ممنوننقل قول:
فرق 696.3 با 693.11 تو چیه؟
693.9 با 693.11 چقدر از لحاظ کیفیت صدا فرق دارن؟
ممنوننقل قول:
فرق 696.3 با 693.11 تو چیه؟
693.9 با 693.11 چقدر از لحاظ کیفیت صدا فرق دارن؟
بین هلیکس E69X و کاپا 693.9 کدوم بهتره لطفا دلیلش هم بگو و اینکه بدون امپ کدومشون بهتر جواب میدهنقل قول:
سلام دوستان گوشی من اچ تی سی هست ونرم افزار کار رو فابریک داره یه پخش پایونر معرفی کنید که با این نرم افزار بتونه ارتباط برقرار کنه (بلوتوس)گرون نباشه برای پراید میخوام استفاده کنم
Sent from my HTC Butterfly s
سلامنقل قول:
693.11 جدید آمده ولی من صداش رو نشنیدم.میگن قدیمیه کیفیت بهتری داره.کمیاب هم شده.
از نظر قدرتی بخواهیم مقایسه کنیم خب اینفی قویتره با 110 وات RMS.اما E69 قدرت کمتری داره 50-60 واتی هست.نقل قول:
هلیکس رو بدون آمپ هم میتونید استفاده کنید و صدای خوبی داره ولی اینفی رو حتما باید آمپ نصب کنید چون 2 اهمیه.
نرام افزار کار رو من نمیدونم چیه. ولی پخشی که بلوتوس داشته باشه و کیفیت صدای خوبی هم داشته باشه کن وود 559 هست که 360 تومن هم قیمت دارهنقل قول:
متشکرم عکس نرم افزار رو قرار میدم پایونر باشه بهتره چون کنترل فرمونش رو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC Butterfly s
سلام آقا حمید وقتتون بخیر
برای کناره یه سابه 1000 rms،
4تا هلیکس e69x میتونه گزینه خوبی باشه؟
پرتاب و کیفیت صداش چطور هست نصبت به 6975 وات 300 اصلی؟
بودجم برای خریده باند حداکثر 600 هست اگر گزینه دیگری هم هست لطفاً راهنمایی کنید.
با تشکر.
من آشنائی ندارم متاسفانه.نقل قول:
ارزونترین پخش پایونیر که بلوتوث داره 4750BTR هست که حدود 400 فکر کنم قیمتش باشه
رضا جان بهترین گزینه MTX 8000 مدل T8693 هست. 660 تومننقل قول:
اینجا رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حمید خان اینکه خیلی تفاوته قیمت با p62c هلیکس نداره با این تفاوت که قدرته mtx 150 rms و قدرته هلیکس 100 rms . حالا بینه این دوتا مدل کیفیت و پرتابه صدای کدوم بهتره؟
دو مقوله جدا از هم هستن.اون کامپوننته و این کواکسیاله.mtxپرتاب بهتری داره البته آمپ خوب میخوادنقل قول:
من خودم باشم در کنار ساب کامپوننت میبندم.
کامپوننت p62c رو با امپهای معمولی تو بازار رو قیمته 200 تومن مثلا سونی یا بوشمن ببندم صدای خوبی میگیرم؟
نه اصلا.ma 40 fxمناسبه.550تومن.نقل قول:
تو ----حیلی از 693.11 تعریف کرده اما منم صداشو نشنیدم متاسفانه.نقل قول:
با این تفاسیری که گفتم نمیدونم سلیقم دستتون اومده یا نه که چجور صدایی مدنظرمه.
دوس دارم شما خودت شنیده باشی و صداش مورد تاییدت باشه :n40:
اگه لازمه بودجه رو کمی افزایش میدم که خدای نکرده از خریدم پشیمون نشم.
سلام آقا حمید . قبلا ازتون سوال کرده بودم ولی خیلی قبل بود پستو پیدا نکردم .دنبال یه باند هستم قیمت 400 500 . ساب پایونیر 307 دارم . آمپ هم ads 1800وات سری قدیم روش مشکیه . به نظرتون چه باندی بگیرم ؟ یه آمپ هم مناسب این سیستم چی پیشنهاد میکنید قیمتش زیاد بالا نره ولی کیفیتش خوب باشه دیگه ؟ به نظرتون عوض کنم آمپو ؟ پنج ساله بدون پروتک داره کار میکنه . هد هم پایونیر دو دین 3550 . ماشین هم ماکسیما هست .
ممنون عزیز
سلام دوستان ، به نظرتون با بودجه 1.300 چه سیستمی میشه بست؟
فقط باندام یه جفت 7100 باشه
ممنون
دوستان یه آمپ 4 کانال کنوود یه جفت 7100 و یه ساب 3000 کنوود به نظرتون مصرف برقش چطور میشه؟
باتریم 55 هست (فابریک پراید) ولی میخوام 66 بگیرم
به خازن نیاز دارم؟
چه برندی؟
مرسی
با نام خدا و سلام
دوستان میخوام یه ساب بگیرم واسه نصب رو تاقچه (ماشین پراید 111)
آمپم کنوود 8401
کواک پایونییر 6995
هدیونیت x400
میخوام کارکرده بگیرم و اینا رو گیر آوردم :
307 d4
305f
304f
308 d4
حالا خودتون تو این رنج چی پیشنهاد می دید ؟؟
سلامنقل قول:
حلول ماه ربیع الاول رو خدمت همه شما عزیزان تبریک عرض میکنم.:n16::n12::n16::n12::n16:
اسی جان بیا به MTX T8693 بگیر.645تومن.من قدیم شنیدم صداش رو قدرت بسیار بالائی داره منتها امپ قوی میخواد.
والا ADS رو من تاحالا صداش رو گوش نکردم. اگر راضی هستی و قدرتش خوبه نگه دار.نقل قول:
در مورد اسپیکر الان گزینه های موجود:
هلیکس E69X به قیمت 265
MTX T6C693 به قیمت 320
آلپاین SPR-69 به قیمت 575
اینفینیتی کاپا 693.6i به قیمت 350
گزینه های موجود و مورد تائید هستند.
آمپلیفایر هم میتونید یا هرتز HDP4 و یا Match MA40FX به قیمت 570 تومن قابل تهیه هست.
نقل قول:بهتره باطری رو ارتقاع بدید.نقل قول:
نیاز به خازن ندارید.ولی اگر خواستید از خازن استفاده نمائید حتما از خازنهای معتبر و استاندارد مثل استریت وایرز استفاده نمائید.
کلا پایونیر اونم سریه F صدای خوبی نداشته و ندارد.نقل قول:
ولی خب چاره ای هم ندارید.چون ساب ووفرهای مخصوص free Air تقریبا غیر از 15 اینچ من موردی سراغ ندارم.
اگر عجله نداری صبر کن انشاءالله تا عید بار گلیدن برسه و یه RS12Free Air تهیه نمائید.
ممنون حمید جان . قبلا audio system پیشنهاد میدادی یادمه . مارک هایی که الان گفتی بهتر از آئدیو سیستم هستن ؟ باند هم یادمه از همین آئودیو سیستم بهم گفته بودی منتها مدلشو فراموش کردم .
سلامنقل قول:
نیست که گلم.اگر بود صدر همه قرار میگرفت.:n02:البته گفتن تا عید میاد.اگر عجله ندارین صبر کن.
قربون دستت پس مدل باند و امپلی از برند آئودیو سیستم رو میگی یه سرچ کوچیکی دربارش بزنم بعدا مزاحمت بشم . عجله ای نیست منتظرش میمونمنقل قول:
برای آمپلیفایر من گلیدن Ml95.4 و برای اسپیکر هم آدیو سیستم CO 609 Plus رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ، 1 سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که کناره سیستم خودم که میذارم میخوام یه جفت باند 10هم جای فابریکای جلو بذارم باید به آمپ وصل بشن اونا هم؟
میخوام از جلو هم صدا ی خوبی در بیاد
ممنون
سلام دوستان
من تازه ماشین تیبام رو تحویل گرفتم ضبط خوبی داره ولی کیفیت بانداش افتضاس
میخام یه باند حدود 150تومن و کمتر بهتربخرم که صداش نه خیلی تیز باشه نه خیلی بم و رو ضبط فابریکش خوب جواب بده
فعلا به جهت نداشتن پول از خرید ضبط صرف نظر کردم:n28:
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:n33:
سلامنقل قول:
حلول این ماه بر شمام مبارک باشه که بدون هیچ چشم داشتی به بچه ها کمک میکنید.
واقعا دعای خیر همه ی بچه های تاپیک پشتتونه:n11:
من که از خدامه اینو بخرم ولی متاسفانه بودجم نمیرسه :n28:
تو رنج 400 تا 450 بهترینا همینان ؟
693.9
693.6
693.11
co 609
حالا موندم که صبر کنم co 609 برسه یا اینکه اگه همینا خوبن بردارم.
همچین صدایی میخوام :صدای صاف و شفاف که تمام ادوات موسیقی توش شنیده بشه با بیس نرم
میدونم بودجم کمه اما حد اقل تو این رنج بهترین باشه.
693.6 با 693.9 اینا تفاوتاشون تو چیه؟
ببخشید زیاد سوال میپرسم آخه سر موسیقی حساسم،ینی رانندگی بدون موزیک هرگز،تصورشم برام سخته :n35:
ماشینمم تا 7016 روشن نشه اصلا راه نمیوفته گاز نمیخوره :n02:
سلامنقل قول:
با اجازه از داش حمید:n40:
اون سایتی که داش حمید معرفی کردن زبان انگلیسی نیستش،به این سایت سر بزن
سلام خدمت شما عزیزان,نقل قول:
ای گفتی داداش,اول از همه پنل پخش,بعدش فلش,بعدش روشن میکنم,بعدش پخش رو روشن میکنم,بعدش کمربند :n20:
بعنی موزیک نباشه تنِ من مباد :n09:
آقا حمید شرمنده که همه جا مزاحمِ حالِ شما هستیم,
این باندی که معرفی کردین MTX,کیفیتش چطوره؟
یعنی از co609 که خودم دارم قوی تر و باکیفیت تره؟
ممنونم:n16::n12::n12:
حمید جان دستت درد نکنه بردم نمایندگی تو چهار را شیخ هادی دمش گرم بدون اجرتنقل قول:
ده دقیقه ای درستش کرد با اینکه گند خودم بود:n19:
حمید آقا من آمپ 526کنوودمو مشتری دارم واسش 150تا160ردش کنم بره. به نظرت بدم ام بی 4160بگیرم .این آمپلی به نظرم حرفه ای تر از526باشه وقویتر درسته ؟------------------ حذف شد
قراردادن لینکهای سایتهای تجاری خلاف قوانین می باشد.لطفا دقت بفرمائید
سلامنقل قول:
به سلامتی مبارکه داداش ایشا... چرخش برات بچرخه.
ورودتم به انجمن بزرگ P30World تبریک میگم :n40:
شما اگه بتونی یه مقدار رو بودجت بزاری و هلیکس E69X برداری پشیمون نمیشی.دوستان هرکی داشتن راضین از صداش.
اقا برا در های جلوی 206 کامپوننت چی معرفی میکنید ؟
فقط تا زنج قیمت 300
سلامنقل قول:
اگر 10 از برند معروف باشه بله بهتره به آمپ متصل بشه.ولی اگر مثلا پایونیر یا کن وود باشه خیر.
اگر صدای خوب میخوای باید 10 خوب بگیری که خب مسلما هزینه بالاتری باید پرداخت کنید که اونم با توجه به پراید بودن ارزش نداره هزینه بالا بپردازید چون استیج خوبی نداره پراید.
سلام مبارکتون باشه:n16:نقل قول:
تو این رنج 1045 پایونیر میتونم برات بگریم جفتی 79 تومن.از این بهتر فعلا تو بازار نیست.پیشنهاد میکنم هر دو استیج رو تعویض کن واقعا آشغال هستن فابریکاش.
سلام خیلی ممنونم انجام وظیفه میکنم اسی جان.نقل قول:
راستی اون سایت هم گزینه تغییر زبان به انگلیسی رو داره.
اسی جان 693.6 درسته 9 نیست.فکر کنم منم یه جا اشتباه تایپ کرده بودم.
مسلما CO بهتره ولی چون عجله داری فکر کنم 693.6 گزینه خوب و مقرون به صرفه باشه.بیسش هم نرمه.من جدیده که 693.11 هست رو نشنیدم.
خواهش میکنم محمد جان.نقل قول:
سریه 8 بله قدرت بیشتر و کیفیت بالاتری داره.قیمت بالاتری هم داره خب.آمپ قوی لازم داره برای راه اندازی.
خب خدا رو شکر.نقل قول:
mb رو من شخصا قبول ندارم.مگه میشه آمپی 4 تا 120 وات خروجی بده 180 تومن قیمتش باشه.:n04:
خودت میدونی.کمی فکر کن:n26:
دوست خوبم تا 300 نمیشه چیزی پیشنهاد داد که قابل قبول باشه.کمی هزینه رو افزایش دهید.نقل قول:
من پیشنهادم تو این بازار
MTX T6S652 قیمت 370
هلیکس E62C هست 440
آمپلیفایرتون چیه؟
وای نه از 609 بهتره :n03:نقل قول:
یعنی باید عوضشون کنم :n27:
درود بر دوستان عزیز
آقا حمید احوالات ؟
آقا حمید قولم یادم نرفته هااا ! ایشاللا عکسای سیستم و یکی دو تا کلیپ از سیستم میذارم تو سایت ! خواستم ماه صفرم تموم بشه که با فراغ بال تستش کنم !:n39:
آقا حمید اتفاقی منوال rs15fa رو نگاه میکردم ! باکس پیشنهادی 70 و 100 بود !
تو 70 سیلد عالی میشه !:n19:نه؟! ویبرش چطور میشه ؟
وسوسه شدم جایگزین rs12fa کنم ! کلا تو ویبره کوبش چقدر با 12 ـِش فرق داره ؟
آمپ هم که بریج hdp4 ـه !
ایشاللا با رسیدن بار هم 609 رو با 690 هرتزم جایگزین میکنم !
بازم ممنون:n12:
سلام محمد جان.تو وایبر هم عرض کردم خدمتت.نه نیازی به تعویض نیست.نقل قول:
مخلصم خوبم خدا رو شکر.منتظر هستیم کماکان.نقل قول:
ویبره که مسلما خیلی بیشتر میشه.ولی اگر پورتد 100لیتری و بسازی ویران کننده میشه.
به روی چشم !
آقا حمید کلاً ارزش اضافه هزینه کردن رو داره ؟؟!
تو سیلد 70 لیتری فک کنم موزیکال تر باشه ! درسته ؟
یادمه من وقتی 12 ـشو گرفتم 15 هم موجود بود ! الان هم موجوده ؟
با این اوصاف هرتز 690 یا 609 کنار 15 آر اس میتونه مید و های خوبی ارائه بده ؟؟؟ طوری که فقط بیس نباشه ؟؟؟
اگه بله ، من با 15 جایگزین کنم !
سلامنقل قول:
چشمتون بی بلا.
بله سیلد کیفیتش بالاتره.سلیقه من رو که میدونید کنار ساب 9*6نصب نمیکنم.من ار کامپوننت استفاده میکنم.چون خواه نا خواه بیس و فرکانسهای پایین بر دیگر فرکانسها میچربن.
درودنقل قول:
rs15 موجوده ؟ قیمت چلونده شدش چند درمیاد ؟
فعلا بودجه کافی رو ندارم و دارم جمع میکنم !
حداقل بودجه برا کامپی که بتونه از پس ساب 15 اینچی برآد و حجم و کیفیت خوبی داشته باشه چقدره ؟ چه کامپی ؟
الان با این اوضاع دلار دیگه چلونده نداریم.قیمت لیستش 640هست نهایت 630برات میگیرم.ضمنا یک دونه هم بیشتر نیست.mx15plusهم هست اونم 420میگیرم برات.440لیستشه.نقل قول:
کامپ هم حداقل sqx165
آقا حمید قیمت sqx چنده ؟نقل قول:
آقا حمید mx15 تو مشخصات با rs12 خودم برابری میکنه ! ولی باکسای پیشنهادیش بزرگتره ! ارزش تغییر رو با مال خودم داره ؟؟؟
Sqx165موجود نیست باید صبر کنیم تا بیاد.بله mxهم خوبه ولی rsیه رده بالاترهنقل قول:
پس همون 15 rs رو ایشاللا برمیدارم !نقل قول:
sqx هم بماند !
آقا حمید سابای ارت کوئیک چطوره ؟ tremor x154 چطوره ؟ قیمتشم مناسبه و قدرت خوبی هم داره ! حدودای 450 تومن !
یا تو این رنج گرند زیرو مدل 38tx چطوره ؟؟؟؟
مرسی♥
اقا حمید ممنون واسه راهنمایی همون کامپ MTX رو تهیه میکنم
اقا یه چند وقتی صدای وکال من بم شده نمیدونم چره سیستمم اینه
Amp:kenwood kac8401
coa:kenwood kac8401
Sub:Infinity 1260
فقط استیج جلو باند فابریک های 206 هست
خودم احتمال میدم از استیج جلو باشه