این همه میاید پست میزنید خوب جواب ما هم بدید دیگهنقل قول:
Printable View
این همه میاید پست میزنید خوب جواب ما هم بدید دیگهنقل قول:
نه داداش منم اثر انگشت پارسال جلو دانشگاه زدم اخه یادم رفت تو خونه بزنم ولی بیشتر دوستام تو خونه زده بودن:46:نقل قول:
بجای بسکوت میشه یه بشقاب ماکارانی برد :39: بجای آب هم یه بطری دوغ برد:biggrin:
سر جلسه امتحان نیم ساعت با خیال راحت خوابید:27: گفتم کمی دور همیم خوشحال شیم
خدا این شادی رو برای بعد از جلسه هم بهم بده:thumbsup:
ا جدی؟نقل قول:
پس چرا به من ابمیوه هم دادن؟
چند هفته پیش هرشب که میومدم به این تاپیک سر میزدم چندتا پست جدید بیشتر نیومده بود
ماشالله الان که میام باید یک ساعت وقت بزارم تا بتونم سریع ده صفحه رو بخونم!!!!!!
بچه نمیدونم چرا دیگه اون شوق حال قبل رو ندارم.
چند ماه پیش تا میومدم درس بخونمبه بعد کنکور فکر می کردم و اینکه چه راحت میشیم و.... ولی الان که فردا خلاصیم اینطوری نیستم!
البته الان اپسیلونی هم استرس ندارم. اصلا انگار نه انگار که فردا کنکور دارم.
امروز رفتم مغازه و هم آب معدنی گرفتم هم آب میوه.چند تا هم شکلات. بچه ها همه ی اینا رو به علاوه مداد و... باید بزاریم تو نایلون بیرنگ؟
راستی نمی دونم چرا هیچکدوم از دوستام تو حوزه من نیستن؟(البته فقط از دوتاشون پرسیدم:31:)
نقل قول:
آره منم همینطورم ... جات خالی ما همگی با هم افتادیم :31:
[خب من نگفتم که٬ این کارشناس (فکر کنم نیکخو)بود گفت. گفت میرن با اتود میزنند٬ بعد می بینند درصداشون فرق داره!
همه چرته بابا من خودم پارسال اتد 0.7 بردم خیلیم خوب بود:31::11::20:
خوب لابد چشمات سیاه بوده،به ما که ندادن(ناراحت نشیا شوخی کردم:46:):11::11::11:نقل قول:
یه سوالنقل قول:
چرا آوارتارت اینطوریه؟
دوقولون؟
:D اتود مگه نمیتونیم پررنگش رو بزاریم توش ؟! ... من یه 2B گرفتم الان 3 ماهه استفاده میکنم + تو سنجش هم ازش استفاده کردم ! + امسال من تمام آزمون هام رو با اتود دادم و هیچ مشکلی وجود نداشت !
بچه ها یه چیز خیلی مهم.میگما اگر شناسنامه و کارت ملی من جایی گیر باشه به جاش میشه هم پاسپورت هم گواهینامرو بیارم کارم راه میوفته؟please answer سریییییع!!!! خیلی مهمه بچه ها کمک