میشه درباره ی این کدها توضیح بدید؟نقل قول:
Printable View
میشه درباره ی این کدها توضیح بدید؟نقل قول:
اگه ساعت شبانه رو 12-8 کنن و سرویس های جدید شبانه دار رو 1 ماهه بدن اون وقت من راضی میشم تمدید کنم وگرنه میرم اوراکل 2 مگ 18 گیگ میده 45 تومن تازه شبانه هم داره خلوت هم هست جون میده واسه گیم و استریم
cmd > run as admin on windowsنقل قول:
یه route به routing table ویندوز اضافه میکنه مبنی بر اینکه درخواست ها به رنج 192.168.1.0 رو بفرسته به 192.168.1.1
با اضافه کردن p- به آخرش هم دائمی میشه. در پست قبلی اضافه کردم.
کاکو دیر رسیدی!!! ما دیگه داریم وداع میکنیم باهاش... شما تازه خبرو دیدی؟ فایده ای نداشت هر چی زجه زدیم به گوش مدیران دزد پارس نرسید... پیدا کنید فرعون زمانه را!:n14:نقل قول:
دوستان با اجرای این طرح قیمت ترافیک شبانه هم 1/3 می شود یا همان 3900 تومنه؟
قیت ترافیک تغییری نمیکنه . هر چی شب دانلود کنی 1/3 از حجم روزانه ات کم میشه . یعنی تقریبا هر گیگ شبانه 1200 در میاد براتنقل قول:
نه دیگه! شما 3600 تومن حجم میخری بعد یک سومش هم تو ترافیک شبانه مصرف میشه!!!!نقل قول:
خداوکیلی موقع نوشتن این جمله بالا فقط خندیدم به این صورت:n08:کارمون به کجا رسیده که باید حجم داشته باشیم تا دانلود بشه کرد!!! تازه یک سومشم بره تو پاچمون... خیلیه به خدا... این پارس دزد بیشرف خیلی رو داره... رسما از شبانه هم درامد داره تازه اسمشم گذاشته رضایت مشتری... قیمت سرویسها خیلیییی زیاده اونی که شبانه قبلا دانلود میکرده با 30 40 گیگ دانلود در ماه هم بزور کارش میفته... ای کاش قیمت هارو کمی افزایش میداد !!! با این وضعیت زمستان دانلود شبانه با سرعت زیاد مارو نابود میکنه.... خوش به حال تهرانیها... دست و بالشون باز هست برا انتخاب ISP
از نظر بالادستیا ما شهرستانیا هیچوقت به حساب نمیومدیم و متاسفانه خودم رو عرض میکنم... به اندازه یه گوسفند هم بها نمیدن به ما! .....نمونش هم زیاده... بهترین گندم رو فارس داره... اونوقت بدترین نون مال شیرازه.... میخوام شرکت عوض کنم هر چی میگردم جایی پیدا نمیشه!!! مخابراتمون هم گ ش اد تر از این حرفا... روستای فلان جا مخابراتش طرح پاییزه راه انداخته مخابرات ما هنوز راه ننداخته... کمپین تو سرشون بخوره.... هیچ سرویسیشون شبانه نداره... لعنت به این وضعیت.... برگشتن به 8 سال پیش خیلی سخته!
میگم من حساب کردم کسی که قبلا میانگین شبی 6 گیگ دانلود داشته الان باید ماهی 216 هزار تومن بریزه تو گرده پارس انلاین... بنظرم پارس اگه شبانرو کامل قطع میکرد سنگین تر بود!!!!نقل قول:
بگزریم که خیلیا بالای 10 گیگ دانلود داشتن در شب....
پارس ر..ده ابم...ه!
هیچکدوم از این طرحای جدید هم مرهمی نمیشن به دل دانلودر... کاش امکانی میزاشت پارس که اگه کسی نخواست بتونه مقداری پول بیشتر واریز کنه تا براش به صورت رایگان حساب بشه...
دوستان مثل اینکه پارس انلاین برای جلوگیری از بدتر شدن پدیده گرمایش زمین و همچنین رضایتمندی کاربران برای اینترنتش دیگه از زغال سنگ استفاده نمیکنه و به استفاده از چهار پایان رو آورده، سرعت من توی روز واقعا دیگه غیر قابل تحمله، اشکم در میاد تا یه صفحه ی معمولی هم باز بشه، هر صفحه ای که از سرویس های گوگل استفاده کنه یه عمر طول میکشه تا باز بشه:n29:
اینم از تهران
تهران هم خراب شده ای است مانند سایر خراب شده ها.
با اجازه دوستان پارس آنلاینی
شاهکار مخابرات
true or false?
آیا واقغا اتفاق می افته؟
Click here to view the small image.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Click here to view the original image of 720x605px.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب کاکو قربون دستات با 16 یا 32 کانکشن هم تست کن!!! در هر صورت ما همینم نداریم... حلوا حلواش کن بزارش رو سرت که همینم غنیمتهنقل قول: