خودت یه بار دیگه سوالتو بخون !نقل قول:
منظورت پسورده ؟
Printable View
خودت یه بار دیگه سوالتو بخون !نقل قول:
منظورت پسورده ؟
سلام عزیزان!
این یاهو مسنجر هم صد ها عیب و نقص داره.
من چند روز قبل از یاهو مسنجر 7 استفاده میکردم چون ورژن های 8 و 9 را نداشتم. زمانی که میخواستم Sign in کنم، این یاهو مسنحر 7 میپرید و غیبش میزد و آیکون آن از System Tray ناپدید میشد.
من هم برای حل این مشکل از قسمت Compatibility کمک گرفتم و تنظیمات را بروی ویندوز 2000 تنظیم نمودم که مشکل کاملاً حل شد اما خیلی برام عجیب بود.
مؤفق باشید!
فرهمنـــــــــد
سلام فرهمند جان
من خودم هم مشکل دارم با این مسنجر .
یاهو مسنجر 8 که همش هنگ می کنه . 7 را هم که نصب می کنم موقع ارسال پی ام یه پنجره مزخرف باز می شه و بسته هم نمی شه و یه جورایی کلیک اینتر را از روی صفحه کلیدم از کار می ندازه .
در ضمن جدیدا ویروسهایی اومدن که در کار یاهو مسنجر اختلال ایجاد می کنند .
سلام مهدی عزیز!:11:
حرفات کاملاً درسته.
گرچه قبلاً هم ویروس های بودند که بوسیله یاهو مسنجر خود را انتشار میدادند اما جدیداً نسخه های حرفه ای تر این ویروسها عرضه شده که نتنها خود را انتشار میدن بلکه مزاحمت هم ایجاد میکنند.:46:
اما مشکل من از ویروس نبود.زمانی که مسنجر را برای ویندوز 2000 تنظیم کردم، مشکلم حل شد.خیلی هم برام عجیب بود که چطور برنامه ای که برای ویندوز Xp و دیگر ورژن های قدیمی ویندوز ساخته شده در خود ویندوز Xp کار نمیده اما در ویندوز های 2000 راحت کارمیده؟ ویندوزم هم اورجینال بود اما دلیلش برام معلوم نشد.
به هر حال، امیدوارم یه نسخه جدید عرضه کنند که این نواقص رفع شده باشه.
مؤفق باشی عزیزم!:10:
فرهمنـــــــــــــــــــد
سلام من وقتی میخوام از چت روم استفاده کنم وارد رومهایی که قبلا میرفتم میشم فقط id من و id خود یاهو هست وقتی هم رو لینک بالای صفحه کلیک میکنم وارد پوشه یاهو تو کامپوتر خودم میشه اخرین مسنجرم دانلود کردم درست نشد اتبته از 1/5 پیش این مساله بوده تا حالا . اگه ممکنه بگید چه کار بکنم؟؟ ممنون.
من هم همین مساله رو دارم . گرچه سالی یه بار هم وارد روم نمیشم . یه بار هم خواستیم بریم با این مشکل مواجه شدم .نقل قول:
در ضمن من هیچی تو آرشیو یاهوم نمی مونه . قبلا هم اینجا گفتم کسی علت رو نمی دونه ؟
نقل قول:
تو Perferences مسنجرت یه قسمتی داره که میتونی تنظیم کنی .
1-همیشه Save بشه
2-هر دفعه که یاهو رو میبندی پاک بشه
3-هیچ وقت Save نشه
اینو چک کردی ؟
سلام
اگه امکانش هست بفرمایید چطوری میشه سند تو آل کرد ؟
با اینکه یه چیز ابتدایی هست ولی چون من زیاد از مسنجر استفاده نمی کنم بلد نیستم
باتشکر
كليك راست روى نام گروه مورد نظر و انتخاب گزينهى اول...
◙
ممنون از همه
الانم مسنجر 8 رو نصب کردم. هنوز با 9 امتحانش نکردم.
من مسنجر 9 و Ie 7 رو روی سیستمم دارم و فقط زمانی که میخوام با فری گیت کار کنم میرم سراغ Ieو وگرنه همه کارم با فایرفاکسه.
حالا اگه فری گیت رو با فایرفاکس کار کنم بازم برای مسنجر مشکل پیش میاره؟