[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فردا ک54 صحرای خون میشود !
6-7 تا ویلج تر و تمیز پیدا شده کسی نیست نوبل کنه
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فردا ک54 صحرای خون میشود !
6-7 تا ویلج تر و تمیز پیدا شده کسی نیست نوبل کنه
اسمشون رو بده همرو برات نوبل میکنم ! :31:نقل قول:
چاقال فردا آماده باش که کاری کنیم با این 2 تا بچه پر رو که توی تاریخ تریبال ثبت بشه !
چجوری برای من نوبل میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من از ساعت 2 بعد از ظهر به بعد میتونم بیام ! برنامه رو درست بچین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه اینه که منو سیتر میکنی تا با نیروهات به اینا حمله کنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چجوری برای من نوبل میکنی ؟
من از ساعت 2 بعد از ظهر به بعد میتونم بیام ! برنامه رو درست بچین
:18: عجب !نقل قول:
چیز که نیستم بگو خودم انجام میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری به تجربیات افزوده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز حساب کردم اگه روستاهای HolyPrince رو نوبل کنم میشم رنک 17 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال داره بیخیال شم ولی نه الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر موقع خواستم برم روستاها با جاش مال تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاهــــــــــو مسنجــــــــــر سالــــــــــــم شــــــــــــــــد !
مبارك صاحبش!!نقل قول:
یاهــــــــــو مسنجــــــــــر سالــــــــــــم شــــــــــــــــد !
هههه اودي رنكم تو يه هفته از 100 و خورده اي اول اومد رو 50 بعد اومد رو 25 الان هم ODD رنكم 12 هست !!! :دي !!! امروز كاسبي بد نبود !!! 15 تا نيوك رو كشتم !!!(البته با سابورت رفقا !!!)فكر كنم ARG! الان ديكه نيرو نداره حتي يه قطره !
12 B3RSAM 6,94 Mio.
البته خودم حس مي كنم ديكه بيخيال من شدن !!! 3 تا روستا اونا ازم نوبل كردن ! منم 5 تا روستا ازشون نوبل كردم ! كه يكيش رو بس كرفتن ! :دي