نه دیگه! حالا واسه چی تغییر کتاب؟!نقل قول:
همون خوبه به نظرم! تست های کنکور و آزمون هایی هم که تا حالا دادی رو بذاری کنار هم کفایت میکنه.
کتاب آیات انرژی اتمی رو بگیری بد نیست.
نه دیگه! حالا واسه چی تغییر کتاب؟!نقل قول:
همون خوبه به نظرم! تست های کنکور و آزمون هایی هم که تا حالا دادی رو بذاری کنار هم کفایت میکنه.
کتاب آیات انرژی اتمی رو بگیری بد نیست.
سلام.ببخشید من سوالات کنکورهای 85تا88خارح از کشور میخوام باید از کجا تهیه کنم؟جداگانه نه همراه با کنکورهای سراسری وآزاد که توی کتابهایی مثل سنجش آخر و...هست.ممنون
كسي اينجا كتاب گنجينه ي دكتر اناري رو داره؟
چند تا آزمون جامع داره؟
سلام بر شمانقل قول:
کتاب نیمه نهایی انتشارات شبقره
سلام.
دوستان لطفا کمک کنید.
کتاب زمین شناسی کم حجم و قوی کتاب سبز کتاب درسی 3 و پیش رو پوشش میده کامل؟
اگه این کتاب رو کامل بخونیم تو کنکور میتونیم زمین شناسی رو بالای 70 بزنیم؟؟
موفق باشید
سلام!نقل قول:
من بهتون کتاب دینی از انتشارات خیلی سبز رو می پیشنهادم!
یه دفعه ای وسط درس x از سال دوم ، یه مطلب رو ترکیب میکنه با درس y از کتاب پیش میذاره جلوت!
تستاشم خوبه و میتونم بگم تستای مفهومیش رو اگه وقت کنی عالیه!
یه چیزی!
از دینی نا امید نشیا! میگن تو کنکور مثل آسانسور میمونه! رتبه رو خیلی راحت بالا پایین میکنه!
حتی تو همین زمان کم هم میشه جمعش کرد!
اما اگه از من بپرسی بیشتر بخون و کمتر واسه دینی تست بزن!
موفق باشی!
سلام.نقل قول:
به نظر من بیشتر بخونی بهتره تا اینکه تست بزنی. فقط اینکه از هر درس یا کلی تر بگم، از هر کتاب یه مقدار کم تست بزن که فقط دستت بیاد چه مدلی باید به مطالب توجه کنی کافیه. بخون و بخون تا کتابا رو حفظ بشی! به طوری که اگه یه تیتر بهت بگن تو بتونی بگی توی اون تیتر اگه آیه اومده چه آیه ای اومده و تیتر قبلی و بعدی چیه!! اینطوری. یعنی تصویر کتاب و درس ها رو توی ذهنت داشته باش. کفایت می کنه..
داداش من واسه کنکور به جز تستای آزمونا هیچی تست نزد.
معین فلاحتگر هم به جز آزمون ها تست نزد فقط همش کتابا رو می خوند! اونقدری که همون طوری که گفتم بلد بود. اصلا حفظ بود!
ولی خودم هم که این روش رو امتحان کردم (فقط خوندن و تصویر ترتیبی داشتن! یعنی مطالب و پاراگراف ها به چه ترتیبی توی کتاب اومده) نتیجه خوب داده بوده. (در مورداون قسمت هایی که این کار رو کرده بودم.)
چرا امسال امتحانات نهایی عمومی را اینقدر سخت میگیرن!؟ اون از دینی اینم از ادبیات....
سلام .نقل قول:
من کتاب زمین شناسی کم حجم سبز رو دارم . ببین اسم این کتاب کم حجمه یعنی خیلی مطالب رو نیاورده و مطالبی رو اورده که سالای پیش بیشتر از همه سوال اومده . زدن زمین شناسی بالای 70 چندان کار راحتی نیست. ولی با تلاش همه کار میشه کرد . اگه میخوای نتیجه خوبی بگیری حتما یه دور کتاب درسی رو باید بخونی بعد از این کتاب (کم حجم) استفاده کنی. در کل برای فرصت باقی مونده کتاب خوبیه
دوستان من واسه دیف 1 کتاب سفید گاجو خوندم خوب بود میخوام ببینم واسه دیف 2 چه کتابی بگیرم بهتره.انزژی اتمی خوبه؟ممنون اگه راهنماییم کنید.