آقا دمت گرم.:n02::n05:نقل قول:
برای شما توی فیلد سرعت 1 مگ هم داشت؟
برای من حداکثر 512 داره! خودم هم الآن 512 دارم.
Printable View
آقا دمت گرم.:n02::n05:نقل قول:
برای شما توی فیلد سرعت 1 مگ هم داشت؟
برای من حداکثر 512 داره! خودم هم الآن 512 دارم.
سیرویس با محدودیت حجمی چطوری ثبت نام کنیم ؟!!!..
من الان در خواست 512 دادم....خداکنه وصل کنن:n09:...دیشب که درخواست 256 دادم امروز صبح وصل کردن...ا1 سال بود داشتم با سرویس 128 با سرعت 15 کیلوبایت نهایت 16 دانلود م یکردم....از امروز صبح دارم با 30 نهایت 33 دانلود م یکنم...البته از کنترل پنل ادمین مودم کاملا نوشته 256 بستن...ولی خیلی لذت داره همه سایتها با 2 برابر سریعتر باز میشه ..تازه دارم میفهمم اینترنت یعن یچه...واسه همین گفتم بزار 512 درخواست کنم شاید بدن!
حالا ببینیم چی میشه خداکنه 512 رو وصل کنن..512 22 تومنه در ماه 256 13 تومن فرقش 9 تومنه ولی به جاش با 50 کیلوبایت اینا دانلود میشه....حالا ببینیم چی میشه خداکنه وصل کنن:n19:با خودشون نگن این یارو دیشب 256 درخواست داده صبحش 512 با خودشون میگن حتما کم داره ولش کن ...من میترسم برگردونن رو همون 128 :n03:
سلام
برای بار اول میگم مرسی به یه شرکت دولتی !
امروز صبح ساعت 9 و نیم درخواست دادم برا سرویس 512،و ساعت 12 وصلش کردن !
سرعت هم کاملا رضایت بخشه
بین 50 تا 76 نوسان داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما ل من رو وصل نکردن! همین الان ا زمخابرات زنگ زدن گفتن باید مالک بیاد...بعد مادرم گوشی رو برداشته بود یه سوتی داد گفت ما مستاجریم....بعد هیچی دیگه اپراتوره هم گفت پس نمیشه باید خود مالک رو بیارید....خلاصه نشد که بشه 512....نباید میگفت مستاجریم ...حیف شد:n14:
فعلا که ماهی 20500تومنهنقل قول:
برا منم نداشت فکر کنم برا این باید حضوری رفت هرچند اگه داشتم من جراعت نداشتم بزنم ماهی 38 تومن:n04:نقل قول:
هنوز تو تهران راه ننداختن از من میشنوی نا حدود بگیر مخصوصا الان دیگه به همه سرعت خوب میدننقل قول:
خب از اول 512 درخواست میدادی:n02:فکر نمیکم اصلا حواسشون به این چیزا باشه که چی کی درخواست دادهنقل قول:
بعداظهر تعداد کانکشنت کم کن حرفتو پس میگیرینقل قول:
چهارتا پیجم بزنی حساب کار دستت میاد
خب اگرم نمیگفتی فکر کنم از روی خط تلفن میفهمن نگاه میکنن میگن مالک پس کیه معلوم میشه:n02:نقل قول:
ولی حالا اشکال نداره اگه فکر میکنی چک نمیکنن یه بار دیگه زنگ بزن اندفه نگو مستجری:n02:
برای من امروز صبح در خواست دادم 256 الان وصل کردن :n19::n19::n19:
من همین الان درخواست 512 دادم همین الانم زنگ زدن گفتن باید صاحب خط بیاد.با کپی کارت ملی و آخرین فیش پرداختی!
نه برای منم ماکزیمم 512ـست، ولی خب اینجا حضوری 1 مگ هم می دن مشکلی نیست.نقل قول:
خوبه باز برتون نگردوندن رو 128!نقل قول:
آره منم دارم از ظهر همینجوری پنل ادمین رو چک میکنم ببینم کم نکنن یه موقع....آخه نمیدونی چی شد..بعد که اپراتوره زنگ زد...مادرم گوشی رو داد به من بعد اپراتوره گفت شما 256 رو چه طوری گرفتی؟ گفتم اجاره نامه بردم با کارت دانشجویی با جواز کسب :n09:الکینقل قول:
آخه هیچ مدرکی ندارم واسه همین 128 یبیشتر نمیدن بهم.....خلاصه خیلی شانس آوردم :n09: