عجب داونلودی کردید ! سرویس شما چیه ؟نقل قول:
Printable View
عجب داونلودی کردید ! سرویس شما چیه ؟نقل قول:
من سرویس 128 دارم با سرعت دانلود 140 ، اگر سرویس 256 بگیرم سرعت دانلودم تغییر میکنه؟
نقل قول:
قاعدتا اره افزایش داره ،
ولی به نظر من چون شما میگفتی شبها هم با 140ثابت دانلود میکنی . پس سرویستو عوض نکن
شاید دانلود شبانه ات افت کرد
البته من خیلی شبا استفاده نمیکنم ، بیشتر روزها استفاده میکنم.نقل قول:
منم دارم از دست اين پارس آنلاين"بيييييييييييپ" راحت ميشم همش 16 صبح 16 شب 16 ديگه نسبت به عدد 16 حساسيت پيدا كردم:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من سرعتم 1 مگ هست. دانلودم سرعتش 240 تا (حتی گاها" وقتها بالای 300 هم میرسه و لی اکثر مواقع همون 240)
اما یک ماهه که صفحه اینترنتی رو برام باز نمیکنه. الان خدا شاهده به زور بعد از 10 دقیقه تلاش خودم رو به این تاپیک رسوندم تا مشکلم رو بگم. مرورگرم فایر فاکس هست. از IE هم که استفاده می کنم بدتر از فایر فاکس هست. با پارس آنلاین هم تماس گرفتم گفتند مشکل از کابل های تهران هست. البته من شهرستانم. و گفتند که تا 23 بهمن درست میشه. اما هنوزم که هنوزه، صفحه اینترنتی رو برام باز نمیکنه.
والا دیگه دارم دیوونه میشم. :41:
فکر میکنم فقط سایتهایی که سرورشون تو ایرانه خوب باز میکنه، مثل صدا و سیما و فارس نیوز، این دو تا سایت رو همین که کلیلک می کنم باز میکنه. اما سایتی که سرورش تو ایران نیست رو دیوونه میشم تا باز کنه. خیلی وقت ها هم که باز نمیکنه.
ممنون می شوم راهنمایی ام بکنید :11:
سرویسم FP5-9x یک ماهه هستش....چند روزه سرعت من بهتر شده!!!!نقل قول:
سلام...
دوستان من 128 نامحدود دارم و تو سمنانم...
سرعت دانلودم هم توی روز 200-230 بود...
ولی از 25م تا حالا سرعت دانلود رسیده به 30 :41:
خوشحال بودم این همه پول دادم لااقل سرعت بالا دارم ولی سرعتمم اندازه بقیه جاهاش که به جای 62 تومن 20 تومن میگیرن :دی
6 روز هم بیشتر نمونده...
به نظرتون از همین پارس آنلاین بگیرم یا برم یه جای دیگه؟؟؟
کجایی ای سرعت 200 :دی
نگران نباش ، چند روز دیگه مثل سابق میشهنقل قول:
سرعتها پکیده این چند روز :2:
نقل قول:
این مشکل گهگاهی بوجئد میاد ولی نباید یک هفته طول بکشه
شما بیا یه کاری بکن
ببین از سرورهای خارج سرعت دانلودت چنده ، اگه بالا بود ، باید dns هاتو عوض کنی تا سرعت لود صفحاتت هم بهتر بشه
ولی اگه سرعت دانلود از سرورهای خارجی کم بود یا کلا کند بود، کاری از دست ما و شما بر نمیاد
نقل قول:
تبریک میگم ، :31:
توام بیا مثل این دوستمون 512 بردار ببینیم سرعت دانلود شبت چنده :31:
نقل قول:
کدوم شهر هستی؟
هر شب همینقدرا دانلود میکنی؟