حس رهايي از مخابرات خيلي خوبه ؛)
ما رفتيم آسياتك خداروشكر
Printable View
حس رهايي از مخابرات خيلي خوبه ؛)
ما رفتيم آسياتك خداروشكر
130 بیشتر نیستنقل قول:
آره مسعود جان سرعت از دیروز خراب شده. با سرور های داخل خوبه ولی من که 10 مگ دارم سرعت با سرور خارجی شده حدود 15 کیلو بایت. جوابگو هم نیستن.
هم سرعت سرور خارجی کم شده هم قطعی و پینگ بالا رفته . یه سره تایم اوت . میگم که این چند روزه مخابرات داره یه غلطی میکنه و پشتیبانهاش هم هیچی نمیگن . میگن همه چی اونور ردیفه و مشکل از سمت شماست . والا این چند روزه اینقدر قطعی داشتم که دیگه اعصاب نذاشته واسم .نقل قول:
دیروز برای من خراب بود اومدم اینجا دیدم امن و امانه! پینگ خارج بالای500بود بعدشم نت قطع شد شب باز درست شد و گویا پنل هم تغییر کرده البته من تغییری به جزء نوع کادر یوزر و پاسورد فرق دیگه ای ندیدم :دی تو جزییاتش نرفتم اما کلا همونه مگر اینکه یک نوشته ای !یک جایی! اضافه کردند ؟!:دی
جالبه وقتی کاهش پینگ زدم پینگم درست شد انگار نه انگار 500 بود خلاصه معلوم نیست باز چه غلطی میکنند! امروزم که کلا پینگ خارج بالاتر از قبل هست!فکر کنم مخابرات میخواد رکورد گینس ثبت کنه، میخوان پینگی به ملت همیشه سبز خوش و خرم هدیه بدن که حتی کاوشگری در مریخ هم نتونه رکورد پینگ و مسافت رو در مقابل فیلتر شکنا و روترای اینا رو شکست بده!!!
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
سرعت سرورهای خارجی خیلی کم شده گوگل رو هم به زور باز میکنه اینجا رو هم به زور باز کرد آنتی ویروس از بس سرعت کمه آپدیت نمیشه اررور میده.
زنگ زدم پشتیبانی میگه تلفن بیسیم رو از خط قطع کن و ... همون خزعبلات همیشگی اخه وقتی سرور ایران خوبه و خارجی خرابه و اینقدر سرعت کمه که تست سرعت هم نمیشه گرفت چه ربطی به تلفن بیسیم داره گوسپند !!!!
سلام
نت منم کلا از دیروز تا الان قطع شده به 2020 زنگ میزنم هر دفعه می گه ما مشکلو میفرستیم پشتیبانی فنی پورتتونو ریست کنند شما دو ساعت دیگه امتحان کنید ببیند درست نشد دوباره تماس بگیرین از دیروز کارم همین شده.:n35:
کلا سیستم 2020 یکی از روش هایی هست که ملک جعفریان باهاش برای خودش پول جمع میکنه، شما تعداد تماس های هر مشترک و مدت زمان هر کدوم رو با تعرفه مخابراتیش در طول یک سال محاسبه کنین، میبینین که در کنار کیفیت پایین خدمات، قیمت بالا، حجم دزدی و ... این هم یک منبع درآمد میلیاردی دیگه برای مدیران مجموعه مخابرات هست.
هربار هم که زنگ بزنین یک سری داستان و چرت پرت توسط یک سری افرادی که هیچ آگاهی و توانایی فنی ندارن مطرح میشه، من آخرین باری که با 2020 تماس گرفتم مربوط به چندین ماه پیشه که اونقدر عصبانی شدم که منو به مدیر سالن متصل کردن، نکته قشنگش اینجاست که اون هم هیچی نمیفهمید. من هی توضیح میدادم Latency با فلان IP حتی Gateway خود مخابرات بالاست و Packet Loss داره، اون میگفت DNS مخابرات رو ست کردین؟ :|
دیگه اگه یه گوساله هم بخواد پشتیبان فنی باشه باید بفهمه DNS برای ارتباط مستقیم با یک IP هیچ کارایی نداره و برای تبدیل Domain Name ها به آدرس IP هست. این ها هم مقصر نیستن، بیشترشون فارغ التحصیل های دانشگاه ها با مدارک تزئینی و با حقوق های پایین اونجا کار میکنن و از بالا بهشون این دستور العمل ها داده شده که همیشه مشکل رو سمت مشتری بیاندازن و چون اطلاعات فنی هم ندارن فقط باعث خورد شدن بیشتر اعصاب مشتری میشن و هیچ کمکی هم نمیکنن ...
من دیگه کلا وقتی مشکلی پیش میاد کاری با 2020 ندارم، فقط اعصاب خودم بیشتر خورد میشه، توی این مدت عادت کردم که در هر روز اینترنت مخابرات چندین بار قطعی یا سرعت کم داشته باشه، هر از گاهی تبدیل به سرویس اینترانت ملی بشه و دسترسی به سرورهای خارجی قطع بشه، مشکلات Timeout و Packet Loss به صورت دائمی وجود داشته باشه، حجم همیشه 20-30 درصد بیشتر از مصرف واقعی کم بشه و غیره ...
یک کار جدید هم تازگی یاد گرفتن، این مورد رو توی 7-8 سال گذشته نداشتیم، خط تلفن هم جدیدا بعضی وقتا بدون اطلاع قبلی قطع میشه و به سامانه 20117 (17 سابق) هم که زنگ میزنی پیام ضبط شده خط شما به علت اختلالات مرکز تلفن قطع میباشد پخش میشه، دقیقا هفته پیش 24 ساعت کامل از ساعت 11:30 صبح روز 7 مهر تا 11:30 روز 8 مهر تلفن قطع بود. هفته قبلشم یک بار دیگه حدود 3-4 ساعت بعد از ظهر تلفن رو قطع کرده بودن، قبلا شماره اعلام خرابی 17 با موبایل هم که زنگ میزدی هزینه نداشت، الان اینم کردن 20117 که هرکس خطش خراب شد و زنگ زد، یه کاسبی ای هم از اینجا بکنن، من هربار با خط ایرانسل تماس میگرفتم تا شماره خط ثابت رو وارد میکردم و پیام ضبط شدشون پخش میشد حدود 100 الی 150 تومن از شارژم کسر میشد.
تقریبا یک هفتست سرعت وبگردی خیلی کم شده.عصر ها هم که دانلود میرسه به 30 40 کیلوبایت چه سرور خارجی چه ایرانی.
از 9 شب هم که به بعدباید مودمو ببوسیش و خاموشش کنی.
یعنی تنها چیزی که اینا دارن همون سرعت بالاست که به ملت میندازن و هی تبلیغش رو هم میکنن . بقیه کیفیت سرویسشون یعنی در حد صفر هم نیست .نقل قول:
همون سرعت بالا هم که خیلیها نمیدونن واسه چیه . فکر میکنن مخابرات و isp های دیگه قربون چشم و ابروی ملتن که سرعت 10 مگ ارائه میدن . نمیدونن که همین سرعت بالا هم روش جدید دزدیشونه .
به خدا اون روز رفتم تو سایت اپارات که یه سری کلیپ و ... نگاه کنم . چند دقیقه بیشتر نشد و از هر کلیپی یه چند ثانیه ای رو بیشتر ندیدم . از اخر حجمم رو که نگاه کردم دیدم 300 مگ کم کرده .
خب خداییش هیچ جا من روشی پیدا نکردم که این ویدئوهای انلاین رو بشه جوری تماشا کرد که یه دفعه همه ویدئو رو همون اول لود نکنه . مجبوریم دیگه . چه میشه کرد .
زمانی که سرعت نتمون 512 بود با اینکه نامحدود بود مصرفمون کمتر بود ولی الان با اینکه حجم محدود شده مصرف بیشتر هم شده . واقعا کاریش هم نمیشه کرد . در دراز مدت نشون میده حجم بیشتر خورده میشه با سرعت بالا .
قطعی ها رو هم که دیگه نگو . من چند روزیه شدید قطعی دارم . همین چند روز هم شانس من برگشتم دارم league of legends میزنم . یه سره تو بازی قطعی دارم . فحشه که از سمت خارجی ها نصیبم میشه . منم همه فحشها رو دایرکت میکنم واسه مخابرات :n09:
نقل قول:
خدا خیرتون بده . زودتر میگفتین که شما هم مشکل دارین و من این چند روزه این قدر پیگیر این قطعی های اخیر نمیشدم .
آقا این قطعی ها کی قراره درست بشه. دیگه داره یه هفته میشه که نت درست و حسابی نداریم. کسی میدونه مشکل اصلی کجاست
مثل اینکه نت کل مملکت داغون شده.
این از وضعیت مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از وضعیت ایرانسل
هر چی هست احتمالا تهران درسته . دوستان مخابراتیمون توی تهران دارم بازی انلاین انجام میدن با پینگ زیر 100 و بدون قطعی .
داداش هیچ جا از این خبرا نیستنقل قول:
کافیه یه سر بری تاپیک مخابرات تهران میبینی اوضاع از چه قراره
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
فقط و فقط برید سایت 195 شکایت کنید یه نمونه ببینید
پینگ خارجی قبل از شکایت :
پینگ بعد از شکایت ( امروز ):
نقل قول:
برا 50ms پینگ بالا پایین میرن شکایت میکنن ، خدا همه شما پینگ بازارو شفا بده. آخه مرتیکه اون چند ms که بالا پایین شده چیه دیگه بری شکایت کنی ، نویز رو خط بیفته پینگ تغییر میکنه. الان دلت خوشه که شکایتت باعث شده پینگ بهتر بشه:n08: . هر تایپکی میری چند تا خوره باز آنلاین فقط اسکرین شات از cmd پینگ گذاشتن برا چند ms پینگ بالا پایین کلی بدو بیرا فحش به آی اس پی میدن.
به جای این کارا برین بگید اینترنت رو ارزون کنن واقعا یک دونه گیگ باید 4 هزار تومان باشه. یک گیگ حجم با این همه سایتهای حجیم پر تبلیغات هم شد حجم. ایران اونقدر پهنای باند داره که میتونه به هر نفر اینترنت نامحدود 1 مگابیت بده باز هم کلی پهنای باند اضاف میارن. اینا دارن جیب شما رو خالی میکنن هوشیار باشید. یک گیگ حجم حداکثر باید قیمتش 200 تا یه تومنی باشه.
پایان
عجیبه . منم پینگم از گوگل این چند روزه خوب شده و به حول و حوش همین 140 رسیده . قبلا 220 بود تقریبا . جالبه مال شما هم درست شده .نقل قول:
بحث پینگ کلا یه چیز دیگه هست .نقل قول:
مخابرات خودش رو بکشه مسیر ها رو تغییر میده اونم رندوم هست و بعد یک مدت تغییر میکنه .
من به 2020 زنگ زدم هفته پیش میگفت مشکل بین المللی هستش.خخخخخخخ.تازه گفت تا اخر شب برطرف میشه.عجب داستانیه هاااامروزم طبق معمول قطعی های مکرر
کانال تلگرام مخابرات adslaval
https://------------/AdslAvalOffical
سایتش :
http://www.adslaval.ir
مشکل من که هنوز با سرور های خارجی حل نشده.
قطعی من 2 هفته ای هست زیاد شده هم لینک (چراغ) اینترنت میپره هم لینک adsl برای شما هم همینطوریه ؟ :n27:
- - - Updated - - -
قطعی من 2 هفته ای هست زیاد شده هم لینک (چراغ) اینترنت میپره هم لینک adsl برای شما هم همینطوریه ؟ :n27:
- - - Updated - - -
ببین زمانی که نت وصله گوشی تلفن رو ور میداری نت قطع میشه اگر اره مشکل از مخابراته باید اپلود دانلود خطت رو پایین تر بیارننقل قول:
این نوع اشکال از نویز بالا در خطوط مسی هستنقل قول:
تغییر سرعت up/down درسته که توسط isp هم قابل انجامه اما با ریبوت کردن مودم خودش دوباره بر اساس میزان نویز تنظیم میشه
چون این مشکل رو من بدجور داشتم و حل کردم پیشنهاد می کنم اول از کیفیت خط و اتصالات داخلی مطمئن بشین. بجای سیم با طول بلند از کابل مفتولی استفاده کنید و طول سیمها رو به حداقل برسونید
پریز دم در هم زنگ زدگی و مشکل نداشته باشه که با رطوبت هوا نویزش بالاتر بره
اگر مودم دارای اسپلیتر داخلی نیست خریداری و نصب بشه بهمراه میکروفیلتر نویزگیر
اگر با همه ی این تدابیر مشکل حل نشد در 195 دات ir از پوسیدگی خطوط خیابان و جعبه کافو ثبت شکایت کنین تا سیمکشی شما رو عوض کنن
ممنون از توضیحاتتون.نقل قول:
ولی من وقتی مودم رو به پریز سر خط میزنم snr و Attenuation تغییری نمیکنه و بهتر نمیشه به نظر شما مشکل از کجاست و برای بهبود کیفیت خط چه راهکاری پیشنهاد میدین ؟
اینم اطلاعات خطم :
بهتره دست به هیچیت نزنی . احتمالا مشکل تو هم از سمت مخابراته .نقل قول:
پستهای اخیر من توی تاپیک رو ببین . منم همین یکی دو هفته این مشکل رو داشتم و الکی پیگیرش بودم و پدرم در اومد . از اخر معلوم شد مشکل از سمت مخابراته .
جالبه که امروز شبکه شون از هم پاشیده. یا چراغ مودم میره و یا فقط چند تا دامنه ی ir. باز میشه و بس. حتی این فروم، گوگل، جیمیل، ... هیچی. حتی و.پ.ن.
یکی از اوپراتورهای پشتیبانی ساعت 2 که چراغ مودم رفته بود بعد اینکه مک آدرس رو پرسید گفت 20 دقیقه مودم رو خاموش کنم تا خطا رفع بشه!
یکساعتی کار میکرد توی این فروم بودم یهو دیدم دیگه صفحات باز نمیشه و فقط شده ir.
اوپراتور بعدی گفت چون یکی دو ساعت از مودم استفاده نکردین!!! این مشکل پیش میاد و باید وقتهایی که از اینترنت استفاده نمیشه مودم رو خاموش کنین تا این مشکل پیش نیاد! و یا اینکه ip static تهیه کنین!!
زدم زیر قهقه خنده تا خودش بفهمه چقدر ابلهه. گفتم پسرم توی این 10 سال که adsl ام دایره بار اوله این جوک رو شنیدم
بعد از ریبوت مودم دوباره تماس گرفتم اوپراتور دیگری گوشی رو برداشت یک نخود عقل داشت گفت بله شبکه مشکل داره ...
الان ایرانشل دارم استفاده میکنم
فکر میکنم منطقه ای دارن یه کاری میکنن . من هفته پیش این مشکلات رو داشتم اما بعضی دوستان الان این مشکلات واسشون پیش اومده . البته از امروز بعد از ظهر خیلی پینگ بد میزنه .نقل قول:
از صبح دهن ما رو سرویس کرده این اینترنت قطع میشه .
بعد طرح شبانه دار درست و حسابی نیومده ؟
از منم دو هفته ای هست قطع و وصل میشه دوستای محملونم که از مخابرات دارن همین وضعه.حالبه وقتی قطع میشه سایت خود مخابرات با سرعت دو مگ باز میشه ولی سایتهای دیگه با سرعت بایت باز لود میشه ک انگار نت قطعه.به بیست بیست هم زنگ زدم نمیدونم چیکار کرده بودن وقتی کلید دو رو میزدم برای وصل شدن به اپراتور هیچ عکس العملی نداشت و بعد چن ثانیه میگفت درخواستی از طرف شما دریافت نشد ولی بقیه گزینه ها میگرفت فک کنم پشتیبانیشونو این موقعها قطع میکنن .منم گوشیمو برداشتم فیلم گرفتم چن روز دیگخ نت خوب شه اپ میکنم.واقعا شورشو در اوردن
شبانه دار نه هنوز . همین پنج شنبه تو نمایشگاه ازشون پرسیدم راجع به طرح جدید . طرف مسئول غرفه شون بود گفت مثل اینکه جدیدا قراره طرح های خوبی رو بزارن که شبانه هم داره و ...نقل قول:
الان نمیدونم قضیه چیه که اپراتور ها چند وقتیه همین طرح هایی که یه مقدار پول میدی و تا یه ماه کلا مجانی درون شبکه صحبت میکنی رو پیش گرفتن . حتی isp ها هم همشون طرح های کم ترافیک سالانه با قیمت خیلی کم دارن ارائه میدن .
هر چی هست انگار توی یه چیزی دارن رقابت میکنن سر قیمت و هر کی داره ارزون تر میده . هر چند طرح هاشون بدرد خودشون میخوره اما نمیدونم چرا این همه این طرح های جدید رو دارن میزارن ؟
دیشب نت منم حسابی داغون بود سایت های با دامنه .ir باز می شد ولی بقیه بایتی می شد ولی سرعت دانلود سرجاش بود
خدا لعنتشون کنه یعنی کی برسه از دست مخابرات خلاص شیم
سرعت دانلود برای این خوب بوده که از سرور ایران دانلود میکردی این سایتای دانلود فیلم و نرم افزار اکثرا" سرورهاشون رو به ایران انتقال دادن به خاطر همین سرعت کم سرورهای خارجینقل قول:
دوستان چرا هر چقدر TTL میاد پایین پینگ بیشتر میشه ؟ یادمه قبلا TTL که کمتر بود پینگ بهتر بود و قطعی کمتر .
- - - Updated - - -
دوستان چرا هر چقدر TTL میاد پایین پینگ بیشتر میشه ؟ یادمه قبلا TTL که کمتر بود پینگ بهتر بود و قطعی کمتر .
ای بابا باز چی شده دوباره صفحات خوب باز نمیشه
بقیه ام همینطوری ان؟
اره . جالبه مشکل سراسر ایران هست . یه سری تو تاپیکهای دیگه بزن میفهمی . کلا این چند وقته اوضاع خرابه . پینگ بالا و تایم اوت شدید و سرعت دانلود پایین از سرورهای خارجی و ...
طبق تجربه این چند روزه من اوضاع از صبح تا ساعت 11 خوبه و بعد از اون یه دفعه قطعی ها و ... شروع میشه .
با سلام خدمت دوستان گرامی من تا 10 روز دیگه اینترنتم تمام میشه به نظرتون طرحی هست که شبانه دار باشه و خوب باشه این طرحم که حیف شد داره تموم میشه کمپین بود
اگر کابل مسی نیستی به شرکت ها دونه دونه زنگ بزن شرایط رو بپرسنقل قول:
الان دو هفته ای شده رقابت شدید شده و هر شرکتی طرح های جذابی میده برای جذب مشتری
کاش پهنای باند هم اضافه کنن وقتی مشتری میگیرن .نقل قول:
سلام ی 3هفته ایی شده از لینک 4اپلود وسایتهای داخلی سرعتم افتضاح اومده پایین خارجی ک دمش گرم جای خود داره..پایین که چه عرض کنم میاد رو 2 کیلوبایت طرحم 2 مگ .اینقدر تو این مدت مودم شبا خاموش روشن کردم که مودم تی پلینک سوخت فقط چراغ آف روشن میشه.واسه کانکت شدن همش ارور 651 یا 691 و 628میده بعد چند بار کانکت زدن کانکت میشه بعد چند دقیقه که کانکت میشه چراغ ای دی اس ال شروع به چشمک زدن میکنه که بعدش چراغ ای دی اسل کلا خاموش میشه همش هم تایم اوت میده منطقع جاده سیمانم و بیشرف مخابرات منطقه شماره 2020 مسدود کرده زنگ میزنم از خونه میگه در شبکه موجود نیس با 118 تماس بگیرید:n04:چون قبلا هم اینکار کرده بود
اینم مشخصات خطم لطفا بگین چطوره این چندهفته هیچی دانلود نکردم
- - - Updated - - -