اینترنتی که تک کانکشنش هشت کیلوبایت بده اینترنت نیست. اما اینجا ایران و شاه دزدها ....نقل قول:
چند کانکشنم خیلی فرق نمی کنه خیالت راحت.
Printable View
اینترنتی که تک کانکشنش هشت کیلوبایت بده اینترنت نیست. اما اینجا ایران و شاه دزدها ....نقل قول:
چند کانکشنم خیلی فرق نمی کنه خیالت راحت.
عجب وضعیتی داری! :n15: یه دونه از این اکانتای وی پی ان داخلی بگیر... تا حدود زیادی درست میشه.نقل قول:
پ.ن: نرم افزار TCP optimizer رو هم یه امتحانی بکن شاید فایده ای داشته باشه....
سلام .نویز خط باید چقدر باشه خوبه؟
Downstream Upstream
SNR Margin
:
6 . 7 15 . 1 db
Line Attenuation
:
22 . 7 12 . 1 db
Data Rate
:
16382 1022 kbps
Max Rate
:
19828 1280 kbps
CRC
:
6 0
کاش عکس گذاشته بودی ... ولی اینطور که من فهمیدم خطت رو 16 مگ بسته شده و نویز خط شما عالی هست.نقل قول:
نمیدونم برا شما هم پیام اومده یا نه
ولی اگه قرار باشه اینترنت شبانه پولی باشه به درد نمیخوره
من پارس آنلاین نیستم دوستم داره اون گفت بهم
اگه اعتراض نشه فردا سرویس دهنده های دیگه هم یاد میگیرن
Sent from my Xperia Z2
اعتراض فایده نداشت!! شاید تخلیه و ریزش کاربرا باعث بشه بقیه درس عبرت بگیرننقل قول:
الحق یه جواب دندوم شیکن میخان.
تو فیس بوک Thief online رو لایک کنین.
کابرگرامی
از ساعت 2:00 بامداد دوشنبه مورخ 10 آذر ماه 93، سیاست شبانه سرویسهای حجمی تغییر خواهد نمود. پس از این تاریخ در ساعات شبانه (2 تا 7 بامداد) یک سوم بهای ترافیک مصرف شده از حساب شما کسر خواهد گردید. برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
من که 256 نامحدود بودم ولی با این حساب فکر کنم همه هجوم بیارن رو نامحدود و کلا پارس انلاین به فنا رفت با این حرکتش
همه جا پیشرفت میکنند تو خدمات، این ها پسرفت میکنند!!
بعید میدونم نامحدود 128 و 256 پارسآنلاین برای اونایی که با این سیاست جدید پارسآنلاین ناراضی میشن، جوابگو باشه. چون قبل از شبانه رایگان، فاتحه سرویسهای نامحدود 128، 256 و 512 رو هم خونده بود پارسآنلاین.نقل قول:
برای همین سرویس 256 نامحدودی که میگی، الآن کلاً 16 گیگ با سرعت نسبتاً قابل قبول داری. بعد از اون سرعتت تا آخر 31 روز میآد روی 30 تا 32 کیلوبایت. با این سرعت 24 ساعته هم اگه سیستمت روشن باشه و دانلود کنی خونه پرش 2.5 در روز میتونی دانلود کنی.
ضمناً یکی مثل من که عادت کرده به سرعت حداقل 500 کیلوبایت، دیگه وبگردی با سرعت 30 کیلوبایت هم زجر و عذاب دائمیه. دانلود پانلود هم پیشکششون.