنایی میتونیم دوئل کنیم که 6 ساعت ازمون فاصله دارن؟
در مورد آخری نظری ندارم:31:
-----------
سعید این خانوم های باکیفیت رو از کجا گیر میاری؟:31:
نه خوشم اومد باز هم علی سه سوته پاکسازی کرد:31: