نقل قول:
شما الان (هم زمان با ثبت نام )شهریه ثابت رو (نقدی) + حق بیمه + سهم صندوق رفاهی دانشجویان + سفته یا چک برای آوردن اصل مدرک پیش دانشگاهی رو میدی و بعد از انتخاب واحد تا آخر ترم وقت داری شهریه متغیر رو پرداخت کنی ( قسطی)
Printable View
نقل قول:
شما الان (هم زمان با ثبت نام )شهریه ثابت رو (نقدی) + حق بیمه + سهم صندوق رفاهی دانشجویان + سفته یا چک برای آوردن اصل مدرک پیش دانشگاهی رو میدی و بعد از انتخاب واحد تا آخر ترم وقت داری شهریه متغیر رو پرداخت کنی ( قسطی)
سلام
دوستان عزیز عیدتون مبارک
من میخوام برای آزمون آذر ماه 89 دانشگاه آزاد کاردانی به کارشناسی رشته حسابداری شرکت کنم
کسی میدونه تراز چقدر تو اطراف تهران؟ کجا رو بزنم؟ اولویت انتخاب شنیدم تو دانشگاه آزاد خیلی مهمه کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام من فردا صبح میخوام برم دنبال کارای ثبت نام دانشگاه (رزرو)
باید برم از مدرسه چی بگیرم؟ (نگید خودشون میدند کاریت نباشه)
چه مدارکی بگیرم؟
یکی از رفیقام میگفت وقتی مدارک رو گرفتی باید بری آموزش پرورش مهرش کنی.کلا چند بار باید درگیر کاغذ بازی ها تو اداره باشم؟
بعد باید بری محضر(نمیدونم املاش درسته یا نه!).خوب این محضر واسه چیه؟کلا چه قدر کارم طول میکشه؟الان برم مدرسه مدرکم آمادست یا باید صبر کنم آماده بشه؟
این سوالم از همه بالایی ها مهم تره:
توی سایت آزمون نوشته بود ثبت نام مهندسی های دانشگاه ما از شنبه تا دوشنبه.حالا با توجه به تعطیلی شنبه امکان اینکه مهندسی ها رو تا سه شنبه ثبت نام کنند هست یا نه؟
آخه من تا بخوام مدارک رو بگیرم و ببرم آموزش پرورش و محضر یه روز طول میکشه.دانشگاهم که مرودشته که تا شیراز 60 کیلومتر فاصله داره چه طور این همه جریان تو دو روز انجام بدم الله اعلم:41:
ممنون میشم یه راهنمایی کنید:11:
مدرسه برگه گواهی موقت بهت میدهنقل قول:
میری اموزش و پروش 4 تا امضا می زنی میری و مدارک رو برمیداری میری دانشگاه
شنبه یا دو شنبه
حالا یک روز میره اون ور تر . حتما!
والا سوال دوم رو من نرفتم و نشنیدم.
مدرکت که اماده نیست میگه سال دیگه بیا. مدرک موفقت فعلا بهت میده برای همین سفته یا چک 500 تومنی برای ببری به دانشگاه بدی.
کار اصلی صبت نام تو خود دانشگاه هست.
همون یک روز کارت میشه.
فوقش یک روز نشد. باقی کار رو فردا انجام میدی.
مرد مومن حداقل 4 سال باید این 60-70 کیلومتر رو بری و بیای. از حالا باید پز انرژی باشی :20:
حالا مرودشتی یا علوم و تحقیقات؟ چی قبول شدی؟ حالا متولد 70 هستی یا 71؟ نیمه اول یا دوم؟ این سوال هام همین طوری بود :13:
سلام.والا به لا لازم نیست ببری اموزش و پرورش.من از یکی از اشناهام که کارمند ازاده پرسیدم گفت 4تا کپی از گواهی موقت بگیر ببر محضر اسناد رسمی برابر اصل کن + کپی از شناسنامه و کارت ملی وخلاص.حالا دیگه نمیدونم.هرجور خودت میدونی.شاید دانشگاه ما با شما فرق داره.:21:نقل قول:
ممنون.مرودشت آوردم مکانیک.نیمه اول 71.فقط میخوام رزروش کنمنقل قول:
حالا مرودشتی یا علوم و تحقیقات؟ چی قبول شدی؟ حالا متولد 70 هستی یا 71؟ نیمه اول یا دوم؟ این سوال هام همین طوری بود
خود به خود رزرو میشه ها .نقل قول:
ممنون.مرودشت آوردم مکانیک.نیمه اول 71.فقط میخوام رزروش کنم
چون من پارسال طبس قبول شدم امروز زنگ زدم گفتم میخوام بیام .
یارو گفت قدمت رو چشم بیا هیچ مشکلی نداره:دی
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
حالا خودتم یه زنگ بزن مطمئن شو.
میخواهی رزرو کنینقل قول:
بعد سال دیگه بری دولتی یا نیوردی همین رو بری؟
دقیقانقل قول:
ممکنه وسط سال از پشت کنکوری دلزده بشم واز ترم دوم برم
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
عجبنقل قول:
ولی فک کنم باید شما هم شهریه این دو ترمی که نرفتی رو بدی.همون میشه دیگه :31:
اینم حرف جالبی بود فکرش رو نکرده بودم.:46:نقل قول: