دارم به وام شهریه اعتقاد پیدا میکنم :دی
دارم به حذف اون یه واحد عملیمم اعتقاد پیدا میکنم :دی
Printable View
دارم به وام شهریه اعتقاد پیدا میکنم :دی
دارم به حذف اون یه واحد عملیمم اعتقاد پیدا میکنم :دی
من ايمان پيدا كردم بهش :دينقل قول:
منتظرم فردا برم دانشگاه مطمئن شم تغيير نميكنه بيام 2 واحد از عمليام رو حذف كنم به جاشون درس خودخوان بردارم :31::31:
من 200 تومن گرفتم واسه شهریم از پدر گرام :دینقل قول:
من ايمان پيدا كردم بهش :دي
منتظرم فردا برم دانشگاه مطمئن شم تغيير نميكنه بيام 2 واحد از عمليام رو حذف كنم به جاشون درس خودخوان بردارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان این 130 تومنو از کجا بیارم :( :دی ببین چه جوری با استعداد های جوونای مملکت بازی میکننا :((
الان عملیه که باید حذف شه هیچ :دی 10 20 30 40 باید بکنم که کدوما خود خوان شه :دی
یا که کاسه گدایی دستم بگیرم بتونم بلکم بیشترش کنم :دی
خودم خوبه هنوز نريختم شهريه مو.خواهرم كه واريز كرده بايد بره چي بگه؟اون 100 تومن چطوري اضافه شده ؟!!نقل قول:
حالا شهريه رو اضافه كردن فكر ميكني توي شرايط نمره گرفتنمون تغييري ايجاد ميشه؟نه تازه بايد بيشتر بخونيم واسه درساي خودخوان :دي
راهت جواب نميده... ما الان 1 ميليون پيام نوري داريم. رقبا زياد ميشن ديگه كسي كمكمون نمي كنه :31::31:
من همین الان یك نامه توسایت تابناك نوشتم تاشایدپیگیری كنند شماهم اگه دوست دارید برید توسایت تابناك قسمت بابینندگان وبه خاطراین افزایش شهریه اعتراض كنید وبخواید اقایونی كه هرچندوقت میاند مصاحبه توتلویزیون یاخبرگزاری ها میكنند لطف كنند برای این افزایش یافتن شهریه ها هم پاسخ گوباشند
از بس دی اس هستی دیگه !نقل قول:
یا که کاسه گدایی دستم بگیرم بتونم بلکم بیشترش کنم
رشتت کامپیوتره ، خوب برنامه نویسی یاد بگیر ساعتی 8 تومن کار کن !
هرچند اگه کاسه ی گدایی بگیری بیشتر در میاری !
من نمیدونم :دی خلاصه این مدرک مارو زودتر بدن کاروزندگی داریم والا!نقل قول:
حالا شهريه رو اضافه كردن فكر ميكني توي شرايط نمره گرفتنمون تغييري ايجاد ميشه؟نه تازه بايد بيشتر بخونيم واسه درساي خودخوان :دي
ما تو راه یونیمون یه مسجد داریم همیشه دم این مسجد چند تا گدا وایسادن:دی کلا هر وقت هرکی پول کم میاره یکی از پیشنهادا اینه که به اون گداها ملحق شه:دینقل قول:
راهت جواب نميده... ما الان 1 ميليون پيام نوري داريم. رقبا زياد ميشن ديگه كسي كمكمون نمي كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا این ترم نصف بچه ها رو دم اون مسجده میبینیم=))))) احتمالشم هست کلاسا تو اون مسجده برگزار شده :دی خدارو چه دیدی:دی
حالا این افزایش شهریه ها هیچ ..
من نگران اینم که وقتی این آقای ا.ن رفت و یکی دیگه اومد این پیامنور رو جم کنن !
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
DS :دینقل قول:
از بس دی اس هستی دیگه !
رشتت کامپیوتره ، خوب برنامه نویسی یاد بگیر ساعتی 8 تومن کار کن !
هرچند اگه کاسه ی گدایی بگیری بیشتر در میاری !
من خودم طراح وب بیدم خیر سرم اما کوو کار :دی والا با این نوناشون:دی
بسوزه پدر تجربه :دی
رعنا این حرفا چیه میزنی زشته :دینقل قول:
&#@$^@$%@*$#@)(!
نه چرا جمش كنن؟به اين راحتي دارن ازمون پول ميگيرننقل قول:
قبلا مي تونستم به اين راه فكر كنم ولي از وقتي ساختمون دانشگاهمون جابه جا شده و اوميدم توي برهوت ديگه نه:31:نقل قول:
احتمالا این ترم نصف بچه ها رو دم اون مسجده میبینیم=))))) احتمالشم هست کلاسا تو اون مسجده برگزار شده خدارو چه دیدی