الان که سرعت 128 زیاد شده چقدر دانلود میکنه؟
قبلا 16-20 بود
من الان Eco-128 60/70 تا دانلود میکنم
میخوام برگردم به آرت 1
Printable View
الان که سرعت 128 زیاد شده چقدر دانلود میکنه؟
قبلا 16-20 بود
من الان Eco-128 60/70 تا دانلود میکنم
میخوام برگردم به آرت 1
سلامنقل قول:
این Ping چه تاثیری داره ؟
این راهنماییهای امین چی بوده ؟نقل قول:
منم دیشب با راهنماییهای امین تونستم رکورد خودم رو بشکنم .
از چه سروری دانلود کردید ؟
این بود:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4473842&postcount=16
به من یک گیگ اضافه شده دمشون گرم
شما چطور اکو 128 اصفهان
از این می ترسم که چند وقت دیگه همه 1 مگ ها بپره و مارو تو خماری بزارن ...
بچه ها همین الان اخبار گفت کابلی که 8 کیلومتر پاره شده بود ترمیم شد.:18:
حالا ببینیم اوضاع خوب می شه یا نه؟
ببینیمو تعریف کنیم:27:
آقا این مشکل دانلود flv و ... حل شد یا نه ؟ اگه آره یه ip آدرس از یوتیوب بفرستین لطفا که کف کردم دیگه :19:
متاسفانه سرعت من هنوزم روی 25 مونده :41:
منم با FLV مشکل دارم.ولی mkv دانلود میشه.نقل قول:
فکر کنم اگه با یه اسم دیگه روی یه سرور آپلودش کنیم بشه.
دوستان با گذاشتن سرعت و گفتن سرعت لحظه ای چیزی حل نمیشه و بالا نمیره به جز افزایش بار منفی تاپیک.
الان سرعت من اینه و این سرعت در 90% اوقات همینطوریه (البته به جز شبها که گاهی تا 250 تا میرسه گاهی هم با 50 تا دانلود میکنه):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب این چیزی رو درست نمیکنه. اسپم دادن هم همینطور.
میتونم به شما قول بدم که اگر اون کابله هم وصل بشه میبینید که هیچ تفاوتی احساس نمیکنید.
اما حداقلش اینه که اگر کابله درست بشه و اعلام کنند که درست شده دیگه پشتیبانی شاتل نمیتونه بگه مشکل از مخابراته. و مثلا سرعت راپیدشیر رو بیارن پایین. اون وقت حتی اگر بخواین میتونید شکایت هم بکنید.
نقل قول:
سرعتی که گذاشتی که مربوط میشه به زمان شروع دانلود خوب موقعی که دانلود استارت میخوره سرعت مسلما بالاست و حتی روی 600 تا 700 کیلوبایت هم میره چون الان رسیو شما 200 کیلوبایت هست معلومه که ابتدای دانلود شماست شما بزار یکم رسیوت بره بالاتر و بعد برسی کن بین باز هم سرعت همینه, بعید میدونم همین بمونه سرعت و احتمالش هم اگه باشه خیلی خیلی ضعیفه
نقل قول:
واسه ما كه youtube با ادرس زير بدونه مشكله :
کد:http://208.117.236.71/
امین جان حالا کی سرعتشو اینجا گذاشته؟:31:بچه ها بیکارند میان اینجا با هم حرف میزنند دیگه:31:حرف بد که نمیزنند بحث سیا----س -ی هم که نمکینند، قول میدند کار بد هم نکنند:31:نقل قول:
نکنه سرور پیسی برا شمائه اینقد نگران حجم دیتابیسشی؟:31:
فقط دوستان اینقد پشت سر هم پست ندید وقت نمیکنیم بخونیم:31:ما که بیکار نیستیم اخه!!!!!:41:
برای من با Art در ثانیه 115 کیلوباییت می گرفت الان ده روزه که برگشته رو 20 .
تو اون 2 هفته 14 15 گیگ فیل گرفتم چه مزه ای می داد تو 1.5 ساعت یه فیلم ششصد هفتصد مگی دانلود می کردم.حیف شد.:41:
آقا خوش به حالت سرویست چیه کدوم مرکزی؟:5:نقل قول:
چه خوب . برای من اصلا ویدئو پلی نمیشه !نقل قول:
دقیقا عینهو من :41:یادش بخیر...:13:نقل قول:
این لینک رو تست کنین ، ببینین با چند دان میکنین . برا من که ماکزیموم سرعت رو داد :
کد:http://www.altap.cz/ftp/salamand/as252f.exe
ممنون رفیق . باز میشه ولی هنوزم چیزی نشون نمیده :41: ای تف تو روحشون :2:نقل قول:
کدوم وقتی که استارت میخوره ؟ 65 مگ از دانلود رفته ها !!!نقل قول:
سرعت ما وقتی هم که استارت میخوره از رو 7 و 8 استارت می خوره میرسه به 10 .
ایشون هم خیلی خوش بحالش هست که با این سرعت دانلود میکنه
تایید میشه . اما دستت درد نکنه. همین که صفحه اشو میبینم کلی حال میدهنقل قول:
نه اتفاقا سرعتش ثابته. روی 230 تا.نقل قول:
سرعتی که گذاشتی که مربوط میشه به زمان شروع دانلود خوب موقعی که دانلود استارت میخوره سرعت مسلما بالاست و حتی روی 600 تا 700 کیلوبایت هم میره چون الان رسیو شما 200 کیلوبایت هست معلومه که ابتدای دانلود شماست شما بزار یکم رسیوت بره بالاتر و بعد برسی کن بین باز هم سرعت همینه, بعید میدونم همین بمونه سرعت و احتمالش هم اگه باشه خیلی خیلی ضعیفه
خوب من هم به همین خاطر میگم دیگه. یه نگاه به صفحه های قبل بنداز, یک پست در میان همه نوشتن من سرعتم اینقدر شده من سرعتم اونقدر شده. من اینترنتم دیسکانکت شد چی کار کنم؟ من با دایالاپم, من فلش نمیتونم ببینم, من جیمیل نمیتونم برم شما میتونی؟ من یاهو نمیتونم برم, من راپیدشیر سرعت اینقدر فلان شیر سرعتم اونقدر.... سرعت شما هر چقدر هم که باشه نمیشه حتی با همسایه ات هم مقایسه کنی چی برسه با کسانی که اینجا در یه شهر دیگه هستن.نقل قول:
فقط دوستان اینقد پشت سر هم پست ندید وقت نمیکنیم بخونیمما که بیکار نیستیم اخه!!!!!
سلام دوباره.
اقا کسی راه حلی برای افزایشه سرعته torrent نداره.
سرعت تو دانلوده معمولی تفریبا خوبه.
ولی دیشب خواستم با torrent دانلود کنم اونقدر سرعتش پایین بود که زمانه باقی ماندرو زده بود
2 سالو 13 هفته:27:
اقا ببخشید ما هم درباره ی سرعت صحبت کردیم.(online_amin):46:
نه اتفاقا سرعتش ثابته. روی 230 تا.نقل قول:
خوب من هم به همین خاطر میگم دیگه. یه نگاه به صفحه های قبل بنداز, یک پست در میان همه نوشتن من سرعتم اینقدر شده من سرعتم اونقدر شده. من اینترنتم دیسکانکت شد چی کار کنم؟ من با دایالاپم, من فلش نمیتونم ببینم, من جیمیل نمیتونم برم شما میتونی؟ من یاهو نمیتونم برم, من راپیدشیر سرعت اینقدر فلان شیر سرعتم اونقدر.... سرعت شما هر چقدر هم که باشه نمیشه حتی با همسایه ات هم مقایسه کنی چی برسه با کسانی که اینجا در یه شهر دیگه هستن.نقل قول:
فقط دوستان اینقد پشت سر هم پست ندید وقت نمیکنیم بخونیمما که بیکار نیستیم اخه!!!!!
دوستانی که شاکی هستند از شاتل به من پیغام خصوصی بدند هم آهنگ میکنم ... من تو دفتر حقوقی دادمان یکتا کار میکنم .. بیایید اونجا پای شکایت نامه رو امضا کنید .. یک شکایت نامه تنظیم میکنم برید زندگی کنید .. روز دادگاه هم بیایید وکیل میگیرم ... خرجشم با من ببینیم این ها چی میگن
موسسه هم چهار راه ولی عصر هست
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
تمامی مدارک شکایت هم با خود همراه بیارید مثلا عکس پیغام های خصوص شما با ساپرت یا بخش فروش شاتل همه رو ضمیمه پرونده میکنیم
:18:ها!:18:واقعا!:18:ها!نقل قول:
بچه ها کسی راهنمایی نمی کنه که این PING مربوط به چیه و بالا و پایین بودنش چه تاثیری داره ؟
برای من اصلا دانلود نمیکنه... اوضاع بس قمر در عقربیست :2:نقل قول:
پینگ زمان پاسخگویی سرور یا یه کامپیوتر به شماستنقل قول:
برای فهمیدن DOWN یا UP بودن یه کامپیوتر هم استفاده میشه:31:(فکر کنم کاملا رسا و واضح فرمودم نه؟:31:)
اطلاعات اختصاصی میخوای؟؟؟؟و خدا گوگل را آفرید:46:
هر چه پایین تر هم باشه بهتره چون نشون میده انتقال پاکت های ارسالی بین شما و مقصد سریع تر انجام گرفته
تاثیر پینگ بیشتر از همه تو بازی های آنلاین محسوسه:20:
دیگه مسخرشو در اوردن.
از اون ور می گن کابل درست شد و اینترنت دیگه مشکلی نداره از این ور...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما بدبختی مونو باید بکی بگیم.دیگه خسته شدیم.
باز شما خوبه میتونی همون 2 کیلو رو داشته باشی من هیچ فایلی نمیتونم دانلود کنم ولی توی پیج باز شدن مشکلی ندارم...
نقل قول:
65 مگ از کل دانلود رفته کمی دقت کنی میبینی که در قسمت پایین پنل زیرین نرم افزار نوشته 212 کیلوبایت رسیو از درگاه اول و درگاه دوم هم 412 کیلوبایت
این نشون میده موقع شروع دانلوده و زمان اندکی پس از Resume کردن اون فایل عکس گرفته شده
اگه اینطوری باشه واقعا که میتونم بگم فقط دمت گرم : دینقل قول:
ولی معمولا زمان شروع دانلود سرعت بالاست و بعد از مدتی که حدود 2 مگابایت دانلود شد سرعت میرسه به اون حد اصلی خودش
یکی پرسیده بود پینگ چیه؟
اگر بازیهای آنلاین میکنی, اونجا پینگ خیلی تاثیر داره. مثلا اینطوری هست که شما وقتی شلیک میکنی, اگر پینگت خیلی بالا باشه شلیک شما بعد از چند ثانیه به طرف میرسه که این خیلی دیره و میبینی خودت مردی. یعنی شما شلیک میکنی ولی خودت میمیری. خیلی عجیبه :دی
بعد متوجه میشی که اون طرف چند ثانیه قبل از اینکه شما اصلا متوجه بشید شلیک کرده بوده و شما تازه متوجه شدید.
راستی دیشب عجیب بود, عجیب:
البته اگر دقت کرده باشید نوشته 60 مگابایت مصرف روزانه مال همین امروز. در حالیکه من تاز اومدم پشت PC و اونا 50 مگابایت رو قبل از ساعت 7 از من کم کردن.
من که تا حالا نیم ساعت نگذاشتم که دانلود بشه. همینطوری گذاشتم و مطمئنم سرعتم بالاست. ولی تا حالا هر وقت دانلود کردم سرعتم خیلی بالا بوده و مثلا اگر 40 یا 50 مگابایت گذاشتم که بره چند ثانیه ای دانلود میشه. خوب حتی اگر به قول شما همون اولا اینطوری باشه باز هم اشکالی نداره چون من به 50 مگابایت خودم در عرض چند ثانیه رسیدم هر چند که اینطور نیست.نقل قول:
65 مگ از کل دانلود رفته کمی دقت کنی میبینی که در قسمت پایین پنل زیرین نرم افزار نوشته 212 کیلوبایت رسیو از درگاه اول و درگاه دوم هم 412 کیلوبایت
این نشون میده موقع شروع دانلوده و زمان اندکی پس از Resume کردن اون فایل عکس گرفته شده
شما اگر پولش رو بدی من فیلم میگیرم به مدت نیم ساعت که همه ببینن دانلود من سرعتش بالاس. خوب البته چیزی رو که ثابت نمیکنه. البته من اصلا قصد تعریف از شاتل رو ندارم. همینطوری دارم میگم. خیلی حرام خور هستند و نامرد.
در عوض این سرعت اونا همیشه روزی 60 مگابایت یا 50 مگابایت, از پهنای باند من رو قبل از ساعت 7 کم میکنن.
حالا چی گفتی, حساب پهنای باند من رو بده تا من یه فیلم نیم ساعته از روزانه بزارم برات که سرعتش 250 هست :دی
راستی بچه ها مبارک باشه بسلامتی گوگل هم برای من بالا نمی یاد
فکر کنم که گوگل هم منحرف شده که اینطور چیز شده
برای شما هم اینطوره؟
google که بالا میادنقل قول:
و خوش خبر تر از اون این که خداوند yahoo messenger را هم ازاد کرد
بیاید ببینید تو room ملت چه جشنی گرفتن یک چند روزی نبودن بتونن فساد کنن ( بعضی ها ) :31:
بدون مشكل بالا ميادنقل قول:
مال منم گوگل بالا نمیاد . چی شده واسه بعضی ها میاد ولی بعضی ها نه ؟ فکر کنم بستگی به شهرش داره
گوگل بالا نمیاد
تهران
گوگل کرج بالا میاد و مکلی نیست در حال حاضر
اصفهان هم گوگل بالا نمیاد
گوگل اینجا بالا نمیاد ( مهدیشهر )
ممنون دیگه حالا بالا میاد :31: