وسلی اشنایدر هافبک تهاجمی تیم رئال مادرید پس از گذشت چند روز از تمرینات تیمش با روزنامه AS اسپانیا مصاحبه ای کرده که بنده مهمترین مسائلش رو برای شما ترجمه کردم .......
-تعطیلات شما چطوربود؟آیا شما جاهای زیادی رفتید یا فقط یکجا بودید؟
تعطیلات من فوق العاده بود.من به ساحل رفتم.با خانواده ام به رستوران های مختلفی رفتم و لذت بردم.من زمان زیادی رو با همسرم و پسرم (جرسی) گذراندم.من در این مدت خوابیدم.با برادرانم فوتبال و تنیس بازی کردم.وخیلی کارهای دیگر.من تعطیلات خوبی داشتم اما می خواستم برگردم به تیم.
-من حدس میزنم شما بازی تنیس میان نادال و فدرر رو در بازی فینال جام ویمبلدون دیدید؟
(با خنده)نادال باور نکردنی است.مهارتش با راکت متحیر کننده است.من برای او وقتیکه برد خیلی خوشحال شدم.من بخوبی نادال تنیس بازی نمیکنم.اما از برادرانم بهترم چون همیشه آنها را می برم(با خنده)
-شما به روند حرکتی رئال اعتقاد دارید؟آیا این تیم می تواند قهرمان چمپیونز لیگ شود؟
من میدانم و انجام میدهیم.ما به رم در حالی باختیم که بازیکنان مصدوم زیادی داشتیم.اگر راموس،روبن و من بودیم ما آن بازی را می بردیم.
-شما در تغطیلات خود کجا بودید؟
من یک هفته در هلند بودم الان به همراه خانواده ام به اینجا(آلگاروه)آمدیم.این بار چهارم است که من به اینجا می آیم.اینجا یکی از جاهای زیبای پرتغال است.من اینجا را دوست دارم.اینجا ساحل زیبایی دارد.من و خانواده ام از بودن در اینجا لذت می بریم.
-به جز تنیس شما چه کارهایی در تعطیلات کردید؟
من سعی کردم که بیکار نباشم.بعضی مواقع روزنامه می خواندم.من با برادرانم بازی می کردم و با پسرم در کنار ساحل بودم.
-آیا او خوب رفتار می کند.آیا او روزی فوتبالیست میشود؟
او میتواند بزرگ باشد.من خیلی جدی می گویم.او یک چپ پاست و پای قوی دارد با وجود اینکه تنها دو سال دارد.چپ های هلند از بهترین چپ پاهای دنیا هستند.
-آیا او میتواند مارادونا جدید باشد؟
بله درست است!اما او هرگز شبیه پدرش نیست.من با هر دو پا شوت میکنم(با خنده)
-شما درباره غملکرد اسپانیا در یورو 2008 چه فکر میکنید؟
من برای اسپانیا خوشحالم.من دوست داشتم که آنها به جای آلمان قهرمان شوند.فوتبال آنها متحیر کننده بود و من دو دوست آنجا داشتم.راموس و کاسیاس.اسپانیا شایسته قهرمانی بود.آنها تیم قوی و با کیفیتی داشتند.البته آنها خوش شانس بودند.چون روسیه در مقابل ما خیلی خوب بود ولی در مقابل آنها بسیار ضعیف.
-آیا به آنها تبریک گفتی؟
بله من به آنها تبریک گفتم و برای آنها خیلی خوشحالم.
هدف شما از این فصل؟
من سه ماهه خیلی بد داشتم فصل قبل.اما الان می خواهم که در تمام فصل خوب باشم.من دوست دارم که دوباره بازی کنم.من میدانم که ما می توانیم دوباره برنده باشیم.بنابراین تمام بازیهای بعدی هدف ماست.
-رویای امسالتان برای رئال؟
برنده شدن تیم رئال در چمپیونز لیگ.