خدائیش من شرکتی عجیب غریب تر از این آسیاتک ندیدم، یک سیاست مشخص ندارن یه روز میان خط 128 رو با خط 1 مگ سرعتش رو یکی میکنن دوباره فرداش سرعت رو واقعی میکنن پس فرداش کلاً دایال آپه معلوم نیست چه خبره تو اون شرکت اصلاً!!
Printable View
خدائیش من شرکتی عجیب غریب تر از این آسیاتک ندیدم، یک سیاست مشخص ندارن یه روز میان خط 128 رو با خط 1 مگ سرعتش رو یکی میکنن دوباره فرداش سرعت رو واقعی میکنن پس فرداش کلاً دایال آپه معلوم نیست چه خبره تو اون شرکت اصلاً!!
سلام من هم تازه از آسیا تک مودم خریدم هنوز وصل نشده نمی دونم پشتیبانیشون چطوره.امیدوارم پشیمون نشم.
با تشکر از نویسنده ی این تایپیک:20:
دیشب سرعت افتضاح بود همیشه با 110 دانلود میکردم ولی دیشب بیشتر از 30 نرفت.برای شماهم همینطور بود؟
برا من كه هميشه شبا رو 30 - 40 ء :27:
از چه سرویسی استفاده میکنید . ظاهرا اسیاتک سرویس شبانش رو برگردونده به سرعت استاندارد سرویس . من 1 مگ دارم و دوشبه دارم با 120 دانلود میکنمنقل قول:
512 دارم....
نه سرعت دانلود تغییری نکرده من هم 1 مگ دارم و سرعت دانلود حدود 120-130 هستش.
نمیدونم بعضی مواقع چه مرگش میشه ولی برای من هم پیش میاد که سرعت دانلودم به شدت افت میکنه در اونموقع وقتی میرم با speedtest سرعت رو چک کنم isp رو asiatech نمیزنه و communication and information technology میزنه . یه دفعه مودم رو خاموش روشن میکنم از سرور اسیاتک استفاده میکنه و مشکل سرعتم حل میشه شما این راه رو امتحان کن شاید مشکلت حل بشه.نقل قول:
آسیاتک چند روزی است سرعت دانلود شبانه را برابر سرعت سرویس مشترک قرار داده.
نامردا دقیقا شبا قبل ساعت 2 سرعت دانلود150 تا ساعت 2میشه سرعت دانلود میره رو 30 40:31:
نمیدونم این آسیاتک چرا داره بازی در میاره یه شب خواستم زرنگی کنم از 1:50 زدم دانلود دقیقا تا 2 داشت با 150 دانلود میکرد دقیقا راس 2 سرعت دانلود رسید به 30:31: