سلامنقل قول:
بله همین الان سفارش بدهید!
بازه زمانی 2 ماه است!
برای استفاده معمولی بد نیست! اما باید هواستون به پنل باشه! سرتون را بچرخونید حجمتون دود میشه میره هوا!
Printable View
سلامنقل قول:
بله همین الان سفارش بدهید!
بازه زمانی 2 ماه است!
برای استفاده معمولی بد نیست! اما باید هواستون به پنل باشه! سرتون را بچرخونید حجمتون دود میشه میره هوا!
واسه من همچین چیزی نداره میشه یه عکس بذارید ببینیم چطوریه؟نقل قول:
دوستان ببخشید من یه سوال داشتم . شرکت هایی مثل شبکیه که سرویس های خودشون رو روی خط مخابرات ارایه میدن ، از همین پنل مخابرات استفاده میکنن یا نه ؟؟؟ ممنون .
نقل قول:
نه.نخریی بهتره.من خریدم ولی هنوز وصل نشده.چقدرم ازم پول گرفتن حالا میگه چون بهاریتانبد فلان.پولمم پس گرفتم
دوستان من هر وقت با قیلتر شکن به سایت Hotfile میرم تا یه چیزی دانلود کنم . نوشته که شما الان در حال دانلود فایل دیگه ای هستید در حالی که من چیزی دانلود نمیکم . مشکل از کجاست ؟؟؟ فکر کنم همینجوری میشه که دایم از شارژمون کم میشه .
گویا دسترسی به این گزارش رو به همه ندادن، دلیلش رو من نمیدونم، هر کس دسترسی داره توی بخش گزارشات الان باید سه تا گزارش ببینه
هر کس میبینه و نظری داره خوشحال میشم بگه
ممنون
از نظر من پنل ibsng خيلي خيلي بهتر از اين پنل هست . پهناي باند ibsng ثانيه اي رفرش ميشه و خيلي امكانات ديگه .نقل قول:
سلام دوستان
از من وارد پنل نمیشه. مال شما هم همینطوره؟ با موزیلا، اینترنت اکسپلورر و کروم امتحان کردم نرفت که نرفت. نه ایرادی میگیره نه چیزی. کاملا اطلاعات رو مینویسم میزنم ورود ولی وارد نمیشه.
به نظرم اگه بشه یه کاری کنن. که اول ماه 1گیگ یا هرچقدر توی حساب باشه بعدش هرچقدر استفاده کردی منفی بشه نه مثبت (مثل بقیه) و بعداز اتمام با زدن یه دکمه یه گیگ اضافه بشه و هزینش روی قبض حساب بشه بهتره. اینطوری آدم به پنل کاری نداره. استفاده میکنه. هروقت اینترنت قطع شد به پنل سرمیزنه
------
تاييد ميشهنقل قول: