-
سیاوش اکبرپور درمیان دعوت شدگان
اسامی تیم ملی فوتبال اعلام شد
اسامی تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار مقابل تیم ملی تایلند در چارچوب مرحله مقدماتی جام ملتهای آسیا اعلام شد.
به گزارش پایگاه خبری ورزش ایران، اسامی اعلام شده یه شرح ذیل میباشد.
سید مهدی رحمتی، وحید طالب لو، رحمان احمدی، مجید غلام نژاد، محسن بنگر، سید جلال حسینی، حسین کعبی، هادی عقیلی، پیروز قربانی، حسن اشجاری، ستارزارع، کریم باقری، محمد نوری، محمد رضا خلعتبری، مازیار زارع، احسان حاج صفی، خسرو حیدری، کیانوش رحمتی، میثم بائو، آرش برهانی، سید محمد مهدی سید صالحی، سیاوش اکبرپور و غلامرضا رضایی
شایان گفتن است کلیه افراد یاد شده می بایست ساعت 12 ظهر فردا (شنبه) در محل هتل آکادمی ملی فوتبال خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی نمایند.
تیم ملی فوتبال ایران، نهم بهمن ماه جاری در چارچوب رقابت های مرحله مقدماتی جام ملت های آسیا در بانکوک با تیم ملی تایلند دیدار خواهد کرد.
-
فیروز كریمی:
استقلال نشان داد شایسته قهرمانی است
این داوری برای داربی قابل تحمل نخواهد بود
از مرحله نخست لیگ قهرمانان عبور كنیم كار آسانتر میشود
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
سرمربی تیم فوتبال صبای قم گفت: اشتباهات داوری از عوامل اصلی شكست تیم ما مقابل استقلال بود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فیروز كریمی در پایان بازی تیمهای استقلال و صبای قم گفت: یكی از پرفشارترین بازیهای لیگ برتر و زیباترین آنها از ابتدای لیگ تاكنون شاهد بودیم و استقلال نشان داد كه شایستهی قهرمانی است و این تیم در تمامی ابعاد روحی و فنی به نحو احسن مجهز بود. معتقدم پیروزی حق استقلال بود و به این تیم تبریك میگویم تا توانمندی آنها لوث نشود.
وی افزود: استقلال همان چیزی بود كه انتظارش را داشتیم و بازی پرفشاری را انجام داد، بسیار خوشحالم كه مجتبی جباری پس از مدتها به میدان بازگشت و به استقلال اضافه شد. هر دو تیم بازی قابل قبولی انجام دادند اما در دقایقی از بازی یك سری عوامل سبب شد تا نتوانیم نتیجه بگیریم.
وی افزود: از جمله این عوامل داور مسابقه بود كه فوقالعاده ضعیف قضاوت كرد و حتی داوری داربی را زیر سوال برد و اگر من هم به جای عنایت بودم اكنون دچار شك در نظر میشدم. پس از گل صبا داور خطاهای بیموردی را گرفت كه حتی برخی از آنها به نفع ما بود اما كاملا بیمورد بود. به عنوان نمونه معتقدم هر داوری كه ضربه بازیكن پس از سوت را خطا گرفته و كارت زرد بدهد، تنها میخواهد خود را توجیه كند و به همین دلیل كارتی كه او به جانواریو داد كاملا بیدلیل بود و هیچ جای دنیا اینگونه به بازیكن كارت نمیدهند.
وی افزود: معتقدم داوری به هیچ عنوان در شان دو تیم صدرنشین نبود و با آنكه همواره از داوران حمایت كردم اما معتقدم قضاوت امروز بسیار ضعیف بود. كمك داور مسابقه كه نامش را به درستی هم نمیدانم در یك صحنه زمانی كه دفاع تیم ما بر روی خط میانه میدان بودند بر روی خط كرنر ایستاده بود و حتی به سرعت از تونل ورزشگاه در حال خارج شدن بود كه من سوت زدم كه خوشبختانه او متوجه شد و از تونل ورزشگاه بیرون نرفت.
وی ادامه داد: در صحنهای كه معتقد به خطا بر روی رضایی بودم من صحنه را ندیدم.
كریمی سپس در حالی كه یك استوك شكسته شده را به خبرنگاران نشان میداد، گفت: این استوك دفاع استقلال است كه آن را از دندان بیاتینیا خارج كردیم و من تعجب میكنم كه داور چگونه آن صحنه را ندید. اگر در آن صحنه خطای پنالتی نبود حداقل میتوانست خطای كف پا بگیرد. در هر صورت او زمانی كه استوك بازیكن استقلال در دهان بازیكن ما شكست خطا نگرفت اما، پس از آن دو بار در مقابل من خطاهایی به نفع صبا گرفت كه هیچ كدام خطا نبود.
سرمربی صبای قم ادامه داد: اكنون مشخص میشود كسانی كه در رسانه ملی بحث اما و اگر را دارند و اینكه گفته میشود داور بازی داربی باید ایرانی باشد به این نكات توجه كنند كه به صرف میدان دادن به داوران جوان نباید اصل كار را زیر سوال ببریم و بیتردید این داوری برای داربی قابل تحمل نخواهد بود در هر صورت من معتقدم تصمیمات در كمیتهی داوران باید به صورت جمعی باشد نه فردی.
فیروز كریمی درباره تاثیر تصمیمش برای حضور پیدا نكردن روی نیمكت قبل از بازی در روحیه بازیكنان گفت: من روانشناسی خواندم و خودم این مسائل را بهتر تشخیص میدهم این موضوع هیچ تاثیری در شكست تیم ما نداشت و من این تصمیم را از قبل گرفته بودم و به آن نیز عمل كردم البته باید از قطعهنویی تشكر كنم كه از طرف كل استقلال به سراغ من آمد و خواهان حضور من در زمین شد. مهم این است كه من قلعهنویی را حتی از زمانی كه مربیاش در تیم ملی بودم دوست دارم و او نیز به من علاقه دارد و حتی با هم رفت و آمد خانوادگی داریم. البته از او گلهای دارم چرا كه من را به كسی كه بسیار دوستش دارم قسم داد و من هم پذیرفتم به روی نیمكت بروم. حتی زمانی كه خبرنگاران از من پرسیدند كدام تیم پیروز است گفتم تیم ما صددرصد پیروز است. وقتی پرسیدند آیا استقلال شانسی ندارد گفتم چرا این تیم شانس دارد اما با اتفاقاتی كه پیش از بازی افتاد هر نتیجهای به دست بیاید باز هم ما پیروز هستیم.
كریمی همچنین درباره مصاحبههایی كه از وی پیرامون حضور نیافتنش بر روی نیمكت در روزنامهها چاپ شده بود نیز گفت: كدام خبرنگار حاضر است بگوید كه با من مصاحبه كرده است من پنج هفته است كه هیچ مصاحبهای نكردم.
وی درباره صحنهی گلهای تیم استقلال و اشتباه دروازهبان این تیم نیز گفت: من صحنهی گل را ندیدم و تنها دروازهبان تیم را دیدم كه دستش را بر روی زمین گذاشته بود و دور خود میچرخید گویا تیمسار ملاحی او را جریمه كرده بود. من از كمك داور مسابقه كه نمیدانم نامش كرباسچی، كرباسفروش! و یا چه چیز دیگری بود، پرسیدم كه او گفت توپ گل شده است و من نیز قبول كردم. در هر صورت من دو سه بازی گذشته این كمك داور را نیز دیدهام و معتقدم او از ضعیفترین كمكداوران فوتبال ماست و حتی در برخی دیدارها از فاصلهی 60 متری به نفع تیم میزبان پنالتی گرفته است. در صحنهی خرد شدن استوك بازیكن استقلال نیز زمانی كه از او پرسیدم گفت این به داور اول مربوط است و این خطاها را برای تیمهای پرطرفدار میگیریم.
كریمی درباره تعویض فریدون فضلی نیز گفت: فضلی بسیار ضعیف بود و به هیچ عنوان كاری را كه میخواستیم انجام نداد در یكی از صحنههای بازی در تصمیمگیری اشتباه كرد و همان جا او را از بازی بیرون كشیدیم.
وی همچنین درباره مشكل برخی بازیكنانش با یكدیگر به هنگام تعویض نیز گفت: ما چنین قرتی! بازیهایی در تیم خود نداریم در یك بازی دیگر در اصفهان زمانی كه محسن یوسفی با فاصله از بازیكن دیگر از زمین خارج شد ما قدم گرفتیم و به میزان یازده قدمی كه او با بازیكن تعویضی فاصله داشت 11 میلیون تومان او را جریمه كردیم. بازیكنان در تیم صبا باید به حرف سرمربی گوش كنند و حتی اگر از آنها بخواهیم پنج دقیقه به میدان بروند و دست و پای خود را بالا بگیرند باید همین كار را انجام دهند در غیر این صورت آنها را جریمه میكنیم. تیمی كه تیمسار ملاحی و سرهنگ پیمبری مسئولان آن هستند و 12 گپه و دو برگ نخل روی نیمكت آن است جای این شوخیها نیست.
كریمی درباره حضور آنالیزور باشگاه الهلال در ورزشگاه نیز گفت: خدا را شكر میكنم كه فریدون فضلی را با این وضع دیدم و دیگر روی او حساب نمیكنم اگر میدانستیم خودمان اعلام میكردیم كه از فریدون خواستیم عمدا این گونه بازی كند و فكر میكنم آنها عربی به هم میگفتند كه این مهاجم سی شاهی نیز ارزش ندارد.
وی دربارهی حضور صبا در لیگ قهرمانان آسیا نیز گفت: استقلال و صبا در سختترین گروهها قرار دارند اما، اطمینان داشته باشید كه صبا نماینده خوبی خواهد بود و هر بازی كه میزبان باشیم با تمام قوا به عنوان صبای قم به میدان میرویم. اگر ما و استقلال بتوانیم از مرحله نخست به سلامت عبور كنیم در مراحل بعد كار آسانتری داریم.
كریمی درباره نیامدن پیروز قربانی به سمتش پیش از آغاز بازی گفت: من این صحنه را ندیدم و نباید آن را جزء حاشیههای بازی حساب كرد. ما در مقطعی به حكم فوتبال در كنار یكدیگر بودیم و همان زمان هم گفتم از كسی قصور ندیدم. در هر صورت هر مربی سلیقهی خود را دارد و من یا امیر قلعهنویی و حتی نفر بعدی او سلیقههای متفاوتی داریم. در هر صورت من در آخرین دقایق ختم پدر پیروز قربانی حاضر شدم و توانستم با او خداحافظی كنم.
-
امیر قلعه نویی :
کریمی آبرویش را در استقلال خرج کرد / برای کسب سه جام می جنگیم
سرمربی تیم فوتبال استقلال با ابراز خرسندی از پیروزی تیمش برابر صبای قم از فیروز کریمی به عنوان یکی از بهترین مربیان فوتبال ایران نام برد و گفت: او فصل قبل آبرویش را برای موفقیت استقلال خرج کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی که پس از پیروزی 2 بر یک تیمش برابر صبای قم در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی سخن می گفت ضمن بیان این مطلب افزود: قبل از اینکه بخواهم راجع به بازی صحبت کنم از آقای فیروز کریمی باید تشکر ویژه ای داشته باشم. از زمانی که به عنوان مربی در خدمت فوتبال ایران بودم همیشه آقای کریمی را به عنوان الگوی خود قرار داده ام. چرا که ایشان یکی از بهترین مربیان حال حاضر کشور هستند. آقای کریمی در بحرانی ترین شرایط استقلال در فصل گذشته به استقلال آمد و با تمام وجود برای این تیم از جان خود مایه گذاشت. ایشان آبروی چندین ساله فوتبال خود را در استقلال خرج کرد و تلاش فراوانی برای موفقیت استقلال کشید. اما متاسفانه آنطور که باید و شاید نتوانست تیم را به صدر جدول برساند.
وی گفت: تشکر دوم من از آقای عزیز محمدی است به خاطر برنامه ریزی دقیقی که تا پایان فصل به ما داده است. اگر چه من قبلا از ایشان انتقاد می کردم اما در حال حاضر با توجه به برنامه ریزی دقیقی که کرده اند باید از ایشان تشکر کرد.
قلعه نویی در خصوص بازی با صبای قم گفت: طی این فصل تا به حال هیچ تیمی مثل صبای قم ما را تحت فشار قرار نداده بود صبای قم اگر چه در تهران بازی می کرد اما واقعا مقابل ما عالی بازی کرد. خصوصا در 20 دقیقه آخر بازی که فشار زیادی به تیم ما آورد و شما دیدید که صبا با تعویض هایی که انجام داد توانست یک گل به ثمر برساند. اما تعویض های ما بیشتر در این خصوص بود که زمان را از بین ببریم.
وی در مورد استقلال گفت: ما سه هدف را تا پایان فصل دنبال می کنیم ابتدا قهرمانی در لیگ برتر سپس لیگ قهرمانان آسیا و بعد جام حذفی است.
وی گفت: ما چون در سه جا باید بجنگیم نیاز به یک مهاجم دیگر داریم که بتواند در کنار بقیه بازیکنان مثمر ثمر باشد.
وی پیرامون سئوالی در خصوص جذب عنایتی و با توجه به گفته واعظی آشتیانی مدیرعامل باشگاه استقلال مبنی بر اینکه " چون پول نداریم عنایتی را جذب نمی کنیم " گفت: ما قبلا در این مورد صحبت کرده ایم. عنایتی هر روز با آقای نظری جویبار در تماس است و ما منتظر هستیم مشکل ایشان در امارات برطرف شود و او را جذب کنیم. من از همین جا هم می گویم که آقای واعظی آشتیانی با تمام وجود برای استقلال زحمت می کشد و قول همه نوع همکاری را داده و قرار است آنچه ما نیاز داریم را تامین کند.
سرمربی استقلال در خصوص سئوالی مبنی بر جذب یک دروازه بان دیگر گفت: خدا را شکر ما دو دروازه بان خوب داریم که دروازه بان اول ما وحید است و دروازه بان دوم اشکان نامداری. نامداری فاصله خیلی زیادی با وحید ندارد و هر زمانی که احساس کنیم او در دروازه قرار بگیرد بدون هیچ نگرانی و اضطرابی از او استفاده خواهیم کرد.
وی در خصوص داوری این مسابقه گفت: در مجموع فکر می کنم که داور نزدیک به صحنه ها بود و قضاوت او در نتیجه بازی تاثیر آن چندانی نداشت.
-
پایان هفتهی بیستوسوم لیگ برتر
استقلالتهران با 46 امتیاز از رقیبانش فاصله گرفت
تیم فوتبال استقلال تهران با شكست صبای قم از مكان خود در صدر جدول رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران دفاع كرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عصر روز جمعه در ادامه رقابتهای هفتهی بیستوسوم لیگ برتر باشگاههای ایران تیم استقلال تهران میزبان صبای قم بود و در پایان توانست با نتیجه 2 بر یك این تیم را شكست دهد.
در این دیدار كه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، استقلال تهران با گلهای علیرضا عباسفرد (37) و فرهاد مجیدی (46) توانست شاگردان فیروزی كریمی را شكست دهد. مصطفی حقیپور در دقیقه 81 تك گل صبا را به ثمر رساند.
استقلال تهران با این پیروزی با 46 امتیاز همچنان صدرنشین جدول رقابتهای لیگ برتر باشگاههای ایران باقی ماند.
جدول رقابتهای لیگ برتر:
1- استقلال تهران 46 امتیاز
2- ذوبآهن 41 امتیاز
3- سپاهان 37 امتیاز
4- پرسپولیس 37 امتیاز
5- صبای قم 35 امتیاز
6- مس كرمان 34 امتیاز
7- پیكان 33 امتیاز
8- مقاومت شیراز 32 امتیاز
9- فولاد خوزستان 31 امتیاز
10- راهآهن تهران 30 امتیاز
11- سایپا 29 امتیاز
12- ابومسلم خراسان 28 امتیاز
13- ملوان بندرانزلی 28 امتیاز
14- پاس همدان 27 امتیاز
15- استقلال اهواز 27 امتیاز
16- برق شیراز 22 امتیاز
17- داماش گیلان 18 امتیاز
18- پیام خراسان 18 امتیاز
-
محدودیت های ویژه برای دوربین برنامه 90 در ورزشگاه حافظیه شیراز
خبرگزاری مهر - شیراز : در شرایطی که سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال بر تعامل با برنامه ورزشی 90 تاکید دارند اما بازهم در دیدار امروز مقاومت سپاسی شیراز - استقلال اهواز اجازه فعالیت به گزارشگران این برنامه تلویزیونی ندادند.
به گزارش خبرنگار مهر، هفته گذشته نیز در حاشیه بازی برق شیراز - استقلال تهران حادثه ای مشابه این رخ داد که شایعه تحریم برنامه تلویزیونی 90 از سوی فدراسیون فوتبال را به دنبال داشت.
با این وجود بازهم در مسابقه امروز دو تیم مقاومت سپاسی و استقلال اهواز دوربین 90 اجازه فعالیت در حاشیه بازی را نیافت تا مشخص شود حادثه هفته گذشته اتفاقی نبوده است.
-
بحث برکناری عادل فردوسی پور از برنامه ۹۰ • مصاحبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عادل فردوسی پور، مفسر ورزشی سرشناس ایران، در آستانه برکناری قرار گرفته است. برنامه ۹۰ نیز با تحریم سازمان تربیت بدنی ایران روبه رو شده است و از ورود دوربینهای این برنامه به استادیومهای ایران جلوگیری میشود.
پیام یونسی پور، نویسنده روزنامه "ایران ورزشی" در گفتگو با بخش فارسی دویجه وله از جزئیات این کشمکش و همبستگی خبرنگاران داخل ایران با عادل فردوسی پور سخن میگوید:
دویچهوله: آقای یونسیپور، ماجرای بحث به توقیف برنامهی تلویزیونی «نود» و کشمکشهای مربوط به آن که برمیگردد. مجری این برنامه، عادل فردوسیپور، توجه جامعهی فوتبال ایران را در این روزها به خودش جلب کرده است. حتا صحبت از این است که عادل فردوسیپور را کلاً از صحنه کنار بکشند. اصل این ماجرا چیست؟
یونسیپور: من باید اول به شما توضیح بدهم که هنوز برنامه توقیف نشده است و تصور هم نمیکنم که بحث بر سر این باشد که برنامهی عادل فردوسیپور بهعنوان پرمخاطبترین برنامهی کنونی صدا و سیمای ایران که در هفته یک بار اجرا میکند و گاهی اوقات هم دو بار، قصد توهین داشته باشد. مهمترین دلیلش این است که صدا و سیمای ایران یک نهاد کاملاً مستقل از قوای سهگانه و حتا سازمان تربیت بدنی است که یکی از اجزای کوچک دولت ایران میشود و حتا مطمئنم که برنامهای برای توقیف وجود نداشته است، بلکه بحثهایی بوده بر سر این که باید نقدهای تند عادل فردوسیپور تهیهکننده و مجری این برنامه کمتر شود. آن هم دلایلی دارد که در حال حاضر برای خیلیها قابل قبول است و برای خیلیهای بیشتر قابل قبول نیست.
دویچهوله: چه مسایلی خشم دستاندرکاران حکومت را در رابطه با فعالیت عادل فردوسیپور بهعنوان مجری برانگیخت؟
یونسیپور: باور کنید خشم نبوده. اگر سعی کنم کوتاه برای شما بگویم، این که ما متاسفانه یک سلسله مشکل در فوتبال کشورمان داریم. ما متاسفانه نمیتوانیم در فدراسیون فوتبال کشورمان صاحب یک تقویم بشویم و اگر بخواهیم کمی منصفانه نگاه کنیم، نداشتن تقویم در فوتبال ایران یک (پدیده) کاملا قارهای و آسیاییست. هیچ کشوری در آسیا یک تقویم دوساله ندارد. بهخاطر این که کنفدراسیون فوتبال آسیا یک کنفدراسیون بسیار ضعیف و منفعل است که حتا با فیفا هماهنگی ندارد. پس نمیتوانند تقویمهای دوساله فدارسیونهای آسیایی بدهند و حتا ژاپن هم نمیتواند برنامهریزی دوساله داشته باشد. کنفدراسیون فوتبال آسیا در برنامهای - معذرت میخواهم که این جوری میگویم-بسیار احمقانه برنامههای جام باشگاههای آسیا و برنامهی مقدماتی جام ملتهای آسیا را تغییر میدهد و لیگ ایران و فدراسیون فوتبال ایران و تمام آسیا را تحتالشعاع شرق آسیا قرار میدهد که کره و ژاپن و چین و کرهشمالی باشند. همهی کشورها مثل ایران، عربستان و کشورهای دیگر مجبور میشوند برای پایان دادن لیگشان بازیها را هر سه روز یکبار یا چهار روز یکبار، یعنی در فاصلهی ۴۸ ساعت و ۷۲ ساعت برگزار کنند. این مسئله باعث شد در روزهایی مثل عید نوروز ما ناگزیر شویم که لیگ برگزار بکنیم. این مسئله به برنامهی «نود» کشید و عادل فردوسیپور در آن برنامه کشمکشی با آقای عزیز محمدی، رئیس سازمان لیگ، داشت. این کشمکش نباید به آنجا کشیده میشد، ولی به آنجا کشیده شد که این دو نفر در برابر هم ایستادند. از یکطرف دیگر باشگاه پرسپولیس که خب مدیریتش تغییر کرده و مثلا یکی ازنمایندگان سازمان تربیت بدنی در آن (بخش) حاضر است، بهخاطر مشکلاتی که با آن مواجه شد، یک شب دیگر بر سر تغییر مسألهی مدیریتی و مدیرعامل باشگاه با آقای فردوسیپور کشمکشی داشتند که این مسئله مجددا عادل فردوسیپور را در فشار قرار داد و باشگاه پرسپولیس و سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ و همهی اینها را در فشار قرار داد و همهی اینها دستهجمعی مقابل برنامهی «نود» قرار گرفتند و خودبهخود این مسئله را در پی داشت که فدراسیون فوتبال ایران و سازمان تربیت بدنی به صورت نامحسوس در قبال عادل فردوسیپور واکنش نشان بدهند . من فکرمیکنم ریشهی این مسئله اصلا و واقعاً برمیگردد به آنجایی که کنفدراسیون فوتبال آسیا برنامهاش را تغییر داد و مثلاً ما مجبور شدیم همهی برنامهی لیگ را بههم بریزیم و باشگاه پرسپولیس دچار مشکلاتی شود و برنامهی «نود» به برنامهای صددرصد انتقادی تبدیل بشود.
دویچهوله: اما آقای یونسیپور این جزو حق مسلم و همچنین مسئولیتهای درجه یک خبرنگاری است که به عمق مسایل میپردازد، هرچند که بعضی از افشاگریها مطابق میل خیلیها نباشد! آیا مسئلهی عادل فردوسیپور از این اصول مستثنا است؟
یونسیپور: من به این سوال شما دو جور جواب میدهم. اول این مسئله. ببینید در ایران وقتی یک داور اشتباه میکند متاسفانه همیشه رییس کمیتهی داوران ما، هر کسی میخواهد باشد، میگوید داور انسان است و انسان جایزالخطاست و اشتباه میکند. من میگویم داور زاده نشده برای این که اشتباه بکند. داور تربیت شده برای این که درست ببیند و درست قضاوت کند. پس داور باید با ما فرقی داشته باشد. حالا یک گزارشگر تلویزیونی در مسابقهای که همین هفتهی گذشته در لیگ برگزار شد، در جریان «نود» دقیقهی یک مسابقه حول و حوش، سی و یک یا سی و دو اشتباه در گزارشش کرده است. من دقیقاً شمردم. اصلا نمیخواهم بگویم چه تیمی با چه تیمی بود، عادل فردوسیپور مسلما نبود، چون عادل از این اشتباهات نمیکند، هرگز نکرده است. خب اگر قرار است آن اشتباه را من هم بکنم که دیگر بین من و او فرقی نیست. حالا من میخواهم برسم به عادل فردوسیپور. عادل فردوسیپور اگر نخواهد نقد کند، اصلاً ژورنالیست نیست. پس عادل فردوسیپور اگر نخواهد انتقاد بکند، اصلاً تبدیل میشود به یک آدم ساده، عامی و یا حتا آدمی از جنس فدراسیون فوتبال یا سازمان تربیت بدنی و اصلاً نقش عادل فردوسیپور بهعنوان یک ژورنالیست انتقادکردن براساس عدله است. همان کاری که همیشه عادل فردوسیپور کرده است.او آدمیست که هرگز، هرگز در فوتبال ایران دچار رانتخواری نشده است. هرگز یک دلال نبوده است. عادل فردوسیپور اگر محبوب است به خاطر این است که اگر انتقاد کرده، پشت انتقادش دلیل و مدرک مستدلی داشته است و عادل فردوسیپور اگر محبوب است در ایران به خاطر صداقتش و اطلاعات کاملش است. به خاطر همین من (در رابطه با این) مسئله میگویم ایکاش همهی ما، همهی ما، چه ژورنالیستهایی که در روزنامههایشان به شکل افراطی از عادلفردوسیپور حمایت کردند که البته باید حمایت میکردند، چه مسئولینی که مقابل عادل فردوسیپور در سه هفته واکنشهای تندی انجام دادند و چه خود عادل فردوسیپور که منتقدانهترین برنامههایش را بهپا کرد، باید یکمقداری متعادلتر رفتار میکردند. یعنی عادل شاید باید یک کم، حول و حوش ۱۰ درصد، این را درک میکردکه فدراسیون فوتبال در یک منگنه قرار گرفته است. سازمان تربیت بدنی باید این را درک میکرد که وظیفهی فردوسیپور نقدکردن و شفافسازی است. و مایی که داریم از او حمایت میکنیم، باید این را درک میکردیم که هر دو طرف در یک منگنهی اجباری قرار گرفته بودند.
دویچهوله: چرا اخیرا از ورود دوربینهای برنامهی تلویزیونی «نود» به استادیومهای فوتبال ایران جلوگیری شده است؟
یونسیپور: این اتفاق فقط در ورزشگاه شیراز افتاده. من واقعاً تصاویر آن را ندیدم. من هم مثل شما شنیدم و امیدوارم واقعاً این آخرین زیادهروی آدمهایی باشد که سعی میکنند به نظر من خودشیرینی کنند. امروز سازمان تربیت بدنی یک بیانیه صادر کرد. سازمان تربیت بدنی این قدر قدرت و وجاهت در این کشور دارد که اگر بخواهد بههر دلیلی روزنامه، برنامهی ورزشی سیما را تحریم بکند، میگوید که من این را تحریم میکنم. من فکرمیکنم مسئولین ورزشگاه حافظیهی شیراز یکمقدار زیادهروی کردند. این کار را نباید میکردند و این یک کار خودسرانه بوده و واقعا سر این مسئله امیدوارم یک مقداری آقایانی که در ورزشگاه حافظیه شیراز هنوز نتوانستند نور ورزشگاهشان را تأمین بکنند و این مسئله همیشه سال یک ماه برای تیمهای فوتبال ایران مشکلساز است، یکمقدار هم به اصل مشکلات خود برسند.
دویچهوله: همبستگی جامعهی خبرنگاران در داخل ایران در زمینهی حمایت از عادل فردوسیپور چهطور است؟
یونسیپور: مسألهی آقای فردوسیپور من فکر نمیکنم آنقدر حاد باشد که نیازی داشته باشد. یعنی ما در روزنامههای ورزشی احساس میکنیم که عادل فردوسیپور از جنس ماست و ما همانطور که عادل در آخر برنامهاش گفت، باید از حق و حقیقت حمایت بشود. قبل از این که بخواهد هرگونه حمایتی انجام شود، ما باید اول بدانیم حق با کیست؟ من گفتم ما باید بدانیم فدراسیون فوتبال، سازمان تربیت بدنی گرفتار چه تنگناهایی بوده و ما باید این را بدانیم که عادل فردوسیپور وظیفهاش نقدکردن است. من فکر میکنم آن چیزی که در روزنامههای ایران نوشته شد، کاملاً یکسویه به سود عادل فردوسیپور بوده است.
-
سرمربی تیم بانوان استقلال:
بازی نکردیم، تداخل زمان تمرین بود / پسران خیلی زود زمین را ترک کردند
سرمربی تیم فوتبال بانوان استقلال با رد دیدار تیمش با تیم فوتبال نوجوانان پسر این باشگاه گفت: دیدار نداشتیم و تنها تداخل زمان تمرین بود.
سعدیه نادرپور در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب اظهارداشت: آنقدر به موازین فرهنگی و اسلامی حاکم برای ایران پایبند هستیم که اجازه ندهیم چنین اتفاقی در تیم بیفتد. اصلا رویارویی تیمهای مردان و زنان جزو محالات ورزش ایران است. چطور ممکن در ورزشگاهی که دارای حراست است دیداری اینچنینی صورت گیرد؟
وی انتشار خبر دیدار تیمهای تیم های فوتبال دختران و پسران استقلال اشاره کرد و خاطرنشان کرد: روز سه شنبه ساعت تمرینی این دو تیم به ترتیب 13 تا 15 و 15 تا 17 بود. برای اولینبار بود که ما جلسه تمرینی خود را در این ورزشگاه برپا می کردیم و اصلا از ساعت تمرینی سایر تیمها خبر نداشتیم.
سرمربی تیم فوتبال بانوان استقلال تصریح کرد: بعد از پایان تمرین دو ساعته بازیکنان و در حالی که آنها هنوز زمین تمرین را ترک نکرده بودند، برخی از بازیکنان تیم پسران با لباس تمرین وارد زمین شدند. البته من و همکارانم در کادر فنی خیلی زود موضوع را به حراست اطلاع دادیم تا جلوی ورود سایر نفرات تیم پسران گرفته شود.
نادرپور با تاکید بر اینکه تداخل تمرینی دو تیم فوتبال دختران و پسران را به شایعهای مبنی بر دیدار دو تیم تبدیل کردهاند، افزود: با دخالت ماموران حراست ورزشگاه مرغوبکار خیلی زود اعضای تیم پسران زمین تمرین را ترک کردند و حتی مربیان این تیم از این بابت عذرخواهی کردند. هیچ دیداری بین دو تیم صورت نگرفت اما متاسفانه شایعات زیادی در زمین ایجاد شده است که من به شدت همه آنها را تکذیب می کنم.
"اما ظاهرا اهالی اطراف ورزشگاه مرغوبکار از جریان دیدار دو تیم فوتبال بانوان و پسران استقلال عکس و فیلم هم گرفتهاند و حتی معاون فرهنگی، حقوقی و مجلس سازمان تربیت بدنی خواستار پیگیری موضوع شده است. در این مورد چه توضیحی دارید؟ "
سرمربی تیم فوتبال استقلال بانوان در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر اظهارداشت: اصلا دیداری انجام نشده که بخواهند از آن عکس و فیلم بگیرند. من حاضرم این موضوع را برای معاون فرهنگی، حقوقی و مجلس سازمان تربیت بدنی و یا هر فرد دیگری توضیح دهم.
"آیا مستنداتی دارید که حقانیت شما را ثابت کند؟"
نادرپور با بیان اینکه هیچ مدرکی برای ارائه در این مورد در دست ندارد، خاطرنشان کرد: اعضای کادر فنی دو تیم نسبت به آئیننامه فرهنگی سازمان تربیت بدنی اشراف دارند. پس چطور ممکن است اجازه انجام چنین دیداری را بدهند. فکر می کنم افرادی که اقدام به انتشار چنین خبری کرده اند، فقط قصد شایعهسازی داشته اند و ما از آنها شکایت می کنیم.
-
در گفتگو با مهر عنوان شد:
بانوان و نوجوانان باهم بازی نکردهاند/ باافراد متخلف برخورد خواهیم کرد
رئیس آکادمی فوتبال استقلال با تاکید بر اینکه تیمهای فوتبال بانوان و نوجوانان استقلال با هم روبرو نشدهاند، گفت: باشگاه استقلال خود را پایبند به مسائل اخلاقی می داند و با افراد متخلف برابر قانون برخورد خواهد کرد.
علیرضا منصوریان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب در خصوص خبر رویارویی تیمهای فوتبال بانوان و نوجوانان پسر استقلال گفت: من روز سه شنبه در ورزشگاه مرغوبکار حضور نداشتم و شنیدم که چنین اتفاقی رخ داده است اما با بررسی موضوع باخبر شدم که ماجرا این طور که بیان شده، نبوده است.
وی ادامه داد: تیم فوتبال بانوان استقلال ساعت 13 تا 15 در زمین مرغوبکار تمرین می کند و در ادامه تیم نوجوانان پسر باشگاه استقلال از ساعت 15 تا 17 در این محل مراحل آماده سازی خود را دنبال می کند. ظاهرا روز سه شنبه تیم نوجوانان استقلال 10 دقیقه زودتر برای تمرین در زمین ورزشگاه حضور می یابد که با تاکید حراست ورزشگاه خیلی زود این محل را ترک می کنند.
مدیر آکادمی استقلال با تاکید بر اینکه باشگاه استقلال خود را پایبند به مسائل اخلاقی می داند، افزود: خیلی زود با عوامل بروز این اتفاق برخورد می شود و افراد متخلف بصورت قانونی تنبیه خواهند شد.
علیرضا منصوریان در حالی خبر انجام و برگزاری دیدار تیم های فوتبال نوجوانان پسر و تیم فوتبال بانوان استقلال را رد می کند که گفته می شود تیم فوتبال نوجوانان استقلال در دیداری دوستانه به مصاف تیم بانوان این باشگاه رفته و موفق به شکست 7 برصفر این تیم شده است.
-
رکورد شکنی در دعوت استقلالی ها به تیم ملی
وحید طالب لو ، پیروز قربانی ، خسرو حیدری ، آرش برهانی ، سیاوش اکبرپور به تیم ملی ایران برای بازی با تایلند در مقدماتی جام ملتهای آسیا دعوت شدند
-
پس از تكذیب خبر اخراج از الوصل،
مبعلی برای بازی در استقلال یا پرسپولیس اعلام آمادگی كرد
ایمان مبعلی به بازی در یكی از دو تیم استقلال یا پرسپولیس تهران ابراز علاقه مندی كرد.
علیرضا مانوسی فر مشاور مبعلی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با تكذیب خبر اخراج این بازیكن از باشگاه الوصل امارات عنوان كرد: ایمان مبعلی از الوصل اخراج نشده است و این خبر درست نیست. مربی الوصل از این باشگاه اخراج شده است.
مبعلی به دلیل علاقهاش برای بازی در لیگ قهرمانان آسیا، قصد دارد در بازی امشب تیم الوصل به میدان نرود، او می خواهد در یكی از دو تیم پرسپولیس یا استقلال بازی كند.
انتهای پیام
-
بیک زاده مرتکب خطای پنالتی شد/ انگیزه زیادی داشتم
مهاجم تیم فوتبال صبای قم مدعی شد، هاشم بیک زاده در بازی این تیم مقابل استقلال روی او مرتکب خطای پنالتی شده است.محسن بیاتی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلوب افزود: بازی جذابی بود، هواداران استقلال و صبا از تماشای این مسابقه لذت بردند. در این مسابقه هر لحظه توپ روی یک دروازه بود که این به جذابیت مسابقه اضافه می کرد.
وی که فصل گذشته تیم فوتبال استقلال را در مسابقات لیگ برتر همراهی می کرد، افزود: معمولا هر بازیکن که از تیمی می رود در رویارویی با آن تیم انگیزه زیادی پیدا می کند. من هم امروز انگیزه زیادی داشتم و به دنبال این بودم که گلزنی کنم.
مهاجم تیم فوتبال صبای قم در خصوص برخوردش با هاشم بیک زاده در محوطه جریمه استقلال گفت: فکر می کنم بیک زاده مرتکب خطای پنالتی شد اما اظهارنظر در این خصوص را به کارشناسان داوری می سپارم.
بیاتی نیا با اذعان به اینکه تیم فوتبال استقلال نمایش خوبی در دیدار با صباباتری داشت، افزود: استقلال خوب بازی کرد اما فکر می کنم در 20 دقیقه آخر مسابقه این تیم صبا بود که جریان بازی را در دست داشت. ما حاکم میدان بودیم اما با بدشانسی نتوانستیم از فرصتهای خود استفاده کنیم. در این بازی اگر شانس با ما یار بود به هیچ وجه نتیجه را واگذار نمی کردیم.
روبرو نشدن بیاتی نیا با فضلی در زمان تعویض سوژه پرسش دیگر خبرنگار مهر از مهاجم صباباتری بود که وی در پاسخ به آن گفت: هیچ مشکلی بین من و فریدون نیست ما دو دوست خوب هستیم که در کنار هم برای موفقیت صبا تلاش می کنیم. اینکه در زمان تعویض باهم روبرو نشدیم تنها به این خاطر بود که می خواستیم جریان بازی قطع نشود و سریعتر کار را دنبال کنیم.
-
راستی دیدید یه پرچمی تو ورزشگاه بود نوشته بود
azadi sport complex
-
تماشاچیا میگفتن
عباسفر دروگبا
نیست صدارو تا ته آورده بودم بالا راحت میشد شنید
عادلم گفت
-
كنار چمن
طالب لو سكوت را شكست
ايران ورزشى- خنديدن تماشاگران استقلال به حركات عجيب المير توليا كه به همراه مربى دروازه بان هاى صبا در حال گرم كردن است با حضور وحيد طالب لو در ورزشگاه قطع مى شود تا سكوت نصفه و نيمه ورزشگاه در هم شكسته و وحيد طالب لو از سوى تماشاگرانى كه هر لحظه بر تعدادشان افزوده مى شود، تشويق شود. وحيد با آرامش خاصى حضورش به عنوان دروازه بان اول استقلال را اعلام كرد و به سوى دروازه شمالى رفت.
از سوت اعتراض تا انفجار:5:
اگر مى خواهى تفاوت استقلال و صباى قم را در يك لحظه متوجه شوى بايد به واكنش تماشاگران در لحظه اى توجه كنى كه بازيكنان دو تيم وارد ورزشگاه مى شوند تا با حركات كششى و نرم خود را محياى بازى كنند. تماشاى چهره بازيكنان صبا كه اسدى و كلاه كج پيشقراول آنها هستند با سوت ممتد و اعتراض گونه هواداران استقلال همراه است اما وقتى بازيكنان استقلال با گرمكن هاى يكدست آبى شان وارد مى شوند يك لحظه استاديومتا سر حد انفجار پيش مى رود. اين تفاوت استقلال امروز (ديروز) با صباى قم است...
تسليت همه جانبه به پيروز
ميان بازيكنان استقلال آنكه از فاصله دورتر متمايزتر از بقيه جلوه مى كند كسى نيست جز پيروز قربانى كه به احترام مرحوم پدرش محاسن اش را نتراشيده تا متمايزتر از همه جلوه كند. هواداران استقلال با ديدن چهره پيروز يكصدا او را با اين جمله: «پيروز با تعصب تسليت، تسليت» مورد لطف قرار دادند.
قلعه نويى محبوب تر از همه
با همه تشويق هاى هواداران استقلال كه بازيكنان محبوب شان را مورد لطف قرار مى دهند اما بايد ادعا كرد امير قلعه نويى كه اين فصل تيم آشفته استقلال را به يكى از مدعيان قهرمانى تبديل كرد، از همه محبوب تر است. وقتى قرار است امير قلعه نويى تشويق شود هيچ تماشاگرى به خودش اجازه نمى دهد سكوت كند و اين شرايط را به نظاره بنشيند. براى همين امير يكصدا تشويق مى شود!
تماشاگران قمى در ضلع شمال غربى
قابل پيش بينى هم بود كه كنج ورزشگاه آزادى، بالاى جايگاه اصلى هواداران پرسپوليس به طرفداران قمى صبا اختصاص يابد. هواداران قمى با پرچم هاى سفيدرنگ خود در انتظار شروع بازى نشسته اند. اما بايد پذيرفت كه در ميان سر و صدا و هياهوى آبى ها نمى توان صداى آنها را شنيد حتى براى يك لحظه!
امير و عادل وسط زمين
پس از ورود عادل به زمين و هجوم دوربين ها به سويش امير قلعه نويى هم به سمت او آمد. هواداران استقلال كه از اين صحنه حسابى خوشحال شده بودند از امير قلعه نويى خواستند عادل را به سوى شان بياورد كه ازدحام خبرنگاران مانع آمدن اين دو به سوى تماشاگران شد.
-
زمزمه سرود قهرمانى
فيروز بازنده بزرگ
جمعه ۴/۱۱/،۸۷ هفته بيست و دوم از هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه آزادى
ساعت: 15:15، تماشاگر: 65 هزار نفر
استقلال تهران ۲
گل ها: عليرضا عباسفرد (۳۱) و فرهاد مجيدى (۴۶)
صباى قم يك
گل: مصطفى حقى پور (۸۱)
داور: سيداحمد صالحى
كمك ها: حسن كامرانى فر و داود رفعتى
اخطار: جانواريو (استقلال) - محسن يوسفى (صبا)
استقلال تهران : وحيد طالب لو (۶)، بيژن كوشكى (۵)، هادى شكورى (۶)، پيروز قربانى (۵/۵)، خسرو حيدرى (۵/۶)، هاشم بيك زاده (۵) (مهدى اميرآبادى ۸۶)، حسين كاظمى (۵/۵)، فابيو جانواريو (۶)، فرهاد مجيدى (۷) (مجتبى جبارى ۶۷)، سياوش اكبرپور (۷) و عليرضا عباسفرد (۵/۷) (على عليزاده ۷۸)
سرمربى: امير قلعه نويى
صباى قم : المير توليا (۱)، مرتضى كاشى (۲)، مرتضى اسدى (۲)، شيث رضايى (۳)، اميرحسين فشنگچى (۵/۶)، عادل كلاه كج (۶)، محمد همرنگ (۵) (على اميرى ۷۴)، مهدى خيرى (۶)، غلامرضا رضايى (۷)، محسن يوسفى (۳) (مصطفى حقى پور ۶۴) و فريدون فضلى (۱) (محسن بياتى نيا ۴۰)
سرمربى: فيروز كريمى
ايران ورزشى- 15 دقيقه تأخير در شروع بازى محصول حضور عادل فردوسى پور در ورزشگاه و اتفاقاتى بود كه پيرامون حضور فيروز كريمى در جايگاه VIP رخ داده است... استقلال بازى را با همان شيوه هميشگى يعنى ۲-5-3 آغاز مى كند. حضور عباسفرد در خط حمله استقلال تغييرى بود كه به واسطه حضور اين بازيكن در صبا قابل پيش بينى بود. سانتر از جناحين در واقع تاكتيكى است كه استقلال براى بهره بردن از قدرت سرزنى عباسفرد حساب ويژه اى روى آن باز كرده است. اولين خطر جدى پس از ضربه كاشته جانواريو را فرهاد مجيدى در دقيقه ۸ روى پاس حسين كاظمى ايجاد كرد اما خروج به موقع توليا مانع از رسيدن فرهاد به اين توپ شد. اين حمله رامهدى خيرى در دقيقه ۱۲ پاسخ داد. خيرى در داخل شش قدم دروازه استقلال را هدف قرار داد كه طالب لو با واكنشى مناسب توپ را به كرنر فرستاد. استقلال كه حاضر نبود لحظه اى عقب بنشيند با ميداندارى اش صبا را عقب نشانده بود اما ضد حملات صبا بسيار زهردار و خطرناك بود. دقيقه ۲۳ فرار غلامرضا رضايى و پاس عالى او به يوسفى در شرايط تك به تك دروازه استقلال را تا آستانه فروپاشى پيش برد اما واكنش دوباره طالب لو بار ديگر باعث كرنر شدن اين موقعيت شد. صبا كه دروازه استقلال را آسيب پذير مى ديد با آهنگى منظم دروازه اين تيم را هدف قرار داد اما اين استقلال بود كه توانست از موقعيت هاى نصف و نيمه اش استفاده كند. گلزنى عباسفرد در دقيقه ۳۶ باعث شد تا فيروز كريمى فى الفور فريدون فضلى كم اثرترين بازيكن تيمش را از زمين بيرون بياورد اما تعويض او هم تا پايان اين نيمه اثرى براى صبا نداشت...
نيمه دوم
استقلال همچون بازى با برق شيراز نيمه دوم را هم توفانى آغاز كرد! وقتى اولين حمله استقلال كه با سرزنى عباسفرد و مجيدى به گل نشست اين تيم را با اختلاف دو گل پيش انداخت تصوير مشابهى از آنچه استقلال در شيراز خالقش شد مقابل ديدگان هواداران استقلال سايه افكند؛ صبا البته تيمى نبود كه بخواهد به سادگى عقب بنشيند. ضربه سر بياتى نيا در دقيقه ۴۷ تهديدى جدى روى دروازه اين تيم بود اما ضربه سر بياتى نيا راهى به دروازه نداشت. پس از اين صبا باز هم با هدف جبران گل هاى خورده پيش تاخت. تعويض دوباره فيروز كريمى در جهت رسيدن به اين مهم انجام شد. حتى در دقيقه ۶۵ خطاى مشكوك بيك زاده مى رفت تا صبا را صاحب يك ضربه پنالتى كند اما نظر داور چيز ديگرى بود. اينفعل و انفعالات باعث شد تا امير قلعه نويى تيمش را با تغييراتى روبه رو كند. به ميدان آمدن مجتبى جبارى هم مى توانست حكم حفظ ميانه ميدان را داشته باشد و هم آماده كردن شماره ۸ آبى ها براى بازى آينده و در غياب فابيو جانواريو. حضور جبارى البته تشويق هاى بى امان استقلالى ها را به دنبال داشت. اين تعويض كفه ترازو را به نفع استقلال سنگين تر كرد اما صبا كه مترصد رسيدن موقعيتى ايده آل بود در نهايت مزد حملاتش را در دقيقه ۸۱ گرفت و بازيكن تعويضى فيروزكريمى در ميان تعلل مدافعان استقلال توانست يكى از گل هاى خورده را جبران كند. اين گل باعث شد تا آن عده از تماشاگرانى كه قصد بيرون رفتن از ورزشگاه را داشتند همان جا بايستند و تا پايان بازى نظاره گر واكنش استقلال به اين گل باشند. اين گل استرس بسيارى را به استقلالى ها وارد كرده بود چرا كه صبا به واسطه حملات پردامنه اش هر لحظه بوى گل مى داد! اما در نهايت اين استقلال بود كه برنده بازى لقب گرفت و ۳ امتياز ارزشمند را از آن خود كرد.
يك- صفر
دقيقه ۳۶: سانتر مواج جانواريو از نقطه كرنر پس از تأثير مهاجمان و اشتباه مرتضى اسدى به عليرضا عباسفرد رسيد و اين مهاجم با يك ضربه برگردان نه چندان محكم توپ را به داخل دروازه غلتاند.
دقيقه ۴۶: نفوذ هاشم بيك زاده از چپ، پاس عالى اش به عباسفرد و پاس با چشمان باز اين مهاجم به فرهاد مجيدى باعث شد تا شماره ۷ استقلال با ضربه سرى محكم دومين گل استقلال را به ثمر برساند.
دقيقه ۸۱: ارسال اميرحسين فشنگچى از جناح چپ در ميان تعلل مدافعان استقلال با ضربه روى پاى مصطفى حقى پور به قعر دروازه استقلال رفت.
بازيكن برتر: عليرضا عباسفرد
عباسفرد پس از مدت ها در تركيب استقلال قرار گرفت و مثل بازى با ملوان ناجى تيمش شد. او يك گل زد، يك پاس گل داد و مؤثرترين بازيكن تيمش بود.
۲-صفر ۲ - يك
-
امروز پوستر روزنامه ایران ورزشی این هست می تونید برید روزنامش را بخرید
پوستر- فرهاد مجيدى
-
-
بازی بعدی شنبه دراهواز بااستقلال اونجاست
-
به امید یه شش تایی دیگه...
-
چه دربی ای بشه این دربی اگر مسئولین بزارن !
-
گزارش سایت AFC از پیروزی استقلال برابر صبای قم
استقلال با پیروزی 2-1 برابر صبا باتری از مدعیان قهرمانی فاصله گرفت.
در هفته 23 ام لیگ برتر که پرسپولیس و سپاهان مساوی كردند و ذوبآهن در خانه به ابومسلم باخت، استقلال یكی از مدعیان قهرمانی یعنی صبا را شكست داد تا فاصلهاش با ذوبآهن را به پنج امتیاز و با پرسپولیس و سپاهان به 9 امتیاز برساند.
این بهترین شرایط ممكن برای امیر قلعهنویی و تیمش است كه حالا خود را به عنوان شانس اول قهرمانی معرفی كرده است.
پیش از شروع بازی تمام مدعیان بالای جدول انتظار داشتند صبا حداقل یك مساوی در تهران بگیرد و اجازه ندهد استقلال از آنها فاصله بگیرد اما علیرغم اینكه صبا در نیمه اول بهتر از استقلال بود اما این تیم میزبان بود كه گل اول را زد.
این گل با یك ضربه برگردان آرام از سوی علیرضا عباسفرد بازیكن فصل قبل صبا و پس از برخورد با مدافع این تیم چند سانتیمتر از خط دروازه رد شد تا نیمه اول به نفع استقلال تمام شود. عباسفرد در همان شروع نیمه دوم هم حادثهساز شد و توپی را كه بیكزاده سانتر كرده بود با ضربه سر به دهانه دروازه فرستاد تا فرهاد مجیدی شوك سنگینی را به این تیم وارد كند.
بعد از این گل، صبا دوباره بازی را در دست گرفت و حملات زیادی را روی دروزاه استقلال انجام داد اما در شرایطی كه داور یكی دو صحنه مشكوك به پنالتی برای این تیم را نادیده گرفت، فقط یكی از گلهای خورده توسط حقیپور جبران شد تا استقلال در روزی كه مجتبی جباری را بعد از دو ماه مصدومیت دقایقی به بازی گرفت، سه امتیاز ارزشمند به دست آورد.
فیروز كریمی بعد از این بازی گفت: "استقلال شایسته قهرمانی است اما اشتباهات داوری عامل اصلی باخت ما بود. داور در این بازی یكی دو پنالتی ما را نادیده گرفت".
امیر قلعهنویی هم كه حالا خوشحال ترین مربی لیگ است گفت: "تاكنون هیچ تیمی استقلال را تا این اندازه تحت فشار قرار نداده بود اما ما با برنامههایی كه داشتیم توانستیم نتیجه را حفظ كنیم و سه امتیاز ارزشمند بگیریم".
امیدهای پرسپولیس كم شد
پرسپولیس كماكان نواسانات زیادی دارد و كسی نمیتواند پیشبینی كند در بازی بعدیاش چه اتفاقی میافتد. از یك طرف هنوز تكلیف افشین پیروانی به عنوان سرمربی تیم مشخص نیست، از طرفی بازیكنان مدام در پستهای مختلف جابهجا میشوند.
این تغییرات آن هم مقابل تیم پرمهره و قوی مس جواب نداد و پرسپولیس به غیر از دقایقی از نیمه اول نتوانست فشار لازم را به مس وارد كند. البته آنها گل اول را زدند و گلی هم كه خوردند با دست مهاجم مس وارد دروازه شد اما برتری چندانی نداشتند و با این تساوی نهتنها اختلافشان با صدر جدول به 9 امتیاز رسید بلكه شانسشان را برای قهرمانی هم فوقالعاده كاهش دادند.
فشین پیروانی البته نظر دیگری داشت: "همه شاهد بودند كه حق ما برد بود. تا به حال هیچ تیمی مس را در كرمان اینقدر تحت فشار قرار نداده بود. گلی هم كه آنها زدند هند بود اما داور نگرفت تا در واقع 6 امتیاز از ما كم شود".
روحالله بیگدلی زننده گل مس هم بعد از بازی قبول كرد توپ به دستش برخورد كرده اما هرچه بود مس با این تساوی همچنان در كرمان بدون باخت باقی ماند.
-
هافبک تیم استقلال تهران ،گفت: این تیم با پیروزی برابر صبای قم نشان داد که مدعی اصلی کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر است.
"مجتبی جباری" افزود: استقلال تهران بازی خوبی را برابر صبای قم به نمایش گذاشت به طوریکه در اکثر دقایق بازی، تیم برتر زمین بود.
وی به روند رو به رشد استقلال تهران در لیگ برتر باشگاه های ایران اشاره کرد و اظهار داشت: استقلال با این روند می تواند به قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا فکر کند.
وی با ابراز خرسندی از صدرنشینی استقلال تهران در لیگ برتر باشگاه های ایران،گفت: خوشحالم که بازیکنان این تیم در نبود من توانستند به صدر جدول رده بندی صعود کنند.
جباری در مورد وضعیت آمادگی خودش نیز گفت: مصدومیتم برطرف شده و امیدوارم دو تا سه هفته آینده بتوانم در ترکیب اصلی تیم قرارگرفته و بطور کامل در زمین بازی کنم.
تیم استقلال تهران عصر جمعه در هفته بیست و سوم لیگ برتر باشگاه های ایران با نتیجه دو بر یک از سد صبای قم گذشت.
-
عکس استقلال روی جام
استقلال دو ، صبا یک
مهدی طاهرخانی
برد آبی پوشان همانقدر قابل پیش بینی بود که نشستن فیروز کریمی روی نیمکت صبا.
با این وجود این اقتصادی ترین پیروزی شاگردان امیر قلعه نویی تا اینجای لیگ بود، چرا که انها در صورتی موفق به عبور از صبای قم شدند که آمار و ارقام این پیکار حکایت از برتری قابل محسوس میهمان داشت . قلعه نویی که به خوبی از سرعت صبا در ضد حملات آگاه بود دو دستور ویژه رابه شاگردانش داد ؛ اول بازی درگیرانه و پر خطا سپس پرس بازیکنان سرعتی آنها. شیوه استقلال چنین بود و آنها با همین تاکتیک توانستند به خوبی غلامرضا رضایی و فشنگ چی را مهار کنند. تنها موقعیتی که صبا توانست روی سرعت رضایی خلق کند منوط به دقیقه 23 بود، جایی که رضایی بعد از فرار تند و تیز، پاس فوق العاده ای را برای یوسفی ارسال کرد اما تعلل این بازیکن موجب از بین رفتن بهترین موقعیت صبا در کل بازی شد. در سوی مقابل استقلال خیلی ساده و راحت توانست راه گلزنی رابه بازیکنان صبا بیاموزد. مثل همیشه جانواریو از روی نقطه کرنر بهترین نوع ارسال را داشت و اشتباه توامان فضلی و اسدی موجب شد عباسفرد به تیم سابقش گل بزند. صبا که تا آن لحظه کنترل توپ و میدان را در اختیار داشت آنقدر از این گل شوکه نشد که گل دوم میزبان انها را بهت زده کرد.استقلال به مثابه خیلی از دیدار های گذشته در شروع نیمه دوم توفانی بود و همین برتری اغازین موجب شد فرهاد مجیدی گل دوم را به نام خویش ثبت کند ؛ارسال بیک زاده از جناح چپ و پاس عباسفرد با ضربه سر ، کاپیتان مجیدی را در چند قدمی دروازه صاحب موقعیت کرد و او آسان ترین کار ممکن را انجام داد. این گل زود هنگام موجب شد استقلال چهل و پنج دقیقه تمام با دفاع چند لایه از اندوخته هایش محافظت کند . آنها دوبرابر صبا خطا کردند و با توجه به کارت سبزی که صالحی، قاضی این مصاف به آنان داده بود همچنان بدون دغدغه از رویت کارت های رنگین ، تکل می بستند و مجال تفکر به هافبک های صبا را نمی دادند. مهمترین حوادث داوری پیرو این تاکتیک استقلال در دقایق 64 و 66 حادث شد. بار نخست بیک زاده در صورتی که غلامرضا رضایی با طالب لو تک به تک شده بود از پشت مهاجم ملی پوش صبا را شارژ کرد و مانع از آن شد که وی با تمرکز ضربه اش را بزند و درست دو دقیقه بعد بیژن کوشکی در حالتی مشکوک به پنالتی موجب زمین خوردن بیاتی نیا شد که در هر دو صحنه احمد صالحی رای به ادامه بازی داد. شاگردان فیروز کریمی راه کار مناسبی را برای مقابله با بازی درگیرانه استقلال در ذهن نداشتند. انها همچنان سعیمی کردند بدون تمسک به بازی مستقیم ، از کناره ها و سپس عمق دفاع ، دروازه میزبان ر ا تهدید کنند که این حربه تنها یک بار آن هم در دقیقه 81 کارگر افتاد ؛ پاس عرضی فشنگچی به حقی پور رسید تا این بازیکن با شوتی سر ضرب طالب لو را در نهایت تسلیم کند. ده دقیقه انتهایی با ادامه حملات صبا همراه شد اما دفاع فشرده استقلال و همچنین ترس از ضد حمله آبی پوشان مانع از گل دوم شاگردان کریمی شد. همان مردی که ادعا کرده بود به احترام تماشاگران استقلال محال است در ورزشگاه ازادی روی نیمکت صبا بنشیند، نود دقیقه تمام خلف وعده کرد تا با قبول شکست مقابل آبی ها ،شاهد هجوم تیمی به عنوان قهرمانی باشد که فصل قبل با هدایت او شده بود زنگ تفریح دیگر رقبا.
اینک با اعتماد به نفس بیشتری می توان استقلال را مدعی بی چون و چرای قهرمانی دانست چرا که این تیم در روز نه چندان هجومی اش، باز هم قادر است از سد تیم پر مهره صبا بگذرد.
-
آبی صدر، پررنگتر شد
ورزش > فوتبال داخلی - توقف همه صدرنشینان بخصوص بازی عجیب اصفهان کمک فراوانی به تیم قلعهنویی کرد تا تیم او این بار در صدر جدول تنها شود...
هیچ کس باور نمیکرد که ذوب در اصفهان زمینگیر شود. وقتی اسکوربرد گرانقیمت ورزشگاه آزادی نتیجه را نشان داد، کمی زمان برد تا تماشاگران آبی از شوک موقتشان بیرون آمده و نتیجه را باور کنند و به همان دلیل . ذوب در زمین خودش بازی را باخته بود و این میتوانست بهترین نتیجه برای آبیها باشد. حالا استقلال برای آنکه دیگر خطری را از طرف اصفهانیها احساس نکند، باید بازی را به سود خودش تمام میکرد. مسابقهای که چندان آسان نبود. بازی با صبای تازه اوج گرفته که 9 بازی بود شکست نخورده بود. قلعهنویی پیش از بازی گفته بود این بازی تعیین میکند که ما عیار قهرمانی داریم یا نه. او برای آنکه وجه مثبت حرفش را برای تیم آبی ثابت کند فقط به برد فکر میکرد. رفتار تاکتیکی استقلال در این بازی هم نشان میداد که او به چیزی غیر از برد فکر نمیکرده. بازی با 15 دقیقه تاخیر شروع شد که دلیلش کاملا روشن بود. فیروزخان نمیخواست مقابل استقلال روی نیمکت بنشیند و قلعهنویی هم او را قسم داد که این کار را بکند. گویا فقط سرمربی جدید تیم بود که میتوانست سرمربی قدیم را به درون پیست بیاورد. بعد از مدتی کوتاه خودش به سوی نیمکت حریف رفت تا همه چیز ختم به خیر شود ولی کدورتها همچنان پایدار بود. صادق ورمزیار که بعد از آمدن کادر فنی جدید، کینهای عجیب از این کادر به دل گرفته بود و حتی با صمد مرفاوی هم درگیر شده بود نتوانست یا نخواست با قلعهنویی روبرو شود و به همین دلیل وقتی هیات آبی به جایگاهشان برگشتند به سوی نیمکت آبیها نرفت تا نشان دهد هنوز همتیمیهای قدیم را نبخشیده است. پیروز قربانی هم که در زمان حضور کریمی در استقلال نیمکتنشین شده بود به سمت نیمکت صبا نرفت تا کریمی در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی بگوید نمیدانم چرا نیامد. شاید دلش نخواست به طرف نیمکت ما بیاید اما من به ختم پدرش رفتم و به او تسلیت گفتم تا کینهای بین ما نباشد.
با شروع بازی مشخص شد قلعهنویی روی درزهای دفاعی حریف چقدر حساب باز کرده است.صبا که پیش از این بازی عنوان بهترین خط دفاعی لیگ برتر را از آن خود کرده بود در این بازی کمی آسیبپذیر نشان داد و در هر دو موقعیت مسلم استقلال تسلیم شد تا بهترین خط حمله لیگ برتر در برابر بهترین خط دفاعی لیگ موفق نشان دهد. این پیروزی در حالی به دست آمد که بهترین گلزن استقلال در این روزها روی سکوها نشسته بود. آرش برهانی که 60 هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادی او را بارها تشویق کردند، به دلیل 3 اخطاره بودن نمیتوانست در این بازی به میدان برود و البته این برای او خیلی هم خوب بود چون او میتوانست با استراحت کامل به بازی هفته 24 مقابل آبی اهواز فکر کند.
قلعهنویی وقتی تیمش در هر نیمه گل زد و 2 بر صفر از صبا پیش افتاد احتیاط نکرد. چون میترسید همان اتفاقی که در جام ملتها او را گرفتار کرد این بار در عرصه باشگاهی همه چیز را از او بگیرد. او در تعویضها هم درست عمل کرد و جباری و علیزاده را در حالی وارد زمین کرد که در نتیجه بازی، برتر از حریف بود و به طور منطقی باید بازی را کنترل میکرد. اگرچه صبا در ادامه بازی یکی از دو گل میزبان را پاسخ داد اما آنقدر توان نداشت که بازی را به تساوی بکشاند تا 3 امتیاز شیرین این بازی به آبیهای تهرانی برسد.
برتری استقلال در آمارهای این بازی مشخص کرد دست سرنوشت در رقم زدن تیم پیروز این بازی اصلا اشتباه نکرده است. استقلال با این برد خود را از دیگر مدعیان جدا کرد. ذوب، سپاهان و پرسپولیس همه متوقف شدند یا شکست خوردند تا آبیها با این برد در صدر جدول تنها شوند.
در کنفرانس آخر بازی اتفاقات جالب، کم نبود. امیر قلعهنویی، کریمی را الگویش در مربیگری معرفی کرد و گفت کریمی در بدترین شرایط تیم را تحویل گرفت و تیم را تا پای فینال جام حذفی آورد. در حقیقت او استقلال را آسیایی کرد. سرمربی آبیها حرف دیگری هم زد که البته فوقالعاده مشکوک بود: «من باید از آقای عزیز محمدی تشکر کنم که برنامهریزی لیگ برتر را به این صورت دقیق درآوردهاند.»
صحبتهای قلعهنویی البته واکنشی متقابل را در پی نداشت و کریمی آن طور که قلعهنویی گفته بود جواب نداد و تنها گفت امیر از دوستان سابق من است؛ اما سرمربی قمیها که بر خلاف صحبتهای پیش از بازی که گفته بود نمیخواهد مقابل استقلال قرار بگیرد، در جریان بازی حسابی بر سر بازیکنان خودی و غیر خودی داد زده بود، در این کنفرانس هر چه تیر در ترکش داشت نثار احمد صالحی داور بازی و همین طور بازیکنانش کرد و گفت داور آنقدر بد کار کرد که فکر نمیکنم داور داربی ایرانی باشد. بازیکنان من هم آنقدر بد بازی کردند که نمیدانم به چه کسی باید شکایت کنم. از مهاجمان تیم و فریدون فضلی که مرا مجبور کرد تعویضش کنم تا دروازه بان تیم که یک ساعت دستش را روی توپ گذاشته بود و دور توپ میچرخید و آخر هم باعث شد یکی از بیریختترین گلهای لیگ برتر ثبت شود!
-
سیاوش اكبرپور به تیم ملى اضافه شد
تهران IranSport.Net - بیست و سه بازیكن براى دیدار مقابل تایلند به تیم ملى ایران دعوت شدند.تیم ملى ایران روز چهارشنبه ۹ بهمن ماه در چارچوب دیدارهاى مقدماتى جام ملت هاى آسیا در بانكوك به مصاف تیم ملى تایلند مى رود. بر همین اساس كادر فنى تیم ملى ۲۳ بازیكن را به اردو دعوت كرد.اسامى بازیكنان دعوت شده به این شرح است:سیدمهدى رحمتى، وحید طالب لو، رحمان احمدى، مجید غلام نژاد، محسن بنگر، سیدجلال حسینى، حسین كعبى، هادى عقیلى، پیروز قربانى، حسن اشجارى، ستارزارع، كریم باقرى، محمد نورى، محمد رضا خلعتبرى، مازیار زارع، احسان حاج صفى، خسرو حیدرى، كیانوش رحمتى، میثم بائو، آرش برهانى، سید مهدى سید صالحى، سیاوش اكبرپور و غلامرضا رضایى.این نفرات باید ساعت ۱۲ امروز در هتل آكادمى ملى فوتبال خود را به كادر فنى تیم ملى معرفى كنند.سیاوش اكبرپور مهاجم استقلال پس از مدت ها به تیم ملى اضافه شده است.
-
واعظ آشتیانی: تعارف ندارم، توصیه هم نمیپذیرم
برخورد قضایی باشگاه استقلال با منصوریان دیدار جنجالبرانگیز تیم فوتبال نوجوانان استقلال با تیم بانوان اگرچه با تكذیب علیرضا منصوریان همراه شده است اما با این حال باشگاه استقلال ضمن اتخاذ موضعی متفاوت نسبت به گفتههای منصوریان قصد دارد با این اتفاق ناخوش آیند به طور جدی برخورد كند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال، در حالی كه بازی تیم فوتبال نوجوانان استقلال مقابل تیم بانوان این باشگاه حرف و حدیثهای فراوانی را به وجود آورده این مسئول آكادمی استقلال است كه در نخستین واكنش خود تاكید كرده: «این دو تیم اصلا با هم بازی نكردهاند. این در حالی است كه برخی خبرگزاریها حتی جزئیات این بازی جنجالبرانگیز را نیز مطرح كردهاند. آخرین خبرها حاكی از آن است كه باشگاه استقلال قصد دارد به طور جدی با این مسئله و عاملان برگزاری این دیدار برخورد كند. به همین جهت مسئولان باشگاه استقلال در راستای عمل به دستورات اخلاقی قصد برخورد قضایی با عوامل این بازی را دارند. مسئولان باشگاه استقلال پس از بررسی این موضوع و حصول اطمینان دراین خصوص با عوامل برگزاركننده برخورد قضایی خواهند داشت. مسئولان باشگاه استقلال برخلاف برخی از نزدیكان علیرضا منصوریان اصرار به روشن شدن این موضوع دارند. در صورت صحت خبربرگزاری این دیدار كاملا روشن است كه مسئولان آكادمی از كمترین اطلاعات شرعی برخوردارند.
واعظ آشتیانی ضمن تایید خبر برخورد قضایی با عوامل برگزاركننده دیدار جنجالبرانگیز به خبرگزاری فوتبال میگوید: «با هیچكس تعارف ندارم. توصیه یا سفارش هم نمیپذیرم. اگر این موضوع صحت داشته باشد به صورت قضایی برخورد میكنیم.»
این اخبار نشان میدهد كه حساسیتهای مدیرعامل باشگاه استقلال در رابطه با علیرضا منصوریان و اختلافنظری كه چندی پیش این دو نفر با یكدیگر داشتند چندان هم بیجهت نبوده است
-
نمایش ضعیف ستاره های ایرانی در لیگ امارات
پس از عنایتی ، مبعلی از الوصل اخراج می شود عملكرد ضعیف بازیكنان ایرانی در فصل جاری رقابت های فوتبال لیگ امارات موجب تضعیف جایگاه آنها شده و تاكنون به اخراج قطعی دو بازیكن منجر شده است.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران مسئولان دو تیم النصر و الوصل شهر دبی اعلام كرده اند كه نیازی به رضا عنایتی و ایمان مبعلی ندارند. ابتدا رضا عنایتی از باشگاه النصر اخراج شد و پس از آن مسئولان باشگاه الوصل از اخراج ایمان مبعلی خبر داده اند.
فرانك پاگلزدورف مربی آلمانی النصر اعلام كرده تمایلی به استفاده از عنایتی ندارد. در همین حال روزنامه البیان با اشاره به اخراج این بازیكن از تیم النصر نوشت: عنایتی عملكرد خوبی نداشته و باشگاه نیازی به او ندارد.
روز پنج شنبه روزنامه های اماراتی از احتمال اخراج ایمان مبعلی خبر داده بودند. هافبك ریز نقش ایرانی پیش از این ستاره محبوب باشگاه الشباب بود اما در یك انتقال جنجالی به زردهای دبی پیوست. مبعلی نمایش خیره كننده خودش در الشباب را هرگز نتوانست تكرار كند و حالا در آستانه اخراج قرار گرفته است. منذر علی ، سرپرست باشگاه الوصل در این خصوص گفت:ثابت شده كه تیم ما در این فصل مشكلات زیادی دارد اما مشكل تنها ضعف بازیكنان است. بازیكنان خارجی تیم ما هیچ سودی نداشته اند و در حد الوصل نبوده اند. ما به دنبال سه بازیكن جدید خواهیم بود و هر سه بازیكن خارجی از لیست خارج می شوند. الوصل نمی تواند با این شرایط به كار ادامه بدهد. من فكر می كنم ما بدترین بازیكنان خارجی لیگ امارات را در اختیار داشته ایم و حالا باید به دنبال جانشین مناسب باشیم. هافبك ایرانی و دو بازیكن برزیلی از الوصل جدا می شوند.
روزنامه های اماراتی در حالی خبر از اخراج عنایتی و مبعلی داده اند كه گفته می شود نصرتی و معدنچی هم جایگاه خوبی در تیم النصر ندارند. پاگلزدورف به دنبال استفاده از چند بازیكن خارجی جدید است و احتمال كنار گذاشتند بازیكنان ایرانی وجود دارد
-
فرهاد مجیدی:
استقلال راه قهرمانی خود را هموار كرد
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: پیروزی برابر صبا در راه رسیدن به هدفمان قطعا تاثیر گذار خواهد بود.
فرهاد مجیدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: توانستیم یك بازی حساب شده را برابر تیم صبا باتری به نمایش بگذاریم، البته تیم صبا باتری در دقایق پایانی تیم ما را تحت فشار قرار داد.
وی تاكید كرد: از گلی كه زدم بسیار خوشحالم، البته این گل با كار تیمی بچه ها به ثمر رسید و من فقط تمام كننده بودم.
وی گفت: داور مسابقه در بعضی از صحنه ها چند سوت اشتباه زد اما این سوت ها چندان در نتیجه بازی تاثیر گذار نبود و نباید با این حرف و حدیث ها از رنگ بوی برد استقلال كم شود
-
عباسفرد:
ثابت كردم هر وقت باشم، بهترنیم
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: من در برابر صباباتری از ابتدا در تركیب بودم و به كادر فنی استقلال ثابت كردم، می توانم بازیكن تأثیرگذاری باشم.
علی رضا عباسفرد، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: برابر تیم سابق خود انگیزه بسیار زیادی داشتم كه بتوانم عملكرد قابل قبولی را به نمایش بگذارم و توانستم گل اول تیم خود را به ثمر برسانم.
وی تأكید كرد: "كریمی" تیم بسیار قدرتمندی را برابر ما روانه میدان كرده بود و در دقایقی از مسابقه توانست مدافعان استقلال را به زحمت بیاندازد.
وی در خاتمه گفت: این پیروزی جایگاه ما را در صدر جدول تثبیت كرد و توانستیم از حریفانمان از نظر امتیاز اختلاف بگیریم و بتوانیم با روحیه بسیار بالایی ادامه رقابت را دنبال كنیم
-
ایمان مبعلی در آستانه پیوستن به استقلال
Ariensport.com: مسئولان استقلال از حالا به فکر تقویت تیم خود برای مسابقات فصل آینده هستند و به همین دلیل قصد دارند بازیکنان قدرتمند و کار بلدی را به جمع خود اضافه کنند. یکی از این بازیکنان ایمان مبعلی هافبک تیم الوصل امارات است که با گذشت چندین سال از حضور در امارات، توانسته همچنان شیوخ سختگیر این کشور را از عملکرد فنی خود راضی نگه دارد. البته مبعلی به دلیل مشکلاتی که پیش آمد، نتوانست چندان در عرصه ملی موفق باشد. به گزارش روزنامه " خبر ورزشی " کادر فنی و کادر مدیریتی استقلال هر دو با جذب مبعلی موافقند و به همین دلیل مذکرات مقدماتی و ابتدایی را با او انجام داده اند. گویا توافقات اولیه نیز میان طرفین به وجود آمده و احتمال دارد در آینده ای نزدیک رنگ جدی تر به خود بگیرد.
روز گذشته نیز شایعاتی مبنی بر اخراج مبعلی از الوصل به گوش رسید که مدیر برنامه های مبعلی این موضوع را تکذیب کرد اما به نظر می رسد ایمان مبعلی برای حضور در ترکیب تیم ملی در جام جهانی 2010 قصد دارد به لیگ برتر ایران بازگردد و خود را به مربیان تیم ملی تحمیل کند. مبعلی سال 1385 به الشباب امارات پیوست و در ابتدای این فصل امارات به الوصل ملحق شد.
-
گلزنی رجبزاده و شکست حریف استقلال هی ششم جام اتصالات امارات با انجام چهار دیدار آغاز شد و در این دیدارها بگلزنی رجبزاده و شکست حریف استقلال از هم مهدی رجبزاده بازیکن ایرانی تیم الظفره گل زد.
در دیدارهای گروه اول تیم الظفره علیرغم گلزنی مهدی رجبزاده با نتیجه دو بریک مقابل الوحده تن به شکست داد و از صعود به دور بعد بازماند. در این دیدار تک گل الظفره را رجبزاده در دقیقه 58 به ثمررساند.
هفتهی ششم جام اتصالات امارات با انجام چهار دیدار آغاز شد و در این دیدارها باز هم مهدی رجبزاده بازیکن ایرانی تیم الظفره گل زد.
در دیدارهای گروه اول تیم الظفره علیرغم گلزنی مهدی رجبزاده با نتیجه دو بریک مقابل الوحده تن به شکست داد و از صعود به دور بعد بازماند. در این دیدار تک گل الظفره را رجبزاده در دقیقه 58 به ثمررساند.
در دیگر دیدار این گروه تیم الشباب با مهرداد اولادی مقابل الشارجه با همین نتیجه مغلوب شد تا بهترین شانس صعود را ازدست بدهد و چشم انتظار دیدارهای امروز گروه 3 بنشیند و اما در گروه دوم این رقابتها تیم الوصل با مبعلی با نتیجه دو بر یک مقابل الخلیج به برتری رسید و الشعب با نتیجه مشابه مقابل الجزیره یکی از حریفان استقلال در لیگ قهرمانان آسیا و صدر نشین گروه دو جام اتصالات به برتری رسید.
این بازیها امروز در گروه سه پیگیری میشود تا تکلیف تیم چهارم صعود کننده مشخص شود.
در دو دیدار همزمان و حساس امروز تیم العین و الاهلی به مصاف هم میروند و در نبرد ایرانیها تیمهای عجمان و النصر به مصاف هم خواهند رفت. در صورت برد النصر و شکست الاهلی تیم النصر صعود خواهد کرد و در غیر این صورت از بین تیمهای الاهلی و الشباب یکی صعود خواهند کرد.
تیمهای الوحده؛ الجزیره و العین صعود خود به دور بعد را مسجل کردهاند.
در دیگر دیدار این گروه تیم الشباب با مهرداد اولادی مقابل الشارجه با همین نتیجه مغلوب شد تا بهترین شانس صعود را ازدست بدهد و چشم انتظار دیدارهای امروز گروه 3 بنشیند و اما در گروه دوم این رقابتها تیم الوصل با مبعلی با نتیجه دو بر یک مقابل الخلیج به برتری رسید و الشعب با نتیجه مشابه مقابل الجزیره یکی از حریفان استقلال در لیگ قهرمانان آسیا و صدر نشین گروه دو جام اتصالات به برتری رسید.
این بازیها امروز در گروه سه پیگیری میشود تا تکلیف تیم چهارم صعود کننده مشخص شود.
در دو دیدار همزمان و حساس امروز تیم العین و الاهلی به مصاف هم میروند و در نبرد ایرانیها تیمهای عجمان و النصر به مصاف هم خواهند رفت. در صورت برد النصر و شکست الاهلی تیم النصر صعود خواهد کرد و در غیر این صورت از بین تیمهای الاهلی و الشباب یکی صعود خواهند کرد.
تیمهای الوحده؛ الجزیره و العین صعود خود به دور بعد را مسجل کردهاند.
-
در لیگ ستارگان قطر؛
حریف استقلال متوقف شد/ همگروه پرسپولیس امشب به میدان می رود
تیم فوتبال ام صلال، حریف استقلال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در هفته شانزدهم لیگ ستارگان قطر مقابل الریان تن به نتیجه تساوی داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، در روز دوم از هفته شانزدهم مسابقات فوتبال لیگ ستارگان قطر شب گذشته دو بازی برگزار شد که طی آن الخریطیات با 2 گل مغلوب قطر شد و ام صلال، نماینده دوم فوتبال قطر در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا نیز در مصاف با الریان با نتیجه تساوی یک بریک متوقف شد.
در این بازی که به میزبانی تیم الریان، صدرنشین لیگ قطر برگزار شد، ابتدا تیم ام صلال در دقیقه 42 توسط علاء هبیل بحرینی به گل برتری دست یافت و با گل دقیقه 68 عماد علی الحوسنی کار به تساوی کشیده شد.
تیم فوتبال ام صلال با کسب یک امتیاز دیدار مقابل الریان 20 امتیازی شد و کماکان در رده ششم جدول رده بندی لیگ ستارگان قطر باقی ماند.
امروز در آخرین دیدار از هفته شانزدهم مسابقات فوتبال لیگ ستارگان قطر تیم الخور در خانه از الغرافه، حریف پرسپولیس در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا پذیرایی خواهد کرد.
جدول رده بندی مسابقات فوتبال لیگ ستارگان قطر به شرح زیر است:
1- الریان 34 امتیاز
2- السد 32 امتیاز
3- الغرافه (حریف پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا) 27 امتیاز
----------------------------------------------------
6- ام صلال 20 امتیاز (حریف استقلال در لیگ قهرمانان آسیا) 20 امتیاز
----------------------------------------------------
-
گزارش سایت AFC:
پیروزی استقلال در روزی كه پنالتی های صبا دیده نشد
خبرگزاری فارس: سایت كنفدراسیون فوتبال آسیا نوشت: تیم فوتبال استقلال تهران با پیروزی 2 بر یك برابر صبا باتری از مدعیان قهرمانی لیگ برتر ایران فاصله گرفت.
به گزارش خبرگزاری فارس، سایت AFC نوشت: در هفته بیست و سوم لیگ برتر پرسپولیس و سپاهان مساوی كردند و ذوبآهن در خانه به ابومسلم باخت اما استقلال یكی از مدعیان قهرمانی یعنی صبا را شكست داد تا فاصلهاش با ذوبآهن را به پنج امتیاز و با پرسپولیس و سپاهان به 9 امتیاز برساند.
این بهترین شرایط ممكن برای امیر قلعهنویی و تیمش است كه حالا خود را به عنوان شانس اول قهرمانی معرفی كرده است.
پیش از شروع بازی تمام مدعیان بالای جدول انتظار داشتند صبا حداقل یك مساوی در تهران بگیرد و اجازه ندهد استقلال از آنها فاصله بگیرد اما علیرغم اینكه صبا در نیمه اول بهتر از استقلال بود اما این تیم میزبان بود كه گل اول را زد.
این گل با یك ضربه برگردان آرام از سوی علیرضا عباسفرد بازیكن فصل قبل صبا و پس از برخورد با مدافع این تیم چند سانتیمتر از خط دروازه رد شد تا نیمه اول به نفع استقلال تمام شود. عباسفرد در همان شروع نیمه دوم هم حادثهساز شد و توپی را كه بیكزاده سانتر كرده بود با ضربه سر به دهانه دروازه فرستاد تا فرهاد مجیدی شوك سنگینی را به این تیم وارد كند.
بعد از این گل، صبا دوباره بازی را در دست گرفت و حملات زیادی را روی دروازه استقلال انجام داد اما در شرایطی كه داور یكی دو صحنه مشكوك به پنالتی برای این تیم را نادیده گرفت، فقط یكی از گلهای خورده توسط حقیپور جبران شد تا استقلال در روزی كه مجتبی جباری را بعد از دو ماه مصدومیت دقایقی به بازی گرفت، سه امتیاز ارزشمند به دست آورد.
-
مردم فوتبال عادل را انتخاب كردند
استقلالی ترین هفته لیگ برتراگه می تونی منو بگیر
مایلی كهن به میرزاپور :تو دروازه بان دوم من هم نیستی
دیدار قطبی و پروین در دوبی
جنجال دیدار مس داور دید و نگرفت !
-
زمزمه سرود قهرمانى
فیروز بازنده بزرگ
قلعه نویى: حضور استقلال در آسیا كار فیروز است
داورى افتضاح بودكریمى: تولیا بى ریخت ترین گل تاریخ را خورد
ایویچ درباره كادر فنى تصمیم مى گیرد
پیروانى: داور اجازه نداد برنده شویم
مس یك - پرسپولیس یك بى خیال قهرمانى
نصیرزاده: گل مس هند مسلم بود بیگدلى: با دست زدم
تعداد گل ها در ارزش گذارى مهاجمان تاثیرى نداردخلیلى: پرسپولیس بازى هاى مهم تر از دربى هم دارد
شاغلام ترمز استقلال اهواز را كشید
گزارش سایت فیفا از بلندقامت ترین فوتبالیست هاى دنیا
لیست مسافران تایلند اعلام شدسیاوش سرباز جدید تیم ملى
-
افشین پیروانى: همه دیدند كه مهاجم مس با دست گل زد مس كرمان ۱ پرسپولیس ۱ پرسپولیس فوتبالى گل زد هندبالى گل خورد مس كرمان - پرسپولیس
گل مس كرمان خطا بود
سیاوش اكبرپور به تیم ملى اضافه شد
نقد داورى
یك پنالتى براى صبا گرفته نشد
استقلال تهران ۲ صباى قم ۱
باد را توفان برد!
گل اول استقلال بى ریخت ترین گل تاریخ بود!
فیروزكریمى: صالحى قضاوت داور ایرانى در دربى را زیر سؤال برد
به دنبال كسى هستم كه خبر دروغ اخراجم را منتشر كرده است
مبعلى: الوصلى ها اگر بخواهند هم نمى توانند اخراجم كنند
-
ایمان مبعلی در آستانه پیوستن به استقلال تهران
استقلال به خاك ریز قهرمانی نزدیك شد
عباسفرد همان برهانی بود
پرسپولیس زور انتقام گرفتن نداشت !
افشین پیروانی : نباخته ایم كه بخواند بركنارم كنند
ابومسلم با 3 گل ذوب آهن را به بحران برد
علی كریمی : كرمانی ها به جای مهمان نوازی فحاشی كردند
میناوند : فیروزخان فوتبال مرا تمام كرد
كریمی : خیلی ناراحنم اما قهرمانی استقلال را تبریك می گویم
پرونده چهار مربی خارجی روی میز انصاری فرد
-
کار ما برای قهرمانی سخت شد
کریمی: استقلال شانس اول قهرمانی در لیگ است
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم صبا قم با اشاره به شکست این تیم مقابل استقلال گفت: استقلال شانس اول قهرمانی در لیگ است.
فیروز کریمی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز خاطرنشان کرد: استقلال در این دیدار به مانند دیدار های قبلی بسیار خوب بازی کرد و به اعتقاد من این مدعی اصلی قهرمانی است.
وی ادامه داد: این پیروزی حق استقلال بود زیرا آنان برای به دست آوردن 3 امتیاز این مسابقه تلاش زیادی انجام دادند و موقعیت های گلزنی خوبی را در مقابل دروازه ما بوجود آوردند.
وی افزود: البته این نکته ناگفته نماند که ما هم حریف دست و پا بسته ای برای آنان نبودیم و بارها دروازه این تیم را مورد هجوم خود قرار دادیم حتی در مقاطی مالکیت توپ و میدان را هم تحت اختیار خود داشتیم.
سرمربی تیم صبا عنوان کرد: در این دیدار اشتباهات داوری به حدی زیاد بود که پنالتی صددرصدی که روی بیاتی نیا انجام شد نگرفتند ضمن آنکه در برخی صحنه های دیگر هم سوت های نادرستی می زدند که البته این امر برای استقلالی ها هم صادق بود.
کریمی با اشاره به دشوار شدن کار صبا در لیگ برتر اضافه کرد: با توجه به این نتیجه باید بیش از پیش تلاش کنیم تا بتوانیم امتیازاتی که از دست دادیم را جبران کنیم و در بازی های بعد باید پیروز از زمین خارج شویم
-
- برو که رفتیم برای قهرمانی.
- فیروز کریمی: گل اول استقلال بی ریخت ترین گل تاریخ بود.
- جباری: مرا مقابل پرسپولیس ببینید.
- کمک سه میلیاردی رئیس جمهور به فدراسیون فوتبال.
- تیم ملی امشب با 5 استقلالی پرواز می کند.
- رئیس جمهور: فوتبال ما اسیر یک سری باند هاست.
- کفاشیان : هیچ دوربینی ممنوع الورود نیست.
- دنگسرکی: حاجی زاده اگر بخواهد می تواند هر حریفی را شکست دهد.
- درس پسر با اخلاق میلان به سیتی: پول همه چیز نیست.
-
اتوئو: مشکلی برای تمدید قرار داد ندارم.
-
فیلم مستند استقلال و پرسپولیس ساخته می شود
هورا اسپرت : فصل جديد ليگ قهرمانان آسيا از ۲۰ اسفندماه آغاز مى شود و طى آن ۴ تيم استقلال، پرسپوليس، سپاهان و صبا مقابل رقيبانشان قرار خواهند گرفت.
طبيعى است كه در اين ميان نگاه ويژه اى معطوف به سرخابى ها شود زيرا هواداران آنها در داخل و حتى خارج از كشور به هيچ عنوان قابل مقايسه با طرفداران سپاهان و صبا نيستند.
در همين راستا ظهر پنجشنبه خبردار شديم ۲ كارگردان جوان كه در امر ساختن فيلم هاى مستند فعاليت مى كنند، قصد دارند در خلال برگزارى ديدارهاى آسيايى استقلال و پرسپوليس، آنها را زير نظر گرفته و از حواشى مسابقات تصويربردارى كنند.
اين طور كه پيداست هماهنگى هاى لازم انجام مى شود تا زمينه براى حضور اين ۲ كارگردان در رختكن ۲ تيم فراهم آيد و علاوه بر آن قبل از شروع مسابقات مصاحبه هايى نيز صورت بگيرد.اين فيلم در صورت ساخته شدن وارد شبكه نمايش ويديويى كشور مى شود