نه 3g , و نه کمپین تو شهر ما راه نیفتاده... :n14: نمیدونم با چه رویی برم کارت اینترنت بخرم...نقل قول:
Printable View
نه 3g , و نه کمپین تو شهر ما راه نیفتاده... :n14: نمیدونم با چه رویی برم کارت اینترنت بخرم...نقل قول:
دوستان یه سوال کسی مخابرات داره ؟
ما که تخلیه کردیم بسی حال داد در جهت رضایتمندی پارس آفلاین شاه دزدان جهان:n21:
دقیقا !نقل قول:
من که اصلا مودم هم ندارم !
باید یه هفته ای فک کنم بدون نت بمونم :n03:
نه اطلاعی ندارم کسی هم نداره ازش بپرسیم. خط پارس رو تخلیه نمیکنم ولی تمدید هم نمیکنم فعلا 1 ماه از اوراکل رو خط دومم میگیرم اگه خوب بود همینجا میگم البته فقط تهران سرویس میده اوراکلنقل قول:
ما که دیگه داریم میریم همه امتیاز هامو کد هدیه ترافیک خریدیم اگه کسی خواست بگه با قیمت پایین تر از خودشون میفروشم :n03:
1 کد هدیه 5 گیگ
2 کد هدیه 1 گیگ
مجموعا 7 گیگ
پی ام چک کننقل قول:
سلام
این اوراکل چطوره ؟
کلا کسی هست لیست تمام شرکت هایی که دانلود شبانه دارنو اینجا بزاره
ممنون میشم
این شرکت تا جایی که میدونم و در سایتش مشاهده کردم، مجوز PAP نداره و یعنی reseller (فروشنده ی واسطه) از یکی از شرکت های دارای مجوز PAP هست.نقل قول:
مجوز PAP رو فقط همین حدود 10 شرکت مطرح اینترنت کشور دارن و تنها اینا اجازه ی ارائه ی اتصالات DSL رو دارن. باید زنگ بزنید بپرسید خدماتشون رو از چه شرکتی میگیرن و فروشنده ی کدوم شرکت هستن (البته میتونید سایت های شرکت های مطرح رو بررسی کنید، ببینید ساعات رایگان و قیمت ها، منطبق بر خدمات چه شرکتی هستن و مشخص میشه).
الان هر کی میاد خونه میگه ببخشید پسورد وایر لستون چیه بعد 500 مگ استفاده میکمه یکجا دلمون به همین ترافیک شبانه خوش بود حالا که دیگه هیچ
MAC Filter تعریف کنید، پسورد هم نگذارید؛ بگید دستگاهاشون خرابه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]