نه هنوز ولی کم کم داره بوش میاد.نقل قول:
آقا دوباره بن ویو شروع شده؟
نه هنوز ولی کم کم داره بوش میاد.نقل قول:
آقا دوباره بن ویو شروع شده؟
سلام...
آقا من امروز از رفیقم یه چیزی شنیدم گرخیدممم:18:
دوستم گفت اگه فرکانس lcd زیره 200 باشه باهاش نمیشه xbox بازی کرد!! درسته !!؟؟
من میخوام xbox بگیرم دوستان یه کمکی کنید. (HELP ME :31:)
تلویزونم اینه :
LCD SONY BRAVIA
32 اینچ پارسال گرفتم..
ایکس باکس بزنم بش پیکسل پیکسل نمیشه ؟!!
ممنون میشم بکمکید:19:
نه خیالت راحت.من قبلا با crt هم بازی میکردم که 60 هرتز بود.قابل تحمل بود.نقل قول:
وقتی به تلویزیون سونی 40x450 وصل میکنم وارد دنیا دیگه ای میشم.که 120 هرتز هست و fullhd
تازه تا اونجایی که میدونم hdmi 60 هرتز هست.(البته مطمئن نیستم)
ولی مطمئن باش مشکلی نخواهی داشت.حالا خوبه حرف دوستتو باور نکردی و اومدی اینجا پرسیدی.
موفق باشی.
سلام دوستان با عرض پوزش این سوال اینجا میپرسم من کنسولم ریجنش pal هستش
بازی Wet رو یک جا دیدم زده بود ریجن بازی PAL-NTSC UC هستش آیا به کنسول بنده میخوره.:10:
بله اجرا میشه....نقل قول:
میگم حالا دوست عزیز راهی هست که من فرکانس تلویزونمو بفهمم ؟نقل قول:
هر چی رو کارتونشو میخونم چیزی به اسم فرکانس یا هرتز نیست...
__________________________________________________ ____________
یه پرسش(:31:) دیگم داشتم:
میگم من پولم به الایت فعلا نمیرسه... به نظرتون آرکید بگیرم یا چند ماه صبر کنم یه الایت بگیرم؟ هارد خیلی مهمه ؟؟ رفیقم میگه بدونه هارد بازیا بعضی جاها کند میشه و loading ها خیلی طول میکشه و مهم تر از همه کنسول داغ میکنه (تبدیل میشه به بخاری :31:)
درست گفته یا بازم ... شعره ؟
به نظرتون چیکار کنم؟؟!
ممنون
اين يه بار رو درست گفته با هارد بهتره ولي ميتوني يه آركيد بگيري يه مدت ديگه هارد براش بخري .اگرم ميتوني صبر كن الايت بگير .كلا هارد نميزاره درايو دستگاهت هم خراب بشه.نقل قول:
نقل قول:
درایو دستگاه مگه چنده؟
شنیدم حدودا 50 تومنه آره؟؟ اگه 50 تومن باشه که چیزی نیست (بعد از 3 سال خراب شه یکی دیگه میگیرم)
نقل قول:
هارد ونصب بازی خیلی بهتره.... به چند دلیل....
در بازی تصاویرش زود می اجرا میشه ولی یا دی وی دی نه مخصوصا در بازی های با سرعت بالاست...... یا حجم بالا
گرمای کمتر..... صدای کمتر....و غیره.
من اصلا با دی وی دی حال نمی کنم الان هم رفته بودم فلش خریدم 16 گیگ که چند روز پیش خراب شد !!!
نقل قول:
منم خيلي وقته دنبال اين موضوع هستم. پيكسل پيكلس كه نه ولي وضوح لبه هاي تصاوير خيلي خوب نيست يعني شارپ نخواهند بود و لگ خواهي داشت.
ويديو زير رو ببين Lag رو كامل ميتوني متوجه بشي.
کد:http://www.youtube.com/watch?v=eEF6JLBNhE8
دوست عزیز بنده برای شما وقت میزارم تا مشکلتون حل بشه شما طلب کار هم میشه از بنده !!؟؟؟نقل قول:
هر چند هم که باشه شما نمیتونی کیفیت بازی کردن با هارد رو با درایو مقایسه کنی.نقل قول:
سرعت فریم هایی که شما با هارد میتونی داشته باشی با درایو نمیتونی ببینی.
بوش از کجا داره میاد؟؟؟نقل قول:
ایکس باکس پارتیشن رو انتخاب نمیکنه هارد رو فرمت میکنه و یه پارتیشن واسه خودش میسازهنقل قول:
مدل تلویزیون شما چیه؟؟؟نقل قول:
=================>samgun
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
[/COLOR]نقل قول:
خوب ناراحت نشی یا چون راهنماییات من رو گمراه کرد .... و مشکل آفرین بود ....
هر سال نزدیک نوامبر میشیم xbox360 ها رو flag میکنن و تو همون ماه بن میکنننقل قول:
بوش از کجا داره میاد؟؟؟
سلام آیا میشه هارد اینتر نال یا اکسترنال رو به کنسول وصل کرد مثلا از راهusbمثل فلش
بله میشه. ولی اگه بخواهید توش بازی بریزید فقط ۱۶ گیگ از ظرفیت هارد قابل استفاده میشهنقل قول:
سلام آیا میشه هارد اینتر نال یا اکسترنال رو به کنسول وصل کرد مثلا از راهusbمثل فلش
یعنی اگه وصلش کنیم ویه بازی بزاریم نصب کنیم فقط16تا قابل استفاده است برای سیو ها چینقل قول:
دقیقا همینطوره ولی ممکنه امسال شاهد این اتفاق نباشیم (عرضه LT و وعده های Team Jungle در مورد اینFirmware)نقل قول:
بله ولی تا اون موقعه خدا میدونه چی میشه. اینم باید در نظر گرفت که ماکروسافت با داشبورد جدید چه بلای سر LT میاره:41:نقل قول:
دقیقا همینطوره ولی ممکنه امسال شاهد این اتفاق نباشیم (عرضه LT و وعده های Team Jungle در مورد اینFirmware)
بله فقط ۱۶ گیگ سیو ها که جایی نمیگیرننقل قول:
یعنی اگه وصلش کنیم ویه بازی بزاریم نصب کنیم فقط16تا قابل استفاده است برای سیو ها چی
ولی تو بازی جیرز او وار2 مینویسه هر سیو10گیگ چه جور میشه یه پروفایل رو حذف کرد همه ی بازی ها سیوشون سنگینهنقل قول:
از چه سایتی میشه آپدیت برداشت لینکش چیه چه جور آپ بردارم یعنی از کدوم قسمت سایت این آواتار ها به چه دردی میخورن یه بازی میشناسید که بشه مثل همین آواتار ها آدم درست کرد بعد بازی کرد
نقل قول:
ولی تو بازی جیرز او وار2 مینویسه هر سیو10گیگ چه جور میشه یه پروفایل رو حذف کرد همه ی بازی ها سیوشون سنگینه
هر سیو ۱۰ گیگ؟؟؟؟؟ اصلا با عقل جور در نمیاد. شما فرض کن بخواد ۱۰ گیگ سیو باشه تو بازی ۲۰ دقیقه طول میکشه تا سیو کنه بازی رو. برید تو قسمت مموری یا هارد قسمت پرو فایل.
متوجه نشدم:41: اپدیت چی؟ اگه منظورتون اپدیت داشبورد هست بفرمایید لینکشو میزارم. اواتورا تو لایو به درد میخورن.نقل قول:
از چه سایتی میشه آپدیت برداشت لینکش چیه چه جور آپ بردارم یعنی از کدوم قسمت سایت این آواتار ها به چه دردی میخورن یه بازی میشناسید که بشه مثل همین آواتار ها آدم درست کرد بعد بازی کرد
این عکس گرفتن از اسکیرین xbox خیلی ذهن منو مشغول کرد .
بر آن شدم خودم دست به کار شم و به یه نتایجی هم رسیدم !! :31:
روش تست نشده ..
اینم آموزشش البته فارسی نیست :
How to Take Screenshots on an Xbox 360
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
You need to take a screencap of something on your Xbox360 - or any gaming console for that matter. It's actually not too hard as long as you have the right software. Because the Xbox 360 doesn't have a built in screen shot feature, the only way to do so is through video capture software. Not only will this tutorial show you how to take screenshots of your Xbox360, it'll inadvertently show you how to capture video as well.
Step 1 :In order to get the screenshots, you're going to need some video capture hardware. If you're familiar with the inside of a computer, get a graphics card with composite (RCA...the yellow one) or HDMI inputs. Check the ports on your computer - you may already have one installed! If all that sounds too complicated for you, get an external USB video capture device. Windows users may want something from Hauppauge, while Mac users could get a device from Elgato like eyeTV. Whatever you get, make sure it has HDMI (for high def) or composite (if you only want standard res screenshots
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]step 2 :Once you've got your device, install it on your computer. If it's a physical card, open your computer and install the drivers. If it's an external USB device, simply install the software and plug it in.
step 3 :
Hook your Xbox360 directly to the device. This will send the signal from the Xbox360 straight to your computer - bypassing your TV entirely. Once the cables are connected, power on the 360 and see if you get a signal. You should be able to use the software to view your Xbox's output right on the montior.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
step 4 :
Use the recording feature to capture video. While you may be able to use the print screen key (or command+shift 3 on a Mac) to get a quick screenshot, that's usually pretty difficult. Unlike a movie, you can't just pause or rewind a game. Well, maybe Braid or Prince of Persia but not most games. Anyways, you know what I mean...the game is happening live! If you record a quick video including what you want to capture, you'll find it's much easier to find the exact shot you want in the video. You can then pause it, get the screenshot, and delete the video all together
کد:منبع : http://www.ehow.com/how_5015867_screenshots-xbox.html
این video capture توی جعبه ی بیشتر کارت گرافیک ها هستش .
خاطره ی اولین روز لایو :
برو بچ امروز واسه اولین بار به لایو وصل شدم و یه دست فیفا 10 زدم .
البته من اصلا فیفا بلد نیستم و تخصصم PES هست ولی مثل اینکه طرف وضعش از من خراب تر بود چون 5 - 0 بردمش .
(من مثل همیشه تیم همیشه قهرمان منچستر یونایتد بودم و اون اسپانیا)
حالا دوستایی که لایو بازی میکنن ID شون رو بدن ، با هم بازی کنیم .
SORESTSPORE پنج شنبه میامنقل قول:
1 ماه دیگه گلد دارم هنوز
امروز گلدم تموم شد:41: ولی...............اد کنید منو :31: sohaxboxنقل قول:
آخه من 33 گیگ ام پر شده یود بازی میکردم وجلو که میرفتم بعضی وقت ها مینوشت1fgi0gالان هم هیچی نصب نکردم بعد بازی ها شده 90gنقل قول:
بله آپدیت داشبورد
LCD SONY BRAVIAنقل قول:
32 اینچ
حتما منظور شما 90MB هست!:31:نقل قول:
تم جدید برای کنسول باید از سایت ایکس باکس دانلود کنم... ادرس دقیق داره کسی بده .... تم های من همه فرمت شده ....
سلام..2 تا سوال داشتم
1:وقتی بازی رو از روی dvd اجرا میکنم بغیر از صدای چرخش dvdromیه صدای خرخر هم از dvdromمیاد مطمئنم صدا از dvdromهستش.میخوام بدونم این صدا طبیعیه یا نه؟
2:بن به چه معنیه؟وچه وقتهایی دستگاه بن میشه؟
باید وصل بشی به live و از اونجا بخری با Pointنقل قول:
البته یک چند تایی هم Free هست که قدیمی هستن و جالب هم نیستن باید بگردی همونجا
1 - اون صدای optic درایو هست که وقتی بالا پایین میره و میخونه اون صدا رو میدهنقل قول:
2 - یعنی قطع دسترسی شما به شبکه live و کلیه امکانات فراوان و بی نظیر اون
که البته برای ما ایرانی ها معنی زیادی نداره با این وضع سرعت
وقتی که شما LT 1.1 نداشته باشی و dVD های بازیت هم امنیت لازم رو نداشته باشه
بن شیدم رفت: دی
رفتیم یه اپدیت avi بگیریم فقط اپدیت رو بگیریم و بن شدنش اشکال نداشت ولی خوب نذاشت ماکروسافت!
ای خدااااااااااااااااااااااا
من avi می خوام
ممنون از جوابتون و اینکه وقت گذاشتیننقل قول:
راستی کسی میدونه بازی marioبرای xbox داره یا نه؟
ببینم من که LT خالی دارم چی باید حتماَ 1.1 باشه چون موقعی که من ریختم 1.1 نیومده بودنقل قول:
نقل قول:
آخه من 33 گیگ ام پر شده یود بازی میکردم وجلو که میرفتم بعضی وقت ها مینوشت1fgi0gالان هم هیچی نصب نکردم بعد بازی ها شده 90g
بله آپدیت داشبورد
فایل رو از حالت زیپ خارج کنید و بدون هیچ تغییری مستقیم تو فلش بریزید حالا فلش رو که کنسول وصل کنید و کنسولو روشن کنید.
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
سلام به همگی دوست داران x360
اساتید محترم میخواستم یه ایکس باکس بگیرم ولی نمیدونم چه مدلیشو بگیرم...و قیمتش الان چقدره؟
تلویزیون هم یه ال سی دی سونی 32اینچ مدل KV-32v53a هست(فکر کنم:دی)
بعد پال باشه چی باشه؟؟؟؟
کلاً یه راهنمایی کامل بکنید لطفاً ممنون میشم.
TNX