نه این طور نیست:5:نقل قول:
نه این طور نیست:5:نقل قول:
رفقا تا چند می تونم دارو دولتی قبول شم؟پزشکی چطور؟(من دخترما)
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
1 سوال دیگه می شه شبانه قبول بشی بعد 2 ترم مرخصی بگیری کنکور سراسری سال بعدو بدی اگه خوب شدی اونو از شبانه انصراف بدی
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
*اونو منظورم اونوقت بود
عزیزم وقت تمام شده هااااا
یعنی هیچ کس نمی تونه کمک کنه؟؟نقل قول:
پزشکی 1600 نهایتش.نقل قول:
دارو 1800 اگر منطقه 3 باشی یا بومی گزینی بخوری
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
2 تاپیک کنکور هنر مطرح کن بهتر جواب می گیری:10::نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=246651
نقل قول:
رفقا تا چند می تونم دارو دولتی قبول شم؟پزشکی چطور؟(من دخترما)
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
1 سوال دیگه می شه شبانه قبول بشی بعد 2 ترم مرخصی بگیری کنکور سراسری سال بعدو بدی اگه خوب شدی اونو از شبانه انصراف بدی
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
*اونو منظورم اونوقت بود
بستگی به منطقت داره و ناحیت !!!! در بهترین حالت (منطقه ی 2 و ناحیه ی پر داشنگاه) هر دو رو با حدود 2000 میشه قبول شد(برای پسر 4000). در بدترین حالت هم (منطقه ی 1 ) با حدود 1000
البته امسال ظرفیت پزشکی خیلی زیاد شده ! 500 تا اضافه کردن :O نمیدونم آینده ی شغلیشون رو چطور میخوام تضمین کنند ! خیلی بی فکرند !
پزشکی تهران تا چند میشه قبول شد؟
نقل قول:
فکر کنم گزینه2 طبق دفترچه سال 89 اینو نوشته . چون برا انتخاب رشتش که مجازیه همینو در نظر میگرفته همیشه . دقیقا نمیدونم منظورتون از گزینه2 چی هست ولی اگه اینه که امیدوارم شکتون برطرف شده باشه
من تو انتخاب رشته 1 دونه اشتباه کردم (در مرحله ویرایش ) کسی می دونه باید چیکار کنم؟
به اون شماره که زنگ زدم یارو می خواست بزنتم خیلی بد جواب داد و گفت دیگه هیچ کاری نمی تونی بکنی می خواستی اشتباه نکنی
درصورتی که دستم رفت رو ENTER ..
با سایت هم وکاتبه کردم کسی جواب نداد.
من شیرازم برم تهران سازمان سنجش می تونم درستش کنم؟
نقل قول:
sخیر این طور نیست.
بعضی ها یک ترم میرن و یک ترم هم مرخصی میگیرن که اگر نتونتستن سال بعد کنکور نتیجه بگیرن این دانشگاه رو داشته باشن.
---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
نقل قول:
رشته پزشکی در خوشبینانه ترین حالت با رتبه حدود 3 هزار شاید بشود قبول شد.
ولی دارو سازی رو با رتبه حدود 2300 میشه قبول شد.
2ترم نمیتونید مرخصی بگیرید .مگر انکه شبانه ترم 2 بگیرید که شروع کلاسهاش از بهمن هست . و اون یک ترم رو هم مرخصی بگیرید که کل این یک سال رو بخونید وا3 کنکور
موفق باشید.
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
نقل قول:
هنوز مهلت برای ویرایش هست. از لینک زیر اقدام کنید اصلاح کنیدش....
موفق باشیدکد:http://srv1000.sanjesh.org/ersarasari90/