باید ببینیم تفاوت قیمت vt50 با vt30 چقدره...............نقل قول:
Printable View
باید ببینیم تفاوت قیمت vt50 با vt30 چقدره...............نقل قول:
آخرین قیمتا کف بازار
42vt30 قیمت 2410 -2380
42st30 قیمت 1850-1920
50st30 قیمت 2480-2520
آقا امروز چندتا چیز دیدم پشمام ریخته تو بازار لب تاب بیشتر مغازه ها قیمت لب تابو به دلار آمریکا زده بودن اگه میخواستی بخری همون موقع زنگ میزدن به یه دلار فروش قیمت دلار میگرفتن بهت قیمت میدادن تو بازار لوازم صوتی تصویریم بعضی مغازه دارا از اینکارا میکنن یه چیز دیگه قیمت سکه بود که بهتره از این به بعد اسمشو بزارن سکته!
سکه 790 هزار تومن اگه با زنتون دعوا مرافه دارین همین الان برین یه دسته گلی چیزی بخرین اگه شده پول قرض کنید یه کادو ام بخرین که موقع دادن مهریه 100% باید برین آب خنک بخورین...
من که زن ندارم ولی اگه داشتم براش vt30 میخریدم تا ندازتم زندان:31:(البته زنهای این دوره بی چشم رو هستن عاقبت کاره خودشون رو میکنن:19:)نقل قول:
راستی دوستان اون حالت برفک در تصاویر که بعضی دوستان بهش اشاره کردن با کم کردن برایتنس کمتر میشه و حالت PN-R هم اگه روی Max یا حداقل Mid باشه روی این قضیه تاثیر مثبت داره و کلا هر چی تنظیمات رو به کدری و سیاه شدن تصویر بره این حالت بیشتر از بین میره.
بابا برای ما بدبخت بیچاره ها که پول نداشتم vt30بخرم و به جاش st30گرفتم کسی پیدا میشه تنظیمات کالیبره کردن تصاویر برای این مدل بگه ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید:8:
توکلت به خدا باشه دوست من.....................نقل قول:
دوستان مننقل قول:
هایپراستار امروز قیمت 50st30 2350 هرکی میخواد بره بخره ... شاید سری جدید قیمت جدید!
سلام دوستان
من یه دوست دارم از دوبی داره میاد
میگه 42vt30 گیر نمیاد.منم پول پنجاش رو ندارم
میگم اگه بهش بگم 50st30 بیاره خوبه؟
ضرر نکردم؟
یا همینجا بگیرم و 42vt30 بگیرم
راستی قیمت 50st30 میگه 2100
میشه راهنمایی کنید
درود برشما.نقل قول:
دوستان میگن هنوز 2350 گیرمیاد و +نصب رایگان و گارانتی 1ساله به شما 1کابل HD 3D میدن + کارت هدیه 50 تا 500تومنی...
انتخاب با شما.............
بنظرمن اگه بیشتر میخوای فیلم با کیفیت HD ببینی 50ST30 بگیر اگه میخوای وصلش کنی به رس-یور و کانالهای ایران و ما-واره رو ببینی 42VT30 ارضات میکنه.................
عزیز تنظیمات قابل قبولی بود البته با پاور سیور خاموش !نقل قول:
تست کردم :11:
رنگ ها بهتر از رنگهای من شد اما روشنایی یک پرده کمتر شد
من گاما رو روی 2.4 گذاشتم و برایتنس رو روی 15