والا به نظر منم ینها از خداشون هست دانلودر هاشون تخلیه کنند
اگر کاربراشون تخلیه کنند بله ضرر هست اما دانلود براشون سود هست!
Printable View
والا به نظر منم ینها از خداشون هست دانلودر هاشون تخلیه کنند
اگر کاربراشون تخلیه کنند بله ضرر هست اما دانلود براشون سود هست!
اتفاقا برای من هم همین جور شد چند بار زنگ زد دفعه آخری با بدو بیراه گفتم زنگ نزن دیگهنقل قول:
نمی خوام بابا اشتباهی دستم اومد روی دکمه بررسی :n10::n09::n08:
دوستان یعنی شکایت پیگیری نکنیم؟ تخلیه کنیم؟ والا من پیگیری کردم بد نشده انگار از سامانه 195! هروز پارس انلاین زنگ میزنه یک پشنهاد جدید میده! به نظرم اینجوری چون کاربرا سرویس دارند ازشون مجبور میشن اما وقتی تخلیه کنید از خداشونم هست دانلود تمدید نکنه!
رفیق من یجوری میگی انگار یکی دو نفر فقط شبانه استفاده میکردن!!! حتی اونی که ماهی 10 گیگ دانلود داشته هم نمیتونه اینجا سر کنه دیگه!!! بلانسبت تو قرن 21 هستیم.. جایی که یه فیلم ایرانی شده 700 مگ و ملت همیشه در صحنه هم به زیر 720P رضایت نمیدن... یه اهنگ شده 10 مگ... و .... خلاصه اون کسی که جرات داشته باشه تو این وضعیت بازم دان شبانه تو پارس داشته باشه اون ادم HERO من هست... پارس افلاین ضرر میکنه بد هم ضرر میکنه... ایرانیها بلدن چطوری گلیمشون رو از اب بکشن بیرون.. الان حتی صبانت وضعیتش از پارس بهتر هست... ختم کلام... حداقل 60 درصد کاربران پارس افلاین در ماه دانلود بالای 10 گیگ دارن....چرا که پارس هیچوقت تو چیزای دیگه سرتر از بقیه ISP ها نبود... همیشه پینگ بد + قطعی های زیاد... فقط سرعت شبانش باعث شد مشتری جذب کنه... یه سالی بود عید رو کلا رایگان کرد... خودشم ایمان داشت که راه جذب مشتری همینه... حالا ما مرده شما زنده... اینده پارس رو هم ببینید... اگه این سر این قانون در اینده کوتاه نیومد هر چی گفتید درست... فعلا کارت اینترنت سر پل ذهاب به این ISP ارجحیت داره.:n18:نقل قول:
بابا این پارس دزد تر از این حرفاست.. پیشنهاد جدیدشون چیه؟ بگو ما هم بدونیم.. بلاخره یکی از همین پنلای مسخره رو بهت پیشنهاد میدن در اخر هم میگن نمیخوای برو!!! ما این مراحل رو گذروندیم مشتی... تخلیه کن برو که موندن حرومهنقل قول:
دست از شکایت برندارید
حجم شکایتها بره بالا به ضرر شرکت
اما امیدی هم نداشته باشید
یک سوال
راهی برای لغو عضویت و پاک کردن مشخصات از باشگاه مشتریان پارس وجود داره؟
100% حرفت درسته ولی بازم هستند کسایی که بازم اینجوری میسازن! ثمثلا بشون میگن قراره همه جا اینجوری شه اون بنده خدام اطلاعات درست نداره میگه قرار همه جا ینجوری شه و میمونه پارس انلاین!نقل قول:
اگر یک کمپین راه بیوفته به نظرم که بشه مشخص کرد چند نفر ناراضی هستند و میخوان تخلیه کنند بله اوونجوری خیلی درست هست!
دوست عزیز اون موقع که شما اصلا نمی دونستی ادرس این تایپک چیه ما کلی زدیم تو سر خودمون انواع واقسام کارها رو انجام دادیم از ساختن صفحات fb برای اعتراض تا شکایت در صفحه کلوپ وزیر حتی فحش نوشتن تو صفحه fb و کلوپ خودشون اما هیچ نتیجه ای حاصل نشدنقل قول:
حالا هم شما اگه حال وحوصله و وقت اضافی داری بفرما این گوی و این میدان
من که دیگه اعصاب این داستانها رو ندارم
امیدوارم همین دستمال زاده فروم نباشه اون شخص تکلیفش مشخصه.نقل قول:
در مورد این صحبت قطعا حرف چرندی هستش و عوامل شرکت اینجا و آنجا برای دفاع صحبتی ندارند و واکنش شدید مشترکان رو هم می بینند و بیشتر به هدف عصبی و سوزوندن کاربران ناراضی گفته میشه البته اونها به قول خودشون کاربر پرمصرف اسم میگذارند. (در صورتی که پر مصرفترین کاربران در ایران را با معیار جهانی روی کابل بخواهیم حساب کنیم جز کم مصرف ترین محسوب میشوند با وضعیتی که وجود دارد.) البته هیچ جای دنیا نمیان ضعف خود را در ارائه سرویس با کیفیت و مطلوب را بر گردن مشترک و پرمصرف بودنش بیاندازند این هم یکی از خصوصیات انحصاری بودن در ایران است.
و حالا چرا این حرف چرند است.
اصل و ماهیت فعالیت این شرکت ها بر احساس جذب مشتری بیشتر و مصرف بیشتر و در نتیجه کسب درامد و سود بیشتر است تا اول بتوانند در زمینه فعالیت باقی بمانند و دوم رقابت کنند.
کسی که به شما اون صحبت ها رو گفته 100% قصدی داشته از مطرح کردنش.
با کمی جستجو و مقایسه میشه دید که شرکت ها برای جذب مشتری پکیج های جذابی رو بعضا ارائه میدهند از نظر خودشون حداقل.
یکی 3ماه رایگان با Xگیگ میده با Xسرعت.
یکی در قبال ثبت نام و خرید پکیج، راه اندازی رایگان، Xماه رایگان و مودم رایگان
قبلا همه شبانه رایگان رو ارائه میدادند.
و برخی برای جذب و تحریک ساعات رایگان و سرعت رو بیشتر میکردند و بعدا ترتیب ملت رو میرسیدند.
و و و ...
خب این نشان از چه چیزی میده؟ نشان از تمایل شرکت ها برای تحریک و جذب بیشتر مشتری میدهد.
در مورد صحبت هایی که مطرح هست فقط برخی. تاکید میکنم فقط برخی از شرکتها رویکرد تحریک/فریب را عوض کردند چون فصل برداشت فرا رسیده از نظر خودشون.
چرا؟
هر شرکت زیر ساخت و ظرفیت مخصوص به خودش رو داره و تا یک حد بیشتر نمیتواند مشترک جذب کند و از بعداز اون یا باید زیرساخت و ظرفیت را توسعه بدهد تا پایداری و کیفیت و رضایت مشتریان حفظ شود یا باید به فکر فرصتی که پیش آمده باشد و از اون بهره و سود استفاده کند که نتیجه اش میشه عدم توسعه زیرساخت و ظرفیت و کیفیت و رضایت مشتریان.
چرا این حرف که این شرکت خوشحال میشود که مشتریان پرمصرفش تخلیه کنند یک دروغ و از روی بغض است و امیدوار هم نیست ریزش زیادی رخ دهد و حرفهایش از روی اعتماد به نفس نیست؟
مشتریان پرمصرف معمولا فقط در ساعات رایگان پر مصرف نیستند و بلکه در ساعات روز هم پر مصرف هستند مثالش خود بنده 2مگ 4گیگ میگیرم و هر ماه باید 7-8گیگ اضافه هم بگیرم.
چرا این شرکت قصد دارد ساعات رایگان را حذف و 1/3 بها کند؟
وقتی قانون و مصوبات در راستای رضایت اینهاست مشخص است اتفاق خاصی که به نفع مشتری باشد نمی افتد.
و این شرکت ها معذرت میخوام واقعا. مشتریان رو مثل گاو شیر دهی می بینند که یک بانک با خودشون همراه دارند (که کیف پولشون هست) بجای دریافت پول در قبال خدمات با کیفیت و پایدار و رضایت بخش، به فکر این هستند چطور میشود زودتر به پول مشتری برسند و مشتری را غارت کنند و جیبش را بزنند.
این شرکت بدون شک حداقل 50-60% کاربرانش شبانه استفاده نمی کنند و از طرفی میخواهد از کسانی که دانلود میکند پول بیشتری بگیرد و به ثروتش بی افزاید، این رفتار نشان میدهد به هر طریقی که شده حتی شده نارضایتی مشترک و حتی جمع آوری سرویس. چیزی که شرکت می بیند این است که 10% یا کمتر کسانی که میگویند ما ناراضی هستیم جمع آوری کنند و بقیه بلوف میزنند و میمانند. و در کل سود سرشاری از شبانه نصیبشان میشود که بسیار بیشتر از ریزش 10% کاربران پر مصرف به اصطلاح خودشان است.
این میشود که در نظر بی شعور ترین آدم روی کره زمین هم خنده دار میاید که در راستای رضایتمندی مشتری مگر میشود چیزی که رایگان بوده پولی شود؟ همینطور این نشان میدهد اینها مردم را چطور می بینند.
چرا تحمل شرایط جدید برای مشترک باعث متضرر شدن آن میشود؟
اگر شما جز کسانی باشید که هر دیتایی را در ساعات رایگان دانلود میکنید در دراز مدت (بطور مثال 1 سال) بسیار متضرر خواهید شد.
در حالی که هدف شما گرفتن چیزی باشد همان را فرضا با سرعت بالاتر میگیرید ولی با هزینه چند برابر.
و در انتها ریزش بیشتر و بیشتر میتواند معادلات پیش بینی شده را برای این شرکت بهم بریزد.
متاسفانه تا قبل از این جریانات و حذف شبانه هیچ جا مثل پارس آنلاین نمیشد الان هرجا دیگه بخوایم بریم یا باید پول بیشتری بدیم یا به خدمات کمتر راضی بشیم. اما خب چاره ای نیست راه دیگه ای وجود نداره اما من مطمئنم بالاخره یه روز هم میاد بقیه شرکتها و مخابرات و .... همه با هم جلسه میزارن و دانلود شبانه رو کلا برمیدارن یا اینطوری مثل پارس آنلاین پولی میکنن همینطور که تا الان صبانت و شاتل هم محدودیت گذاشتن. در اینکه این روز میاد شکی نیست ولی زمانشو نمیدونیم اون وقته که هیچ راهی باقی نمیمونه واسه دانلود اون قضیه نت ماه.وار.ه ای هم البته یه طرفه اش رو من چندسال پیش داشتم از اوپن اسکای و پلنت اسکای اولا که قیمتشون فوق العاده بالاست بخصوص الان که قیمت دلار زیادتر هم شده طوری که کسی از ایران نامحدود 300 هزار تومن بده ارزون تر میوقته بهش دوما که پینگش هم کلا تعطیله !! فقط نوع دو طرفه یعنی سند و رسیو با هم میمونه که اونم فکر کنم گرون باشه و خطر دستگیری و اینا هم داره...
ما باید این احتمالات رو هم در نظر بگیریم و راه حل هاشو از همین الان پیدا کنیم هرچند راه حلی به ذهن من نمیرسه. با تخلیه کردن مشکل فقط موقتی حل میشه اعتراض کردن هم که هیچ اثری نداره و وقت تلف کردنه
امیدوارم راه اندازی نسل چهارم و کمپین مخابرات زمینه ای بشه برای ریزش بیشتر پارس آنلاین