به دوستم گفتم نمایندگی هستش گفت دارن
Printable View
به دوستم گفتم نمایندگی هستش گفت دارن
کدوم سرویس ها شبانه دارن؟نقل قول:
هر کی داره یه چیز میگه تا الان که 2نفر 10مگ و 5مگ تمدید کردن nofree شدن یکی از آشناهامون و یکی سامسونگ
دقیقا . چطور ممکنه همچین چیزی ?? مال من نداره و حتی از نمایندگی هم پرسیدم و اون هم چیزی نمی دونست ! خاک بر سرها حتی به اپراتور هاشون هم نمیگن چه خبره ! مرده شورشون رو ببرن ... :n21::n21::n21:نقل قول:
ترافيكت كه تموم شد 2مگ بگير من فعلا 10مگ با شبانه دارم تا تموم شد ببينم چي ميشه پشتيباني و كلا نمايندگي ها هم اصلا خبر ندارن كه چي به چيه ولي ميگن 2مگ شبانش صد در.صديهنقل قول:
چطور از این سرعت میشه رفت رو 250کیلوبایت:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامی تو کی تمدید کردی سرویستو؟چه سرویسی؟withfree یا nofree؟
بچه ها من تا دیشب free داشتم امشب nofree شده چیکار کنم؟
مگه امشب تمدید کردی که nofree شده تا تمدید نکردی که تغییر نمیکنه!:n13:نقل قول:
سرویست چیه؟
کی تمدید کردی و چه سرویسی ؟نقل قول:
میگه خود به خود nofree شده!نقل قول:
عجب ! مگه همچین چیزی هم میشه ! :n13: یه بار دیگه زنگ زدم پشتیبانی ! بابا ما رو باش با کیا طرفیم ! بهش گفتم توی IBS اکانتم nofree شده میگه این دیگه چیه ؟ میگه ساعت 2 بعد تست کن ببین کم میکنه ! حتی نمیدونن قضیه nofree و whitfree چیه !!! :n08: کاربرها باید به وجود اینا افتخار کنن ... :n28::n19:نقل قول:
جالبه همه تغییرات رو شب ها انجام میدن ! هیچ وقت توی تایم اداری غلطی نمی کنن ! :n15: این دیگه چیه ؟ حالا باید چی بزنیم یک نفر توضیح بده ! :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من 1 مگه شبانه هم دارم(29 مهر تمدیدش کردم). هر شب با سرعت 28 کیلو بایت بر ثانیه تقریبا 250 مگ دانلود می کنم.باید ساعت 2 و دو دقیقه روشنش کنید و 5 و پنجاه و هشت خاموش کنید. مرتب هم سایت پارتاک رو باز کنید ببینید از ترافیکتون کم شده یا نه. من که فقط هم همین یک ماه صبر میکنم تموم که شد می رم شاتل یا پارس آنلاین
یه سوال. شرکت سرویس دهنده اینترنت لقمان چطوره؟کسی ازش سرویس گرفته؟
1مگ هر کی تمدید کرده شبانه داشته مونده 2مگ
با سلام
برای ورود به سامانه پارتاک از شماره های جدید استفاده کنید .از ادرس زیر پیش شماره و کد جدید خود را پیدا کرده و لاگین کنید .برای برخی دوستان هنوز مشکلاتی وجود دارد و نمی توانند با پیش شماره جدید هم وارد شوند .برای این منظور با 2020 تماس بگیرید .
78.39.202.99
لازم به ذکر است نام کاربری اینترنت برای اتصال به شبکه فعلا همان نام کاربری قبلی می باشد و تا اطلاع ثانوی نیاز به تغییر ان نیست.
