گفتن کوارتر اول 2012
گفتن کوارتر اول 2012
عزیز شما این kies
رو دانلود کرده بودی>
کد:http://www.samsungapps.com/about/onPc.as?COUNTRY_CODE=IRN&LANGUAGE_CODE=FAS&pid=iran_samsungappstype_banner2_onyourpc_20110117
الان گوشیم نوشته نسخه اندروید 2.3.4 و نسخه اصلی را نوشته 2.6.35.7نقل قول:
رام رو آپدیت کنید
به 2.3.5
چطوری اپدیت کنم
جالب ترین نرم افزاری که تو این گوشی نصب شده چیه ؟ کسیا که تجربه دارن و امتحان کردن جواب دبن
والا من S2 ندارم هنوز:دینقل قول:
ولی بچه ها میان جواب میدن :)
رام ها فرق داره برای هر گوشی احتمالا رام رسمی خاور میانه سامسونگ بهترین باشه!:)
shazam یک بخش از صدای هر اهنگی رو در حال پخش باشه میفرسته به سرورش بعد اسم اون اهنگ رو میگه.نقل قول:
1vpn از اسمش پیداست که وی پی ان رو سیو میکنه
aldiko برای pdf , کتاب و...
البته لازم به ذکر هست این نرم افزار ها توی هر گوشی اندرویدی نصب میشن.
evernote ... برای نت برداشتن و این هاست ....نقل قول:
Ndrive ... نرم افزار gps و navigation ....
بازی Where is my water ... یه سوسماره که باید بهش آب بدی تا حموم کنه .... خیلی جالبه ...
Dolphin browser HD .... به نظر من بهترین مرورگر اندرویده ...
viber ... یه voip خوب هست ....
smart tools ... یه برنامه هست که میشه همه سنسور ها و دوربین گوشی رو به کار گرفت تا کمیت های مختلف مثل ابعاد و ارتفاع و مسافت و زوایا و بلندی صدا و میزان لرزش و خاصیت مغناظیسی و جی پی اس و .. رو باهاش اندازه گرفت ... نرم افزار عجیبی هست کلا ...
pandora .... یک رادیو اینترنتی عالی هست ...
pocketcloud .... نرم افزاری که میشه باهاش لپتاپ و pc رو استفاده کرد و کاربریش فوق العاده آسونه .....
سلام دوستان من این گوشی رو میخوام بخرم ولی رو این گوشی و آتریکس موندوم کدومش به نظرتون بهتره
یکی هم اینکه میگن با بازی ها مشکل داره این گوشی آره یا نه؟ میگن بازی هارو سیاه یا سفید نشون میده
اکثر بازی ها بدون مشکل ران میشن.نقل قول:
یک سری بازی مخصوص تگرا رو هم باید با نرم افزار chainfire پلاگین nvidia رو نصب کنی بعد اجرا میشن.
اولین کاری که بعد از خریدن گوشی باید انجام داد ؟