قابلی نداشت :31:نقل قول:
چاقال اگه یکی رو پیدا کنی که سیتر بشه میتونیم خیلی سریع تر این طرف رو نوبل کنیم ...
نمیتونی کسی رو جور کنی ؟
Printable View
قابلی نداشت :31:نقل قول:
چاقال اگه یکی رو پیدا کنی که سیتر بشه میتونیم خیلی سریع تر این طرف رو نوبل کنیم ...
نمیتونی کسی رو جور کنی ؟
بپر يه افغاني سر كوچه بگير بيار!!نقل قول:
قابلی نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیتونی کسی رو جور کنی ؟
بابا یه لحظه ساعت 3 بیدار شو یه اتک بده بعد بگیر بخواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
محمد این بنده خدا babaktotti هم همون روستا رو میخواد ! بهش گفتم با تو هماهنگی کنه یه جوری با هم کنار بیاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ( با دهان باز این رو بخونین ! )نقل قول:
این دیگه از کجا پیداش شده ؟
انقدر دلم میخواد روستای این بابک رو نوبل کنم .... :31: کافیه تارگت منو بگیره تا روستاشو بپوکونم ! :21:
دیشب ازش خواستم ساپورت بفرسته سریع 700 تا sw و 700 archer و 100 تا sp فرستاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همه دفاعی داره ؟ :13:نقل قول:
فکر کنم این گوضه ای از نیروهاش بود که فرستاد ! بعد گفتش که اگه بخوای به جای اون روستا یه جا رو واست کلیر میکنمنقل قول:
این همه دفاعی داره ؟
گفتم والا من نوبل ندارم هیچ جایی رو نمیتونم بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lolنقل قول:
پس یه جوری مخش رو بزن اون رو نوبل نکنه ! :31:
آقا کسی یه شمشیری چیزی نداره بذارمش تو پروفایلم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