من تایپیک های بقیه سرویس دهنده ها رم مطالعه کردم
یجورایی همه دارن مینالن
ینی حد اقل برا من کیفیت پارس انلاین بد نبوده تا الان دو دل شدم همه از isp هاشون بد میگن!!
Printable View
من تایپیک های بقیه سرویس دهنده ها رم مطالعه کردم
یجورایی همه دارن مینالن
ینی حد اقل برا من کیفیت پارس انلاین بد نبوده تا الان دو دل شدم همه از isp هاشون بد میگن!!
رفیق شبانه اگه مصرف نداری خب بمون!!! اونایی هم که مینالن خوشی زده زیر دلشون و هنوزگرفتار کفتار نشدننقل قول:
مدرک و سندی هم برای این دارید؟نقل قول:
فکر نمیکنم صحیح باشه. سازمان تنظیم مقررات، بسیار در زمینه ی این مجوزها سخت گیره. اون 11 شرکتی که در اون لیست هستن، این مجوزها رو به رایگان بدست نیاوردن که اجازه بدن افرادی به صورت ارزان، دورشون بزنن و رقیبشون بشن...
این reseller هایی که بعضاً قیمتاشون و حتی پلن هاشون با شرکت های مطرح "کمی" متفاوته، به این دلیل هست که اینا از سهم سود خودشون زدن تا مشتری بیشتری به دست بیارن. همچنین "برخی" شرکت ها، به reseller هاشون تا جایی که اطلاع دارم، "کمی" آزادی عمل در تعیین پلن های خودشون رو میدن؛ ولی این پلن ها باید هماهنگ با سیاست های شرکت اصلی تأمین کننده باشه (یعنی مثلاً شرکت میگه شبانه رایگان نباشه، اینا باید اطاعت کنن).
بسیاری از resellers تا جایی که من دیدم، فروشندگان آسیاتک یا پیشگامان یا صبانت هستن (احتمالاً اینا درصد بهتری میدن). برخی از شرکت ها، به فروشندگانشون حتی پنل های تحت domain خود reseller میدن و دیگه مثل قدیم نیست که از سایت reseller شما رو بفرسته به آدرس مثلاً پیشگامان؛ درواقع غیرمستقیم شده، ولی همچنان درحال اتصال به پنل همون تأمین کننده ی اصلی هستید.
در کل فکر نمیکنم چیزی که میگید در واقعیت رخ بده چون سخت گیری و رقابت و زیرآب زنی بسیار زیاده در این موضوع، چون مجوزهای PAP اصلاً "ارزان" نیستند!
قبلاً البته تعداد شرکت هایی که مجوز PAP داشتن بیشتر بود. در طی این سال ها، برخی به دلیل عدم توان رسیدن به تعهداتشون، مجوزهاشون لغو شده.
عزیز شما یه جوری صحبت میکنید که انگار از شرایط جامعه بی خبری تو این کشور هیچ سخت گیری نیست که با پول حل نشه. اینی که شما میگی درسته ولی همه ی داستان نیست دیگه یکم تحقیق کنی خودت میفهمینقل قول:
من دلیل اینکه تصور نمیکنم این ادعا صحیح باشه رو عنوان کردم و قصد دعوا با شخصی رو ندارم.نقل قول:
به هر حال قوانین و نهادهایی وجود دارن که در همین سیستم ناقص، به موضوعاتی اینچنین رسیدگی کرده و سختگیری هایی میکنن؛ بخصوص وقتی موضوعی که در حال رخ دادنه، منافع نهادهای دولتی و شرکت های بزرگ مختلف رو به خطر بندازه...
در هر صورت، پیشنهاد میکنم از ادعاهایی که مدرکی برای اثباتشان ندارید خودداری کنید. هم برای شخص گوینده ممکنه عواقب قانونی داشته باشه و هم درصورت عدم صحت، شنوندگان رو به اشتباه بندازه.
نقل قول:خیلی از مشکلات اینترنت ایران به همین مجوزهای کذایی شرکت های PAP برمیگرده...نقل قول:
اگر هر کسی میتونست بره به سادگی پهنای باند از زیرساخت خریداری کنه و بعدش به مشترکهای خونگی سرویس ADSL بده الان ما این همه بدبختی نداشتیم و قول میدم اینترنت قیمتش یک سوم قیمت فعلی بود.
سلام
دوستان این سرویس شبانه چی هست اضافه شده ؟ 12GNight
این سرویس جدید نشون میده پارس آنلاین چقدر نگران ریزش کاربرانش هستنقل قول:
اما این سرویس با 216 و 432 گیگ شبانه اش فقط 500 مگ تا یک گیگ دانلود شبانه روزانه میده
و ترافیک روزانه اون هم خیلی کم هست تا کاربرا رو مجبور به خرید حجم اضافی کنه
نکته جالب فقط ارایه به صورت سالانه هست تا سود بیشتر برای شرکت و ضرر برای کاربرا باشه
__________________________________________________ ____________________
این وضعیت پارس آنلاینو غیر قابل تحمل کرده
جذف ذانلود شبانه فقط یه بهانه برا رفتن از پارس آنلاین برا من هست چون سرعت در طول روز بسیار پایین میاد و من حتما بعد از تموم شدن سرویس جاریم قراردادمو لغو می کنم
50-60 هزار تومن بیشتر میدی، بهت سه برابر حجم سرویس، دانلود شبانه میده... 216 یا 432 گیگ سالیانه، بسته به نوع سرویس.نقل قول:
سرویسایی که الان گذاشته، 6 گیگ (یعنی 72 گیگ 12 ماه) و 12 گیگ (یعنی 144 گیگ 12 ماه) هست.
سه برابر 72 (یعنی 216) یا سه برابر 144 (یعنی 432) گیگ بهت اجازه میده شبا دانلود کنی با اون 50-60 تومن اضافه ای که میپردازی!
به واقع که پلن های ابلهانه ای هستن!