خواهش می کنم.نقل قول:
خدا رو شکر
Printable View
خواهش می کنم.نقل قول:
خدا رو شکر
دقيقا مشكل در بايوس چطور بوجود امده ؟نقل قول:
احتمالا نسخه اصلی بایوس مشکل داشته است و باید آپدیت می کردید که این کار را نکرده اید.نقل قول:
سلام
من یه لپ تاپ سونی سری vgn دارم که هر وقت روشنش می کنم هنوز به بایوس نرسیده خاموش میشه یا وقتی که باتریش بهشه خودش روشن میشه و بعد از دو ثانیه خاموش میشه و قتی باتری رو هم در میارم و مستقیم با برق تغذیش می کنم بازم همونجوره .
یه بار هم دادم تعمیر درست شده ولی دوباره همونجور شده.
لطفا مرا کنید و دیگر هیچ ...
اول روم و سی پی یو و اسلات هاشونو با اسپری خشک بشور اگه حل نشد یه رم و سی پی یو سالم روش تست کن اگه هنوزم مشکلت پا بر جا بود تو برد اتصالی داره و کار تعمیر کاره که تشخیصش بده دیگهنقل قول:
سلام
لپ تاپ یکی از دوستانم به قول خودش چند وقتیه که داغ میشه! قسمت صفحه لمسی ماوس لپ تاپ، راستی لپ تاپش dell هستش!
به نظرتون علتش چی میتونه باشه؟
سلام
لپ تاپ من از سری f سونی است پایین سمت چپ تقریباً کنار فن صدای سیگنال کمی می ده
به نظرتون ازچیه؟
سلام
من يه سوني مدل EA16FG خريدم چنتا سوال داشتم ..
اول اينكه زمان خريد همه كليدهاي FN روامتحان كردم و همه سالمن فقط دوتاكليد Pause و Break هستن كه روزخريد نتونستم امتحانشون كنم فروشنده بهم گفت اين 2تا دكمه زمان اجراي نرم افزارهاي خاص كاربرد دارن مثل break كه توبرنامه نويسي كاربرد داره،ميخوام بدونم اولا زمان اجراي كدوم نرم افزارهاي ازاين دوكليد استفاده ميشه؟ودوما آياممكنه اين دوكليدمشكل داشته باشه باتوجه به اينكه بقيه كليدهاسالمن..
سوال دوم اينكه ريكاوري من 4تا دي وي دي شد و 1ساعت و40 دقيقه طول كشيد..اين زمان استاندارده؟ فك ميكردم 3ساعت طول بكشه..
وسوال آخرم ..من پارتيشن بندي نكردم وفقط 1درايو دارم هاردهم 500گيگ هست ،ولي free space درايو c رو 430از 450نشون ميده اون 50گيگ كجا استفاده شده؟ ودرايو ريكاوري هميشه hide هست؟
وتو درايوc هم 2تا program file هست كه جلو يكيشون نوشته x86 اين 2تا چه تفاوتي باهم دارن؟
دوستان ممنون ميشم زودتر جواب بدين :11:
شما در حالت عادی باید466 گیگ داشته باشی که اون بقیش مخفی هست که اگه سی دی ویندوز رو بزنی و دکمه Driver رئ بزنی ائنا هم میاد ولی خب بی استفادست.نقل قول:
وسوال آخرم ..من پارتيشن بندي نكردم وفقط 1درايو دارم هاردهم 500گيگ هست ،ولي free space درايو c رو 430از 450نشون ميده اون 50گيگ كجا استفاده شده؟ ودرايو ريكاوري هميشه hide هست؟
وتو درايوc هم 2تا program file هست كه جلو يكيشون نوشته x86 اين 2تا چه تفاوتي باهم دارن؟
اون x86 هم پیش فرض پوشه های ویندوز هستش
:20:
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
__________________خب میزان گرم شد هنگام کارای مختلف متفاوته بستگی داره شما باهاش چی کار میکنی و چی کار میکردید.نقل قول:
سلام
لپ تاپ یکی از دوستانم به قول خودش چند وقتیه که داغ میشه! قسمت صفحه لمسی ماوس لپ تاپ، راستی لپ تاپش dell هستش!
به نظرتون علتش چی میتونه باشه؟
داغ شدن لپ تاپ به عواملی چون :نقل قول:
1. استفاده در جاهای گرم
2. داشتن cpu amd
3. استفاده نکرن از cool pad
4. نقص از جانب فن ها
5. اجرای مدوام دیسک
6. در کل کانفیگ های بالا کمی داغ می کنند.
7. قرار دادن حالت باتری بروی power server
8. گذاشتن بروی فرش یا سطوح پرز دار.
9. اجرای بازی های سنگین
10. و....
بستگی دارد.
اینکه قسمت touch pad داغ میکنه از حرکت انگشت بروی صفحه هم هست.
اگه داغ کردن بیش از حد هست باید مورد بررسی قرار بگیره.
شما مدل و مشخصات و همچنین دمای قطعات رو بگید/
موفق باشید.