یعنی 500 هزار نسخه خریدن ؟ :18:نقل قول:
اگه صد درصد میخریدن فروش 5 میلیون میشد نه 500 هزار نسخه ...
بازم باورم نمیشه :31:
من از خدامه این فرهنگ تو کشورمون جا بیفته.
اینجا که به هر کی میگم برو بخر مسخره م میکنه :13:
Printable View
یعنی 500 هزار نسخه خریدن ؟ :18:نقل قول:
اگه صد درصد میخریدن فروش 5 میلیون میشد نه 500 هزار نسخه ...
بازم باورم نمیشه :31:
من از خدامه این فرهنگ تو کشورمون جا بیفته.
اینجا که به هر کی میگم برو بخر مسخره م میکنه :13:
واسه اینکه منطقی بودن این اعداد باورت بشه :نقل قول:
به کاور سی دی اورجینال حریص که خریدی یه نیگا بنداز
تیراژ : 600 هزار نسخه ...
خب تهیه کننده خودآزار نیست که این همه میزنه :31:
حتما همین حدودا میخرن که میزنه:31:
ولی بازم میگم در کل راست میگی ...
خیلی مونده تا فرهنگش تو کشورمون جا بیفته ...
دوستان باید بگم که حریص حدود 1 میلیون نسخه فروخته نه 500 هزار نسخه....
چون آلبوم تو روز چهارم رفت واسه تیراژ دوم....
و منطقی نیست آلبومی که هنوز در صدر پرفروش ترین هاست هنوز تیراژ اولش به فروش نرفته باشه....
میگن آهنگ چار دیواری کاور یه آهنگ خارجیه ...
حقیقت داره ؟
اونجا که میگه "با منو دلتنگی تو این 4 دیواری تنها مونده از تو یه عکس یادگاری"
بله این کار تقریبا کاور یه آهنگ از مایلی سایروس بود....نقل قول:
نظر محسن چاوشی در مورد کاور کردن چار دیواری در مجله اتفاق نو:
چاوشی: اشتباه کردم این کار را کاور کردم
محسن چاوشی یک خواننده و آهنگساز مولف است. آنهایی که او را از نزدیک میشناسند. خوب میدانند که چقدر روی ملودی های خودش تعصب دارد و کمتردیدیم که از کس دیگری ملودی بگیرد اما در آلبوم ژاکت محسن چاوشی یک تراک وجود دارد که کاور است. تراک دوم به نام چهار دیواری..
قبول داری که چهار دیواری یک کاور است
متاسفانه بله!
چرا متاسفانه؟
چون اصلا از این کار راضی نیستم...
پس چرا انجام دادی؟
یکی از دوستان این کار را به من داد و گفت که میتوانی استفاده کنی و من هم این کار را کردم.
و اشتباه کردی؟
آره چون همان موقع هم دوست نداشتم نباید انجام میدادم.
پس قبول داری کار کاور است؟
یک کاور صد در صد نیست شاید 40 درصد کار اصلی باشد من اور تور ها را عوض کردم و از ترجیع بند اول به بعد کار دچار تغییرات زیادی شد...
دیگر از کاور استفاده نمیکنی؟
شک نکنید که این کار را نمیکنم چون خودم اینقدر توانایی دارم که کارهای خودم را بسازم
تا به حال حدود چند آهنگ ساختی؟
فکر میکنم 150 آهنگ!
پس تو یک آهنگساز توانمندی.
خودم هم قبول دارم که اشتباه کردم و قطعا این کار را نمیکنم
Shahab Akbari
:
سلام. متاسفانه بازم يه اتفاق عجيب افتاده و نميتونم ازش به سادگي رد شم..
بعداز گذشت اين همه سال كه با خيلي از خواننده هاي مطرح كشور كار كردم،امروز بايد موضوع قديمي و بچگانه جنس صدا و افكتهارو دوباره توضيح بدم البته براي افرادي كه به اين موضوع مشكوك هستند و ميخوان هنرمندارو تخريب كنن!
صداي محسن چاوشي هيچ افكتي كه منجر تغيير جنس صدا بشه رو نداره ...
با كمي فكر كردن به اين نتيجه ميرسيد كه اگر صداي محسن افكت بود هر كسي ميتونست براي خودش محسن چاوشي بشه و تا حالا تعداد چاوشي ها به١٠٠٠٠ نفر رسيده بود
منبع:
کد:http://www.facebook.com/pages/Shahab-Akbari/147583428627105
دانلود کلیپ خبر تقریبا اشتباه شبکه ی منو تو1
در مورد آهنگ نفــــرین بـــــه جنــــــگ:
منبع:کد:http://s2.picofile.com/file/7130667204/Manoto1_Nefrin_Be_Jang_News.mp4.html
کد:http://mra-chavoshi.blogfa.com/
میخوام یه بحث رو شروع کنم که مطمئنا باز هم جار و جنجال به همراه داره ولی فکر میکنم حق دارم نظر مو بگم:
شهاب اکبری راس میگه در حال حاضر افکتی روی صدای محسن چاوشی نیست ولی قبلا بوده....
منظورم قبل از یه شاخه نیلوفره....
منظورم از افکت این نیست که صدای محسن رو از این رو به اون رو میکنه ولی بعضی جاها رو که خارج میخونه میگیره و اصلاح میکنه....
بذارین یه مثال بزنم:
تو آهنگ خنده اون قسمت (بگیر...) رو خارج میخونه که این با افکت گرفته میشه...
یا مثلا تو اهنگ حریص قسمت (خیانت از سر تا....) و .....
منظورم از افکت این نیست که محسن اصلا صدا نداره و همش با افکت انقدر قشنگ میخونه که هر کس اینو بگه واقعا هیچی نمیفهمه.منظورم اینه که این افکت با صدای چاوشی مچ هست و صدا رو بهتر میکنه و تو بعضی آهنگ ها هم که خارج نشه اصلا افکت بدرد نمیخوره مثل آهنگ غیر معمولی...
اگه این جور بود به قول شهاب اکبری تا حالا هزاران محسن چاوشی تولید شده بود...
منتظر نظراتون هستم...
لطفا یکم منطقی و به دور از تعصب برخورد کنین!!!!
یه خبر تایید نشده شاید برای 6 ماه بعد:
صحبت هایی درباره آلبومی بنام (بانو) به گوش میرسه با حضور محسن یگانه و محسن چاوشی و چند تا خواننده دیگه...
البته فعلا در حد شایعس!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیوار بی در
من مُهر پیشرفت را پای این غول بی شاخ و دم می زنم!
گانگستر بازی محسن در این آهنگ فضای وحشتناکی را در ذهن خلق می کند. گویی او وسط میدانی ایستاده و پاها را به زمین می کوبد، انگار باید باور کرد که دوباره مثل قدیمها یکه تازی را هدف قرار داده است! از این قافیه های صفا لذت بردن کمترین کاری ست که می توان انجام داد. از این صدا، از این تنظیم، از آن آکاردئون چند ثانیه ای! یا از آن گیتار الکتریک که احتمالا اثر سیامک است.
حضور ساز بادی، اینجا بر خلاف پروانه ها با آهنگ جور است. غم سنگین و لرزاننده ی موجود در ترانه با این ساز ِ دل سوزان در اورتور آهنگ روی یک خط حرکت می کنند و شنونده را برای یک فضای مهلک آماده می کنند تا در میانه های راه کمتر اسیر بهت و حیرت شود. در کل محسن به کمک این ساز به نوعی ایرانی بودن آهنگ که در سبک راک تنظیم شده را به شنونده القا می کند!
غیر مجاز بودن این آهنگ می تواند خیلی از مسائل را در اذهان تداعی کند! به جرات می توانم بگویم این آهنگ یکی از بهترین کارهای محسن از آغاز تا کنون است و قطعا یکی از ماندگارترین ها هم خواهد شد. لحن گوش و دل را با هم می نوازد! غوغاست آقا غوغا !
صلابت به معنای واقعی کلمه در این آهنگ رنگ و معنا گرفته که اوج آن را می توان در "سر به زیر ترررر" شنید و پلک روی هم گذاشت و برایش زانو زد !
این "مگه" های پرسشی، یا "خدایا" در ابتدای ترانه، جهنم را در صدای خواننده رونمایی می کنند!
چقدر باید تحمل کرد بی عشق، مگه دنیا در و پیکر نداره؟
عزیزم عشق تو بن بست من بود، منم تا آخر بن بست رفتم
لحن محسن در این قسمتها هر دیوار بی دری را فرو می ریزد! ناز آن نفس قبل از "عزیزم"!
او دیگر ادای هیچ چیز را در نمی آورد و این چیزی ست که در همه جای آهنگ موج می زند! او خودش را بازی می کند. دیوار بی در سالهای سال، شنیدن ها دارد، به این سادگی ها نمی توان از خیرش گذشت!
شاید این جمله که بهتر است آهنگساز خودش هم تنظیم کننده باشد، در مورد چاوشی صدق کند! البته نه اینکه همه را خودش تنظیم کند چون این کار هم فضا را یکنواخت می کند و هم خودش را به اشباع خواهد رساند!
علاقه ی محسن برای تنظیم روی ترانه های صفا چیزی نیست که بتواند کتمانش کند ! انگار روحیه اش این مدلی بیشتر می پسندد، اصلا خودش هم با ما غرق می شود!
و اما صفا هنوز هم رو به جلو حرکت می کند، او هیچ ردپای سیاهی از خود باقی نگذاشته و کمتر بهانه ای دست مخاطبان اغلب وسواسی چاوشی می دهد! "دنیا ولی می گن زندون مومنه" که از حدیث امام رضا (ع) نشات می گیرد از نکات جالب و البته فاخر این ترانه به شمار می رود.
کد:http://chavosher.com/
صحبت های جدید محسن چاوشی با هوادارانش
1
سلام
اینکه در این سالها هیچ وقت مرا تنها نگذاشته اید،تمام انرژی این روزهای من است.
من تمام احساس شما را درک می کنم و به آن احترام می گذارم. اتفاقهایی که باید بیفتد در زماني که برایش آمادگی داشته باشم رخ خواهد داد و دستان من و شما از نزدیک به یکدیگر گره خواهد خورد. در این بین هستند فرصت طلبانی که تاب خیلی از مسائل را ندارند. پس به آنها راه نفوذ ندهیم تا به اتفاقات خوبمان نزدیک تر شویم. نیت شما را درک می کنم اما افرادی از همین طریق در پی رسیدن به نیت های ناخالصشان هستند. من کلیه همایش ها ، مراسم ها ، بازديدهاي گروهي و... که از طریق هرشخص و گروهي در هرجای ایران برگزار می شود را تاييد نكرده و عنوان می کنم که این موارد از سوی من هدایت نمی شود. شما همیشه همه چیز را خوب می فهمید. پس سخن را کوتاه می کنم.
صبر شما تنها امید من برای خواندن است،پس به جای شرکت در این مراسم ها،منتظر باشید تا وقتش برسد.
به امید دیدار
دوستدار شما محسن
90/06/17
2
در پی صحبتهای محسن، شهاب اکبری حضور در هرگونه همایش و بازدیدی را تکذیب و خودش را از این گونه مراسم ها بی اطلاع دانست!
منبع:
کد:http://www.facebook.com/mchavoshifans