والا من چیز خاصی که سر در نمیارم مدلش یادم نمیاد! حتما نگاه میکنم میگم ولی :11: تو جمهوری دیده بودم.نقل قول:
Printable View
والا من چیز خاصی که سر در نمیارم مدلش یادم نمیاد! حتما نگاه میکنم میگم ولی :11: تو جمهوری دیده بودم.نقل قول:
ممنوننقل قول:
:31:نقل قول:
دو راه به ذهنم میرسه راه اول که ساده تر خودش رو وقوطیش رو بدی من استفاده کنم تا بفهمم چطوری هست.:27:
راه دوم اینه که فعلا صبر کنی مگر دوستان بتونند کمک کنند تا از یه کاربری که داره جای دیگه بپرسم جوابش رو بگم.
الان فرستادم با پیک ، میاد تا نیم ساعت دیگه:31:نقل قول:
پ.ن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(این راه ساده تر بود :دی)
The ear cup with the label is actually the left side whilethe one with the screws is the right side. I think this can be unscrewed to let the wire pass in between when in stock configuration.نقل قول:
کد:http://www.head-fi.org/t/431705/review-sennheiser-hd-25-1-ii
سلام دوستان
ممنون میشم اگه بنده رو هم راهنمایی کنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب میخواستم ببینم که بنده با بودجه حدود 50.000تومن برای
موزیک های پاپ چیمیتونم تهیه کنم.البته آهنگهای لایت هم زیاد گوش میدم.
مورد استفادمم نوت بوک و گوشی هست.با این دو بیشتر موزیک گوش میکنم.(اگ0ه بلوتوثباشه که بتونم با هردو،آهنگ گوش کنم بهتره.)
بیشتر رو کیفیت آهنگ حساسم.میخوام که بیس خوبی داشته باشه.ولی گوش رو ادیت نکنه
واقیتش من از هد فون آنچنان سردر نمیارم واگه یدونه تقلبی رو بهم بدن نمیدونم که تقلبیه.
لطفا موردهایی رو پیشنهاد بدین که تقلبیش تو بازار کمک باشه.اگه امکانش هست فروشگاهی،جایی که بتونم کالای اصل رو تهیه کنم رو بهم معرفی کنید.
لطفا اگر براتون مقدوره یه عکسی هم ازش نشون بدین:11:
سلام و مرسی به لطف شما خوبنقل قول:
یکی از دو مدل سونی زیر به نظرم بهترین توی این رنج قیمت هستند و کاملآ مناسب کاربرد شما:
1. Sony MDR-E10Lp
2. Sony MDR-ED12 که این یکی نسبتآ بیس قوی تری داره و کاملآ مناسب برای راک هست
هر چند ممکنه با قیمتی که دارند شما شوکه بشید اما به نسبت قیمت عالی هستند.
شما هم موفق باشید.
چه عرض کنم ما که فقط با این فروم این مشکل رو داریمنقل قول:
سعی کنید هدفون ارزان قیمت (زیر 100 تومن) دست دوم نخرید چون این رنج قیمت هدفون بعد از مدتی استفاده که ما هم دقیقآ نمی دونیم اون فروشنده خاص هر چند دوست و آشنا چطور ازش استفاده کرده بالانس خودش رو از دست میده و کیفیت اول رو نداره که این مورد تقریبآ بعد از خرابی کابل که از ظاهر نمی شه تشخیص داد که چند وقت دیگه ممکنه قطع بشه دومین ایراد هدفونهای ارزان قیمت هست که کاربر رو مجبور به خرید هدفون جدید میکنه
به هر حال اگر مدت کوتاهی از استفاده اون گذشته و مطمئن هستید که زیاد با ولوم بالا ازش استفاده نمی شده و همچنین اینکه نویزکنسلینگش کاملآ مورد استفاده شما هست بصرفه هست اما اگر نویزکنسلینگش مورد استفاده شما نیست ارزش نداره
در آخر حتمآ فرصت تست یک روزه رو از فروشنده هر چند عزیز و دوست بخواهید تا به دون شرط از شما پس بگیره و شما هم توی این زمان فرصت دارید غیر از جعبه و محتویات اون که اصلآ مهم نیست و اصل بودنش که باز هم مهم نیست فقط به ظاهر هدفون دقت کنید و همینطور به کیفیت صدا چه در ولوم کم چه با ولوم متوسط و کمی هم دقت در ولوم بالا
هر اشکالی که به نظرتون یک کمی غیر طبیعی میومد = پس دادن هدفون بدون اینکه فرصت از دست بره
در آخر آخر معمولآ هدفونها طول عمرشون رو میشه از خش های روی نوک فیش متوجه شد هر چه نوک فیش کدر تر باشه و خش خشی تر به همون نسبت عمر بیشتری از اون گذشته و نکته بعدی معمولآ برای هدفونهای تو گوشی بدنه بیرونی به دلیل اینکه کاربر مجبور هست اون رو با دو انگشت محکم توی کانال گوش قرار بده نسبت به اطراف دچار ساییدگی می شه و اینکه کابل اغلب هدفون های تو گوشی که مدت زیاید مورد استفاده قرار گرفته کمی خشک تر از یک کابلی هست که یک ماه از استفاده اون می گذره و برای تشخیصش کافی کابل رو توی مشتتون مچاله کنید و اون رو بندازید روی میز تا 2 ثانیه بعد کابل باید در حال باز شده باشه و هر چه کابل عمرش بیشتر باشه این زمان کمتره و کمتر از هم باز میشه
شما هم موفق باشید.
ممنون اطلاعات بسیار مفید و کاملی بودنقل قول:
راستش هدفون حدودا آکبنده و تقربیا یکی دوبار استفاده شده و چون صاحبش دیگه احتیاج نداره به این هدفون گذاشته واسه فروش...البته قیمت پایه 30 تومن بوده و بصورت مزایده هستش! ولی من اگه بیشتر از 35 بشه نمیخرمش
:20:
سلام به شمانقل قول:
مرسی از نظر لطف شما
دلیل اصلی اینکه از Rezaomido راهنمایی می خان اینه که تا وقتی که باشم انگار یه هیولا نظاره گر پستهای دوستان هست و کسی پست نمی ده و می ترسن پست بدن من که خسته شدم از بس گفتم بابا هر چی که می دونید بگید کسی اینجا شمارو به میخ نمی کشه نهایتش اینه که اگر فرضآ شما اشتباهی رو عنوان کردید 2 حالت عالی پیش میاد که هدف ایجاد این تاپیک همین بوده:
1. شما توسط کاربرهایی که اشتباه شما رو متوجه شدند راهنمایی می شید
2. کاربر تازه واردی که به این موضوع دقت نکرده بود یا برخورد نداشته یا اصلآ بلد نبوده صحیح اون مسئله رو یاد میگیره
با هزینه 50 تومن دور بلوتوث رو خط بکشید چون کیفیت مناسبی این هزینه برای شما به ارمغان نخواهد آورد چون خود بلوتوث یک قیمت داره و هدفون هم یک قیمت جداگانه ولی هدفون بلوتوثی که مثلآ 50 تومن باشه حدود 25 تومن برای بلوتوث و 25 برای هدفون خواهد بود پس هدفون بلوتوث 50 تومنی معادل و به احتمال زیاد کمتر از یک هدفون 25 تومنی کیفیت صدا خواهد داشت.
بهترین خرید را همیشه از مراکز خرید کلی ومعتبر مثل نمایندگی های فروش انجام بدید هیچ وقت از فروشنده ای که توی ویترین چند مدل مختلف از برندهای متفرقه گذاشته خرید نکنید.
به نظرم بهترین پیشنهاد می تونه Sony MDR-ED12 باشه که هم بیس مناسب برای کاربرد شما رو داره و هم شفافیت خیلی خوبی هر چند قیمتش خیلی پایینه اما هدفون خوب و تست شده که تقلبی اون کم باشه و مناسب کاربرد و بودجه شما باشه فعلآ سراغ ندارم البته اگه بودجه رو کمی بتونید اضافه کنید و ریسک خرید یک هدفون تقلبی هم قبلو کنید و از هدفون های فول سایز هم خوشتون بیاد یک نگاهی هم AKG K77 بکنید البته یک مدل دیگه هم هست که متاسفانه تست نکردم اما احتمال %100 اصل Audio Technica M20 هم هست
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
1. بله تمام فروشگاههای لوازم جانبی مبایل + خود فروشندهای بعضآ کلاهبردار که لطف می فرمایند از توی پک براتون هر مدل هندزفری مربروط به هر گوشی را تقدیم می کنند و البته خوشحال تر هم خواهند شد که یک مدل به روز را درخواست بفرمایید که همین مدل سونی هم متاسفانه جزوء اونها بود حالا رو نمی دونم حاضرند باز کنند یا نه( اوئل این کار رو می کنند چون نه خریدار خریدار دقیقی و نکته سنجی هست که ببینه توی جعبه چی نیست و چی باید باشه چون هیچ وقت یک خریدار کالای حسابگر روز نمی خره و اینکه فروشند های این چنینی خیلی راحت و ریلکس می گن ما نبودیم احتمالآ چون قاچاقی اومده افتاده یا نداشته یا مال فلان کشور فقط اینو داره و اگه خیلی با معرفت باشه بعد از اینکه هندزفری رو فروخت یکی از همون هندزفری معمولی جاش میزاره که نه خانی آمد و نه خانی رفت
2. نگران سوختن آیپاد نباشید نهایتنآ اگه قرار هم باشه سرش بلایی بیاد باید حداقل چند دقیقه فیش رو استباهی وصل کرده باشید و برای احتیاط لازم یک لحظه یک تراک پلی کنید بعد فیش رو بهش وصل کنید اگر صدا به صورت استریو پخش شد که فی بها در غیر اینصورت کابل رابط به آیپادتون نمی خوره البته قبل از اون مطمئن بشید که هندزفری سالمه :)
3. اگر یکی از همون تبدیل های متنوع هندزفری به هدفون که بگیرید به راحتی قابل اتصال به PC خواهد بود
شما هم موفق باشید.