تا جایی که من میدونم این شرکت پروانه isdp داره و پهنای باندش رو مستقیم از زیرساخت گرفته و داره میفروشه و زیر مجموعه بقیه نیستنقل قول:
Printable View
تا جایی که من میدونم این شرکت پروانه isdp داره و پهنای باندش رو مستقیم از زیرساخت گرفته و داره میفروشه و زیر مجموعه بقیه نیستنقل قول:
خرید پهنای باند کار سختی نیست و این شرکت و شرکت های مشابه، پهنای باندشون رو برای سرویس های dialup و web hosting و datacenter هاشون میگیرن.نقل قول:
"عرضه ی خدمات DSL به کاربران خانگی" نیازمند پروانه ی PAP هست که فقط حدود 10 شرکت دارن. این حدود 10 شرکت، به هزاران نفر و شرکت مختلف، reseller دادن و این شرکتا و افراد، سرویس های این حدود 10 شرکت رو میفروشن. بعضاً حتی کنترل پنل تحت domain های خودشون هم برخی شرکت ها به این resellers میدن.
اهدای اجازه ی reseller بودن به افراد و شرکت ها، توسط خود شرکت های دارای مجوز PAP انجام میشه و نیازمند مجوز خاصی از وزارت ارتباطات نیست. این کار رو شرکت ها برای این میکنن که بار روی شرکت های اصلی کم بشه و پشتیبانی و فروش رو واگذار کنن به اشخاص ثالث؛ ولی در کل باز هم حتی اگر شما مثلاً از یک reseller پارس آنلاین سرویس بگیرید، باز هم درواقع قرارداد شما با شرکت پارس آنلاین هست و اونا براتون نصب یا جمع آوری میکنن، ولی فقط برای پشتیبانی و مسائل مالی، با کسی که ازش خریدید تماس میگیرید.
این تبلیغات ها که توی خیابون روی در و دیوار میچسبونن، همگی reseller های خصوصی و شرکت های کوچک هستن که برای شرکت های دارای مجوز PAP، مشتری جمع میکنن، پشتیبانی و فروششون رو به عهده میگیرن، و نهایتاً یه پورسانتی از مبالغ پرداخت شده دریافت میکنن.
برای اطلاعات بیشتر به گوگل مراجعه کنید...
بذار فرقش هم بگم بدونید
PAP: شرکت هایی هستن که مجوز تهیه و توزیع پهنای باند تو کل کشور رو دارن
ISDP: شرکت هایی هستن که مجوز تهیه و توزیع پهنای باند تو یه منطقه و شهر خاص رو دارن
ISP: شرکت هایی هستن که از ISDP ها پهنای باند میخرن میدن به مردم
چیزی به نام مجوز ارائه ی باندپهن در قالب DSL به صورت محلی و منطقه ای در کشور تعریف نشده و این مجوزها، کشوری هستن.نقل قول:
مجوز ارائه ی باندپهن بر روی wireless, wimax بحثش متفاوت از DSL هست و مجوزهای منطقه ای صادر میشه. همچنین اتصالات dialup و خرید پهنای باند برای استفاده در webhosting/dc
شرکت هایی که در حال حاضر مجوز PAP دارن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط این شرکت ها اجازه ی ارائه ی باندپهن در قالب DSL به کاربران خانگی در سطح کشور رو دارن. هر فروشنده ی دیگری که میبینید، مسلماً reseller یک یا چند تا از اینا هست.
من هم مک فیلتر گذاشتم هم هم رمزنقل قول:
میگم خود شرکت محددودش کرده میدونی فکر میکن من پسوردو بهشون نمیدم
تعاریف هم چندان صحیح نبوده و به این سادگی نیستن.نقل قول:
همچنین تأمین پهنای باند در کشور کاملاً در انحصار شرکت ارتباطات زیرساخت (دولتی / زیرمجموعه ی وزارت ارتباطات) است.
دسترسی به اینترنت رو محدود کن. بتونن وصل بشن ولی نتونن از اینترنت استفاده کنن. فقط google.com براشون باز بشه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برای تنظیمات پیشرفته تر نیازمند چیزی مثل openwrt هستید...
اره دیگه اول اینترنت رو پالایش میکنن ( فیلتر ) بعد میدنش دست شرکتا... وگرنه این شرکتها میتونستن قیمت گذاری رو خودشون انجام بدن و قیمتها رقابتی بشه...نقل قول:
بچه ها لایزر دوباره اومده کسی خبر نداره کیفیتش چطوره ؟
بله به صورت قانونی درسته ولی خیلی شرکت ها میان مجوز isdp میگیرن بعد پهنای باند رو از زیر ساخت خریداری میکنن حالا با این مجوز میتونن اینترنت بیسیم به مردم بدن یا فروش کلی داشته باشن ولی میان به صورت سوری نمایندگی یه شرکت pap رو میگیرن و اون پهنای باندی که از زیرساخت گرفتن رو adsl میفروشن یه جورایی قانون رو دور میزنن مسلما یه درصدی هم به اون شرکت pap میدن ولی در اصل reseller به حساب نمیاد حتی تعرفه و نوع سرویس هاشونم فرق میکنه خیلی شرکت ها هستن که این کارو میکنن احتمالا اوراکل هم همینطورهنقل قول:
تعاریف رو به صورت ساده و کلی گفتم و منظور از تهیه همون تهیه از شرکت ارتباطات زیرساخت بود نه بقالی سر کوچهنقل قول: