من 5850 دیدم USB نمیخورد.حالا اینم فکر نکنم بخوره.حالا دوستان کسی اطلاع داره راهنمایی کنه!نقل قول:
من 5850 دیدم USB نمیخورد.حالا اینم فکر نکنم بخوره.حالا دوستان کسی اطلاع داره راهنمایی کنه!نقل قول:
نقل قول:میشه مشخصات این باند و قیمتش رو بگید؟ اصلش تو بازار نیست یا اصلا کم گیر میاد؟ اگه این گیرم نیومد چی بگیرم؟نقل قول:
آخه میخوام ازکسی بخرم رو ماشینشه اینم نمیدونه میخوره یا نه از پشتش چطوری میشه فهمید؟؟جایی داره مشخص بشه؟؟نقل قول:
سلام:نقل قول:
ممنون دوست عزیز:10:
فقط الان چه جوری بایدنصب بشه!؟تااونجایی که بقیه دفترچه آمپو خوندم هرکانال2اهمه و هر بریج4اهمه و Monoبرای 8-4اهم طراحی شده و 2اهم پشتیبانی نمیشه وهمین طور استریو برای8-4-2اهم طراحی شده.
اینم بخش دیگه از دفترچه هست شاید بتونه کمک بهتری کنه"لطفایه نگاهی بندازید
بخش1:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101210011144.png
بخش2:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101210011259.png
ببخشیدکه اذیت میکنم
سلام
من یه 8105d کارکرده گرفتم و وصلش کردم به 1240w اینفینیتی سوالم اینه که چرا با همون روش قدیمی برای تنظیم گین (صدای هدیونیت رو 90 درصد) 0.4 ولت میشه
هدیونیت jvc r801 هست که خروجیش 2.5 ولته باید گین آمپ هم بین 2 تا 3 باشه ولی روی 1 هم صداش درنمیاد با تنظیمات ضبط هم ور رفتم subwoofr level رو ماکس گذاشتم
راهنمایی کنید لطفا
سلام..نقل قول:
اگه usb پشت بخوره باید به پشت پخش یه سیم کوتاهی(30-40 سانتی) وصل باشه...که فلش به سر اون سیم وصل میشه..
خواهش میکنم .:10:نقل قول:
شما فقط میتونی یک کویل سابت رو راه بندازی باش.چون تو این قسمت زده روی 2 اهم استیبل نیست.
برای نصب هم به دو تا از کانال ها اسپیکرات رو وصل کن و دو تا دیگه رو بریج بده به یکی از کویل های سابت.:8:
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
آمپلی روشن میشه؟نقل قول:
سیم رو از باتری آوردی یا انشعاب گرفتی؟
سیمت گیج چنده؟
باتری و دینام چند آمپر؟
اگربه یکی از کویل ها بدم فقط ازنصف قدرت ساب استفاده میکنم؟درحالت بریج چندوات بهم میده?اینجوری صدا بد نمیشه؟قبلا یه ماشین دیگه داشتم نصاب کویل سابو موازی بست بعد بست به بریج آمپ:18:با این کارش چه بلایی سرم آورد؟:41:رو8اهم نمیشه ببندم؟راستی بلندگوهام(718)4اهم مگه نیست!؟؟پس چه جوری به هر کانال 2اهمی میشه بست؟نقل قول:
یه سوال دیگه:بعدا که پول دستم اومدیه آمپ2کانال برای بلندگوها باید بگیرم بعداین آمپوهربریج رو به هر کویل ساب ببندم؟؟
یه سوال دیگه:ببخشید اینقدرسوال میکنم آخه این نصاب ها تا بستن پیچو یاد گرفتن اومدن نصاب شدن:41:.
الان مثلا هر کانال آمپ من100وات میده"اگربریج بشه200وات میشه؟
تشکرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررر:10:
سلام به همه وقت بخير
اينجوري كه تو سايت ساند ديدم سري هاي dtr و stl تنظيم گين ندارن تو كلاس هاي A و B شون
نداشتن گين چقدر تاثير داره ؟ واسه انتخاب يه امپ ميشه ازش كذشت يا نه ؟
والا این آمپلی , آمپلی پدر و مادر داری نیست که اطلاعات کاملی داده باشه!در واقع چرت و پرت نوشته!نقل قول:
ولی اگه خواستی آمپلی بگیری حتما مونو بگیر و این آمپ هم یا رد کن بره و یا بده برای اسپیکرات.
روی 8 اهم هم ببندی احتمالا آمپلی فرت میشه!البته بستگی داره چقدر فشار بیاری!
وقتی بریج میبندی روی 4 اهم استیبل هست.
چرا ندارن؟اونی که زده ریموته و جدا از دستگاه نصب میشه و میتونی بزاری دمه دسته خودت که هی باش ور بری!:31:نقل قول: