اقا از اين نوبل من ها چجوري ميشه ساخت؟ بايد چيارو ارتقا بديم؟
Printable View
اقا از اين نوبل من ها چجوري ميشه ساخت؟ بايد چيارو ارتقا بديم؟
اونایی که مشکل قلبی دارن نگاه نکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای داد بی داد ! این چقدر یار داره ... هرچند تقریبا همش هجومی هست ... اگه اون اچ سی های کوفتی رو نداشت با 3-4 کیلو اکس فکر کنم کلیر میشد و خیلی هم کشته نمی دادی ، چه خبر از دیوارش ؟
طرف 7K پوینت داره . دیوارشم 20 ه . اینو قرار بود برنامه بریزیم فردا بهش حمله کنیم بعد ممد اینو بگیره !نقل قول:
ای داد بی داد ! این چقدر یار داره ... هرچند تقریبا همش هجومی هست ... اگه اون اچ سی های کوفتی رو نداشت با 3-4 کیلو اکس فکر کنم کلیر میشد و خیلی هم کشته نمی دادی ، چه خبر از دیوارش ؟
حالا باید دستمال بدست باشیم تا این طرف به ما حمله نکنه !
فعلا ممد دیکتاتور داره مذاکره میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میشه یکی که تا یه هفته پیش تو نقشه نبود الان رفتم نیگا کردم شده 3500 پوینتی؟همه داشتن متوسط رشد میکردن یکی هم که رشدش سریع بود چهار برابر من رشد کرده حدود 1500 تا ولی الان رفتم نیگا کردم یکی عین اجل معلق ظاهر شده 3500 پوینتی هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دقیقا ... یکی بود دیرتر از من شروع کرد ، الان 3 کیلو پوینت داره ، اودیش هم 20000 هست ... اینا فکر کنم یه جای کارشون می لنگه !
موفق شدم ! :31:نقل قول:
الان جزو متحدانش بیدم :31:
چاقال ساپورتم رو از روستات سند بک کنم ؟
میخوام برم حال این بی تربیت که به من میگه تو توی جیبم جا میشی رو بگیرم !
وقتی آکادمی بسازه 512 پوینت میگیره !نقل قول:
خب اینا اول ریسورس رو تا لول 15-17 بالا میبرن بدون اینکه نیرویی داشته باشن بعد سریع میرن سراغ نیرونقل قول:
مثلا الان تو اگه اول بازی پوینتت رو مثل گاو ببری بالا کسی جرات نمیشه بهت حمله کنه ولی بعدش آروم آروم نیرو میسازی :31:
راستی ، ممد مثل اینکه ما ایرانی ها کلا خیلی محبوبیم در این بازی ! ببین این یارو چه ابراز علاقه ای به من کرده بعد از اینکه برای بار چهارم کلیرش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون گفتند من به شما علاقه مندم :31:نقل قول:
:18::18::18::18:
ميگم نديده بودم شب هم بشه تو تيبال وارز! الان دهكده ي من شبه!