با این چیز ها ...فکر نکنم کسی بمونه !!!!!!!!
خودم دارم تحقیق میکنم کدوم شرکت بهتره ...بعد از تخلیه برم شرکت جدید ...اونم از سال 86 تا حالا که مشترک پارس انلاین بودم ...
Printable View
با این چیز ها ...فکر نکنم کسی بمونه !!!!!!!!
خودم دارم تحقیق میکنم کدوم شرکت بهتره ...بعد از تخلیه برم شرکت جدید ...اونم از سال 86 تا حالا که مشترک پارس انلاین بودم ...
پارس انلاین ما رو با این سرویس شبانش عملا با عرض پوزش از همه خر فرض کرده ، خر اون کسیه که این طرح رو ارائه کرده ... من که 2 روز دیگه تمام میشه و فسخ میکنم و خلاص
داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه میکردم یک نفر راضی از این طرح نیست آخه اینا با چه رویی میگن برای رضایت کاربران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان شما صفحشون رو مورد عنایت قرار بدید باشد که رستگار بشوند :n02:
خودم هم قراردادم که تموم شد میرم مخابرات سرویس 2 مگ با 5 گیگ حجم رو میده 21500 تومن شبانه هم داره پارس 2 مگ با 4گیگ رو میده 24200 :n01:
دقیقا خودم همین سرویس رو میخوام بگیرم :n01:نقل قول:
من خودم دارم میرم مخابرات ولی تا اونجا که من فهمیدم میگن سرویسهای عادیش شبانه نداره مگه اینکه این طرح کمپینش رو بگیری که یه ساله هستش و ریسکهنقل قول:
به خاطر همین من می خواستم نامحدود بگیرم حالا نمی دونم شما از کجا امار گرفتی گفتن شبانه داره
البته من تهرانم
سلام کاکو... خوشا بحالت.. جشن ازادگیت مبارک.. مخابرات ما فعلا خوابیده و طرح کمپین پاییزه راه ننداخته منم 16 اذر قراردادم تمومه پیش بسوی دایل اپنقل قول:
دوستان رفاتک اهواز کسی داره؟ شبانه رایگانش همون ساعات پارس آنلاین هست دیگه؟ و یه سوال دیگه اینکه پسورد و نام کاربری واسه ورود به پنل کاربری که از رفاتک میگیرید چطوریه؟ یعنی نام کاربری شماره تلفن همراه با کد شهر و پسورد هم شماره تلفن یا یه فرمت دیگه ست؟
کس دیگه ای این طرح جدیدشو نگرفته؟نقل قول:
من اهوازم هنوز پارس انلاین دارمنقل قول:
ولی اگر این شرکتی که میگی زیر نظر پارس باشه یا هاست بگیره از پارس احتمالا اون هم محدود می کنه مثل پارس
من خودم اهوازم به نظرم این شرکت زیر نظر پارس انلاینه حتی اسم سرویس هاشون م با پارس انلاین یکیه اگر نظر بخوای بگیری ، من نظرم اینه نرو برای این شرکت...نقل قول:
برو تو صفحه نمایندگی هاش میبینی مال پارس انلاینه و همچنین صفحه اصلیش که عکسشو برات میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم میخوام از مخابرات سرویس بگیرم یک مگ ودو مگ شبانه داره