اصلا يوزرنيم ها رو نميشه عوض كنن ميدوني چقد كاربر داره مخابرات اونوقت مثل صف نونوايي همه بايد صف بكشن برا كانفيگ مودم:n06:
علي تو نميدوني كدوما شبانه رايگان دارن؟اطلاع رسانيت در اين زمينه خيلي ضعيفه ناسلامتي كارمند مخابراتي گفتن
علي تو كي سرويس 2مگتو تمديد كردي؟شبانه داره؟
اینترنت من از دیروز عصر تا حالا کانکت نمیشه زنگ زدم میگه مشکل شبکس کسی این مشکلو داره؟
اتفاقا یوزرها رو عوض کنن بهتره .این چه وضعیه اخه برای سامانه یه یوزر برای کانکشن هم یه یوزر تازه وایرلسمم هست اخه من چه جوری اینا رو حفظ کنم ؟:n09:
کلا این طرح مسخره هم کدی خیلی چیز بیخودی بود .تو تلفن ما بیش از 100 تا شماره هست که وقتی کسی میزنگه اسمش میفته حالا باید یکی یکی شماره ها رو تغییر بدیم .
فرشاد من دوروزه که اینترنتم وصل شده هر وقت میخام ای پیم رو عوض کنم دیگه ای پی نمیگیره باید نیم ساعت خاموشش کنم تا دوباره ای پی بگیره .مشکلش از کجاست ؟
یوزرنیم که فرق نمیکنه چی باشه میتونن اسمتو بزارن برا یوزرنیمنقل قول:
عزیزان من تمدید نکردم، خود به خود nofree شد، تستی یه مگ گرفتم که دیدم کم میکنه...
10 مگ 5 گیگ دارم... نمیدونم چیکار کنم...
البته روی IBS بودم دیروز که منتقل کردن روی پرتک اینطوری شده!!
اخر نفهميديم چي به چيه 1مگ داشتي 10مگ گرفتي يا 10مگ داشتي 1مگ گرفت؟نقل قول:
يه عكس از ibs بزار ببينيم جريان چيه
10 مگ داشتم و دارم، اصلا تمدیدی در کار نبوده، یه هویی خودشون منتقل کردن به پرتک و شبانه مو حذف کردن! جالب اینجاست 19 روز دیگه از اکانتم موندهنقل قول:
يه عكس از ibs بزارنقل قول:
منم همین مشکلو از صبح دارمنقل قول:
چراغ ای دی اس ال روشنه ولی چراغ اینترنت روشن نمیشه یعنی آیپی نمیگیره:n27:
نقل قول:
مخابرات داره تجارت پول میکنه الان یعنی قبلا من نامحدود یک مگ میگرفتم ماهی 200 گیگ دانلود میکردم 45 میدادم الان اگه 100 گیگ بخوام دانلود کنم باید حدود 200 پول بدم مگه بده منم بودم هر روز دانلود رایگان رو حذف میکردم مخابرات الان برا فروش هر گیگ حساب بازکرده یعنی اگه کاربر بخواد از یک مقداری بیشتر دانلود کنه نمیزاره تا مجبور بشه یا دانلود نکنه یا بره حجم بالا بخره خدا تومن
جالبه
زنگ زدم پشتیبانی میگه که شما از مخابرات اشتراک ندارید بعد 4 تا نمایندگی رو نام میبره ولی ماناماد جزوشون نیست :n02:
شايد 10مگ 3گيگ هنوز شبانه داشته باشه چون ما كه با 3گيگ گرفتيم هنوز nofree نشده
كارش از جالبي گذشته!نقل قول:
من از دفتري كه ثبت نام كرده بودم نماينده ماناماد بود بعد از پارتاك منتقل شدم ضحي.
براي پسر داييم رفتم از همون جا اينترنت گرفتم از خونشون زنگ زدم 2020 اصلا نگفت شركت ها رو انتخاب كن مستقيم وصل شد. گفت همين شماره گفتم بله رفت نگاهي كرد گفت ما ضحي هستيم شما اكسين هستي داخلي 2 يا 3 رو بگير!
2020 هم زنگ زدم دوباره اصلا نميگه اكسين چند رو بزن.
به نظرم همه رو امتحان كن اگه نبود ميگه يوزر ما نيستي!
اواسیس ,ماناماد هستنقل قول:
از4-5روز پيش تا الان كسي 10مگ 3 گيگ تمديد كرده؟
دوستان من چند سال پیش از مخابرات اینترنت داشتم اگه به صفحات 300 این تاپیک برید پست هام هست . خلاصه اونموقع اصلا نمیدونستم چه شرکتی هستم که بعدا خواستم تخلیه کنم گفتن باید فکس کنی ضحی کیش . من اون زمان هم از طریق سیترا هم ibs متصل بودم اون زمان پارتاک نبود .
خلاصه تخلیه کردیم جدیدا به 2020 زدم که جالب بود گفت تاریخ اعتبار شما سال فلان و وصل شدم به ضحی کیش انگار هنوز روی سیستم بودم ولی از تو سیترا و ibs پاک بودم چون امتحان کردم.
خلاصه رفتیم نمایندگی ( سه شنبه هفته پیش) و گفت 5 مگ داریم با شبانه که من هم خریداری کردم گفتم همه سرویس ها دارن شبانه رو؟ گفت زیر 2 مگ ندارن . من هم خریدم . بعد بلافاصله چند روز بعد اقا فرشاد اینجا نوشت شبانه ها حذف شده وقلب اومد تو دهنم دیگه نمیدونستم چیکار کنم . اساسا تا الان باید اینرنت وصل میشد که هنوز وصل نشده با تماس یه نمایندگی ( لازم به ذکره که 2020 اصلا پاسخگو نیست مدام به صورت اتوماتیک تلفن قطع میشه) بهم گفت که از شرکت گفتن هنوز نمیشه کسی رو ثبت نام کرد به خاطر تغییر شماره ها و احتمالا تا یکی دو روز دیگه ( احتمالااا) حالا موندم تو دوراهی اصلا برم قرار داد رو فسخ کنم . وقتی شبان نداره که به درد نمیخوره منفردا دوباره باید تماس بگیرم ببینم شبانه داره یا نه (امروز یادم رفت دوباره زنگ زدم ج ندادن ) تازه بعید میدونم جواب درست و حسابی بشنوم .
من دوستم 2 مگ داره ولی تمدیدی نبوده تو پارتاک هم بوده هنوز هم شبانه داره .
5مگ كه ديگه شبانه نداره مونده 2مگ و 10مگ 3گيگ چون من الان 10مگ 3گيگ دارم شانس آوردم 2روز قبل از اينكه مخابرات شبانه رو جمع كنه تمديد كردم حالا نميدونم اين ماه خواستم تمديد كنم ميپره يا نه 2مگ هم سرويسيه كه ميگن شبانش تضمينيه 1مگ هم هر كي تمديد كرده شبانه داشتهنقل قول:
5مگ مجوز میخاد؟
brand TP-LINK TD-W8970 v1 lan chip wifi chip Lantiq [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد یدونه 8970 دارم آک آکه فقط پلاستیکش باز شده نمیخوایش؟:n02:نقل قول:
چشه خوب نیست؟نقل قول:
سرویستو تمدید کردی؟
اشتباه کردم 10مگ گرفتم الان چطور میتونم برم رو 2مگ
نه اتفاقا خیلی خوبه , فول آپشنه هر چی بخوای داره
ولی من میخوام ریپیتر بگیرم چون اتاق برادرم خیلی بدقلقه :n02:
سرویسو تمدید نکردم هنوز اما نتم از صبح قطع شده آیپی نمیگیره چراغ اینترنت روشن نمیشه پشتیبانی هم جواب درستی نداد
به نظرم مودم خوبیه نفروشش البته چیپستش نمیدونم از برودکام بهتره یا نهنقل قول:
سرویست 10مگه؟
این 10مگ خیلی وحشتناکه آدم نمیتونه ازش دل بکنه با تورنت و بدون دانلود منیجر هم سرعتو کامل میده
اره مودم عالیه , ولی من توی اتاق برادرم با این 20 درصد سیگنال دارم با بقیه مودم ها هم تست کردم اصلا سیگنال ندارن اونجا :n27: میخوام ریپیتر بگیرم مشکل سیگنالم حل شهنقل قول:
من دو مگ هم که داشتم تک لینک سرعت کاملو میداد کلا مخابرات تک لینکش عالیه , البته من کلا شبا خیلی وقته چیز زیادی نمیگیرم مگر هفته ای چند قسمت سریال اگر بشه مثلا توی این یک هفته و خورده ای که 10 مگ خریدم فکر کنم شبانه 10 گیگ هم مصرف نکردم
شناختی از این چیپ lantiq و کوالکام نداری؟