درخواست جمع اوری تو پنل ثبت کردم اگه تا فردا خبری نشه 195 شکایت میکنم
Printable View
درخواست جمع اوری تو پنل ثبت کردم اگه تا فردا خبری نشه 195 شکایت میکنم
برای من دو روز بعد زنگ زدن من خواب بودم، شکایت کردم 195، فرداش 5 بار زنگ زدن و گفتن الان در حال تخلیه هست. فردا تخلیه میشه کاملنقل قول:
درسته شکایت تو 195 خیلی اوضاع رو متفاوت میکنه !نقل قول:
درمورد سوال اون دوستمونم به نظرم صبانت دروغ میگه اگه سازمان مقررات ازشون خواسته حذفش کنندچراسرویس 2مگ باشبانه داره ولی بعد یه حجمی سرعت محدود میشه من خودم قبل ازجمع اوری اون 2مگ روهم تست کردم الکی سرعت محدودمیشه بس کارخودشونه من خودم تخلیه کردنی ازم دلیلشو پرسیدگفتم نبود ترافیگ شبانه بدون محدودیت سرعت دلیلشه اونم گفت سازمان مقررات ازما خواسته حذفش کنیم نکنه بسته های بیکرانم اونا خواستن حذف کنین دوستان با این وضعیت اینترنت به نظرتون چه نوع اینترنتی به صرفه تر
دوست عزیز شکایت نمی خواد جمع میکنند مگراینکه زنگ بزنند دردسترس نباشی نمیدونم فاضشون چیه نمی بینند کاربرانشون دارن تخلیه میکنند خیلی اشغاله توی مناسبتها هم که هیچی بازاین های وب یا بقیه میدننقل قول:
داداش میخوای بری های وب ؟!نقل قول:
الان شاتل شاتل لند رو داره، آسیا تک آسیا دی ال، های وب فشفشه داره، این صبانت با این همه سابقه و کاربر واقعا عقبه... نه دانلود شبانه داره و نه سرور دانلود.پینگ 150 با 4.2.2.4، در حالیکه شاتل یبن 80 و 110 هست. سرعتش هم بین 200 تا 1 مگ، در حالیکه من شاتل 1.8 مگابایت بر ثانیه از سرورهای داخلی میگیرم. هر وقت شارژم تموم میشه و دوباره شارژ میکنم 10 دقیقه باید صبر کنم حداقل، وگرنه با وجود اینکه شارژ کردم و مودم رو خاموش روشن کردم میره تو صفحه ی اتمام شارژ .تنها دلیلی که آدم بخواد صبانت بگیره اینه که شرکت های دیگه پورت خالی نداشته باشن یا مجبور باشه. اینا تجربیات من با این شرکت بود، گفتم در اختیار دوستان قرار بدوم شاید به درد کسی بخوره.
اره با توجه به مصرف ترافیکم گزینه دیگه ای ندارمنقل قول:
اره من خودمم همین مقایسه هارو کردم که تخلیه کردم به نظرشما الان کدوم گزینه مناسب استنقل قول:
بسته به شهر و منطقه زندگیتون داره. منتها شاتل از بقیه بهتره به نظر من.نقل قول:
بدون شکایت که کاری نمیکنن ! تازه امروز صبح تو 195 هم شکایت کردم ولی هنوز کسی زنگ نزده !!! شرکت های دیگه تو 195 شکایت میکردم نیم ساعت بعدش زنگ میزدن !نقل قول:
نفسم شما راس میگی اما قضییه اونطور که ما فک میکنیم نیست...ایرنترنت رایگانه کل جهان فقط یه قیمت محدودی داره برای این که پهنا باند زیاد مصرف نشه.خب هر کی بخواد یه واحد قیمت براش تایین میکنه و سامان میده نمیشه که صبانت دو تومن بزاره اون یکی یک تومن همش دست یکیه...اگه جات بودم سرویسو عوض نمیکردم چون با این وضع صبا خوب جواب میده برای من که گیمینگم خوبه حالا دانلود برات مهمه برو به بقیه یه سر بزن من خودم 4 ساله دانلود ندارم موسیقی هم نمیشه دانلود کرد ینی یه وضعی شده!نقل قول:
دوستان این سرویس 2 مگ که شبانه رایگان داره چقدر سرعت میده ؟ (در طول روز)
من الان 4 مگ دارم و سرعت هم در حدود 700 کیلو بایت هست . میخوام بدونم وقتی زده 2 مگ , سرعت رو روی همون 2 مگ بستن یا سرعتش بیشتره ؟
خط من دیروز بعد تقریبا 3 روز تخلیه شد و امروز هم نتم از های وب وصل شد
میگم صبا روی فیبر نوری سرویس میده؟
داداش اسكلي؟ اسپم ميدي چرا نه خير شركت هاي خصوصي روي فيبر موري نميدم اه حالا اينقد اسپم ندهنقل قول:
دوستان یه سوال چرت دارم بالاخره این اپلودو حساب میکنن یا نه ؟1/3 هست؟این شبانه ای که صبانت قرار داده جمعا 6 گیگ فک کنم میتونی دانلود کنی در عرض یک ماه:n08::n23:
اون دوستمون که رفته شرکت دیگه وضعیت چطوره گزارش بده؟میگم بچه ها اینا نیان از فردا بگن هرثانیه یه مگ حجمتون میره؟
سلام دوستان
من مجبورم صبا بگيرم
يه سوال
براي همه اين مبلغ 15 تومن نصب و راه اندازي رو ميگيرن؟
کسي خودش نصب کنه هم بايد پرداخت کنه؟
یه بخش از این مبلغ برای راه اندازی پنل در مخابرات هست اگه خودت بخوای راه اندازی کنی اونو فقط میگیرن من ده تومن گرفتن.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
این عکس شبانه که جلوی طرحاشون گذاشتن چیه
فک کنم محدودیت سرعت داره ینی هر شب 1.5 گیگ میشه دانلود کرد دمشون گرمXDDDDDDDDDDDDD
اقا کیفیت صبانت از لحاظ پینگ و لود فیلم و ... در اینستا چطوره ؟ حجم خوری و ... نداره ؟
بسته های حجم بالا با قیمت مناسب میذاره ؟ میارزه بیام صبانت الان یا نه ؟
برای گیمینگ خوبه ولی گرونه صرف نمیکنه...نقل قول:
به نظرم وضعیت اینترنت داره اینترانت داخلی میشه هر روز بد تر بی کیفیت تر هیچ جای جهان همچین مشکلی نداریم بنده از اینترنتشون اطلاع دارم تقریبا کلیه کشورا اینترنت نامحدود با سرعت 4 یا 5 مگ بدون فیلتر دارن
آسیاتک به مشتری های 10 ساله اش چی میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و صبانت به مشتری های 10 ساله اش چی میده
:V30::12:
من خودم 5سال مشتری وفادارصبانت بودم دریغ از 1گیک حجم چه رسه به تقدیر خوشحالم تخلیه کردم ولی ناراحتم چرا انقد دیر اقدام کردم به نظرمن صبانت یکی ازبدترین ارائه دهندگان نت افرین به اسیاتک
[QUOTE=mahddi;8957121]آسیاتک به مشتری های 10 ساله اش چی میده
و صبانت به مشتری های 10 ساله اش چی میده
:من خودم 5سال مشتری وفادارصبانت بودم دریغ از 1گیک حجم چه رسه به تقدیر خوشحالم تخلیه کردم ولی ناراحتم چرا انقد دیر اقدام کردم به نظرمن صبانت یکی ازبدترین ارائه دهندگان نت افرین به اسیاتک
انصافاً صبانت حداقل از اسیاتک که خیلی خیلی بهتر هست البته از لحاظ کیفیت و سرعت و پینگ و لودینگ صفحات میگم حالا قیمت و اون جوایز و سرویس های جانبی بله شاید حق با شما باشه اما وقتی سرویسی کیفیت نداشته باشه جایزش بدرد چی میخوره من اسیاتک رو زمانیکه تخلیه کردم هم زمان داشتم و هم حجم اما بقدری از بابت لودینگ و صفحات خارجی و قندشکن ها اعصابم رو خرد کرده بود که گفتم اصلا مجانی هم نمیخوام.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
[QUOTE=arsinn;8957216]انصافاً صبانت حداقل از اسیاتک که خیلی خیلی بهتر هست البته از لحاظ کیفیت و سرعت و پینگ و لودینگ صفحات میگم حالا قیمت و اون جوایز و سرویس های جانبی بله شاید حق با شما باشه اما وقتی سرویسی کیفیت نداشته باشه جایزش بدرد چی میخوره من اسیاتک رو زمانیکه تخلیه کردم هم زمان داشتم و هم حجم اما بقدری از بابت لودینگ و صفحات خارجی و قندشکن ها اعصابم رو خرد کرده بود که گفتم اصلا مجانی هم نمیخوام.
داداش منظورم اینه که نسبت به هزیه ای که میگیره خدماتش صفر حالا من استفاد شمارو نمیدونم شاید همون وبگردی کنین راضی هم باشین ولی واقعیت چیزه دیگه ای شما فرض کنید بخواید یه بازی جدید یا یه فیلم بلوری دانلود کنید تقریبان گیکی ازهزارتومان هم بالا میزنه به نظرمن با این داستان جدید صبانت به درد کسائی میخوره که دنبال دانلودنباشند ما که رفتیم پارس انلاین
هی گفتیم صبانت خسیس هست و هدیه نمیده گمونم تریش قباشون بر خورد یه هدیه کوچیک دادن بابت برزو رسانی اطلاعت کاربری در پنل صبانت سه گیگ یکروزه میده. البته یکروزه چیز بدرد نخوری هست اما چه میشه کرد دیگه مو از خرس کندن غنیمته
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
مربوط به چند وقت پيشنقل قول:
باز خوبه فعال سازي دست خودت
هر موقع نياز باشه فعال ميكني
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلامنقل قول:
من که چیزی ندیدم
من پنل رو که باز کردم نوتیفیکیشن آومده بود بعد هم اطلاعت رو دوباره ثبت کردم سه گیگ بصورت رزرو در سابقه خرید اعمال شد که هر وقت خواستی فعالش کنینقل قول:
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
ما که راحت شدیم ازصبا نت رفتیم این اخرین پیغامم تو تایپک صبانت خدافظ بچه ها
گویا حجم هدیه به کاربرانی داده میشه که اعتبارسنجی اطلاعات شان انجام نشدهنقل قول:
از دوستان کسی این سرویس رو گرفته؟
سرویس تا 16 مگابیت یکساله جمعا 24 گیگابایت (ویژه نوروز 96)
زده سرعت تعهد شده 128 بیت !
ممنون میشم اگر کسی گرفته یه توضیحی بده وضعیت سرعت سرویسش به شکله
سرعت بستگی به مرکز مخابراتی و کیفیت خط دارهنقل قول:
سرعت تعهد یعنی تا 128 کیلوبیت میده بهت عملا اگه یعنی سرعت 16 کیلو بایت برات میسر نباشه میتونی اعتراض کنی
ولی اینطوریام نیست بیاد سرعت 16 کیلو بیت رو بده بسته به پهنایی که داره تو مرکز مخابراتییتون سرعت میده مرکز ما من ازش سرویس داشتم سرویس یه ساله 12 مگ دقیقا 12 مگ سرعت میداد
صبانت سرویس اینترنتش با کیفیت هست ولی از لحاظ قیمت نمی صرفه
سرعت بستگی به مرکز مخابراتی و کیفیت خط دارهنقل قول:
سرعت تعهد یعنی تا 128 کیلوبیت میده بهت عملا اگه یعنی سرعت 16 کیلو بایت برات میسر نباشه میتونی اعتراض کنی
ولی اینطوریام نیست بیاد سرعت 16 کیلو بیت رو بده بسته به پهنایی که داره تو مرکز مخابراتییتون سرعت میده مرکز ما من ازش سرویس داشتم سرویس یه ساله 12 مگ دقیقا 12 مگ سرعت میداد
صبانت سرویس اینترنتش با کیفیت هست ولی از لحاظ قیمت نمی صرفه
خب از اول بگن میخوایم پولی کنیم شبانه رو دیگه این کارا چیه:n27:
این بسته ترفیع سرویس که ۱ ساله ست، به خاطر سرویس ۱ سالمه؟ مثلا الان می خواستم سرویس یک ماهه بگیرم این بسته ترفیع هست برای یک ماه؟
برای شما چی زده؟
سلامنقل قول:
برای من داخلش خالیه
ممنون میشم شما یه عکس از صفحه خودتون قرار بدید
شما سرویستون چیه؟
سرویس تا 16 مگابیت یکساله جمعا 12 گیگابایت (ویژه نوروز 96)نقل قول: